Achterklap

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Achterklap

Oud-GTST'er Louis Talpe wordt in de zomer voor het eerst vader (zo, 26 jan 2020)
Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany Ling-Vannerus verwachten in de zomer hun eerste kind. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur maakte dit zondag bekend via Instagram.
>> meer lezen

Billie Eilish raakte door roem depressief en kreeg suïcidale gedachten (Sun, 26 Jan 2020)
De zangeres Billie Eilish raakte als gevolg van haar beroemdheid depressief. Ook kreeg ze door haar succes suïcidale gedachten, vertelt ze in The Gayle King Grammy Special.
>> meer lezen

Roddeloverzicht: Dave over feminisme en Meghans vader wil een beloning (Sun, 26 Jan 2020)
Dave Roelvink gaat los over de rol van vrouwen en mannen, er is ruzie over de mediacode van het Koninklijk Huis en Meghan Markles vader vindt dat hij een beloning verdient. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
>> meer lezen

Op Instagram: Opvallende handtattoo Tony | Dolly Parton gaat viraal (Sun, 26 Jan 2020)
Op NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week praten NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat over de nieuwe tatoeage van Tony Junior en Dolly Parton gaat viraal met een opvallende 'meme'.
>> meer lezen

Privéberichtjes Jeff Bezos mogelijk gelekt door broer van zijn vriendin (Sat, 25 Jan 2020)
De privéberichtjes en foto's die Amazon-oprichter Jeff Bezos aan zijn vriendin Lauren Sanchez stuurde, zijn mogelijk naar de pers gelekt door Sanchez' broer Michael. The Wall Street Journal meldt dat federale openbaar aanklagers daar bewijs voor hebben gevonden.
>> meer lezen

Undercover-acteur Tom Waes durft geen drugs meer te gebruiken (Sat, 25 Jan 2020)
Tom Waes heeft in het verleden veel verschillende drugs geprobeerd, maar durft dat nu niet meer. Dat vertelt de Belgische acteur in gesprek met de Volkskrant.
>> meer lezen

Waylon: 'Maakte agenda half jaar leeg om vriendin en kind te bedanken' (Sat, 25 Jan 2020)
Waylon heeft zijn agenda na de geboorte van zijn dochtertje een half jaar zo veel mogelijk leeggemaakt. De zanger deed dit om zijn vriendin en kind te bedanken voor zijn tweede kans op vaderschap, vertelde hij vrijdag in het praatprogramma Jinek.
>> meer lezen

'R. Kelly miste rechtbankzitting door spoedoperatie wegens hernia' (Sat, 25 Jan 2020)
R. Kelly heeft de afgelopen week verstek moeten laten gaan bij een zitting in de rechtbank van Cook County vanwege een herniaoperatie die met spoed moest worden uitgevoerd. De van seksueel misbruik beschuldigde zanger is opgenomen geweest in een ziekenhuis, maar zit inmiddels weer in de gevangenis in Chicago, meldt TMZ vrijdag.
>> meer lezen

Rapper YG twee dagen voor Grammy-optreden gearresteerd voor beroving (Sat, 25 Jan 2020)
Rapper YG is vrijdag in zijn huis in Los Angeles gearresteerd als verdachte van een beroving. De rapper zit in afwachting van zijn voorgeleiding bij de rechtbank vast en er is een borgsom van 250.000 dollar (ongeveer 220.000 euro) vastgesteld, meldt The Hollywood Reporter vrijdag.
>> meer lezen

Voormalig Songfestival-winnaar Wurst gaat tijdelijk in Amsterdam wonen (Fri, 24 Jan 2020)
Thomas Neuwirth, die in 2014 als Conchita Wurst het Eurovisie Songfestival won, gaat twee maanden in Amsterdam wonen, vertelde hij vrijdag in RTL Boulevard.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0