Data 2022, Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg

8 en 9 augustus Koepelhal Tilburg

KNIT&KNOT SummerSpecial ✅

Breien, borduren, haken, weven, vilten en spinnen: deze en andere technieken, staan centraal tijdens KNIT&KNOT. Wie de eerdere edities bezocht, kent de veelzijdigheid van deze beurs. Een beurs waar je niet alleen inspiratie opdoet, maar ook uitgebreid kennismaakt met technieken en materialen. 

 

Voor data 2024 kijk hier!


KNIT&KNOT trekt veel publiek uit heel Nederland. Maar je ontmoet er ook vaak mensen uit België en soms zelfs uit Duitsland, Ierland en andere landen. Voor dit jaar heeft de organisatie een SummerSpecial in het leven geroepen. De KNIT&KNOT SummerSpecial vindt plaats op 8 en 9 augustus in de Koepelhal in Tilburg. Een bijzondere locatie met een historisch karakter in de gezellige en hippe Spoorzone.

 

Zien én doen

Tijdens de KNIT&KNOT SummerSpecial is er weer genoeg te zien. Van vertrouwde, traditionele technieken en materialen tot creatieve nieuwkomers, zoals Bijzonder Borduren en Tuften. En het gaat verder dan alleen zien. Tijdens de verschillende workshops gaan de bezoekers ook zelf aan de slag met hun favoriete hobby. Ook de kinderen zijn welkom. Voor hen is er speciale animatie geregeld. Kortom, de KNIT&KNOT SummerSpecial staat garant voor een compleet dagje uit.

 


Ideale dagen

Na je bezoek een terrasje pikken in Tilburg? De kans is groot dat de bezoekers daarvoor het juiste weer treffen. Maar dat is niet het enige voordeel van zo’n beurs in augustus. De meeste mensen gaan aan de slag met hun hobby als de dagen korter worden en het leven van buiten naar binnen gaat. Wie alles op tijd in huis wil hebben, zal zeker blij zijn met de KNIT&KNOT SummerSpecial.

 

De beurs is op 8 en 9 augustus geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten € 10,00, passe-partout € 18,00. kinderen van 4-12  jaar betalen € 7,50. (Prijs is excl. € 0,50 ticketkosten per bestelling). 

 

 

Meer info op www.knitenknot.nl en op het blog van Chefwol.nl

 

 

Vrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2022

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beurs in Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft. 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Data Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg

Reactie schrijven

Commentaren: 0