Spiritueel Alternatief, de grootste spirituele beurs van Nederland terug op 18 & 19 november 2023 in De Broodfabriek

Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

Op 18 & 19 ✅ november staan er in De Broodfabriek meer dan 250 standhouders klaar om je te verwelkomen met al het moois dat de holistische wereld te bieden heeft.

 

 

Feestdagen komen eraan!

Ben je nog opzoek naar cadeautjes voor de feestdagen? Ook deze editie zijn er weer vele verkoopstands met prachtige spirituele spullen, perfect voor de feestdagen! Denk bijvoorbeeld aan een mooi kaartendeck, smudge-set, edelstenen, kaarsen, drums of een mooi spiritueel boek!

Naast onze verkoopstands zijn er ook vele mediums en coaches aanwezig. Ben je benieuwd wat 2024 jou gaat brengen? Vraag het hen! Daarnaast kan je je hand laten lezen, gemasseerd worden, koffiedik lezen, een aura foto laten maken en nog veel meer! Data Fantasy Fest in De Broodfabriek

 

Workshops en lezingen

Tijdens Spiritueel Alternatief is er een groot aanbod lezingen en workshops die kosteloos te volgen zijn. Volg bijvoorbeeld de lezing over het ontdekken van je eigen spirituele gaven of leer meer over je tarot jaarkaart van 2024. Schuif aan bij de lezing over Feng Shui een fijne flow in je huis en je leven. Of volg de workshop krachtstokken snijden in hout. Ook kan je tijdens het weekend prachtige ceremonies bijwonen zoals de Rebirthing Ceremonie. Als kers op de taart zij er ook muzikale optredens, kom langs bij de native flute meditation sessies of schuif aan bij Mariam met meditatieve muziek, luisterliedjes, mantra’s.

 

Nieuwsgierig wat je nog meer kan doen op Spiritueel Alternatief? Neem dan snel een kijkje op onze website, hier vind je de plattegrond, onze standhouders en het volledige workshop en lezingen programma!

 

Langskomen met korting?

Enthousiast geworden? Scoor tickets voor Spiritueel Alternatief met een leuke korting! Ontvang €2,- korting op een volwassen dagticket met de code: SANOV23LEZERSACTIE

 

ALGEMENE INFORMATIE

 

Wat                  : Spiritueel Alternatief

 

Waar                : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

 

Wanneer           : 18 & 19 november 2023

 

Openingstijden   : 10:00 – 17:00 uur

 

Tickets              : €9,- (volwassenen dag), €15,- (volwassenen weekend), €4,50 (kinderen 7 t/m 12 jaar)           & kinderen t/m 6 jaar gratis

Website             : www.spiritueelalternatief.nl

 

 

 

 

 

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u in vorige edities een leuke dag gehad op de Spiritueel Alternatief met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

 

 

 

Veel succes,

 

Redactie VoorPlussers

 

Locatie:                       De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD, Rijswijk

 

Openingstijden:           12.00 uur tot 17.00 uur

  

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Spiritueel Alternatief, de grootste spirituele beurs van Nederland terug op 18 & 19 november 2023 in De Broodfabriek

Reactie schrijven

Commentaren: 0