Sport Nieuws

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Sport

Van Vleuten vreest overmacht SD Worx in Vlaanderen: 'Niet zomaar opgeven' (zo, 02 apr 2023)
Team SD Worx heeft met Lotte Kopecky, Demi Vollering en Marlen Reusser drie topfavorieten voor de Ronde van Vlaanderen in huis. Het is de vraag of tweevoudig winnares Annemiek van Vleuten zondag een antwoord heeft op de dominantie van de Nederlandse ploeg.
>> meer lezen

Luuk de Jong denkt nog aan titel met PSV: 'Heb vaker gekke dingen meegemaakt' (Sat, 01 Apr 2023)
Luuk de Jong denkt dat PSV na de 2-4-overwinning op NEC nog niet is uitgespeeld in de strijd om het landskampioenschap. De 32-jarige spits was zaterdag met twee goals en een assist doorslaggevend aan de kant van de Eindhovenaren.
>> meer lezen

FC Barcelona zet zonder Frenkie de Jong nieuwe stap richting landstitel (Sat, 01 Apr 2023)
Koploper FC Barcelona heeft zaterdag zonder de geblesseerde Frenkie de Jong een riante 0-4-zege geboekt op bezoek bij La Liga-hekkensluiter Elche. De formatie van coach Xavi staat door de overwinning vijftien punten voor op nummer twee Real Madrid, dat zondag nog tegen Real Valladolid speelt.
>> meer lezen

Emmen bezorgt Cambuur mokerslag, Vitesse sluit hectische week af met verlies (Sat, 01 Apr 2023)
FC Emmen heeft de degradatiekraker tegen SC Cambuur zaterdag op de valreep gewonnen. De Drenten waren dankzij een doelpunt in de blessuretijd met 1-2 te sterk voor de Friezen. Vitesse sloot een hectische week af met een nederlaag bij RKC Waalwijk: 1-0.
>> meer lezen

PSV rekent simpel af met NEC ondanks wereldgoals Tannane (Sun, 02 Apr 2023)
PSV heeft zaterdag bij de hervatting van Eredivisie eenvoudig van NEC gewonnen. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij incasseerde twee prachtige treffers van Oussama Tannane, maar won alsnog met 2-4.
>> meer lezen

Van Gerwen overleeft twee matchdarts in Duitsland, Van Barneveld onderuit (Sat, 01 Apr 2023)
Michael van Gerwen is zaterdag aan uitschakeling ontsnapt in zijn openingspartij op het International Darts Open in het Duitse Riesa. De Brabander overleefde in de tweede ronde twee matchdarts van de Canadees Matt Campbell en won met 6-5. Voor Raymond van Barneveld viel het doek.
>> meer lezen

Tuchel debuteert bij Bayern met overtuigende zege op titelconcurrent Dortmund (Sat, 01 Apr 2023)
Bayern München heeft zaterdag bij het debuut van trainer Thomas Tuchel op simpele wijze afgerekend met titelrivaal Borussia Dortmund: 4-2. Door de overwinning nam 'Der Rekordmeister' de koppositie in de Bundesliga over van Dortmund.
>> meer lezen

Kvitová verovert titel in Miami en houdt Rybakina van 'Sunshine Double' af (Sat, 01 Apr 2023)
Petra Kvitová heeft zaterdag voor het eerst in haar carrière het prestigieuze WTA-toernooi van Miami op haar naam geschreven. De Tsjechische was in de finale te sterk voor Elena Rybakina uit Kazachstan.
>> meer lezen

Slordig FC Twente bijt zich stuk op Excelsior en nieuwe aanvoerder Van Gassel (Sat, 01 Apr 2023)
FC Twente heeft zaterdag voor de veertiende keer dit seizoen punten laten liggen in de Eredivisie. De ploeg van coach Ron Jans speelde met 0-0 gelijk bij Excelsior, mede doordat de nieuwe aanvoerder Stijn van Gassel flink wat reddingen verrichtte in het Rotterdamse doel.
>> meer lezen

