Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris. Heeft u langer vakantie? 
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl


Hobby 8

Een XXl deken breien zonder pennen

Ketting

Je hebt nodig voor een deken van 2 meter bij 1 meter ✅ 8 bollen wol pennen nr 15

Ik heb bollen van Action gebruikt.

 

Ik heb de deken op mijn eettafel van 2 meter gemaakt.

 

Graag doe ik mee voor de kaarten van de KreaDoe Beurs in de Jaarbeurs in Urecht op de site Voorplussers. 


meer lezen 0 Berichten

Cadeau ideetjes voor uw kraamvisite!

Ketting

Voor een vriendin die een babymand met kleine cadeautjes ✅ voor haar kleinkind wilde maken heb ik wat cadeau-ideetjes verzonnen.

 

Van een spuugdoekje of babysokjes vouw je een cupcakeje, of van een spuugdoekje met een paplepeltje een lolly. Allemaal heel gemakkelijk zelf te maken!


meer lezen 0 Berichten

Een lelijke blinde muur wegwerken

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Diana heeft een leuk idee✅ om een kale stenen muur waar zij tegen aan moet kijken. Met weinig middelen heeft ze het volgende gedaan.

Zij heeft een klein tuintje maar zij is altijd in de weer met tuindecoraties en zij kreeg eens een idee voor die vervelende uitkijk.

Zij heeft een rozenboog tegen de muur aangezet en daarover heen een klimop laten groeien. Onder de boog heeft zij een leuke tuinspiegel op de muur geplaatst en er een tuinbankje voor gezet.

Het resultaat is geweldig daar kunnen we het wel over eens zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


meer lezen 0 Berichten

Het leggen van een houten vloer

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Wanneer u een nieuwe houten vloer✅ gaat leggen kunt u niet direct beginnen. Enige voorbereiding is vereist. Het hout zal eerst moeten acclimatiseren. Het is aan te raden om de vloer minstens acht dagen in de ruimte te leggen waar die gelegd gaat worden. Zo kan het hout het vochtgehalte van de ruimte aannemen.

 

Wanneer u in een nieuwbouw woning gaat leggen legt u het hout plat neer in een dichte verpakking. Het beste is om er eerst al in te stoken voordat u de vloer gaat leggen. Gaat u de vloer leggen in een bestaande woning dan haalt u het hout uit de verpakking en legt u het plat neer.

 

De ondervloer is erg belangrijk. Deze moet vlak zijn, stofvrij maar vooral droog! Het vochtgehalte in de betonvloer mag niet hoger zijn dan 2,5 %. U kunt dit meten met een vochtmeter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


meer lezen 0 Berichten

Auvergne trekt cameralenzen

Auvergne trekt camera lenzen. Alle seizoenen lenen zich voor een bezoek. Elk deel van de Auvergne heeft zijn eigen persoonlijkheid en schoonheid van de natuur. De mogelijkheden gaan van macro tot panoramische fotografie en het licht verschaft de camera de natuurlijke warme filters. Een grote verscheidenheid aan vogelsoorten, wilde orchideeën, vlinders en insecten kan worden waargenomen.

De ultieme manier voor het ontdekken van deze regio is via foto workshops.


meer lezen 0 Berichten