Data 2024 Tour de Brocante op 7 en 8 juni in Wolfheze

Gezellige snuffelen op een markt naar Brocante uit Engeland

Het begint al een leuke jaarlijkse traditie ✅ te worden, de Tour de Brocante op De Boschhoeve in Wolfheze. En eerlijk is eerlijk, de tuinen vormen de perfecte achtergrond voor allerlei moois wat je niet écht nodig hebt maar waar je zomaar voor kunt vallen! 

De kramen staan op tal van plekken in de tuinen en op het erf. Vaak met een gesorteerde verzameling brocante, soms met van alles en nog wat. Liefhebbers van oude spulletjes met een geschiedenis kunnen hun hart ophalen. Er zijn kannen en vazen, linnengoed en kant, spiegels en vogelkooitjes, serviezen en glaswerk, oude boeken, schilderijtjes en prenten, keukenspullen, stoere bakken en kisten, tuinornamenten, kleding en sieraden. 


Gezellige snuffelen op een markt naar Brocante uit Engeland

De tuinen zijn begin juni al (bijna) op hun zomermooist en bieden prachtige vergezichten waar je op strategisch geplaatste bankjes heerlijk van kunt genieten. De kwekerij en zadenrekken zijn op volle sterkte en in de theeschenkerij kunnen bezoekers genieten van allerlei lekkers bij de koffie en de lunch. Bij mooi weer is het zonnige terras op het grote erf geopend. 


Gezellige snuffelen op een markt naar Brocante uit Engeland

De Tour de Brocante is een gezamenlijk initiatief van De Boschhoeve en De Engelse Serre van Tineke van der Maas uit Bennekom. Bezoekers zijn op 7 en 8 juni van harte welkom van 10.00-17.00 uur. De toegang tijdens de Tour de Brocante is gratis. Maak er een leuk dagje uit van en ga met een geslaagde aankoop richting huis.  

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve en De Engelse Serre

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

 

 

www.boschhoeve.nl

www.deengelseserre.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Data 2024 Tour de Brocante op 7 en 8 juni in Wolfheze

Reactie schrijven

Commentaren: 0