Sport


9 leuke activiteiten voor sportliefhebbers

Bron: https://unsplash.com/photos/ydehs4zm5EI

Niet alleen bij grote evenementen zoals het recente wereldkampioenschap voetbal in Qatar raken veel mensen enthousiast over sport, maar ook bij kleine, plaatselijke gebeurtenissen genieten we. We houden ervan om onze lokale teams aan te moedigen en te volgen wat er op nationaal en internationaal niveau gebeurt op het gebied van voetbal, hockey, golf of paardrijden. In dit land spelen ook watersporten zoals zeilen een grote rol. 

 

Als je zelfs bereid bent om weddenschappen op het resultaat te plaatsen, vind je online talloze mogelijkheden om een wed te plaatsen. Voordat je dat doet, moet je je echter goed informeren over welke aanbieders als de beste bookmakers worden beschouwd om echt serieuze weddenschapsvoorwaarden met reële winkansen te vinden. 


meer lezen 0 Berichten

Nieuwe loopomloop geopend in en rond het Prinsenpark

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Het Prinsenpark ✅ kan al vele decennia joggers en hardlopers bekoren. Zij lopen er in een groene oase met bossen, weilanden en waterpartijen. Vandaag zet het groendomein een nieuwe stap in de sportvoorzieningen, met de opening van een loopomloop door het domein en de ruime omgeving in Retie. De omloop bestaat uit drie afstanden, waarvan een groot deel over onverhard terrein loopt. Een geslaagde samenwerking tussen de gemeente Retie, Sport Vlaanderen en het Prinsenpark!

 

Kris Mertens (Sport Vlaanderen), Jan De Haes (gedeputeerde provincie Antwerpen) en

Patrick Geuens (burgemeester gemeente Retie) openen de loopomloop - Copyright: Provincie Antwerpen

 

 


meer lezen 0 Berichten

Routeschema en kaarten bergetappes Tour de France 2019

Wanneer wordt de tour de France ✅ dit jaar gehouden?

 

De tour de France wordt dit jaar gehouden van 6 t/m 28 juli 2019!

 

Dit jaar weer geen proloog, er wordt gestart met een vlakke etappe van 192 km.

De sprinters kunnen zich dus gaan opmaken voor de eerste gele trui, dat is de verwachting.

Dylan Groenewegen kan weer sinds 1989 de eerste Nederlander worden met het geel om zijn schouders en zal er alles aan doen om dit te bewerkstelligen.


meer lezen 0 Berichten

Wielerwedstrijd Zuidkempense Pijl start op het Zilvermeer

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Zondag 24 maart, 13.30 uur, Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer ✅

 

Zondag 24 maart is een hoogdag voor de wielersport in Mol. Om 13.30 uur wordt het startschot gegeven voor de 57ste Zuidkempense Pijl.

Wielrennen kent in Mol een rijke traditie.

Al in 1961 werd de eerste Zuidkempense Pijl georganiseerd.

 

Zo’n 25 ploegen vertrekken op het Zilvermeer voor de Zuidkempense Pijl - Grote Prijs Wilfried Peeters. Zowel eliterenners zonder contract als beloftes komen aan de start. Het peloton komt omstreeks 17 uur aan bij café ’t Smetje.

 

De organisatoren zorgen dit jaar weer voor een mooi parcours. De renners vertrekken aan het Zilvermeer voor twee grote omlopen van 33 km via Dessel, Retie en Geel terug naar de aankomst in Sluis. Daarna volgen er nog acht plaatselijke rondes van elk 11.3 kilometer via Sluis, Boerestraat, Brandstraat, Kapellestraat, Postelarenweg, Sint-Theresiastraat – Boeretangsedreef, Emiel Becquaertlaan, Warande en Diepestraat. In die straten geldt tussen 12.30 uur en 19 uur enkelrichting.

 


meer lezen 0 Berichten

Hengelwedstrijden Beheer en organisatie

Wie Doet Wat?

Voorwoord

Deze didactische handleiding met eventuele CD is een gids voor het beheer en de organisatie van de sportvisserij in zoet water en voor wedstrijdvissers, eventueel met uitbating van een kantine en visvijver, al dan niet in clubbeheer.

 

 

meer lezen 0 Berichten