Nu Algemeen

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Algemeen

Ambassadeur ondergraaft verdediging Trump in explosieve hoorzitting (wo, 20 nov 2019)
Gordon Sondland, de Amerikaanse ambassadeur bij de EU, heeft woensdag tijdens de publieke hoorzittingen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden bevestigd dat er inderdaad sprake was van een quid pro quo (voor wat, hoort wat) in het gesprek tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Zelensky.
>> meer lezen

Wiebes snapt zorgen over biomassa, maar vindt energiebron verdedigbaar (Wed, 20 Nov 2019)
Minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) begrijpt de zorgen die bestaan over de biomassacentrales en de daarmee gepaarde gaande miljardensubsidies, maar houdt vooralsnog vertrouwen in deze manier van energie opwekken.
>> meer lezen

Bijstandsgerechtigden moeten verplicht tegenprestatie gaan leveren (Wed, 20 Nov 2019)
Bijstandsgerechtigden moeten in elke gemeente verplicht een zogenoemde tegenprestatie gaan leveren, schrijft staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid woensdag in een brief aan de Tweede Kamer. Deze tegenprestatie kan onder meer in de vorm van werk of studie geleverd worden.
>> meer lezen

UEFA begint onderzoek naar videoherhaling tijdens Nederland-Estland (Wed, 20 Nov 2019)
De UEFA start een onderzoek naar het gebruik van het grote videoscherm in de Johan Cruijff ArenA tijdens het EK-kwalificatieduel van dinsdag tussen het Nederlands elftal en Estland. Volgens de Europese bond was daarop een herhaling van een situatie op het veld te zien.
>> meer lezen

Britse prins Andrew stopt met publieke taken wegens Epstein-schandaal (Wed, 20 Nov 2019)
De Britse prins Andrew, de hertog van York, stopt per direct met zijn openbare taken vanwege de omstandigheden rondom zijn vriendschap met de voor seksueel wangedrag veroordeelde multimiljonair Jeffrey Epstein, zegt hij woensdag in een verklaring.
>> meer lezen

Australische bezoekt koala die ze uit brandend bos redde (Wed, 20 Nov 2019)
De Australische vrouw die dinsdag een koala uit een brandend bos redde, kwam woensdag op 'ziekenbezoek'. Toni Doherty zag dat het dier in nood was en aarzelde geen moment. Ze gaf de ernstig verbrande Lewis water en bracht hem naar een dierenopvang. Daar kan de koala nu, net als meerdere van zijn soortgenoten, herstellen van zijn verwondingen.
>> meer lezen

Rinkeldekink van overleden Martine Bijl winnaar van NS Publieksprijs (Wed, 20 Nov 2019)
Rinkeldekink van de in mei overleden Martine Bijl is door het publiek verkozen tot het favoriete boek en heeft de NS Publieksprijs 2019 gewonnen. Het boek kreeg in totaal 33 procent van de stemmen.
>> meer lezen

Rabobank verlaagt spaarrente naar 0,01 procent (Wed, 20 Nov 2019)
Rabobank verlaagt de spaarrente voor veel spaarrekeningen met ingang van 26 november van 0,03 naar 0,01 procent, meldt de bank woensdag. Dat geldt voor spaarbedragen tot 5 miljoen euro. Boven dat bedrag blijft de rente 0 procent.
>> meer lezen

'Neef van Ridouan Taghi aangehouden voor liquidatie Derk Wiersum' (Wed, 20 Nov 2019)
De politie heeft opnieuw een verdachte aangehouden voor de liquidatie van Derk Wiersum. Volgens Het Parool gaat het om een neef van Ridouan Taghi.
>> meer lezen

Ziekenhuisstaking om werkdruk: 'Met dit loon komen er geen mensen bij' (Wed, 20 Nov 2019)
In meer dan 83 ziekenhuislocaties, 32 poliklinieken en vier revalidatiecentra wordt woensdag actiegevoerd. Met de staking willen de vakbonden een betere cao afdwingen bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). En dat is hard nodig, vindt ook het stakende personeel in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0