Groot aanbod aan Vakanties bij TUI
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris. Heeft u langer vakantie? 
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusief!

              Klik hier voor een overzicht van alle reizen ook voor wintersportreizen

Evenementen


Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Bezoek op 23 & 24 oktober de Neuzelbeurs in De Broodfabriek ✅!

 

De grootste en leukste koopjesmarkt van de regio!

 

Aankomende editie van de Neuzelbeurs staan in De Broodfabriek circa 300 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes. Van  (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

 

 


meer lezen 0 Berichten

Data Second Home Beurs 2021 in de jaarbeurs in Utrecht

Second Home Beurs 1-3 oktober Utrecht

Droom tweede huis steeds vaker realiteit

 

[Utrecht, 27 september 2021] - Voor het eerst in bijna 2 jaar is er eindelijk weer een Second Home Beurs in Utrecht. De eerste grote consumentenbeurs in de Jaarbeurs sinds de start van de pandemie. Van 1 tot en met 3 oktober zijn geïnteresseerden in de aankoop van een tweede huis, tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom in de Jaarbeurs in Utrecht. 

 


meer lezen 0 Berichten

Data Crea Weekend 2021 in Rijswijk

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Doe frisse inspiratie ✅ op tijdens het Crea Weekend van 3, 4 & 5 september!

 

Tijdens het weekend van 3, 4 & 5 september vindt het Crea Weekend weer plaats in De Broodfabriek. Een uitgelezen kans voor iedere creatieveling om nieuwe inspiratie op te doen en de voorraad weer aan te vullen.

 

Workshops

 

Kom nieuwe hobby’s uitproberen of vertrouwde hobby’s verder ontwikkelen. Er worden workshops gegeven van diverse hobby’s zoals tangle-tekenen, Stampin’Up, en handletteren. De workshops zijn ruim opgesteld zodat tijdens het volgen van de workshop de anderhalve meter afstand kan worden gewaarborgd.


meer lezen 0 Berichten

Editie E-bike Xperience in mei dit jaar, gaat niet door vanwege de coronacrisis.

Editie E-bike Xperience in mei dit jaar, gaat niet door vanwege de coronacrisis.

De komende editie van E-bike Xperience ✅op 7 en 8 mei in Jaarbeurs Utrecht gaat niet door vanwege de coronacrisis. De organisator van het e-bike-testevenement, Hicle Events, kijkt nu naar alternatieve datums in februari 2022.

 

Eerder besloot Hicle Events de Fiets en Wandelbeurs te annuleren, die eveneens voor 7 en 8 mei op het programma stond in Jaarbeurs. “Gezien de onzekere situatie moesten we noodgedwongen dit besluit nemen, ondanks de grote interesse van consumenten en exposanten”, zegt Nick Roodenburg, salesmanager bij Hicle Events. “Onze intentie is nu beide events te verzetten naar februari 2022, wederom met Jaarbeurs Utrecht als locatie.”


meer lezen 0 Berichten

Gaat de 50PlusBeurs dit jaar door?

Gaat de 50PlusBeurs dit jaar door

 ’s Werelds grootste evenement   voor actieve plussers werd verwacht plaats te vinden van 14 tot en met 18 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. Maar helaas is er op korte termijn nog geen einde aan de huidige coronacrisis. Daarom is besloten dat de 28e editie van de 50PlusBeurs dit jaar geen doorgang kan vinden.

 

De impact op onze doelgroepen, bezoekers en exposanten, is nog altijd te groot en dat voelen we allemaal. De wisselende maatregelen van de overheid, het tempo van vaccineren en de dreiging van virusmutaties. Het is allemaal nog te onzeker om te vertrouwen op een herkenbare, succesvolle editie van de 50PlusBeurs dit jaar.

 

 

 


meer lezen 0 Berichten

Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs 2020

Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

POPPENHUIZEN, POPPEN & MINIATURENBEURS 10 & 11 OKTOBER ✅!

