Sport Nieuws

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Sport

Real ontsnapt tegen Granada en is nog één zege verwijderd van landstitel (di, 14 jul 2020)
Real Madrid heeft nog één overwinning nodig voor de eerste landstitel sinds 2017. De ploeg van coach Zinédine Zidane boekte maandagavond een benauwde overwinning op bezoek bij Granada: 1-2. In de Serie A klom Internazionale naar de tweede plaats.
>> meer lezen

Internationale shorttrackwereld brengt eerbetoon aan Van Ruijven (Mon, 13 Jul 2020)
De internationale shorttrackwereld heeft maandag een eerbetoon gebracht aan Lara van Ruijven. De wereldkampioene op de 500 meter overleed vrijdagavond op 27-jarige leeftijd aan de gevolgen van een auto-immuunziekte.
>> meer lezen

United geeft winst diep in blessuretijd weg, Elia scoort in Turks spektakelstuk (Tue, 14 Jul 2020)
Manchester United heeft maandagavond in de Premier League op de valreep een overwinning uit handen gegeven tegen Southampton: 2-2. In Turkije kwam Eljero Elia in een spektakelstuk tot scoren voor Istanbul Basaksehir.
>> meer lezen

'Ajax gaat poging doen om Onana ondanks vertrekwens langer vast te leggen' (Mon, 13 Jul 2020)
Ajax gaat een poging ondernemen om Andre Onana langer aan zich te binden, zo melden De Telegraaf en VI maandag. De Amsterdamse club zou het contract van de Kameroense doelman willen opwaarderen en verlengen tot medio 2023.
>> meer lezen

Podcast | 'Verschil met Albon laat zien hoe goed Verstappen is' (Mon, 13 Jul 2020)
In De Boordradio praten we je bij over het laatste Formule 1-nieuws. Je hoort experts Joost Nederpelt en Patrick Moeke in gesprek met NUsport-presentator Samantha van Wijk.
>> meer lezen

Video | Roemeense ploeg mag penalty tweemaal overnemen en mist drie keer (Mon, 13 Jul 2020)
Strafschoppen zorgden bij de wedstrijd tussen Petrolul Ploiesti en Rapid Boekarest zondag voor veel stof tot napraten. In de play-offs om promotie miste de thuisploeg Petrolul tot drie keer toe een penalty.
>> meer lezen

Belgische Pro League wil degradatie Waasland-Beveren niet terugdraaien (Mon, 13 Jul 2020)
De raad van bestuur van de Belgische Pro League wil de degradatie van Waasland-Beveren niet terugdraaien. Vorige week verklaarde het Belgische Arbitragehof voor Sport (BAS) het besluit om de hekkensluiter van afgelopen seizoen te laten degraderen nog nietig.
>> meer lezen

Transferupdates | 'Guardiola wil hereniging met Alaba bij Manchester City' (Mon, 13 Jul 2020)

>> meer lezen

La Liga-baas trekt integriteit CAS in twijfel na oordeel over Manchester City (Mon, 13 Jul 2020)
La Liga-baas Javier Tebas is teleurgesteld in de beslissing van het CAS om de Europese uitsluiting van Manchester City terug te draaien. Het internationale sporttribunaal besloot het beroep van de Engelse topclub maandag te honoreren.
>> meer lezen

Sneijder gaat meetrainen bij hoofdklasser DHSC: 'Afspraak stond al langer' (Mon, 13 Jul 2020)
Wesley Sneijder gaat meetrainen bij hoofdklasser DHSC. De 36-jarige middenvelder, die serieus na zou denken over een rentree als profvoetballer, sluit in de voorbereiding aan bij de selectie van de club uit Utrecht.
>> meer lezen

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0