Economie

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Economie

Tandarts van een op de zeventien Nederlanders dreigt failliet te gaan (zo, 05 apr 2020)
Mondzorgkoepels luiden de noodklok over het aantal dreigende faillissementen van tandartsen. Honderden mondzorgpraktijken, die ongeveer een miljoen Nederlanders behandelen, hebben de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) laten weten dat zij nog maar "een paar weken kunnen overleven", vertelt vicevoorzitter Ravin Raktoe van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) zaterdag in gesprek met NU.nl.
>> meer lezen

Vooringevulde aangifte? 'Je laat ook niet winkelpersoneel je kar vullen' (Sun, 05 Apr 2020)
De Belastingdienst maakt het doen van aangifte heel makkelijk door veel gegevens vooraf in te vullen. Toch is het beter om de aangifte helemaal zelf te doen, vooral om te voorkomen dat je te veel betaalt.
>> meer lezen

OPEC-vergadering uitgesteld om onenigheid Saoedi-Arabië en Rusland (Sat, 04 Apr 2020)
De digitale bijeenkomst tussen Rusland en OPEC, het samenwerkingsverband tussen veertien olie-exporterende landen, is uitgesteld vanwege een oplopende ruzie tussen Saoedi-Arabië en Rusland, meldt Reuters zaterdagmiddag.
>> meer lezen

'Amazon wil coronatesten om mogelijk personeelstekort te voorkomen' (Sat, 04 Apr 2020)
Online warenhuisgigant Amazon wil over zoveel mogelijk coronatesten beschikken om zo het personeel aan het werk te houden, bericht Reuters zaterdag op basis van een intern document.
>> meer lezen

'HEMA-eigenaar Boekhoorn stuurt aan op schuldsanering' (Sat, 04 Apr 2020)
HEMA-eigenaar Marcel Boekhoorn is bereid om eigen kapitaal in de noodlijdende winkelketen te stoppen, mits de de schuldeisers een deel van de schuld kwijtschelden. Zo meldt het FD zaterdagochtend.
>> meer lezen

Minister Koolmees: Mogelijk melden 100.000 bedrijven zich bij UWV (Sat, 04 Apr 2020)
Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid houdt er rekening mee dat 100.000 bedrijven zich de komende periode bij uitkeringsinstantie UWV melden voor een loonkostenregeling, zegt hij zaterdagochtend in het AD.
>> meer lezen

Hans de Boer blijft door coronacrisis langer aan als voorzitter VNO-NCW (Sat, 04 Apr 2020)
Hans de Boer is tot en met Prinsjesdag voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW. Vanwege de aanpak van de coronacrisis draagt hij het stokje pas in september over aan zijn opvolger Ingrid Thijssen.
>> meer lezen

'Massaontslag bij familiebedrijf Trump door coronacrisis' (Sun, 05 Apr 2020)
Het familiebedrijf van Donald Trump is door de coronacrisis genoodzaakt om ruim vijftienhonderd werknemers te ontslaan of met verlof te sturen, meldt de Washington Post zaterdag.
>> meer lezen

Topman RUMAG legt functie neer na kritiek van Zondag met Lubach (Sat, 04 Apr 2020)
Thijs van der Heide, de topman van online platform RUMAG, legt per direct zijn functie neer. Het besluit is genomen na ophef om een omstreden kledinglijn en een week van negatieve publiciteit.
>> meer lezen

Tata Steel stelt reorganisatie uit tot na 1 juli (Fri, 03 Apr 2020)
De directie van Tata Steel stelt de voorgenomen reorganisatie van het bedrijf uit tot na 1 juli. Dit blijkt uit een interne memo in handen van NU.nl.
>> meer lezen

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0