 

Vele standhouders staan voor u klaar, om vol lof te vertellen over al hun prachtige artikelen, tips te geven en natuurlijk hun producten aan u te verkopen. Aanschouw de meubels en accessoires in miniatuurformaat, miniaturen van over de gehele wereld en de prachtigste poppen en poppenaccessoires. Er is ook een poppendokter aanwezig, hier kunt u terecht voor vragen en kleine reparaties aan uw pop.

 

Kortom, genoeg te beleven en te bekijken bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs van zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020. 

 

 


meer lezen 0 Berichten

Data Paranormaal Alternatief 2020 in Rijswijk

Data Paranormaal Alternatief 2020 in Rijswijk

Kom in verbinding met jezelf en elkaar ✅op 19 & 20 september tijdens de grootste spirituele beurs van Nederland, geheel Corona proof!

 

Na een periode van stilte in De Broodfabriek is Paranormaal Alternatief weer terug op 19 & 20 september.

 

In De Broodfabriek staan 200 standhouders klaar om je te verwelkomen met al het moois dat de holistische wereld te bieden heeft. Diverse mediums, coaches en holistische verkooppunten bieden unieke diensten en producten aan. Ook is er een groot aanbod lezingen en workshops die kosteloos te volgen zijn. Kan jij ook wel wat steun gebruiken in deze onzekere periode? Dan ben je op de grootste spirituele beurs van Nederland aan het juiste adres. Kom je ook een kijkje nemen? Dan geven wij jou een leuke korting met onderstaande lezersactie!

 

ANDERS DAN ANDERS


meer lezen 0 Berichten

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Doe frisse inspiratie op tijdens het Crea Weekend ✅ van 4, 5 & 6 september! Na een periode van stilte in De Broodfabriek, trapt het Crea Weekend af op 4, 5 & 6 september. Een uitgelezen kans voor iedere creatieveling om nieuwe inspiratie op te doen na de zomervakantie en de materialen weer aan te vullen. WORKSHOP EN DEMONSTRATIES Uiteraard zijn er diverse creatieve workshops en demonstraties welke je kunt volgen tijdens het Crea Weekend. Bekijk op de website welke workshops of demonstraties jij wilt bijwonen! Kom bijvoorbeeld gezellig haken bij Sieraden Enzo! of volg een workshop Mini Polaroid Galaxy bij Yassart. 

 


meer lezen 0 Berichten

Gezocht beste fiets- en wandelroute van 2021

Gezocht beste fiets- en wandelroute van 2021

De strijd om de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar ✅ barst weer los. Iedereen kan zijn of haar favoriete route voordragen bij twee jury’s van ervaren fietsers en wandelaars. In februari 2021, op de Fiets en Wandelbeurzen in Gent en Utrecht, maken zij de winnaars bekend.

 

Fietsen en wandelen staan als duurzame én veilige activiteiten meer dan ooit in de belangstelling. Nederlanders en Belgen gingen in de afgelopen maanden massaal met de fiets of te voet op pad. En al deze fietsers en wandelaars verdienen natuurlijk kwalitatief goede routes, met een duidelijke bewegwijzering, goede route-informatie en weinig hinder van autoverkeer.

 


meer lezen 0 Berichten

KreaDoe 2020 in de jaarbeurs in Utrecht gaat niet door vanwege het Coronavirus

KreaDoe 2020 in de jaarbeurs in Utrecht gaat niet door vanwege het Coronavirus

KreaDoe gaat niet door in najaar 2020

 

De 31e editie van KreaDoe zal eind oktober niet doorgaan vanwege het coronavirus en wordt verplaatst naar volgend jaar. Beursorganisator Jaarbeurs betreurt dit besluit. Het grootste DIY-event van de Benelux dat in 2019 bijna 50.000 creatieve hobbyisten trok, zou oorspronkelijk plaatsvinden van 28 oktober tot en met 1 november 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 


meer lezen 0 Berichten

Gezellige snuffelen op een markt naar Brocante uit Engeland

Gezellige snuffelen op een markt naar Brocante uit Engeland

“Brocante op z’n Brits” ✅ in De Oranjerie

20 september t/m zaterdag 10 oktober

 volgens het “ Nieuwe Normaal”

 

Zondag 20 september taxatie middag

“Kunst of Kitsch” 

met  Antiquair Henk Sprik.

