Data 2022 PaperPassion SummerSpecial in Tilburg

Kennismaken met alles op het gebied van Handlettering ✅ , stamping, journaling, mixed media , scrapbooking, filigraan en heel veel andere hobby’s met papier: het kan tijdens de PaperPassion SummerSpecial.

 

De PaperPassion SummerSpecial vindt plaats op 5 en 6 augustus in de Koepelhal in Tilburg. Een bijzondere locatie met een historisch karakter in de gezellige en hippe Spoorzone. 

 


Tradities en nieuws

 

Veel hobby’s met papier kennen inmiddels een rijke traditie. Sommige zijn zelfs al eeuwen oud. Maar de creatieve geesten achter deze hobby’s zitten niet stil. Er is de afgelopen periode weer veel nieuws op de markt gekomen: nieuwe technieken en materialen die zeker de moeite van een nadere kennismaking waard zijn. Kennismaken kan op de PaperPassion SummerSpecial in de vele stands, tijdens de verschillende demo’s en in de workshops. 

 


Goed geregeld

 

De PaperPassion SummerSpecial vindt plaats in de vakantieperiode en is dus ook aantrekkelijk voor mensen die in de buurt van Tilburg vakantie vieren of een dagje uit willen. De kinderen kunnen gewoon mee: ook voor hen is er genoeg te doen. En met een beetje geluk sluit je de dag af op een zonnig terras!

 

Vrijkaarten voor de PaperPassion SummerSpecial

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de PaperPassion SummerSpecial in Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.


Internationaal publiek

 

PaperPassion is breed bekend bij de liefhebbers. Zo bezochten niet alleen mensen uit heel Nederland de vorige edities, maar ook veel mensen uit België en andere landen. 

 

De beurs is op 5 en 6 augustus geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Tickets kosten € 10,00, passe-partout € 18,00,  kinderen van 4-12 jaar betalen € 7,50 per persoon.

Prijs is excl. € 0,50 ticketkosten per bestelling.

 

Voor meer informatie en het bestellen van tickets kan men terecht op www.paperpassion.nl.

 


 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data 2022 PaperPassion SummerSpecial in Tilburg

Reactie schrijven

Commentaren: 0