Data Margriet Winterfair 2021 in in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Margriet Winterfair

Het gezelligste winterfeest

 

Win gratis tickets voor Dé Winterfair 

 

Na een roerig jaar zijn we meer dan ooit toe aan een dag vol gezelligheid. Daarom slaan de grootste vrouwen merken van Nederland, Margriet en Libelle, de handen ineen en presenteren zij gezamenlijk vol trots van 19 t/m 25 november Dé Winterfair: het allerleukste dagje uit voor fans van zowel de Margriet Winterfair als de Libelle Zomerweek. Samen genieten van workshops, optredens, de leukste shops én lekker eten en drinken in de Brabanthallen in Den Bosch.


Tijdens Dé Winterfair 2021 kom je helemaal in de feestmaand-stemming. Doe inspiratie op voor de ultieme feestoutfit bij de sprankelende modeshows. Maak zelf de leukste kerstdecoraties tijdens de interactieve workshops en kom swingen bij optredens van bekende artiesten in het theater. Natuurlijk is er heel veel te shoppen, ben je aanwezig bij live interviews met schrijvers en columnisten, ontdek je de lekkerste recepten in het Kooktheater en kun je vooral een hele dag lang genieten van gezelligheid met vriendinnen. 


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u in voorgaande jaren een leuke dag gehad op de Margriet Winterfair met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

 


"Wilt u liever niet mee doen aan de lezersactie, maar toch voordelig het evenement bezoeken? Bestel nu kaarten voor Dé Winterfair met 3 euro korting en bezoek het gezelligste winterfeest van Nederland via www.dewinterfair.nl en bezoek het gezelligste winterfeest van Nederland."

De Winterfair vindt plaats van vrijdag 19 t/m donderdag 25 november in de Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Bestel snel kaarten en kom naar het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest onder één dak!

 

Ga naar margrietwinterfair.nl voor meer informatie. 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Data Margriet Winterfair 2021 in in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Carmela (woensdag, 10 november 2021 11:59)

  Waar kan ik de foto's naar toe sturen?

 • #2

  Hallo Carmela (woensdag, 10 november 2021 12:21)

  U kunt de tekst en de foto's sturen naar redactievoorplussers@gmail.com

  Met vriendelijke groet,
  redactievoorplussers