 

Hier kun je heerlijk rond struinen en snuffelen naar alledaagse gebruiksvoorwerpen van antiek tot vintage. Serviesgoed van allerlei verschillende merken,  glaswerk, gekleurd glas, silverplate, bestek, spiegels, hoeden, stoffen, kinderjurkjes, kleinmeubelen, schilderijen, oud naaigerij en nog veel meer ‘nice things’.


meer lezen 0 Berichten

Leuke verkooptentoonstelling van oud textiel

Leuke verkooptentoonstelling van oud textiel

“Maandag  Wasdag”  verkooptentoonstelling  van oud textiel

 

Vanaf 5 mei t/m 5 juli hangen we in en buiten De Oranjerie allerlei oud textiel aan de waslijn, naast ons assortiment brocante uit Engeland en allerlei bijzondere woonaccessoires.

 

Nostalgische verkooptentoonstelling van oude boven- en onderkleding, bandjes en kant, grote sortering oude stoffen, schortjes, tafelkleden groot en klein, naaiaccessoires, mutsjes, oud geruit beddengoed, schoolhandwerkjes, oude kinderkleding en naaigerei enz. 

 


meer lezen 0 Berichten

Nieuwe data gezellige Franse brocante en Engelse serviezen

Nieuwe data gezellige Franse brocante en Engelse serviezen

Tour de Brocante op 12 en 13 juni op De Boschhoeve 

 

 

Op vrijdag  12 en zaterdag 13 juni brengt Kwekerij/Tuin De Boschhoeve de uitnodigende sfeer van een Franse brocantemarkt naar Wolfheze. Het grote erf  wordt veranderd in een gezellig terras met daar omheen de kramen met brocante, antiek en curiosa. Denk bijvoorbeeld aan glaswerk, bloemenvazen en kannen, oud serviesgoed, schilderijtjes, oude tuin- en keukenspullen, boeken, stoere bakken en kisten en Frans grès aardewerk.  Wie van snuffelen houdt komt zeker aan haar of zijn trekken.  


meer lezen 0 Berichten

Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

Broodfabriek  op 29 februari & 1 maart!

Hét festival ✅ waar sprookjes, films, series en verhalen tot leven komen.

 

Tijdens het weekend van 29 februari & 1 maart wordt De Broodfabriek omgetoverd tot Fantasy Fest. Beide dagen kan je genieten van alles wat te maken heeft met fantasy, anime, manga, comics, cosplay, steampunk, gothic & meer! 

 

Line-up/Podiumprogramma

Live-acts van o.a. Rapalje, Sunfire, Cesair, Vikke, Pyrolysis, The Flask & Aelixihr zullen schitteren op de verschillende podia van Fantasy Fest. Het podiumprogramma is doorlopend!

 


meer lezen 0 Berichten

Wanneer zijn de huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs in Amsterdam in 2020

Wanneer zijn de huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs in Amsterdam in 2020

De huishoudbeurs ✅ in Amsterdam wordt in 2020 gehouden van 22 februari tot en met 1 maart 2020!

 

POPULAIRSTE CONSUMENTENBEURS WEERSPIEGELT VERANDERENDE MAATSCHAPPIJ

 

Van vakbeurs voor de Nederlandse huisvrouw tot lifestyle-event voor de moderne vrouw. De Huishoudbeurs, al sinds 1955 gehuisvest in de Amsterdamse RAI, draait al lang niet meer om slechts huishoudelijke apparatuur. Op de 75e editie, die 22 februari van start gaat, is ook ruimte voor onder andere mindfulness workshops, vegan foodtrucks en een tattooshop.


meer lezen 0 Berichten

Motorvakanties naar bijzondere bestemmingen in opmars

Motorvakanties naar bijzondere bestemmingen in opmars

Jaarbeurs maakt zich op voor MOTORbeurs  ✅ Utrecht. Het grootste motorevent van Nederland vormt de aftrap van het nieuwe motorseizoen. De nadruk dit jaar ligt op elektrisch rijden en motorreizen. Van de 90.000 verwachte bezoekers komt 42 procent om inspiratie op te doen en een reis te boeken voor komend seizoen.

