Achterklap

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Achterklap

Roxeanne Hazes wilde optreden stoppen omdat ze zich doodongelukkig voelde (wo, 20 nov 2019)
Roxeanne Hazes wilde vrijdag bijna een optreden stopzetten, omdat ze zich naar eigen zeggen "eenzaam en doodongelukkig" voelde. De zangeres vertelt in het programma Ladies Night dat er eigenlijk geen duidelijk aanwijsbare reden voor was.
>> meer lezen

Bridget Maasland kon niet genieten van prille liefde met André Hazes (Wed, 20 Nov 2019)
Bridget Maasland vindt het jammer dat er afgelopen week veel negatieve reacties kwamen op het nieuws rondom haar relatie met André Hazes. De presentatrice, die voor het eerst sinds de bekendmaking van het nieuws weer bij RTL Boulevard te zien was, vertelt in het programma dat zij en Hazes hierdoor niet konden genieten van hun tijd samen.
>> meer lezen

In de bladen: Katja in sekskliniek? | Samantha vecht voor huwelijk (Wed, 20 Nov 2019)
Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen.
>> meer lezen

Aaron Carter mag jaar lang geen contact opnemen met broer Nick (Wed, 20 Nov 2019)
De rechter heeft woensdag bepaald dat de 31-jarige zanger Aaron Carter een jaar lang geen contact mag opnemen met zijn 39-jarige broer Nick Carter. De Backstreet Boy vroeg het verbod in september aan, omdat zijn jongere broer "gevoelens en ideeën" heeft om Nicks toen nog zwangere vrouw en ongeboren zoon te doden.
>> meer lezen

Acteur Jussie Smollett klaagt de stad Chicago aan wegens laster (Wed, 20 Nov 2019)
Jussie Smollett heeft de stad Chicago en meerdere politieagenten aangeklaagd, omdat de acteur beweert dat hij economische en geestelijke schade heeft overgehouden aan de aanklacht die de stad eerder tegen Smollett indiende.
>> meer lezen

Eva van de Wijdeven en vriend verwachten eerste kind (Wed, 20 Nov 2019)
Eva van de Wijdeven is zwanger. De actrice plaatst woensdag een foto op Instagram waarop ze te zien is met een dikke buik.
>> meer lezen

Olcay Gulsen geschrokken van aandacht voor haar en Ruud de Wild (Wed, 20 Nov 2019)
Olcay Gulsen begrijpt niet waarom media zo veel willen weten over de prille relatie tussen haar en Ruud de Wild. "Die aandacht was buiten alle proporties", zegt ze in Grazia.
>> meer lezen

Bettina Holwerda ziet vanwege zorg voor dochtertje af van Sint on Ice (Tue, 19 Nov 2019)
Bettina Holwerda moet haar rol in Sint on Ice opgeven. De actrice zou samen met haar man Jim Bakkum in de schaatsshow verschijnen, maar tijdens repetities bleek dat niet te combineren met de zorg voor hun jonge dochtertje.
>> meer lezen

Actrice Robin Martens krijgt taakstraf voor mishandeling van agent (Wed, 20 Nov 2019)
Robin Martens heeft een taakstraf van 45 uur gekregen, meldt het Openbaar Ministerie van Noord-Holland dinsdag. De 27-jarige actrice heeft tijdens een uitgaansavond in Castricum geweld gebruikt tegen een politieagent.
>> meer lezen

Rapper Boef krijgt geen straf voor snelheidsovertredingen (Wed, 20 Nov 2019)
Sofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, krijgt geen straf opgelegd voor snelheidsovertredingen die hij in 2017 zou hebben begaan. De kantonrechter concludeerde dat hij niet de bestuurder was van de auto die te snel reed.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0