Kaartverkoop van het evenement Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg, begonnen

Start kaartverkoop KNIT&KNOT ✅, 11 t/m 13 april 2024

Hét moment waar we reikhalzend naar uitkijken is daar: de kaartverkoop van KNIT&KNOT start vandaag! Van 11 t/m 13 april 2024 komen we opnieuw samen in de Koepelhal in Tilburg om onze passie voor handwerken te delen! Omringd door kleurrijke garens, mooie patronen, interessante exposanten, inspirerende workshops én natuurlijk geweldige mensen zoals jij, belooft het weer een onvergetelijke beurs te worden.

 


Een creatief feest voor iedereen

KNIT&KNOT is voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde breister bent, een haakliefhebber in de dop, of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van handwerken – er is voor elk wat wils. Voor ieder niveau is er veel te zien, te leren en te beleven!

 

Terugblik september 2023

Het KNIT&KNOT evenement van vorig jaar september was een onvergetelijke ervaring, waar creativiteit bloeide en vriendschappen werden gesmeed. We hopen dat jullie net zo hebben genoten van de stands, workshops en demonstraties. Klik hier voor een terugblik van deze magische editie.


Gratis goodiebag voor eerste 500 tickets

Hier wil je toch bij zijn? De tickets zijn vanaf nu beschikbaar. De eerste 500 kopers, onze ‘early birds’, ontvangen een gratis goedgevulde goodiebag. Dus het loont om direct een ticket te kopen!

Bezoekers die een passe-partout bestellen, zijn sowieso verzekerd van een goodiebag.

Vrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2024

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beurs in Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft. 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Kaartverkoop van het evenement Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg, begonnen

Reactie schrijven

Commentaren: 0