Sport Nieuws

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Sport

Nadal verliest verrassend van titelverdediger Zverev op ATP Finals (ma, 11 nov 2019)
Rafael Nadal is maandag slecht aan de ATP Finals begonnen. De nummer één van de wereld verloor zijn eerste groepsduel van titelverdediger Alexander Zverev. Stéfanos Tsitsipás was in de O2 Arena in Londen de Rus Daniil Medvedev de baas.
>> meer lezen

Noppert verliest van Wright en strandt in groepsfase Grand Slam of Darts (Mon, 11 Nov 2019)
Danny Noppert is maandag uitgeschakeld in de groepsfase van de Grand Slam of Darts. De Nederlander verloor maandag in zijn derde en laatste groepsduel in Wolverhampton van de Schot Peter Wright: 2-5.
>> meer lezen

VAR-baas in Premier League ondanks felle kritiek tevreden over hulpmiddel (Mon, 11 Nov 2019)
In de Premier League heerst bij een aantal trainers, spelers en fans grote onvrede over de videoscheidsrechter, maar projectleider en oud-scheidsrechter Neil Swarbrick is zeer te spreken over de eerste maanden van de VAR op het hoogste niveau in Engeland.
>> meer lezen

VVV-directeur Valckx: 'Hebben al 35 à 40 trainers aangeboden gekregen' (Mon, 11 Nov 2019)
Manager voetbalzaken Stan Valckx van VVV-Venlo hoopt deze week nog een nieuwe trainer te presenteren. De Limburgers moeten op zoek naar een nieuwe coach na het ontslag van Robert Maaskant eerder op maandag.
>> meer lezen

'Grootste stap voor Verstappen moet door Honda worden gezet' (Mon, 11 Nov 2019)
We zitten weer in een Grand Prix-week. Zondag wordt er geracet in Brazilië, een land dat een grote Formule 1-geschiedenis heeft. In deze editie van De Boordradio komen enkele memorabele momenten langs en blikken we vooruit op de kansen van Max Verstappen.
>> meer lezen

Wiegman: 'Willen laten zien dat verschil met Slovenië er wel degelijk is' (Mon, 11 Nov 2019)
De Oranjevrouwen gaan op dit moment ongenaakbaar aan kop in de EK-kwalificatie, maar Sarina Wiegman is niet bang dat haar spelers de komende tegenstanders onderschatten. De bondscoach hoopt dat haar ploeg dinsdag in Arnhem tegen Slovenië revanche neemt voor de moeizame eerste ontmoeting van begin oktober.
>> meer lezen

Vernieuwde Spaanse supercup komende drie jaar in Saoedi-Arabië (Mon, 11 Nov 2019)
De strijd om de Spaanse supercup wordt de komende drie jaar in Saoedi-Arabië gespeeld. De Spaanse bond RFEF en de lokale autoriteiten bereikten daar maandag overeenstemming over. Met de deal is 40 miljoen euro per jaar gemoeid.
>> meer lezen

Frankfurt-aanvoerder zegt sorry voor omver beuken trainer Freiburg (Mon, 11 Nov 2019)
Eintracht Frankfurt-aanvoerder David Abraham heeft zijn excuses aangeboden voor het naar de grond werken van trainer Christian Streich van SC Freiburg. De Argentijnse verdediger veroorzaakte zondag flinke consternatie.
>> meer lezen

Gefrustreerde Frankfurt-aanvoerder beukt trainer Freiburg omver (Mon, 11 Nov 2019)
Freiburg en Eintracht Frankfurt stonden zondag tegenover elkaar in de Bundesliga. Bij een 1-0-achterstand liep Frankfurt-aanvoerder David Abraham in de negentigstee minuut door op de trainer van Freiburg. Abraham kreeg rood voor zijn actie. Vincenzo Grifo, die al gewisseld was, kreeg na ingrijpen van de VAR ook rood voor zijn reactie richting Abraham. Het bleef 1-0 voor Freiburg.
>> meer lezen

Atletiekcoach Salazar stapt naar CAS om schorsing aan te vechten (Mon, 11 Nov 2019)
De Amerikaanse atletiekcoach Alberto Salazar en sportarts Jeffrey Brown zijn naar het internationaal sporttribunaal CAS gestapt om daar hun schorsingen aan te vechten.
>> meer lezen

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0