De Jong Intra Vakanties
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris. Heeft u langer vakantie? 
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

              Klik hier voor een overzicht van alle reizen ook voor wintersportreizen

Evenementen


Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

De nieuwe data voor de Neuzelbeurs  ✅ in De Broodfabriek zijn op 18 en 19 januari 2020!

Kom jij ook langs op de grootste koopjesmarkt van de regio?

 

In Bakkerij 2 van de Broodfabriek wordt de Neuzelbeurs gebouwd met 220 kramen. Op 18 en 19 januari vullen de standhouders de hal met allerlei leuke koopjes. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

 


meer lezen 0 Berichten

Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Wanneer is de MOTORbeurs 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht

Ticketverkoop MOTORbeurs ✅ Utrecht 2020 van start met ludieke actie

 

Gratis toegang voor kersverse motorrijd(st)ers op donderdag

 De ticketverkoop voor het grootste motorevenement van Nederland is vandaag van start gegaan. MOTORbeurs Utrecht symboliseert dé start van het motorseizoen en de poort naar de wereld van het motorrijden. Daarom dus een ludieke actie: kersverse motorrijd(st)ers krijgen op donderdag 20 februari 2020 gratis toegang op vertoon van hun rijbewijs en een voucher die via de website gedownload kan worden. MOTORbeurs Utrecht vindt komend jaar plaats van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. 


meer lezen 0 Berichten

Data Fiets en Wandelbeurs 2020

Data Fiets en Wandelbeurs 2020

Duitsland ✅ themaland Fiets en Wandelbeurs 2020

Het fietsen en wandelen bij onze oosterburen staat volgend jaar volop in de schijnwerpers tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Duitsland is namelijk uitverkoren als themaland van deze 16e editie, die 28-29 februari en 1 maart plaatsvindt in de Jaarbeurs.

 

Duitsland is de ideale bestemming voor een actieve vakantie in de natuur. Want wist je dat maar liefst een derde van het landoppervlak beschermd natuurgebied is? 16 nationale parken, 105 natuurparken en 16 UNESCO-biosfeerreservaten liggen klaar om ontdekt te worden. 


meer lezen 0 Berichten

Data 34e Internationale Ei-tentoonstelling 2020 “ Kunst op Schaal”

Data 34e Internationale Ei-tentoonstelling 2020 “ Kunst op Schaal”

Gratis ✅ te bezoeken van 15 maart t/m zaterdag 11 april 2020 de 34e Internationale Ei-tentoonstelling 2020 “ Kunst op Schaal”

 

Verkooptentoonstelling van artistiek bewerkte echte eieren.

 

“Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een Paasei”.

 

Pasen en eieren zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden.

Het versieren van eieren heeft al een eeuwenoude traditie en deze traditie zetten wij reeds

34 jaar voort.  


meer lezen 0 Berichten

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

Nog een paar dagen en dan gaat De Hengelsport- en Botenbeurs 2019 van start

De Hengelsport- en Botenbeurs✅ staat, met nog een paar dagen te gaan, volledig klaar in de startblokken. Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staan de hallen 7 en 8 van de Jaarbeurs in Utrecht geheel in het teken van de sportvisserij! De officiële opening vindt plaats op vrijdag 29 november om 10.00 uur. Deze opening zal verzorgd worden door Marco Kraal samen met de nieuwe presentator van Vis-TV. Wie het is? Kom vrijdag naar de opening en je kunt het met eigen ogen aanschouwen!


meer lezen 0 Berichten

Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019

De Hengelsport- en Botenbeurs ✅ staat, met nog twee weken te gaan, volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. 


meer lezen 0 Berichten

Wanneer is de Bike Motion in 2020

Wanneer is de Bike Motion in 2020

De data voor de Bike Motion ✅ 2020 zijn al bekend!

 

Op zoek naar een nieuwe fiets? Van 28 februari t/m 1 maart vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Bike Motion weer plaats. Dit is de ideale plek om je te oriënteren op een nieuwe fiets.

Nog nooit op de Bike MOTION BENELUX geweest? Of kun je stiekem gewoon niet wachten op de volgende editie? Wij ook niet! Wij hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Hoe uniek is dat? Bike MOTION laat jouw fietshart sneller kloppen voor het nieuwe seizoen.


meer lezen 0 Berichten

Met de NS naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht

Laatste kans! Boek nu jouw ticket met €5,- korting ✅ voor de grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa Jaarbeurs Utrecht.

