Economie

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Economie

Transavia stapt in pakketreizen en betuigt spijt over 'corona-uitdagingen' (di, 11 aug 2020)
KLM-dochter Transavia begeeft zich op het terrein van de touroperators. Met Transavia Holidays biedt het bedrijf vanaf dinsdag pakketreizen aan. Transavia laat ook weten dat reizigers die nog wachten op hun geld van een geannuleerde vlucht, dat uiterlijk begin september tegemoet kunnen zien.
>> meer lezen

HelloFresh ziet omzet meer dan verdubbelen door coronacrisis (Tue, 11 Aug 2020)
HelloFresh is in het tweede kwartaal dankzij de coronacrisis flink gegroeid. De omzet is vergeleken met een jaar eerder met 122 procent gestegen tot 972,1 miljoen euro. Het aantal bestellingen is meer dan verdubbeld tot 18,1 miljoen, meldt het Duitse bedrijf dinsdag in zijn kwartaalcijfers.
>> meer lezen

Hornbach verwacht flink grotere winst door coronaklusser (Tue, 11 Aug 2020)
Doe-het-zelfketen Hornbach verwacht een fiks grotere winst dan vorig jaar doordat mensen massaal aan het klussen zijn geslagen vanwege de coronamaatregelen, zo meldt het bedrijf maandag.
>> meer lezen

Bedrijf achter Weerplaza en Buienalarm neemt Weeronline over (Tue, 11 Aug 2020)
Infoplaza, het bedrijf achter Weerplaza en Buienalarm, neemt Weeronline over. Daarmee wordt de onderneming naar eigen zeggen het grootste weerplatform van de Benelux, meldde Infoplaza maandag.
>> meer lezen

Zalando groeit hard in coronacrisis: veel meer online geshopt (Tue, 11 Aug 2020)
Zalando is in het eerste half jaar van 2020 flink gegroeid. Het heeft nu 34 miljoen actieve gebruikers in heel Europa, ruim 20 procent meer dan een jaar geleden. De omzet steeg in een jaar tijd met 19,6 procent naar 3,46 miljard euro, meldt de Duitse webshop dinsdag in het kwartaalbericht.
>> meer lezen

Tabaksprijzen in Nederland dit jaar met bijna 20 procent toegenomen (Tue, 11 Aug 2020)
De tabaksprijzen zijn dit jaar in Nederland flink gestegen. In juli 2020 lag de prijs voor rookwaren 19 procent hoger dan in dezelfde maand vorig jaar, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.
>> meer lezen

Amerikaanse minister van Financiën: mogelijk deze week deal noodpakket (Mon, 10 Aug 2020)
Steven Mnuchin, de Amerikaanse minister van Financiën, verwacht dat er mogelijk deze week een akkoord komt over een coronaherstelpakket. Dat zei hij maandag tegenover nieuwszender CNBC.
>> meer lezen

Veel minder passagiers vliegmaatschappijen VS, wel meer veiligheidschecks (Mon, 10 Aug 2020)
Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben in juni 80 procent minder passagiers vervoerd. Wel zijn er dit weekend voor het eerst sinds de coronacrisis weer meer dan 800.000 controles uitgevoerd op luchthavens in de Verenigde Staten, meldt Transportation Security Administration (TSA) maandag.
>> meer lezen

McDonald's klaagt voormalige CEO aan om affaire met werknemers (Tue, 11 Aug 2020)
McDonald's is een rechtszaak begonnen tegen de voormalig CEO Stephen Easterbrook. De fastfoodketen wil geld terug van de gewezen topman nadat uit onderzoek is komen vast te staan dat hij affaires heeft gehad met verschillende werknemers. En dat is tegen het beleid van McDonald's.
>> meer lezen

Enorme vraag naar zwembadjes door hitte: verkoop verzevenvoudigd (Tue, 11 Aug 2020)
Er worden als gevolg van de hitte "gigantisch veel" zwembadjes verkocht. Bij bol.com ligt de verkoop bijna zeven keer zo hoog als normaal en ook bij Blokker vliegen ze de winkels uit, melden woordvoerders dinsdag aan NU.nl.
>> meer lezen

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0