City veroordeelt bekogelen spelersbus Liverpool en Hillsborough-spreekkoren (Sat, 01 Apr 2023)
Manchester City heeft zaterdag een aantal incidenten tijdens en na de Premier League-topper tegen Liverpool stevig veroordeeld. Supporters gooiden na de wedstrijd een voorwerp naar de spelersbus van 'The Reds' en maakten zich tijdens het duel schuldig aan "ongepaste" spreekkoren.
>> meer lezen

Spakenburg beleeft slechte generale voor halve finale KNVB-beker tegen PSV (Sat, 01 Apr 2023)
Spakenburg heeft zaterdag een slechte generale beleefd voor de halve finale in de KNVB-beker tegen PSV. De bekersensatie kwam in de Tweede Divisie niet verder dan 1-1 tegen hekkensluiter OFC.
>> meer lezen

Video | Dortmund-keeper maakt enorme blunder tegen Bayern (Sat, 01 Apr 2023)
Bayern München kwam zaterdag op voorsprong door een enorme blunder van Borussia Dortmund-doelman Gregor Kobel.
>> meer lezen

AZ loopt met gelijkspel tegen Heerenveen weer schade op in top Eredivisie (Sat, 01 Apr 2023)
AZ is zaterdag bij de hervatting van de Eredivisie na de interlandbreak niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel tegen middenmoter sc Heerenveen. De ploeg van trainer Pascal Jansen knokte zich nog wel terug van een achterstand, maar meer dan een punt zat er niet in.
>> meer lezen

City veegt vloer aan met Liverpool, koploper Arsenal zet zegereeks voort (Sat, 01 Apr 2023)
Manchester City heeft de Premier League-topper tegen Liverpool zaterdag overtuigend gewonnen. De ploeg van manager Josep Guardiola was in het eigen Etihad Stadium met 4-1 te sterk. Koploper Arsenal boekte tegen Leeds United de zevende competitiezege op rij: 4-1.
>> meer lezen

NU+ | Bekerkoorts heerst in Spakenburg richting PSV: 'Hele dorp kleurt blauw' (Sun, 02 Apr 2023)
SV Spakenburg speelt dinsdag een historische wedstrijd tegen PSV in de halve finales van de KNVB-beker. Reden genoeg om de bekerkoorts te peilen in het dorp van de bekersensatie. "Het voelt als een grote blauwe familie."
>> meer lezen

Primeur in de Eredivisie: wedstrijden onderbroken vanwege ramadan (Sat, 01 Apr 2023)
Er zijn zaterdag voor het eerst Eredivisie-wedstrijden stilgelegd zodat voetballers die meedoen aan de ramadan konden eten en drinken.
>> meer lezen

Boscagli maakt na jaar basisrentree bij PSV in uitduel met NEC, Sangaré op de bank (Sat, 01 Apr 2023)
PSV'er Olivier Boscagli heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen NEC voor het eerst dit seizoen een basisplaats. Trainer Ruud van Nistelrooij posteert de verdediger centraal achterin naast André Ramalho. Ibrahim Sangaré zit op de bank.
>> meer lezen

Bekijk hier de startopstelling van de GP van Australië met Verstappen op pole (Sat, 01 Apr 2023)
Max Verstappen pakte zaterdag poleposition voor de Grand Prix van Australië. Nyck de Vries begint de race als vijftiende. Bekijk hier de volledige startopstelling voor de race in Melbourne.
>> meer lezen

De Roon scoort opnieuw en leidt zege Atalanta in, Inter weer met lege handen (Sat, 01 Apr 2023)
Marten de Roon heeft zich een week na de interlandperiode laten gelden bij zijn club Atalanta. De middenvelder maakte zaterdag de openingstreffer voor Atalanta, dat in Lombardije met 1-3 te sterk was voor Cremonese. Internazionale incasseerde tegen Fiorentina de derde nederlaag op rij in de Serie A: 0-1.
>> meer lezen