 

Met nog maar een paar weken te gaan. Intussen is de organisatie druk bezig om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. De beurs is volledig volgeboekt, alle exposanten (klik hier voor de deelnemerslijst) zijn bekend en het programma is compleet (klik hier voor het volledige programma)

 

 


meer lezen 0 Berichten

Data Pasar Malam Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

De winter doet zijn intrede, echter bij De Broodfabriek kunt u op zaterdag 9 & zondag 10 november tijdens Pasar Malam Rijswijk ✅ heerlijk genieten van de exotische sferen.

Dé plek voor bezoekers die de Indische cultuur een warm hart toedragen. Top entertainment, grote variëteit aan verkoopstands en authentieke Indische en Molukse maaltijden bij diverse top restaurants! 

 

Struin langs de diverse stand waar oosterse producten worden verkocht, laat u heerlijk masseren of bezoek één van de mediums die aanwezig zijn bij Pasar Malam Rijswijk. 

 

 


meer lezen 0 Berichten

Laatste nieuws Hengelsport- en Botenbeurs 2019

Dé beurs ✅ voor alle sportvissers

 

De Hengelsport- en Botenbeurs staat met nog enkele weken te gaan volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. Met ruim 180 standhouders uit binnen- en buitenland wordt dit 'the place to be' voor elke sportvisser! En ook dit jaar wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland, voor vier personen t.w.v. € 6000,-!

 


meer lezen 0 Berichten

Nationale Kunstdagen waar veel kunstenaars zelf aanwezig zijn

Tiende editie

De Nationale Kunstdagen – georganiseerd door Stichting Kunstweek – viert dit jaar de tiende editie. Op 9 en 10 november exposeren opnieuw circa 200 kunstenaars hun werken in de Beursfabriek in Nieuwegein.

 

Tijdens de kunstbeurs komt men een heel laagdrempelige manier met kunst in aanraking, en kan er direct contact gelegd worden met de kunstenaar om zo het verhaal achter een werk horen. Bovenal is een bezoek aan de Nationale Kunstdagen een gezellig dagje uit. 

 


meer lezen 0 Berichten

Vele nieuwe snufjes voor de witvisser op de Hengelsport- en Botenbeurs

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs ✅ van 29 november t/m 1 december 2019 word je geïnformeerd over alle nieuwste snufjes op gebied van witvis. Diverse nationale en internationale exposanten staan  klaar om jou het nieuwste topmateriaal  te showen.  Liever een lezing volgen? Neem dan plaats in onze lezingzaal en luister naar het verhaal van witvis expert Jan van de Bovenkamp.


meer lezen 0 Berichten

Data Margriet Winterfair 2019 in in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Margriet Winterfair

Het gezelligste winterfeest

 

Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.


meer lezen 0 Berichten

Het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019

De voorbereidingen voor de Hengelsport- en Botenbeurs ✅ op 29, 30 november en 1 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het eerste deel van het programma is inmiddels afgerond, de komende weken werken we aan de verdere invulling van het programma. Achter de coulissen wordt, bijvoorbeeld, weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen. Daarnaast zijn we druk bezig met de lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.


meer lezen 0 Berichten

Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs

Europa’s grootste Vintage Evenement

Op zaterdag 16 en zondag 17 november komt u weer naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen.          

Kleding met de geur van vervlogen tijden. Vintage stoeltjes die een nostalgisch gevoel oproepen. Opbergblikken van merken van weleer. Complete serviezen uit het begin van de vorige eeuw, antiek glaswerk, ouderwets horecabestek, broches en pins, speelgoed van hout of blik, bijous uit de jaren vijftig, zestig, zeventig…

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.500 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan.


meer lezen 0 Berichten

De Hengelsport- en Botenbeurs heeft alles voor het karpervissen!

De Hengelsport- en Botenbeurs  ✅ van 29 nov t/m 1 dec 2019 is ook  HET evenement voor de karpervisser. Bestel nu je ticket met 25% korting op www.carpsquare.nl

Tijdens de beursdagen kun je genieten van nationale en internationale stands die hun producten aan jou komen tonen. Ben jij een karper-, roof-, wit-, zee- of vliegvisser? Tijdens de beursdagen worden tal activiteiten georganiseerd voor elke visser.  


meer lezen 0 Berichten

Data Spirit of Winter 2019

Welkom op Spirit of Winter ✅ , de warmste winterfair van het land, in de lanen van Paleis Het Loo te Apeldoorn. Van 13 t/m 17 november 2019

Betoverende Buitenfair…

In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben.

Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking sessie’ of kijk de kunst af bij Bloem & Groen demo’s… 


meer lezen 0 Berichten

Data Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg

De Brei- en Haakdagen ✅van het Zuiden Op 24-25 en 26 oktober vindt de 8e editie van KNIT&KNOT plaats. De Industriële Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de brei- & haakdagen van het Zuiden. In dé Textielstad van Nederland, houden wij het event voor iedereen die dol is op haken, breien, vilten & macrameeën. Een warm welkom voor ruim 5.500 creatieve makers uit Nederland en België! KNIT&KNOT is voor iedereen! Shoppen bij exposanten, aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops of een masterclass. 


meer lezen 0 Berichten

Hengelsport- en Botenbeurs 2019, korting op toegangskaarten

Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht 2019 wordt een knaller ✅ ! Bestel nu uw E-ticket met 30 procent vroegboekkorting. Geldig t/m woensdag 2 oktober 2019.

 

De 18e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs de grootste van Europa maakt zich op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’, ditmaal van 29 november t/m 1 december 2019! Unieke kans. Bestel nu uw E-ticket tijdens onze vroegboekkorting actie. Je bestelt al een E-ticket voor maar €9,50 (exclusief €1,- servicekosten) Tevens maak je kans op een geweldige visreis naar IJsland t.w.v. €6.000,-

 


meer lezen 0 Berichten

Handwerkdagen met de nieuwste trends op textielgebied

Kom dat zien! De nieuwste trends op textielgebied ✅.

Kom je verwonderen tijdens de 4e editie van de Handwerkdagen op 27 & 28 september in De Broodfabriek in Rijswijk. Diverse textielhobby’s komen samen onder één dak. Ontdek de nieuwste trends, hobby’s, materialen en artikelen.

Workshops

Naast de 40 verkoopstands, is er een uitgebreid workshopprogramma, erg leuk om voor de komende wintermaanden wat inspiratie op te doen. Leer bijvoorbeeld een macramé kussen te maken, of kom meer te weten over de diverse haaktechnieken bij de workshop van Colours of Life. Genoeg afwisseling en informatief voor iedereen. Bekijk de website van de Handwerkdagen voor het volledige workshopprogramma.


meer lezen 0 Berichten

Data Hengelsport- en Botenbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht

Van vrijdag 29 november t/m zondag 1 ✅ december is het weer zo ver en zal in de Jaarbeurs Utrecht de 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs georganiseerd worden. Het grootste hengelsportevent van de Europa! Je kunt nu al online tickets kopen. Met 25% korting (excl. €1,- transactiekosten) en je hoeft niet in de rij te staan voor de kassa.

 

Bestel nu jouw ticket online  met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. maar liefst 6000 euro! 


meer lezen 0 Berichten

Datum Paranormaal Alternatief in Rijswijk

Find your bohemian spirit ✅op de grootste spirituele beurs van Nederland!

Paranormaal Alternatief is na een zomerstop van vier maanden op 21 & 22 september weer terug

met een gloednieuwe editie. We sluiten in geheel Indian Summer stijl de zomer af in de hallen van

De Broodfabriek. Met heerlijke Indiase snacks en homemade Spiced Ice Teas bij het Indian Summer

Pop-Up Café kom je aan lekkernijen niets te kort.


meer lezen 0 Berichten

Programma 50 plusbeurs 2019 bekend

Programma 50 plusbeurs ✅ is bekend, plan je dag!

Dagelijks bieden ruim 50 artiesten en personalities optredens én daarnaast nog 250 presentaties door deskundigen en auteurs tijdens de 50PlusBeurs. Ook nog advies, ideeën en shoppen bij 550 exposanten. Mis het niet!

Plan je dag met het programmaboek!

 


meer lezen 0 Berichten

Vrijkaarten KreaDoe 2019 in de jaarbeurs in Utrecht

KreaDoe komt dichterbij en wij kunnen écht niet wachten!

Over minder dan 2 maanden barst het grootste DIY-event van de Benelux los! Verwacht veel inspirerende workshops, honderden experts met nieuwe producten en goede aanbiedingen. Na een bezoek aan KreaDoe ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie, een shopper vol mooie spullen en heel veel zin om gelijk aan de slag te gaan!

