Data Gezellige Libelle Zomerweek 2023

Kom samen genieten van een gezellig dagje uit op de Libelle Zomerweek ✅

 

Ook dit jaar wordt de Libelle Zomerweek weer echt een feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s. Geniet samen van honderden shops, ga los bij verschillende optredens, ontmoet de mensen achter Libelle of doe mee aan een creatieve workshop. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om heerlijk even iets te eten of drinken en bij te komen van al deze leuke indrukken. 


Primeur: Zomerweek in Concert

 

Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser voor vriendinnen. Tijdens de eerste editie van Zomerweek in Concert, dat plaatsvindt op zondag 14 mei, wordt er uitgepakt met concerten voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen.

 

Niemand minder dan Ilse DeLange en Miss Montreal geven allebei een één uur durend concert, en daarnaast vinden er nog tal van andere leuke en verrassende optredens plaats. Dit ultieme dagje uit, waarbij je nog veel meer activiteiten kunt beleven op het evenemententerrein in Vijfhuizen, vlakbij Haarlem, mag je gewoon niet missen!De Libelle Zomerweek is altijd gezellig en samen met je vriendinnen genieten!

Van 11 t/m 17 mei geeft de Libelle Zomerweek een swingend feest voor vriendinnen en biedt dagelijks naast de vele shopping mogelijkheden en heerlijke versnaperingen een bomvol programma met verschillende workshops én optredens van en ontmoetingen met bekende artiesten, columnisten, auteurs en de Libelle redacteuren. Zorg dat je erbij bent! 


Maak kans op twee vrijkaarten voor de Libelle Zomerweek 2019. Heb je een leuke ervaring met dit evenement, of heb je een leuke hobby waar je wat over wilt vertellen en kan je daar een leuk verhaal van schrijven, stuur ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De winnende inzenders belonen wij met twee gratis kaarten voor dit evenement. De kaarten worden per email naar je toe gezonden! 

 

Succes Redactie VoorPlussers


Ga naar libellezomerweek.nl voor meer informatie.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Data Gezellige Libelle Zomerweek 2023

Reactie schrijven

Commentaren: 0