Data Second Home Beurs 2022 in de jaarbeurs in Utrecht

Second Home Beurs 18 t/m 20 maart Utrecht

Droom tweede huis steeds vaker realiteit

 

Second Home is dé beurs waar de zoektocht naar een tweede huis begint. Met ruim 25.000 vakantiewoningen in 25 landen van 150 gespecialiseerde aanbieders, is er qua aanbod voor eenieder wat wils. Wil je vakantie vieren in jouw eigen droomhuis in Nederland of het buitenland, of investeren in vastgoed met een gegarandeerd rendement? Wellicht heb je overwaarde op je eerste woning en wil je dit op een interessante manier investeren. Het hoeft niet bij toekomstdromen te blijven! Kom langs en laat je inspireren én informeren op de Second Home Beurs.


De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht van 18 t/m 20 maart, de beurs is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Je bent van harte welkom om de beurs te bezoeken en gratis een glas wijn te proeven in onze wijnbar. De hele dag zijn er seminars en lezingen te volgen, deze zijn vrij toegankelijk en geven inspiratie en informatie over het kopen, financieren en verhuren van een tweede huis.

 

 

20% korting op ALLE motorfietslaarzen en motorfietsschoenen

Te koop schitterende villa met fantastische Engelse tuin met zwembad en winstgevende Gite! 

 

Bent u voornemens te verhuizen naar het heerlijke Auvergne? Geen zin in een eindeloze zoektocht met of zonder makelaars die eindigt in een vervelende en langdurige verbouwing? Dan is dit uw kans.

 

Het mooist gelegen en geheel gerenoveerde (vakantie)huis van de Allier (Auvergne) is te koop gekomen. In verband met het op leeftijd komen,  dienen wij ons huis met pijn in ons hart te verlaten.

De Second Home Beurs is het ideale startpunt voor de zoektocht naar een tweede huis. Niet alleen is het aanbod van tweede huizen nergens groter, er staan ook talloze deskundigen klaar om hun kennis te delen en vragen te beantwoorden op praktisch, juridisch en fiscaal gebied. Handig om je als potentiële koper optimaal te kunnen oriënteren. Van den Brink: “Wij hebben er weer ontzettend veel zin in, en het spreekt voor zich dat we blij zijn dat we door het coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs) weer onbeperkt bezoekers mogen ontvangen.” 


Over Second Home

Second Home brengt alle kennis over en het aanbod van tweede huizen uit meer dan 25 landen samen en richt zich op Nederlandse en Belgische consumenten die een tweede huis overwegen als investering of om zelf van te genieten. Het aanbod van 18.000 woningen, aangevuld met artikelen, online webinars, kennisdossiers en landeninformatie, wordt gedeeld via het online platform secondhome.nl en de Second Home Beurs in Nederland en België.

 


Lezersactie, maak gebruik van vrijkaarten!

Vrijkaarten voor Second Home Beurs 2022 in de jaarbeurs in Utrecht

 

Door vooraf te registreren voor tickets kun je de beurs gratis bezoeken, gebruik hiervoor deze link! 

 

Data Second Home Beurs 2022 in de jaarbeurs in Utrecht

Reactie schrijven

Commentaren: 0