Nu Algemeen

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Algemeen

AZ in punten gelijk met koploper Ajax door late zege in topper (zo, 15 dec 2019)
AZ staat dankzij een 1-0-zege in de topper tegen Ajax naast de Amsterdammers op de ranglijst. De ploeg van trainer Arne Slot won in Alkmaar door een late goal van spits Myron Boadu.
>> meer lezen

Politie onderzoekt in vuilcontainer gevonden lichaam in Edam (Sun, 15 Dec 2019)
In een afvalcontainer aan de Schepenmakersdijk in Edam is zondag om 11.30 uur een lichaam aangetroffen, laat de politie weten.
>> meer lezen

Vreugdevuren herdacht met 'crematie' op strand Duindorp (Sun, 15 Dec 2019)
Een stoet van auto’s reed zondag door de straten van Den Haag om de vreugdevuren te herdenken. Aangekomen bij het strand van Duindorp werd er een 'crematie' gehouden. Een grafkist en bloemen werden in brand gestoken. Honderden mensen waren aanwezig.
>> meer lezen

Berghuis leidt Feyenoord met hattrick naar zege op geplaagd PSV (Sun, 15 Dec 2019)
Feyenoord heeft PSV zondag verder in de zorgen gedrukt. De Rotterdammers waren in De Kuip door een hattrick van Steven Berghuis met 3-1 te sterk voor de Eindhovenaren.
>> meer lezen

Handbalsters door treffer in slotseconden voor het eerst wereldkampioen (Sun, 15 Dec 2019)
De Nederlandse handbalsters hebben zondag voor het eerst in de geschiedenis de wereldtitel veroverd. De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade was in een zenuwslopende finale in Japan door een treffer in de slotseconden met 30-29 te sterk voor Spanje en veroverde daarmee ook een ticket voor de Olympische Spelen van 2020.
>> meer lezen

Partijen Landbouw Collectief keuren 'jodenuitspraak' van collega scherp af (Sun, 15 Dec 2019)
De meeste organisaties binnen het Landbouw Collectief nemen nadrukkelijk afstand van de 'jodenuitspraak' van de Farmers Defence Force. Veel partijen vinden dat bestuurslid Mark van den Oever de uitspraak terug moet nemen omdat zijn uitlating de boerenprotesten niet ten goede komt.
>> meer lezen

Landen beloven op slot klimaattop volgend jaar doelen aan te scherpen (Sun, 15 Dec 2019)
De slotvergadering werd ruim veertig uur uitgesteld, maar uiteindelijk is vandaag in Madrid de VN-klimaatconferentie tot een officieel einde gekomen. Ondanks dat ook afgelopen nacht druk is overlegd, is het belangrijke agendapunt over de regels van het klimaatakkoord doorgeschoven. Landen hebben wel toegezegd volgend jaar hun nationale klimaatdoelen "zo veel mogelijk aan te scherpen".
>> meer lezen

Alle opgepakte klimaatactivisten van protest op Schiphol weer vrij (Sun, 15 Dec 2019)
Alle 25 klimaatactivisten die zaterdag zijn opgepakt bij een protest op Schiphol zijn later die avond weer vrijgelaten, meldt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee zondagochtend. Het is verder aan het Openbaar Ministerie (OM) om te beoordelen of de demonstranten vervolgd worden.
>> meer lezen

Eerste winterstorm manifesteert zich uurtje op Wadden (Sun, 15 Dec 2019)
De eerste winterstorm van dit seizoen was zondagochtend een feit. Tussen 8.00 en 9.00 uur was de gemiddelde windkracht op Vlieland 9 Bft, meldt Weerplaza.
>> meer lezen

Kinderombudsman: Belang van kind wordt te vaak overgeslagen (Sun, 15 Dec 2019)
Het belang van kinderen wordt in Nederland te vaak overgeslagen, stelt Kinderombudsman Margrite Kalverboer in gesprek met NU.nl. Volgens haar wordt lang niet altijd gekeken naar wat het kind nodig heeft "en dat zou leidend moeten zijn".
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0