Nu Algemeen

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Algemeen

Klimaatdemonstranten weggesleept bij Greenpeace-protest op Schiphol (za, 14 dec 2019)
Demonstranten die zich zaterdag in het kader van een klimaatactie van Greenpeace op Schiphol Plaza hebben gestationeerd, worden een voor een weggesleept door de Koninklijke Marechaussee. De gemeente Haarlemmermeer kondigde om 14.30 uur een noodbevel af, waardoor de weggehaalde demonstranten met bussen naar een locatie buiten Schiphol zullen worden gebracht.
>> meer lezen

Jannie Visscher verkozen tot nieuwe partijvoorzitter van SP (Sat, 14 Dec 2019)
Jannie Visscher is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de SP, zo is zaterdag bekendgemaakt tijdens een partijcongres in Nieuwegein.
>> meer lezen

Vermiste jongen (1) gevonden in Duitsland, moeder aangehouden (Sat, 14 Dec 2019)
De vermiste 26-jarige vrouw en haar veertien maanden oude zoon uit Ede zijn gevonden in het Duitse Düsseldorf, meldt de politie zaterdag. De moeder is opgepakt. Vanwege de urgente vermissing van het tweetal werd vrijdag een AMBER Alert verzonden.
>> meer lezen

Weg vrij voor Brexit | Kringgesprekken afschaffen? (Sat, 14 Dec 2019)
Elke dag wordt volop gereageerd op NUjij, ons reactieplatform waarop lezers inhoudelijk over het nieuws kunnen discussiëren. In deze wekelijkse rubriek zetten we een selectie van de beste reacties en discussies op een rij.
>> meer lezen

Emotionele Van Gerwen legt na zege op WK uit waarom hij Klaasen haat (Sat, 14 Dec 2019)
Michael van Gerwen is vrijdag in huilen uitgebarsten op de persconferentie na zijn zege (3-1) op Jelle Klaasen in de eerste ronde van het WK darts in Londen. De titelverdediger zei zijn landgenoot te haten vanwege een gebeurtenis uit het verleden.
>> meer lezen

Canadese zalmvissers bevrijden adelaar uit tentakels octopus (Fri, 13 Dec 2019)
Een groep Canadese zalmvissers heeft woensdag een adelaar bevrijd uit de tentakels van een octopus. De adelaar probeerde het zeedier op te eten.
>> meer lezen

Afgezette corrupte Soedanese president twee jaar in rehabilitatiecentrum (Sat, 14 Dec 2019)
De afgezette president Omar Al Bashir van Soedan is veroordeeld tot twee jaar in een rehabilitatiecentrum vanwege corruptie en illegaal bezit van buitenlandse valuta, zo heeft een Soedanese rechtbank zaterdag bekendgemaakt. Tegen de oud-dictator lopen nog meerdere rechtszaken vanwege corruptie en witwassen.
>> meer lezen

Ruim tweeduizend gebouwen verwoest door bosbranden in Australië (Sat, 14 Dec 2019)
De natuurbranden in de Australische staat New South Wales hebben meer dan tweeduizend gebouwen verwoest, waarvan meer dan 744 woningen, zo heeft de lokale brandweer zaterdag bekendgemaakt.
>> meer lezen

Wachtlijst verpleeghuiszorg groeit opnieuw: 'Druk op mantelzorgers' (Sat, 14 Dec 2019)
Afgelopen jaar zijn er bijna vierduizend mensen bijgekomen op de wachtlijst voor langdurige zorg in de verpleging en verzorging. Ouderenbonden waarschuwen voor de gevolgen van lange wachttijden.
>> meer lezen

Waarom ouderenbonden bezorgd zijn over wachtlijsten bij verpleeghuizen (Sat, 14 Dec 2019)
Ouderenbonden ANBO en KBO-PCOB constateren dat ouderen steeds langer moeten wachten op een plek in het verpleeghuis. Beide zijn bang dat hierdoor vaker crisissituaties ontstaan.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0