Achterklap

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Achterklap

Ruud de Wild en Filemon Wesselink spreken elkaar nu pas over moord Fortuyn (di, 28 jan 2020)
Ruud de Wild en Filemon Wesselink interviewden LPF-politicus Pim Fortuyn vlak voordat hij op 6 mei 2002 werd vermoord. In de nieuwe aflevering van de podcast 30 MINUTEN RAUW spreken de twee elkaar - bijna achttien jaar later - vreemd genoeg voor het eerst over deze gebeurtenis.
>> meer lezen

Broer van Nicki Minaj veroordeeld tot minstens 25 jaar cel wegens verkrachting (Mon, 27 Jan 2020)
Jelani Maraj, de broer van rapper Nicki Minaj, is maandag in New York veroordeeld tot ten minste 25 jaar in de gevangenis wegens het herhaaldelijk verkrachten van zijn minderjarige stiefdochter, meldt TMZ. De straf kan oplopen tot levenslang.
>> meer lezen

Rapper Boef en vlogger Selma Omari zijn uit elkaar (Mon, 27 Jan 2020)
Sofiane Boussaadia (26), beter bekend als Boef, is niet langer samen met zijn verloofde, vlogger Selma Omari (26). Dit meldt Shownieuws maandag.
>> meer lezen

Presentator Kees van der Spek wordt op hiv getest na beet in arm (Mon, 27 Jan 2020)
Presentator Kees van der Spek, bekend van Kees van der Spek Ontmaskert en Oplichters in het Buitenland, laat binnenkort een hiv-test uitvoeren om erachter te komen of hij geïnfecteerd is geraakt met hiv toen hij in Zuid-Afrika was voor televisieopnames.
>> meer lezen

Selena Gomez voelde zich emotioneel mishandeld door Justin Bieber (Mon, 27 Jan 2020)
De Amerikaanse zangeres Selena Gomez voelde zich emotioneel mishandeld door Justin Bieber, stelt ze in een zondag verschenen interview met NPR. De zanger en zangeres hadden meerdere jaren een knipperlichtrelatie.
>> meer lezen

Belgische koning blijkt na DNA-test de biologische vader van kunstenares (Mon, 27 Jan 2020)
Uit DNA-onderzoek blijkt dat de Belgische koning Albert II (85) inderdaad de biologische vader is van kunstenares Delphine Boël (51). Alain Berenboom, de advocaat van de koning, heeft dit namens zijn cliënt bekendgemaakt, melden diverse Belgische media.
>> meer lezen

Zanger Lewis Capaldi wordt aangezien voor 'seatfiller' tijdens Grammy's (Mon, 27 Jan 2020)
Lewis Capaldi is tijdens de uitreiking van de Grammy's gevraagd of hij van zijn plek af wilde gaan. De vrouw die dit aan de genomineerde zanger vroeg, dacht dat hij een zogeheten 'seatfiller' was, iemand die op de plek van beroemdheden gaat zitten om te voorkomen dat er lege stoelen te zien zijn.
>> meer lezen

DJ Khaled en vrouw noemen hun pasgeboren zoon Alam (Mon, 27 Jan 2020)
DJ Khaled heeft tijdens zijn speech na het winnen van de Grammy voor het beste rapoptreden bekendgemaakt hoe zijn pasgeboren zoon heet. Het tweede kind van hem en zijn vrouw Nicole Tuck heeft de naam Alam gekregen.
>> meer lezen

Vakantie vierende Kaj Gorgels op Bali beroofd van mobiele telefoon (Sun, 26 Jan 2020)
Kaj Gorgels (29) is tijdens zijn vakantie op het Indonesische eiland Bali beroofd van zijn mobiele telefoon. De presentator en theatermaker meldt dat zondag via Instagram. Dieven op een scooter wisten het mobieltje uit de handen van Gorgels te grissen.
>> meer lezen

Oud-GTST'er Louis Talpe wordt in de zomer voor het eerst vader (Sun, 26 Jan 2020)
Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany Ling-Vannerus verwachten in de zomer hun eerste kind. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur maakte dit zondag bekend via Instagram.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0