Sport Nieuws

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Sport

Ophef over olympiër Van de Velde: 'Waarom hebben slachtoffers geen stem?' (za, 27 jul 2024)
Ondanks protesten van slachtofferorganisaties zal Steven van de Velde zondag in Parijs zijn olympisch debuut maken. De 29-jarige beachvolleyballer is in 2016 veroordeeld voor seks met een minderjarig meisje, waardoor zijn deelname - zeker buiten Nederland - voor ophef zorgt.
>> meer lezen

Video | 45.000 agenten en een gesloten luchtruim: veiligheid op één in Parijs (Sat, 27 Jul 2024)

>> meer lezen

In beeld | Bekijk de mooiste foto's van de fraaie openingsceremonie in Parijs (Fri, 26 Jul 2024)
De Olympische Spelen zijn vrijdagavond officieel van start gegaan met een unieke openingsceremonie in Parijs. Bekijk hier de mooiste foto's van de kletsnatte ceremonie.
>> meer lezen

Unieke botenparade geeft Parijs de plaatjes die het wil, ondanks de regen (Fri, 26 Jul 2024)
De hevige regen was niet besteld. Maar verder gaf de unieke openingsceremonie van de Olympische Spelen van Parijs vrijdagavond de bijzondere plaatjes die de Fransen de wereld wilden laten zien. Verslag vanaf een kletsnatte Pont Alexandre-III.
>> meer lezen

Olympische Spelen in Parijs begonnen met kletsnatte ceremonie op de Seine (Fri, 26 Jul 2024)
De Olympische Spelen in Parijs zijn vrijdag officieel ingeluid met een kletsnatte openingsceremonie op de Seine. Na een botenparade en veel zang en dans werd even voor 23.30 uur het olympisch vuur aangestoken.
>> meer lezen

FC Twente neemt Sam Lammers voor enkele miljoenen over van Rangers (Fri, 26 Jul 2024)
Sam Lammers vervolgt zijn carrière bij FC Twente. De tukkers betalen minimaal rond de 2,5 miljoen euro aan het Schotse Rangers FC in ruil voor de diensten van de spits.
>> meer lezen

Toekomst Formule 1-race op Zandvoort onzeker: 'Momenteel is 2025 laatste GP' (Fri, 26 Jul 2024)
Volgens Circuit Zandvoort-directeur Robert van Overdijk is het zeer onzeker of de Grand Prix van Nederland ook na volgend jaar nog gehouden kan worden. Het contract met het circuit in de badplaats loopt eind 2025 af.
>> meer lezen

NU+ | In rustiger vaarwater maakt Verstappen zich op voor Belgische inhaalrace (Fri, 26 Jul 2024)
In rustigere omstandigheden dan zijn verhitte laatste race in Hongarije werkt Max Verstappen in België toe naar een van zijn thuisraces. Opnieuw wacht hem een inhaalrace in de Ardennen. Het is zeer de vraag of hij die winnend kan afsluiten.
>> meer lezen

Traoré scoort bij officieuze rentree voor Ajax in oefenduel met Vitesse (Fri, 26 Jul 2024)
Ajax heeft vrijdag een 4-1-oefenzege geboekt op Vitesse. Bertrand Traoré scoorde bij zijn officieuze rentree voor de Amsterdammers. Branco van den Boomen, donderdag matchwinner tegen Vojvodina, was twee keer trefzeker.
>> meer lezen

Vitesse vraagt KNVB beoogde eigenaar goed te keuren: 'Anders wordt het lastig' (Fri, 26 Jul 2024)
Vitesse heeft de licentiecommissie van de KNVB vrijdag opgeroepen de beoogde overname door Guus Franke de komende dagen goed te keuren. Anders wordt het volgens de club "een bijzonder lastig verhaal" om een proflicentie te krijgen.
>> meer lezen

Verstappen derde in tweede vrije training Spa, McLarens laten meer zien (Fri, 26 Jul 2024)
Max Verstappen was vrijdag in de tweede vrije training voor de Grand Prix van België minder dominant dan in de eerste training. Lando Norris ging als snelste over Circuit Spa-Francorchamps, Verstappen reed de derde tijd.
>> meer lezen

Franse rugbyer negen maanden geschorst voor opnemen van racistische video (Fri, 26 Jul 2024)
De Franse rugbyspeler Melvyn Jaminet is voor 34 weken geschorst voor het opnemen van een video met racistische opmerkingen. Dat heeft de Franse rugbybond (FFR) vrijdag bekendgemaakt.
>> meer lezen

NU+ | Vlaggendrager Worthy de Jong: 'Ook iemand uit Bijlmer kan Spelen halen' (Fri, 26 Jul 2024)
Vlaggendrager Worthy de Jong kreeg vrijdag bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen van Parijs een uniek platform. Dat komt goed uit, want de 36-jarige 3x3-basketballer uit Amsterdam-Zuidoost heeft een boodschap die verder gaat dan de sport.
>> meer lezen

Alpine kijkt naar andere motorpartner dan Renault, teambaas Famin vertrekt (Fri, 26 Jul 2024)
Alpine-teambaas Bruno Famin heeft vrijdag bevestigd dat zijn team kijkt naar een andere motorpartner vanaf 2026. Famin vertrekt begin augustus als teamleider bij de Brits/Franse formatie en wordt directeur van de motorenfabriek van Renault.
>> meer lezen

