Achterklap

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Achterklap

Frits Spits keert zaterdag na een maand afwezigheid terug op de radio (vr, 03 feb 2023)
Radiopresentator Frits Spits keert zaterdagochtend terug op de radio, meldt omroep KRO-NCRV vrijdag. De 75-jarige omroepcoryfee presenteert na een maand afwezigheid weer zijn programma De Taalstaat op NPO Radio 1. Hij was afwezig omdat hij onlangs is gedotterd.
>> meer lezen

Achterklap-updates | Dwayne Johnsons moeder heeft auto-ongeluk gehad (Fri, 03 Feb 2023)

>> meer lezen

Portia De Rossi vernieuwt huwelijksgelofte aan Ellen DeGeneres (Fri, 03 Feb 2023)
Portia De Rossi heeft op haar vijftigste verjaardag haar echtgenote Ellen DeGeneres verrast. De Rossi vernieuwde haar huwelijksgelofte in haar bruidsjurk, is te zien in een video op YouTube.
>> meer lezen

In beeld | Theatervoorstelling en een huwelijksdiner: dit is Amalia's Caribische reis (Fri, 03 Feb 2023)
Prinses Amalia, koningin Máxima en koning Willem-Alexander beginnen dinsdag hun vijfde dag op de Caribische eilanden. Van de kennismakingsreis van de kroonprinses zijn inmiddels behoorlijk wat foto's gemaakt. NU.nl zet de opvallendste en leukste op een rij.
>> meer lezen

Jaimie Vaes: 'Management Lil Kleine vroeg mij te liegen over mishandeling' (Fri, 03 Feb 2023)
Het management van Lil Kleine heeft Jaimie Vaes gevraagd te ontkennen dat de rapper haar heeft mishandeld, zegt de 33-jarige influencer in een interview met Robbert Rodenburg. Vaes vertelt in het YouTube-programma Open Kaart dat zowel het management als de familie van haar ex-partner op de hoogte was van de mishandeling, die zich onder andere op Ibiza zou hebben afgespeeld.
>> meer lezen

Aangifte tegen Yvonne Coldeweijer vanwege 'leugen' over Koen Pieter van Dijk (Fri, 03 Feb 2023)
Koen Pieter van Dijk heeft aangifte gedaan tegen Yvonne Coldeweijer, omdat de juicevlogger leugens over hem zou hebben verspreid. De realityster, voorheen bekend als Koen Kardashian, zegt dat Coldeweijer hem ten onrechte heeft beschuldigd van het drogeren en bestelen van iemand.
>> meer lezen

Video | Ellen DeGeneres en partner vernieuwen hun geloften (Fri, 03 Feb 2023)
De Amerikaanse presentatrice Ellen DeGeneres en haar partner Portia de Rossi hebben deze week hun huwelijksgeloften vernieuwd. Onder anderen Kris Jenner en Meghan Markle waren daarbij aanwezig.
>> meer lezen

Koninklijke familie beschildert toch geen Chichi-sculptuur op Curaçao (Thu, 02 Feb 2023)
Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia hebben donderdag toch geen typisch Curaçaose sculptuur beschilderd.
>> meer lezen

Willem-Alexander en Máxima bezegelen huwelijksjubileum met liefdesslot (Thu, 02 Feb 2023)
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn donderdag 21 jaar getrouwd. Het jubileum werd 's ochtends bezegeld met een liefdesslotje in de Curaçaose wijk Punda.
>> meer lezen

Persoonlijke brieven van prinses Diana worden op 16 februari geveild (Thu, 02 Feb 2023)
Het Britse veilinghuis Lay's Auctioneers gaat persoonlijke brieven veilen die de Britse prinses Diana in de laatste jaren van haar leven schreef aan vrienden. Het gaat om 32 brieven en kaarten van Diana. Sommige daarvan schreef ze in de periode rond haar scheiding van de toenmalige prins Charles.
>> meer lezen

Straatverbod voor stalker van Keanu Reeves die beweert dat hij familie van hem is (Thu, 02 Feb 2023)
Keanu Reeves heeft last van een stalker die beweert familie van hem te zijn. De acteur heeft via zijn advocaat een straatverbod voor de man aangevraagd, omdat die in de afgelopen weken meermaals naar zijn woning kwam. Volgens TMZ heeft de rechter het straatverbod toegekend.
>> meer lezen

Sylvia Geersen: 'De Bachelorette dé kans om met verschillende mannen te daten' (Thu, 02 Feb 2023)
Haar voorgangers Tony Junior, Gaby Blaaser en Thomas van der Vlugt eindigden niet met de liefde van hun leven. Toch was dat voor Sylvia Geersen geen reden om af te zien van deelname aan het programma De Bachelorette. Het model vertelt in gesprek met NU.nl dat ze van tevoren weinig ervaring met daten had.
>> meer lezen

Lange Frans krijgt boete van 400 euro voor mishandeling (Wed, 01 Feb 2023)
Lange Frans is door het Openbaar Ministerie (OM) bestraft met een boete van 400 euro wegens mishandeling. De 42-jarige rapper bevestigt berichtgeving hierover van Shownieuws woensdag aan het ANP.
>> meer lezen

Ozzy Osbourne stopt met toeren wegens slechte gezondheid: 'Lichaam te zwak' (Wed, 01 Feb 2023)
Ozzy Osbourne stopt definitief met toeren. Dat schrijft de 74-jarige zanger op Instagram. In het bericht kondigt hij aan dat zijn aankomende tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk niet doorgaat.
>> meer lezen

Wat kost Amalia's reis naar de Cariben? En nog vijf antwoorden op jullie vragen (Wed, 01 Feb 2023)
Stapt de koninklijke familie in hetzelfde vliegtuig als ze reizen? Wat kost hun bezoek aan het Caribisch deel van het Koninkrijk eigenlijk? En mag Amalia zomaar een paar weken weg van haar studie? Het zijn een paar van de vragen die binnenkwamen na een oproep op NU.nl. In dit artikel geven we jullie de antwoorden.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0