 

Ben jij er ook bij dit jaar? Koop je ticket vandaag nog! Je betaalt online slechts € 10,50 per ticket in plaats van € 13,00 aan de kassa.

 

Koop je ticket button bg

 


meer lezen 0 Berichten

Data 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht

50PlusBeurs ✅ met aansluitend Silver Show Concert met Tineke Schouten

 

De 27e editie van de 50PlusBeurs is van 17 tot en met 21 september 2019 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. Aansluitend is er The Silver Show met Tineke Schouten van 17.15 tot 19.00 uur.


meer lezen 0 Berichten

Data Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Gratis kaarten ✅ voor lezersactie Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats. Graag stellen wij u in de gelegenheid om voor dit evenement in aanmerking te komen voor gratis kaarten, zie de Actie hieronder!

Wij stellen hiervoor een aantal gratis entreekaarten ter waarde van € 14,- per kaart ter beschikking.

 


meer lezen 0 Berichten

Data Crea Weekend 2019 in Rijswijk

Doe frisse inspiratie ✅ op tijdens het Crea Weekend van 6, 7 & 8 september!

Tijdens het weekend van 6, 7 & 8 september vindt het Crea Weekend weer plaats in De Broodfabriek. Een uitgelezen kans voor iedere creatieveling om nieuwe inspiratie op te doen na de zomervakantie. Deze editie staat in het teken van ORIGAMI!

 

ORIGAMI PLEIN

ORIMAKI verzorgt tijdens het Crea Weekend leuke Origami workshops voor beginners en gevorderden. Zo kan iedereen Origami ervaren. Deze workshops vinden plaats op het Origami Plein welke centraal op de beurs te

vinden is.


meer lezen 0 Berichten

Data KreaDoe 2019 in de jaarbeurs in Utrecht

Kom naar KreaDoe!

 

Heb jij zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste DIY-event van het jaar? Kom dan tussen

30 oktober en 3 november 2019 naar KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét event voor iedereen

die houdt van handgemaakt en DIY.

Creatieve én waardevolle inspiratie al 30 jaar!

Dit jaar viert KreaDoe haart 30 e verjaardag! Vier jij dit met ons mee? Op KreaDoe geniet je van de

laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Honderden exposanten

tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking,

stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en

meer.


meer lezen 0 Berichten

Verkooptentoonstelling van oud textiel in en buiten De Oranjerie

Oud Textiel 

Vanaf 7 april t/m 7 juli hangen we in en buiten De Oranjerie ✅ allerlei oud textiel aan de waslijn, naast ons assortiment brocante uit Engeland en allerlei bijzondere woonaccessoires.

 

De wasmand ligt vol en de tobbe staat klaar.  Nostalgische verkooptentoonstelling van oude boven- en onderkleding, bandjes en kant, grote sortering oude stoffen, schortjes, tafelkleden groot en klein, naaiaccessoires, mutsjes, oud geruit beddengoed, oude kinderkleding en naaigerei enz. 

 

Alles is zo herkenbaar en dus heerlijk om eens rond te snuffelen en grabbelen in oude koffertjes.


meer lezen 2 Berichten

Data 2019 Internationale Mineralenbeurs

Waanzinnig veel te beleven tijdens de Internationale Mineralenbeurs

De grootste hal van De Broodfabriek in Rijswijk wordt op 9 en 10 maart weer omgetoverd tot een

schitterend spektakel. Op de Internationale Mineralenbeurs zijn de mooiste edelstenen, mineralen,

sieraden en unieke fossielen te vinden. Deze editie staat er een recordaantal standhouders met

meer dan 150 kramen, allen gevuld met diverse prachtige collecties.

Voor de kleine avonturiers is er op beide dagen een leuke speurtocht uitgezet. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in de vorm van tentoonstellingen, workshops en activiteiten. Van steenslijpen tot geodes kraken om zelf een edelsteen te ontdekken – er is voor ieder wat wils.

De Internationale Mineralenbeurs is hét dagje uit voor geologische liefhebbers van jong en oud. Kom langs op 9 en 10 maart, geniet van al het moois wat de beurs te bieden heeft en breidt jouw verzameling aan schatten uit.

 


meer lezen 0 Berichten