Verstappen bij eerste vrije training in België veel sneller dan concurrentie (Fri, 26 Jul 2024)
Max Verstappen is vrijdag uitstekend begonnen aan het Grand Prix-weekend in België. Op Spa-Francorchamps was de Nederlander enigszins verrassend de snelste, met een ruime voorsprong op zijn concurrentie.
>> meer lezen

Verstappen krijgt definitief tien plekken gridstraf bij GP België na motorwissel (Fri, 26 Jul 2024)
Max Verstappen krijgt bij de GP van België tien plekken gridstraf voor een motorwissel. De coureur van Red Bull Racing heeft met de komst van een nieuwe krachtbron de limiet van aantal toegestane motoren overschreden.
>> meer lezen

Live F1 | Reacties na tweede training op Spa-Francorchamps (Fri, 26 Jul 2024)

>> meer lezen

Duizenden atleten op boten: dit moet je weten over openingsceremonie Spelen (Fri, 26 Jul 2024)
De Olympische Spelen in Parijs gaan vrijdag officieel van start met de openingsceremonie. Met duizenden atleten in een botenparade belooft het een unieke ceremonie te worden. Vier vragen over het evenement.
>> meer lezen

Veel Nederlandse atleten slaan opening Spelen over: 'Ook hartstikke mooi op tv' (Fri, 26 Jul 2024)
Bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen hoef je vrijdagavond niet te zoeken naar Femke Bol, Harrie Lavreysen of Marrit Steenbergen. Net als bij voorgaande edities laten veel Nederlandse atleten het openingsfestijn aan zich voorbijgaan.
>> meer lezen

Ricciardo beseft dat deze weken belangrijk zijn voor hem: 'Red Bull blijft het doel' (Fri, 26 Jul 2024)
Door de toenemende druk op Sergio Pérez en de aanstaande zomerstop in de Formule 1, waarin Red Bull de coureursposities tegen het licht houdt, weet Daniel Ricciardo dat dit belangrijke weken zijn. De Australiër wil dit weekend koste wat kost indruk maken in België.
>> meer lezen

Shanice van de Sanden kiest na vertrek bij Liverpool voor avontuur in Mexico (Fri, 26 Jul 2024)
Shanice van de Sanden vervolgt haar loopbaan in Mexico bij CF Pachuca. De 31-jarige Oranje-international was transfervrij na haar vertrek bij Liverpool.
>> meer lezen

Farioli blij met dominantie Ajax, Pasveer én sfeer in ArenA: 'Fans deden mijn werk' (Fri, 26 Jul 2024)
Coach Francesco Farioli was donderdag opgelucht na de 1-0-overwinning van Ajax in de tweede voorronde van de Europa League tegen FK Vojvodina. De Italiaan was blij met de vechtlust bij zijn spelers én de steun van de supporters.
>> meer lezen

Zesvoudig landskampioen Bordeaux houdt op te bestaan als profclub (Fri, 26 Jul 2024)
Girondins de Bordeaux bestaat niet meer als profclub. De voormalige topclub, die in 2009 nog haar zesde Franse landstitel veroverde, heeft het faillissement aangevraagd, wat zal resulteren in het verlies van de proflicentie.
>> meer lezen

Ajax-invaller Van den Boomen blijkt te kunnen koppen: 'Ik wist het ook niet' (Fri, 26 Jul 2024)
Met een fraaie kopbal bezorgde invaller Branco van den Boomen Ajax een 1-0-overwinning op het Servische FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League. "Ik heb niet het gevoel dat ik naar de uitgang word geduwd."
>> meer lezen

Pasveer was verrast door basisplaats: 'Maar ben bij Ajax om te spelen' (Thu, 25 Jul 2024)
Voor Remko Pasveer kwam zijn basisplaats in het Europese duel van Ajax met het Servische FK Vojvodina als een verrassing. De veertigjarige doelman kreeg donderdag de voorkeur boven Diant Ramaj.
>> meer lezen

Ajax wint in voorronde Europa League moeizaam van Vojvodina bij debuut Farioli (Thu, 25 Jul 2024)
Ajax heeft donderdag in de tweede voorronde van de Europa League een nipte zege op Vojvodina geboekt. Bij het debuut van Ajax-coach Francesco Farioli in de Johan Cruijff ArenA maakte invaller Branco van den Boomen in de slotfase de winnende treffer met het hoofd: 1-0.
>> meer lezen

Go Ahead vol vertrouwen na gelijkspel tegen Brann: 'Kunnen gewoon doorgaan' (Thu, 25 Jul 2024)
De spelers van Go Ahead Eagles hebben er alle vertrouwen in dat ze de derde voorronde van de Conference League kunnen bereiken. De Deventenaren speelden donderdag in de heenwedstrijd tegen het Noorse SK Brann met 0-0 gelijk in De Adelaarshorst.
>> meer lezen

Jetro Willems zet loopbaan voort bij Spaanse club van trainer Dick Schreuder (Thu, 25 Jul 2024)
Jetro Willems zet zijn loopbaan voort in Spanje. De 22-voudig Oranje-international heeft een contract weten te verdienen bij CD Castellón, de club van trainer Dick Schreuder.
>> meer lezen

Go Ahead Eagles kan Europese terugkeer niet bekronen met zege op SK Brann (Thu, 25 Jul 2024)
Go Ahead Eagles is er donderdag niet in geslaagd de terugkeer in het Europese voetbal te bekronen met een zege. In de tweede voorronde van de Conference League kwamen de Deventenaren niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen het Noorse SK Brann: 0-0.
>> meer lezen

Transferupdates | Huijsen kondigt via Instagram vertrek bij Juventus aan (Wed, 12 Jun 2024)

>> meer lezen

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0