 

Op het event staan 57 exposanten, die reizen aanbieden van dichtbij tot aan de andere kant van de wereld. België, Luxemburg en Duitsland zijn altijd populaire bestemmingen, maar ook bijzondere bestemmingen zijn in opmars.


meer lezen 0 Berichten

Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Data Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Miniaturen vanuit de gehele wereld ✅ zijn weer te bewonderen op de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs.

Op zaterdag 15 en zondag 16 februari openen wij de deuren voor de tweejaarlijkse Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs in De Broodfabriek (Rijswijk). 

Struin langs de kramen met unieke materialen voor het vervaardigen van een eigen poppenhuis. Aanschouw de meubels en accessoires in miniatuurformaat, miniaturen van over de gehele wereld en de prachtigste poppen en poppenaccessoires. Naast de verkoopstands zijn er deze editie ook diverse workshops te volgen en demonstraties te bekijken. Ook is er een poppendokter aanwezig, hier kunt u terecht voor vragen en kleine reparaties aan uw pop.

Kortom, genoeg te beleven en te bekijken bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs van zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020. 

 


meer lezen 0 Berichten

Data Internationale Emigratiebeurs 2020 in Houten

Data Internationale Emigratiebeurs 2020 in Houten

Plannen om te gaan emigreren en wilt u meer informatie ✅ vergaren, dan is deze emigratiebeurs een must om te bezoeken!

 

1 miljoen vacatures

Van het zuidelijkste puntje van Spanje tot het noordelijkste stukje in Noorwegen. Van het Caribisch gebied tot aan Canada of Australië. Of u nu een baan zoekt als buschauffeur, wilt werken in de bouw of u bent werkzaam in de gezondheidszorg of in de techniek. De EmigratieBeurs is van alle markten thuis. UWV/EURES is aanwezig op de EmigratieBeurs en is aangesloten op de internationale database van alle Europese UWV’s en beschikt over 1 miljoen vacatures. 

 


meer lezen 0 Berichten

Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Ticketverkoop MOTORbeurs ✅ Utrecht 2020 van start met ludieke actie

 

Gratis toegang voor kersverse motorrijd(st)ers op donderdag

De ticketverkoop voor het grootste motorevenement van Nederland is vandaag van start gegaan. MOTORbeurs Utrecht symboliseert dé start van het motorseizoen en de poort naar de wereld van het motorrijden. Daarom dus een ludieke actie: kersverse motorrijd(st)ers krijgen op donderdag 20 februari 2020 gratis toegang op vertoon van hun rijbewijs en een voucher die via de website gedownload kan worden. MOTORbeurs Utrecht vindt komend jaar plaats van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. 


meer lezen 0 Berichten

Data Fiets en Wandelbeurs 2020

Data Fiets en Wandelbeurs 2020

Duitsland ✅ themaland Fiets en Wandelbeurs 2020

Het fietsen en wandelen bij onze oosterburen staat volgend jaar volop in de schijnwerpers tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Duitsland is namelijk uitverkoren als themaland van deze 16e editie, die 28-29 februari en 1 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs.

 

Duitsland is de ideale bestemming voor een actieve vakantie in de natuur. Want wist je dat maar liefst een derde van het landoppervlak beschermd natuurgebied is? 16 nationale parken, 105 natuurparken en 16 UNESCO-biosfeerreservaten liggen klaar om ontdekt te worden. 


meer lezen 0 Berichten

Data 34e Internationale Ei-tentoonstelling 2020 “ Kunst op Schaal”

Data 34e Internationale Ei-tentoonstelling 2020 “ Kunst op Schaal”

Gratis ✅ te bezoeken van 15 maart t/m zaterdag 11 april 2020 de 34e Internationale Ei-tentoonstelling 2020 “ Kunst op Schaal”

 

Verkooptentoonstelling van artistiek bewerkte echte eieren.

 

“Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een Paasei”.

 

Pasen en eieren zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden.

