Data Crea Weekend 2021 in Rijswijk

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Doe frisse inspiratie ✅ op tijdens het Crea Weekend van 3, 4 & 5 september!

 

Tijdens het weekend van 3, 4 & 5 september vindt het Crea Weekend weer plaats in De Broodfabriek. Een uitgelezen kans voor iedere creatieveling om nieuwe inspiratie op te doen en de voorraad weer aan te vullen.

 

Workshops

 

Kom nieuwe hobby’s uitproberen of vertrouwde hobby’s verder ontwikkelen. Er worden workshops gegeven van diverse hobby’s zoals tangle-tekenen, Stampin’Up, en handletteren. De workshops zijn ruim opgesteld zodat tijdens het volgen van de workshop de anderhalve meter afstand kan worden gewaarborgd.


Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Covid-19 maatregelen

 

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om Crea Weekend Rijswijk in De Broodfabriek te organiseren.

 

Meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de anderhalve meter afstand onder bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen, is te lezen op de website. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we weer kunnen genieten van een gezellige, creatieve beurs!

Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk

Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u de vorige edities een leuke dag gehad op de Data Crea Weekend 2020 in Rijswijk met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers


ALGEMENE INFORMATIE

 

Wat : Crea Weekend Rijswijk
Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Wanneer : 3, 4, & 5 september 2021
Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur
Tickets : Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar! Om zeker te zijn van uw bezoek adviseren wij om vooraf online tickets te bestellen, OP = OP

Volwassenen €8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar €4,- & kinderen t/m 6 jaar gratis 

  

Website             : www.creaweekend.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


Data Crea Weekend 2021 in Rijswijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0