Sport Nieuws

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Sport

Ajax denkt aan compensatie seizoenskaarthouders bij stoppen Eredivisie (zo, 05 apr 2020)
Ajax denkt eraan de seizoenskaarthouders te compenseren als het Eredivisie-seizoen vanwege het coronavirus stopt of zonder publiek wordt uitgespeeld. Alle seizoenskaarthouders van de Amsterdamse club hebben daar zaterdagavond een e-mail over ontvangen.
>> meer lezen

Toen er nog sport was | Strandfeest voor Djokovic, Van Gaal zelfverzekerd (Sun, 05 Apr 2020)
Door het coronavirus gaat 5 april dit jaar de boeken in als een dag zonder sport, maar in het verleden was dit uiteraard anders. In de rubriek Toen er nog sport was kijkt NU.nl aan de hand van foto's terug op sportgebeurtenissen op dezelfde dag in eerdere jaren.
>> meer lezen

Liveblog corona | Petitie gestart om Atalanta tot kampioen uit te roepen (Sat, 04 Apr 2020)

>> meer lezen

Degenkolb: 'Essentieel voor wielersport dat Tour dit jaar doorgaat' (Sat, 04 Apr 2020)
John Degenkolb benadrukt dat de Tour de France dit jaar moet doorgaan, anders worden de problemen in het wielrennen nog veel groter. Door de uitbraak van het coronavirus lijkt de kans dat de Ronde van Frankrijk komende zomer verreden wordt klein en dus vindt de Duitser dat er snel een nieuwe datum in 2020 moet worden vastgelegd.
>> meer lezen

In beeld | Istiklol wint Supercup in 'coronavrij' Tadzjikistan (Sat, 04 Apr 2020)
Tadzjikistan is een van de weinige landen ter wereld waar nog gewoon (competitief) gevoetbald wordt en zelfs prijzen worden verdeeld. Istiklol Dushanbe won zaterdag de strijd om de Supercup in het Pamir Stadium in Dushanbe met 2-1 van FK Khujand.
>> meer lezen

Ierland wisselt voor play-offs van EK van bondscoach (Sat, 04 Apr 2020)
Ierland heeft zaterdag eerder dan gepland gewisseld van bondscoach. Mick McCarthy is vervangen voor Stephen Kenny, die het land via de play-offs moet leiden naar het EK.
>> meer lezen

Tweevoudig Grand Slam-winnares Halep vreest voor einde tennisseizoen (Sat, 04 Apr 2020)
Simona Halep houdt er rekening mee dat er dit jaar geen tennistoernooien meer worden gespeeld. Alle wedstrijden zijn sowieso al tot medio juli geschrapt vanwege de coronacrisis en de tweevoudig Grand Slam-winnares verwacht dat die periode nog langer gaat duren.
>> meer lezen

Sparta-directeur baalt van 'blèrende' clubs die willen stoppen met seizoen (Sat, 04 Apr 2020)
Technisch directeur Henk van Stee van Sparta Rotterdam heeft geen goed woord over voor de clubs in de Eredivisie die willen dat het seizoen per direct stopt vanwege de coronacrisis. Hij schaart zich achter de KNVB om af te wachten met een besluit.
>> meer lezen

Rose: 'Bizar dat voetballers wordt verteld wat ze met hun geld moeten doen' (Sat, 04 Apr 2020)
Danny Rose heeft er geen enkel probleem mee om salaris in te leveren vanwege de coronacrisis. De 29-jarige linksback van Tottenham Hotspur, die sinds januari op huurbasis voor Newcastle United speelt, ergert zich wel aan de meningen van buitenstaanders.
>> meer lezen

Wit-Russische bond ziet nog altijd geen reden om competitie stil te leggen (Sat, 04 Apr 2020)
De Wit-Russische voetbalbond is nog altijd niet van plan om de competitie stil te leggen vanwege het coronavirus. Secretaris-generaal Sergei Zhardetski vindt dat de situatie in het land niet ernstig genoeg is om tot een dergelijke maatregel over te gaan.
>> meer lezen

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0