Het versieren van eieren heeft al een eeuwenoude traditie en deze traditie zetten wij reeds

34 jaar voort.  


meer lezen 0 Berichten

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

De Hengelsport- en Botenbeurs✅ staat, met nog een paar dagen te gaan, volledig klaar in de startblokken. Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staan de hallen 7 en 8 van de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van de sportvisserij! De officiële opening vindt plaats op vrijdag 29 november om 10.00 uur. Deze opening zal verzorgd worden door Marco Kraal samen met de nieuwe presentator van Vis-TV. Wie het is? Kom vrijdag naar de opening en je kunt het met eigen ogen aanschouwen!


meer lezen 0 Berichten

Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

De Hengelsport- en Botenbeurs ✅ staat, met nog twee weken te gaan, volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. 


meer lezen 0 Berichten

Wanneer is de Bike Motion in 2020

Wanneer is de Bike Motion in 2020

De data voor de Bike Motion ✅ 2020 zijn al bekend!

 

Op zoek naar een nieuwe fiets? Van 28 februari t/m 1 maart vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Bike Motion weer plaats. Dit is de ideale plek om je te oriënteren op een nieuwe fiets.

Nog nooit op de Bike MOTION BENELUX geweest? Of kun je stiekem gewoon niet wachten op de volgende editie? Wij ook niet! Wij hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Hoe uniek is dat? Bike MOTION laat jouw fietshart sneller kloppen voor het nieuwe seizoen.


meer lezen 0 Berichten

Met de NS naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Laatste kans! Boek nu jouw ticket met €5,- korting ✅ voor de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa Jaarbeurs Utrecht.

 

Met nog maar een paar weken te gaan. Intussen is de organisatie druk bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. De beurs is volledig volgeboekt, alle exposanten (klik hier voor de deelnemerslijst) zijn bekend en het programma is compleet (klik hier voor het volledige programma)

 

 


meer lezen 0 Berichten

Data Pasar Malam Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

De winter doet zijn intrede, echter bij De Broodfabriek kunt u op zaterdag 9 & zondag 10 november tijdens Pasar Malam Rijswijk ✅ heerlijk genieten van de exotische sferen.

Dé plek voor bezoekers die de Indische cultuur een warm hart toedragen. Top entertainment, grote variëteit aan verkoopstands en authentieke Indische en Molukse maaltijden bij diverse top restaurants! 

 

Struin langs de diverse stand waar oosterse producten worden verkocht, laat u heerlijk masseren of bezoek één van de mediums die aanwezig zijn bij Pasar Malam Rijswijk. 

 

 


meer lezen 0 Berichten

Laatste nieuws Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Dé beurs ✅ voor alle sportvissers

 

De Hengelsport- en Botenbeurs staat met nog enkele weken te gaan volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. Met ruim 180 standhouders uit binnen- en buitenland wordt dit 'the place to be' voor elke sportvisser! En ook dit jaar wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland, voor vier personen t.w.v. € 6000,-!

 


meer lezen 0 Berichten

Nationale Kunstdagen waar veel kunstenaars zelf aanwezig zijn

Tiende editie

De Nationale Kunstdagen – georganiseerd door Stichting Kunstweek – viert dit jaar de tiende editie. Op 9 en 10 november exposeren opnieuw circa 200 kunstenaars hun werken in de Beursfabriek in Nieuwegein.

 

Tijdens de kunstbeurs komt men een heel laagdrempelige manier met kunst in aanraking, en kan er direct contact gelegd worden met de kunstenaar om zo het verhaal achter een werk horen. Bovenal is een bezoek aan de Nationale Kunstdagen een gezellig dagje uit. 

 


meer lezen 0 Berichten

Vele nieuwe snufjes voor de witvisser op de Hengelsport- en Botenbeurs

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs ✅ van 29 november t/m 1 december 2019 word je geïnformeerd over alle nieuwste snufjes op gebied van witvis. Diverse nationale en internationale exposanten staan  klaar om jou het nieuwste topmateriaal  te showen.  Liever een lezing volgen? Neem dan plaats in onze lezingzaal en luister naar het verhaal van witvis expert Jan van de Bovenkamp.


meer lezen 0 Berichten

Data Margriet Winterfair 2019 in in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Margriet Winterfair

Het gezelligste winterfeest

 

Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.


meer lezen 0 Berichten