Opmerkelijk

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Opmerkelijk

Eigenaar gedode Duitse tv-kip krijgt hogere vergoeding in hoger beroep (vr, 17 jan 2020)
Een Duitse rechter heeft vrijdag in hoger beroep bepaald dat de eigenaar van tv-kip Sieglinde een hogere schadevergoeding moet krijgen vanwege de bijzondere status die de hen had, meldt het Duitse persbureau DPA.
>> meer lezen

Emma en Noah in 2019 wederom populairste kindernamen (Mon, 13 Jan 2020)
De populairste kindernamen in Nederland waren in 2019 Emma en Noah. In totaal kregen 785 jongens de naam Noah en 731 meisjes de naam Emma. In 2017 stonden deze twee namen ook al boven aan de lijst; twee jaar geleden ging de eer naar Lucas en Julia.
>> meer lezen

Alarm om 'bombrief' in Haarlem, blijkt om chocoladeletter te gaan (Sun, 12 Jan 2020)
Een bedrijf in de Ampzingstraat in Haarlem heeft vrijdagochtend alarm geslagen toen een verdikte envelop binnenkwam. Na onderzoek bleek echter niet een bombrief, maar een chocoladeletter bezorgd te zijn.
>> meer lezen

Onderzoek naar expres losgelaten bedwantsen in Amerikaans filiaal Walmart (Tue, 07 Jan 2020)
De politie in de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft een opmerkelijke zaak toegeschoven gekregen: vorige week heeft een filiaal van de warenhuisketen Walmart gemeld dat er mogelijk expres bedwantsen zijn losgelaten in de winkel. Medewerkers hebben twee potjes met de insecten erin gevonden op de mannenafdeling.
>> meer lezen

Amerikaanse vrouw bevalt binnen een jaar twee keer van een tweeling (Wed, 08 Jan 2020)
Een Amerikaanse vrouw heeft in één kalenderjaar twee tweelingen gebaard. De vrouw, Alexzandria Wolliston, kreeg haar eerste tweeling in maart 2019, en haar tweede tweeling in december, schrijft CNN.
>> meer lezen

Amerikaans stel belt 911 om inbreker, robotstofzuiger zorgt voor plottwist (Fri, 27 Dec 2019)
Een Amerikaans koppel uit de staat North Carolina heeft in de nacht van dinsdag op woensdag het noodnummer 911 gebeld omdat zij een inbreker in huis dachten te horen. Uiteindelijk bleek het niet om een ongewenste indringer, maar om een robotstofzuiger te gaan.
>> meer lezen

Politie in Florida rukt uit voor hulpgeroep van papegaai (Mon, 06 Jan 2020)
Vier agenten in de Amerikaanse staat Florida hebben afgelopen weekend op een noodoproep gereageerd: een buurvrouw had hulpgeroep gehoord en vermoedde dat er een vrouw vastzat in een woning. Eenmaal ter plaatse bleek het niet om een vastgehouden persoon te gaan, maar om een papegaai.
>> meer lezen

Zo werd de ontspoorde trein bij Den Haag weer op het spoor gezet (Sun, 05 Jan 2020)
Op donderdag 2 januari ontspoorde een trein tussen de stations Den Haag Centraal en Den Haag Ypenburg. ProRail deelde zaterdag een video waarin is te zien hoe de ontspoorde trein weer op het spoor wordt gezet. Twee zwaar beschadigde wielen waren waarschijnlijk de oorzaak van de ontsporing, meldt de NS.
>> meer lezen

Franse chef-kok verliest rechtszaak over Michelinster om verkeerde kaas (Tue, 31 Dec 2019)
Een Franse chef-kok verloor dinsdag een rechtszaak, die hij had aangespannen tegen de Michelin Gids. Marc Veyrat had geëist dat hij één van zijn drie restaurantsterren terugkreeg, die de prestigieuze gids had afgenomen na een twistpunt over kaas.
>> meer lezen

Dronken man rijdt op elektrische step over Duitse snelweg (Thu, 26 Dec 2019)
De Duitse politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 27-jarige dronken man aangehouden, die met een elektrische step over een snelweg bij Keulen reed.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0