Laatste nieuws van KNIT&KNOT april 2024

De gezelligste brei-, haak-,en handwerkdagen ✅van het zuiden komen eraan

De mooie Koepelhal in Tilburg vormt op 11, 12 en 13 april het decor van KNIT&KNOT. Een event voor iedereen die houdt van haken, maar ook van breien, vilten, macrameeën, spinnen en borduren.

 

KNIT&KNOT is voor iedereen! Een gezellige ontmoeting tussen ervaren en beginnende creatievelingen! Lekker shoppen bij exposanten, workshops volgen, inspiratie opdoen en aanschuiven bij specialisten en haak- en breibloggers! Draad verbindt :-).


Deelnemers / Workshops

Er zijn al zoveeeeeelll leuke deelnemers en workshops die op KNIT&KNOT staan ener komen er nog steeds meer bij. Dagelijks worden de deelnemers voorgesteld via onze social media kanalen!

Handwerk influencers / auteurs

Op zaterdag 13 april zijn er twee handwerk influencers / auteurs op de stand van BLZ. boekhandel Buitelaar.

10:30 - 12:30 Claudia Bierau CB’s Creations (Aan de Kust)

12:30 - 14:30 Naomi Harreman & Jolanda Verschiere (Nieuw boek ‘Het dekenfestijn van Haakplein’ verschijnt in Maart (Kosmos Uitgevers))

Op vrijdag 12 april van 12:00- 14:00 uur maakt deze geïmporteerde Breibeer de beurs onveilig. Wil je graag met Mr.Knitbear op de foto, je boek(en) laten signeren of heb je prangende breivragen? Dan kan je deze vrijdag bij hem terecht. Hij gaat z’n best doen om …..geen steken te laten vallen.


Vrijkaarten voor de KNIT&KNOT beurs 2024

Voor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de KNIT&KNOT beurs in Tilburg. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.


WIST JE DAT…

…je jouw KNIT&KNOT ticket nu nog online kan kopen met € 2,50 korting? De gratis Goodiebags voor de eerste 500 snelle beslissers zijn bij het verschijnen van deze nieuwsbrief naar alle waarschijnlijkheid op. Maar kom je meerdere dagen (passe-partout) dan is er gegarandeerd altijd nog een voor jou beschikbaar!


Meer info en kaarten bestellen:

info@knitenknot.nl

www.knitenknot.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Laatste nieuws van KNIT&KNOT april 2024

Reactie schrijven

Commentaren: 0