Gezellig dagje uit naar de huishoudbeurs, leuke beurs voor de moderne vrouw

Wanneer zijn de huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs in Amsterdam in 2020

De Huishoudbeurs ✅ : niet voor huisvrouwen, maar voor iedereen die een huishouden runt.  Van 17 t/m 24 februari vindt in RAI Amsterdam Huishoudbeurs 2024 plaats. En hoewel dit grootste consumentenevenement van Nederland voor de 77ste keer georganiseerd wordt, is De Huishoudbeurs dit jaar opnieuw diverser, jonger en vernieuwender dan ooit! Met ruim 300 merken die hun producten presenteren, vind je altijd iets dat bij je past.

 

Ben je er klaar voor nieuwe producten te ontdekken? Gun jezelf je volgende must-have item en ga los in de vele shops. Laat je verrassen door de talks in het theater, volg een creatieve workshop, wordt geïnspireerd door demonstraties & geniet van een lekker drankje in Cheers. Top artiesten zingen elke dag de sterren van de hemel op het hoofdpodium. Op onze website kun je nog meer informatie vinden: www.huishoudbeurs.nl/


Actie van VoorPlussers

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u vorig jaar met uw vriendinnen of vrienden een leuke dag gehad op de Huishoudbeurs en heeft u daar wat foto's van en kunt u er een leuke tekst bij maken, dan maakt u kans op twee vrijkaarten voor de Huishoudbeurs! stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen.  

 

 

Heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en heeft u daarbij wat leuke foto's, dan komt u ook in aanmerking!

 

Veel succes,

 

Redactie VoorPlussers

Praktische info

 

Data & openingstijden Huishoudbeurs 2024

De Huishoudbeurs vindt plaats van 17 tot en met 24 februari 2023 in RAI Amsterdam.

 

 

Huishoudbeurs 2024 is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21:00 uur. Via welke entree je naar binnen gaat (K, L of F), staat aangegeven op je ticket. De ticketprijzen zijn exclusief € 2,95 transactiekosten per bestelling. Het is niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren of het aankoopbedrag terug te krijgen. Tijdens het evenement gaat de online ticketprijs omhoog naar €16,95 voor maandag, dinsdag en woensdag en naar €19,95 voor de andere dagen. Aan de kassa kost een ticket €20,- respectievelijk €22,-.

 

In verband met een beperkt aantal parkeerplaatsen adviseren we met het openbaar vervoer te reizen. Of, als je toch voor de auto kiest, zoveel mogelijk samen te reizen. De Negenmaandenbeurs wordt georganiseerd als apart evenement en is geen onderdeel van De Huishoudbeurs.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Gezellig dagje uit naar de huishoudbeurs, leuke beurs voor de moderne vrouw

Reactie schrijven

Commentaren: 0