Vrijkaarten KreaDoe 2019 in de jaarbeurs in Utrecht

KreaDoe komt dichterbij en wij kunnen écht niet wachten!

Over minder dan 2 maanden barst het grootste DIY-event van de Benelux los! Verwacht veel inspirerende workshops, honderden experts met nieuwe producten en goede aanbiedingen. Na een bezoek aan KreaDoe ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie, een shopper vol mooie spullen en heel veel zin om gelijk aan de slag te gaan!

 

Ben jij er ook bij dit jaar? Koop je ticket vandaag nog! Je betaalt online slechts € 10,50 per ticket in plaats van € 13,00 aan de kassa.

 

Koop je ticket button bg

 


 

Kom cupcakes maken in het Cupcake Theater!

 

KreaDoe bestaat 30 jaar en dat vieren wij in het Cupcake Theater met deze leuke feestbeesten! In het theater, georganiseerd door MjamTaart, FunCakes en Cake, Bake & Love, leer je hoe je deze gezellige feestbeesten maakt. Kies jij voor een panda met een lekkere cupcake op zijn buik of toch de giraf met de slingers? De cupcake krijg je uiteraard in een zakje mee naar huis. Leuk, leerzaam én creatief! Kom jij ook?

 

Klik voor meer informatie en schrijf je in! button bg

Handletter Theater

Dit jaar op KreaDoe: een compleet nieuw én creatief theater in samenwerking met Handlettering doen we zo! In dit theater vind je álles op het gebied van handletteren. Merken als Faber Castell, Posca, Edding, Tombow, Finetec, Staedtler, We r Memory Keepers en Prima marketing vind je hier! Kom jij ook langs?


Daphne's Diary

 

Dit jaar op KreaDoe: Daphne's Diary! Het tijdschrift Daphne's Diary is een dagboek in de vorm van een tijdschrift. In het magazine vind je inspiratie en creativiteit op het gebied van interieur, exterieur, brocante, shopping, tuinen, reizen en doe-het-zelf. Met veel plezier laat zij dit alles zien op KreaDoe!

KreaDoe Taartenwedstrijd powered by FunCakes

 

Ben jij graag creatief bezig? KreaDoe viert dit jaar haar 30e verjaardag! We organiseren daarom een taartenwedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. We dagen je uit om zo creatief mogelijk te zijn! Je mag allerlei soorten taarten met diverse materialen ontwerpen. De taart hoeft niet eetbaar te zijn. Doe je mee? Dan maak je kans op een Kenwood keukenmachine t.w.v. € 399,00 of een leuk pakket van FunCakes. We zien je inzending voor 30 september 2019 met plezier tegemoet!

 


Klik voor meer informatie button bg

Praktische info

 

Waar

Locatie:

Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht

 

Wanneer

Datum:

KreaDoe is van woensdag 30 oktober tot en met

zondag 3 november 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Openingstijden:

Het DIY-event is elke dag open van

10.00 tot 17.00 uur.

 

Tarieven KreaDoe Online

Entreeticket KreaDoe

Vrije toegang  op een dag naar keuze Euro 10.50 Deze combi is alleen online te koop!

 

Entreeticket Woensdag

Alleen toegang op woensdag 30 oktober Euro 9.50 Bespaar nu bijna 30% op de kassaprijs!

 

Entreeticket Tiener

Geldig voor tieners van 13 t/m 17 jaar Euro 6.50 Deze combi is alleen online te koop!

 

Entreeticket Kids

Geldig voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (Kinderen t/m 7 jaar hebben gratis toegang) Euro 4.95 Bespaar nu bijna 20% op de kassaprijs!

 

Kaarten bestellen klik hier

 


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KreaDoe Beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Veel succes, Redactie VoorPlussers


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Vrijkaarten KreaDoe 2019 in de jaarbeurs in Utrecht

Reactie schrijven

Commentaren: 0