Nu Algemeen

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Algemeen

OM: 'Kinderen Ruinerwold kregen geen kans om wereld te ontdekken' (di, 21 jan 2020)
De negen inmiddels volwassen kinderen van 'Ruinerwold-vader' Gerrit Jan van D. zijn van hun vrijheid beroofd en hebben geen enkele kans gehad om de wereld zelf te ontdekken, zo stelt het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag voor de rechtbank in Assen.
>> meer lezen

Amerikaanse Senaat debatteert over regels voor rechtszaak tegen Trump (Tue, 21 Jan 2020)
Het historische afzettingsproces tegen de Amerikaanse president Donald Trump is dinsdag begonnen met een debat over de regels voor de verdere voortgang van het proces. Trump wordt beschuldigd van machtsmisbruik en belemmering van het Congres. Volg hier de ontwikkelingen.
>> meer lezen

Twee aanhoudingen in onderzoek naar voortzetting pedovereniging Martijn (Tue, 21 Jan 2020)
De politie heeft dinsdagmiddag doorzoekingen gedaan in vier woningen in het strafrechtelijk onderzoek naar de mogelijke voortzetting van de verboden pedofielenvereniging Martijn. Er zijn twee verdachten aangehouden, meldt het OM.
>> meer lezen

Onderwijspartijen: Deel kinderen pas rond hun vijftiende op leerniveau in (Tue, 21 Jan 2020)
Kinderen zouden op school pas op leerniveau moeten worden ingedeeld als ze rond de vijftien jaar zijn, stellen meer dan tien partijen uit het onderwijs dinsdag in een rapport met als titel: De toekomst van ons onderwijs. Op die manier moet de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs gewaarborgd blijven.
>> meer lezen

Agenten omsingelen woning in Rosmalen nadat man op politie schiet (Tue, 21 Jan 2020)
In Rosmalen verschanst een man die op agenten geschoten zou hebben zich in een woonhuis op de Schoolstraat, meldt de politie. Bij de schietpartij zijn geen gewonden gevallen.
>> meer lezen

Hoe het mysterieuze coronavirus zich door China verspreidt (Tue, 21 Jan 2020)
Een mysterieuze ziekte heerst sinds december vorig jaar in China. De ziekte dook op in de Chinese metropool Wuhan, maar er zijn inmiddels ook besmettingen geconstateerd in andere Chinese steden en in het buitenland. Wat is het uitgebroken coronavirus en waarom hopen de Chinezen dat er vóór het Chinees Nieuwjaar een vaccin is gevonden?
>> meer lezen

Vier Nederlanders opgepakt bij oprollen Frans mensensmokkelnetwerk (Tue, 21 Jan 2020)
De Koninklijke Marechaussee heeft in samenwerking met de Franse autoriteiten vier Nederlanders opgepakt op verdenking van mensensmokkel, meldt het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag. De mannen maken vermoedelijk deel uit van een netwerk dat zo'n zevenhonderd personen via koelwagens en boten naar Engeland heeft gesmokkeld.
>> meer lezen

OVV publiceert rapport over Schipholcrash na ophef over 'verzwijging' (Tue, 21 Jan 2020)
De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) heeft dinsdagmiddag het deelrapport van hoogleraar Sidney Dekker gepubliceerd dat werd opgemaakt na de crash van een Boeing 737-800 van Turkish Airlines op Schiphol in 2009.
>> meer lezen

Afzettingsproces Trump: felle botsing over regels verwacht op eerste dag (Tue, 21 Jan 2020)
Op de eerste dag van de rechtszaak tegen president Donald Trump in de Amerikaanse Senaat zal het gaan over de regels voor dat proces. Er wordt een fel debat verwacht, waarna de Republikeinse meerderheid haar plannen waarschijnlijk zal doordrukken.
>> meer lezen

'Winter gaat als nachtkaars uit', échte kou in februari lijkt uitgesloten (Tue, 21 Jan 2020)
Het lijkt erop dat deze winter "als een nachtkaars uitgaat". Ook de weersverwachtingen voor februari laten "totaal geen signalen van enige kou van betekenis zien", zegt meteoroloog Raymond Klaassen van Weerplaza.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0