Leuke kunstfair in de grote kerk van Breda, De Brabant Art Fair

Opnieuw een kerk vol met kunst!✅

 

Op 12 en 13 maart kan men het hart ophalen aan prachtige hedendaagse kunstwerken in de eveneens prachtige Grote Kerk van Breda. Ruim 65 kunstenaars exposeren dan trots hun kunst aan geïnteresseerde bezoekers.

 

De Brabant Art Fair vindt in maart alweer voor het zesde jaar plaats in de Grote Kerk. Elk jaar weten ruim 2.000 liefhebbers hun weg te vinden naar deze bijzondere kunstbeurs waar elk jaar weer nieuwe kunst te zien én - voor wie wil - te koop is. 


Een bezoek aan de Brabant Art Fair is niet alleen voorbehouden aan kunstkenners. “Je hoeft geen verstand van kunst te hebben om ervan te kunnen genieten”, zegt beursmanager Els van Lent. “Iedereen is van harte uitgenodigd de beurs te bezoeken en te komen genieten van kunst op een laagdrempelige manier en in een informele sfeer”. 

 

Deelnemende kunstenaars hopen op de Brabant Art Fair in de eerste plaats dat hun werk aanslaat bij het publiek en dat bezoekers gecharmeerd raken van hun werk en meer willen zien op een ander moment: bijvoorbeeld in hun eigen atelier. Nog meer hopen zij dat er tijdens de beurs ook direct werk wordt gekocht. De organisatie moedigt een directe aankoop dan ook aan door kopers van kunst een prachtig kunstboek én een flesje wijn als cadeau te geven bij aankoop van een werk. 

 

 


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u in vorige edities een leuke dag gehad op De Brabant Art Fair met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

 


De Brabant Art Fair is open voor iedereen die van kunst wil genieten op zaterdag 12 en zondag 13 maart, op beide dagen van 11.00 tot 17.30 uur. 

 

Toegangskaarten zijn hier te bestellen . U krijgt met de actiecode VP22 50% korting op de toegangsprijs van 7 euro. 

 

Toegangskaarten

Een toegangskaart voor de Brabant Art Fair kost € 7,00

 

Om de bezoekers te verspreiden over de dag, wordt u verzocht bij de aanschaf van tickets aan te geven in welke tijdsperiode u komt. Eenmaal binnen mag u natuurlijk zo lang blijven als u wilt.

 

Catalogus

Alle kunstenaars presenteren zich met 1 of meer werken in de catalogus (op tijdschriftformaat). Daardoor is de catalogus een mooi naslagwerk en souvenir. De catalogus is bij de toegangsprijs inbegrepen.

 

Brabant Art Fair 2022 · Grote Kerk Breda

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                      


Leuke kunstfair in de grote kerk van Breda, De Brabant Art Fair

Reactie schrijven

Commentaren: 0