Leuk dagje uit in Buren, Franse Autodag en Sieraad & Friends maakt een bezoek aan Buren meer dan waard!

Wanneer zijn de huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs in Amsterdam in 2020

Op 26 mei 2024 ✅, biedt het sfeervolle vestingstadje Buren u de charme van Franse klassieke auto’s en een viering van bijzondere juwelen in de Lambertuskerk.

 

De combinatie van deze bijzondere evenementen, de Franse Autodag en Sieraad & Friends maakt een bezoek aan Buren meer dan de moeite waard. 

 

Bij Visscher Classique, net buiten het oude centrum, kunnen liefhebbers van Franse voitures genieten van verfijnde drankjes, culinaire hoogstandjes en live muziek, omringd door een prestigieus Concours d’élégance. Er is een uitgebreide collectie te bewonderen van Franse old & youngtimers. Ook is het prijswinnende museum geopend en kunt u de collectie bekijken. Bent u na deze dag nog niet uitgekeken? Kom dan nog eens terug en huur een klassieker om de Betuwe te verkennen. 

 


Bij Sieraad & Friends kunnen bezoekers zich verliezen in de glinstering van prachtige juwelen en de creatieve genieën achter deze kunstwerken ontmoeten. Stap binnen en bewonder sprankelende diamanten, verfijnd handwerk en een feest van creativiteit en vakmanschap terwijl je de nieuwste collecties van gerenommeerde ontwerpers bekijkt en past en opkomend talent ontdekt. 

 

 

De evenementen beloven een unieke mix van elegantie, innovatie en creativiteit te bieden, waarbij Franse auto’s en verfijnde juwelen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. 

 

Ontdek de magie van SIERAAD & FRIENDS!  Mis het niet!

 

Bekijk en pas de nieuwste collecties van gerenommeerde ontwerpers en ontdek opkomende talenten. SIERAAD & FRIENDS is een dynamische, internationale ontmoetingsplek waar kunst, vakmanschap, design en passie samenkomen in de vorm van sieraden. Deze gevarieerde verkoop expositie brengt talentvolle ontwerpers, innovatieve kunstenaars en ambachtslieden uit verschillende hoeken van de wereld bijeen. Elk stuk getuigt van unieke verhalen, culturele achtergronden en persoonlijke expressie.

Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u vorig jaar met uw vriendinnen of vrienden een leuke dag gehad op de SIERAAD & FRIENDS en heeft u daar wat foto's van en kunt u er een leuke tekst bij maken, dan maakt u kans op twee vrijkaarten voor de SIERAAD & FRIENDS! stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen.  

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

 

Redactie VoorPlussers

Foto's

 

• Edell Fine Jewelry: Malachiet ring, 14krt geelgouden ring met prachtige Malachiet bal ingeklemd tussen twee kleinere gouden ballen.

• Een echt heel bijzonder project van Jakubowski & Vlasblom, Dvorak, Songs my mother taught me,18K goud - topaas - toermalijn – diamant.

Ontdek de betoverende harmonie tussen klank en schoonheid, waar elk sieraad een verhaal vertelt geïnspireerd door de diepte en pracht van klassieke muziek.

• Kayser Keramiek 'Focus' porselain, pigments and goldluster, chain gold plated.

• Tessa Reijmers, Hanger Putter.

• OMAYA, Green flower pendant, sea glass aventurine beads 24K goldplated silver925

 


Praktische info

 

Lokatie: Sint Lambertuskerk & Synagoge in Buren.

 

Entree: is € 17.- per persoon per dag voor beide locaties, 67+ers en CJP-houders betalen € 15,00  kinderen tot 12 jaar zijn (onder begeleiding) gratis.  

 

Kaarten: kunnen 'uitsluitend' online worden gekocht vanaf eind Maart 2024.

 

Kaart kopen aan de deur alleen met PIN, (één keer geldig) € 21,00  Kaart aan de deur voor: 67+, students CJP. (één keer geldig) €17,50 

 

Betaling: op de beurs kan worden gekocht bij de deelnemers.

 

Parkeren kan op nabij gelegen parkeerterrein (gratis).

 

Openingstijden van SIERAAD & FRIENDS:

 

Vrijdag 24 zaterdag 25 en zondag 26 mei van  11.00 - 18.00

 

Helaas is het voor ons niet mogelijk om vooraf bestelde kaarten te laten annuleren.

 

Kaarten online bestellen klik hier voor kaarten met korting!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Leuk dagje uit in Buren, Franse Autodag en Sieraad & Friends maakt een bezoek aan Buren meer dan waard!

Reactie schrijven

Commentaren: 0