Verkoop tentoonstelling van oud textiel in en buiten De Oranjerie

Oud Textiel 

Vanaf 2 mei t/m 2 juli ✅hangen we in en buiten De Oranjerie in Zeijen allerlei oud textiel aan de waslijn, naast ons assortiment brocante uit Engeland en allerlei bijzondere woonaccessoires.

 

Nostalgische verkooptentoonstelling van oude boven- en onderkleding, bandjes en kant, grote sortering oude stoffen, schortjes, tafelkleden groot en klein, naaiaccessoires, mutsjes, oud geruit beddengoed, schoolhandwerkjes, oude kinderkleding, kinderschoentjes, naaigerei enz.

 

Alles is zo herkenbaar en dus heerlijk om eens rond te snuffelen en grabbelen in oude koffertjes.Een walhalla voor handwerkliefhebbers en verzamelaars van oud textiel en allerlei oude betaalbare materialen zijn hier te vinden. Broderie uit begin 20e eeuw, damast, geborduurde tafelkleden, wasmerken, monogrammen, batist kleding zelfs nog draagbaar, kleurige vintage schorten 50-60 er jaren, witte kinderkleding met broderie van rond 1900 en heel veel theeschortjes uit dezelfde periode. Zelfs aankleding voor oude poppen en poppenhuizen kan men hier vinden met de mooiste handwerktechnieken.

 

Dit alles is afgestaan door musea en particulieren, omdat men een goede bestemming  zocht. Wij wassen, strijken en herstellen zo nodig en zorgen ervoor dat dit moois bij de liefhebber terecht komt in een geweldige inrichting met absolute bodemprijzen.

 


Zelf aan de slag dat kan, borduren, een knoop aanzetten, smyrna knopen, naaien met een oude handnaaimachine , jong en oud mag het proberen.

 

We herkennen het bijna allemaal, de kasten liggen vol met oud textiel. Van ouders, overgrootouders en soms veel ouder. Heeft u iets aan te bieden waar wij iemand anders weer blij mee kunnen maken voor deze tentoonstelling neemt u a.u.b. contact op.

 

Groepen op afspraak.

 

 

Adres: Noorderstraat 1 in Zeijen (Dr)

Info: www.de-oranjerie.nl

Open:  di. t/m vr. 13.00 – 17.30 uur, za. 13.00 – 17.00 uur 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Verkoop tentoonstelling van oud textiel in en buiten De Oranjerie

Reactie schrijven

Commentaren: 0