Data Crea Weekend 2022 in Rijswijk

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Crea Weekend Rijswijk ✅ staat bijna weer voor de deur! Een weekend vol inspirerende creatieve workshops, demonstraties én verkoopstands. Het Crea Weekend vindt plaats op 1, 2 & 3 april van 10.00 – 17.00 uur in de beurshal van De Broodfabriek.

 

Het Crea Weekend is de verzamelplaats voor iedereen met een creatieve hobby, of iemand die opzoek is naar een creatieve hobby. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen aanschuiven in het Kinderhoekje of op het Kinderplein.


Workshops en demonstraties

 

Naast dat er vele creatieve producten te koop zijn, bieden diverse standhouders workshops en/of demonstraties aan. Ook deze editie is er weer een mooi aanbod van workshops en demonstraties, voor volwassenen én voor kinderen. Volg een workshop keramiek schilderen, glas graveren óf schuif aan bij een workshop groen decoratie. Naast de workshops kunt u ook kennis opdoen bij diverse demonstraties. Genoeg variatie om heel de dag mee te vullen.

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u de vorige edities een leuke dag gehad op de Data Crea Weekend 2022 in Rijswijk met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op, bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers


ALGEMENE INFORMATIE

 

Wat : Crea Weekend Rijswijk
Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Wanneer : 1, 2, & 5 april 2022
Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur
Tickets : Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar! Om zeker te zijn van uw bezoek adviseren wij om vooraf online tickets te bestellen, OP = OP

Volwassenen €8,-, kinderen €4,- 

  

Website             : www.creaweekend.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


Data Crea Weekend 2022 in Rijswijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0