Gezondheid

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Gezondheid

Wat is het beste moment om te sporten? 'Je kunt je lichaam sturen' (wo, 08 jul 2020)
Voor of toch juist na het ontbijt, in de middag of voor het avondeten. Maakt het voor je gezondheid uit op welk moment je sport?
>> meer lezen

Ziekte ex-kankerpatiënt mag geen rol meer spelen bij afsluiten verzekering (Fri, 10 Jul 2020)
Bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering of een uitvaartverzekering door een ex-kankerpatiënt mag na een vastgestelde termijn niet meer worden meegewogen dat zij ziek zijn geweest. De ministerraad heeft vrijdag ingestemd met het door minister Wopke Hoekstra (Financiën) ingediende voorstel.
>> meer lezen

'Is kanker altijd erfelijk en moet ik me preventief laten onderzoeken?' (Wed, 08 Jul 2020)
Iedere week beantwoordt Edwin de Vaal (48), huisarts in Nijmegen, een veelgestelde of opvallende vraag uit zijn praktijk. Deze week is dat: wanneer is kanker erfelijk en wanneer moet ik me preventief laten onderzoeken?
>> meer lezen

Dermatoloog: 'Over kwallenbeet plassen is een broodje aap' (Wed, 08 Jul 2020)
Goed om te weten wanneer je deze zomer een duik in het Noordzeewater wil nemen: zeker bij aflandige wind zijn er veel kwallen voor de Nederlandse kust. Kwallenbeet te pakken? Niet eroverheen plassen en geen zoet water of azijn, zo adviseert dermatoloog Patrick Kemperman.
>> meer lezen

CBG en inspectie gaan signalen vervuilde paracetamol onderzoeken (Tue, 14 Jul 2020)
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en het College ter Beoordeling Geneesmiddelen (CBG) gaan testen of de signalen over vervuilde paracetamol kloppen. Dat bevestigt een woordvoerder van IGI vrijdagavond aan NU.nl na berichtgeving van NRC.
>> meer lezen

Alles over roos: 'De verkeerde shampoo versnelt roosvorming' (Wed, 08 Jul 2020)
Hé, het sneeuwt op je schouders! Wat nu? Als je googelt naar informatie over roos vind je wel wat antwoorden op je vragen, maar lang niet op alle. Hoe ontstaat roos nu precies en wat doe je er tegen? We vragen het Dylan Kok, tricholoog (specialist in haarziekten- en afwijkingen), werkzaam bij de Haarkliniek.
>> meer lezen

'Mogelijk paracetamol met kankerverwekkende stof op Nederlandse markt' (Fri, 10 Jul 2020)
Mogelijk is er paracetamol met een kankerverwekkende stof op de Nederlandse markt terechtgekomen, blijkt donderdag uit onderzoek van Zembla en NRC.
>> meer lezen

'Is mijn onderhuidse vetbultje gevaarlijk?' (Thu, 02 Jul 2020)
Iedere week beantwoordt Edwin de Vaal (48), huisarts in Nijmegen, een veelgestelde of opvallende vraag uit zijn praktijk. Deze week is dat: ik heb een talgkliercyste. Moet ik die laten weghalen?
>> meer lezen

Nieuwe donorwet ingegaan, maar gaat in najaar pas praktisch gelden (Wed, 01 Jul 2020)
De nieuwe donorwet is woensdag ingegaan. Vanwege de coronacrisis hebben volwassen Nederlanders echter nog tot in het najaar de tijd gekregen om hun keuze in te vullen. Wie zich uiteindelijk niet registreert, geeft automatisch toestemming voor orgaandonatie.
>> meer lezen

Ademwerk: 'Als je niet optimaal ademt, voel je je gevoelens niet optimaal' (Wed, 01 Jul 2020)
Ademcoaches zijn razend populair. Door anders te ademen zou je je emoties beter doorvoelen. Maar vanuit de wetenschap is er kritiek. "Bij de meeste mensen heeft hun ademhaling nauwelijks impact op hun gemoedstoestand."
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0