Duel tussen AZ en Heerenveen kort stilgelegd vanwege vuurwerk op het veld (Sat, 01 Apr 2023)
Het Eredivisie-duel tussen AZ en sc Heerenveen (1-1) heeft zaterdag ruim vijf minuten stilgelegen doordat er vanuit het uitvak vuurwerk op het veld werd gegooid.
>> meer lezen

Liveblog | Reacties na simpele zege PSV op NEC (Sat, 01 Apr 2023)

>> meer lezen

Vooruitblik GP Australië: Primeur lonkt voor Verstappen én De Vries (Sun, 02 Apr 2023)
De Grand Prix van Australië is een van de slechts drie races op de huidige Formule 1-kalender die Max Verstappen nog niet wist te winnen, maar de kans is zeer groot dat daar zondag verandering in komt. De concurrentie leek zaterdag dichtbij te zitten, maar de Red Bull-coureur is zondag normaal gesproken de favoriet.
>> meer lezen

Ancelotti wordt enthousiast van belangstelling Braziliaanse bond (Sat, 01 Apr 2023)
Carlo Ancelotti staat open voor het bondscoachschap van Brazilië, zo heeft de trainer van Real Madrid zaterdag laten weten tijdens een persmoment. De 63-jarige oefenmeester, die al weken in verband wordt gebracht met de vacature, blijft wel het liefst in Bernabéu werkzaam.
>> meer lezen

IOC kritisch: 'Oekraïne schaadt eigen sporters door ze aan de kant te houden' (Sat, 01 Apr 2023)
Het internationaal olympisch comité (IOC) is kritisch op het besluit van de Oekraïense regering om de sporters van het land niet mee te laten doen aan kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.
>> meer lezen

Pérez werd 'passagier in eigen auto': 'Het was een verschrikkelijke dag' (Sat, 01 Apr 2023)
Sergio Pérez was zwaar teleurgesteld nadat hij zaterdag crashte in Q1 van de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië. De Mexicaan moet daardoor zondag als laatste aan de race in Melbourne beginnen.
>> meer lezen

Mercedes-coureurs hopen Verstappen onder druk te zetten na sterke kwalificatie (Sat, 01 Apr 2023)
Lewis Hamilton en George Russell zijn realistisch genoeg om te weten dat Max Verstappen zondag in Australië lastig is te verslaan. Toch hopen de Britten de WK-leider met hun verrassend sterke Mercedes onder druk te zetten tijdens de race.
>> meer lezen

Verstappen opgelucht na poleposition: 'Het was erg moeilijk om grip te vinden' (Sat, 01 Apr 2023)
Max Verstappen is opgelucht dat hij zaterdag op het laatste moment poleposition pakte voor de Grand Prix van Australië. De Red Bull Racing-coureur had het lastig op het gladde asfalt en vond pas tijdens zijn allerlaatste poging de grip voor een echt goede ronde.
>> meer lezen

De Vries kent zijn beste kwalificatie: 'Maar had graag dichter bij top tien gestaan' (Sat, 01 Apr 2023)
Nyck de Vries is gematigd tevreden na zijn beste kwalificatie van het seizoen. De AlphaTauri-rijder kwam tot de vijftiende startplek voor de Grand Prix van Australië, al denkt hij dat hij wat sneller had kunnen zijn.
>> meer lezen

Verstappen verslaat Mercedes-coureurs in strijd om poleposition in Australië (Sat, 01 Apr 2023)
Max Verstappen begint de Grand Prix van Australië zondag vanaf poleposition. De regerend wereldkampioen was op het Albert Park-circuit in Melbourne sneller dan Mercedes-coureurs George Russell en Lewis Hamilton.
>> meer lezen

Liveblog | Reacties na behalen pole Verstappen in Melbourne (Sun, 02 Apr 2023)

>> meer lezen

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0