Data Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Bent u op zoek naar een leuke gezellige KerstFair✅, dan hebben wij zeker iets voor u gevonden!  

Ho-Ho-Ho, bericht van de Kerstman 🎅🎄

Heerlijk dat het weer kan!

 

Kom heerlijk Kerstshoppen en inspiratie opdoen in ‘the most wunderful time of the year’ met héél veel lichtjes en warme gezelligheid! In de lanen van Huis Doorn tonen ruim 80 smaakmakers, sfeermakers & vakmensen het beste van wat ze in huis hebben. En na het ’shop till you drop’ is er natuurlijk warme glühwein of chocolademelk met slagroom of een vers gemaakte lunchsnack of… voor meer info en leuke weetjes kijk op www.kerstfairhuisdoorn.nl.


Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Doen!

 

Schuif aan bij een ‘live cooking’ sessie van onze culinaire toppers in de ‘Keuken van de Keizer’ of maak kennis met Kunstenares Mooqe, van ‘Atelier de Campagne’ die vertelt over haar passie. Geniet met een glaasje Glühwein in de hand van live gezongen Christmas Carols of maak een selfie met het Fries Paarden showteam ‘De Dunsjede Hynders’. Ga even ‘gluren bij de buren’ en verbaas je over het bijzondere leven van Keizer Wilhelm op Huis Doorn. Maak een praatje met Butler Paul, die je alles vertelt over sabreren en ‘tafel etiquette’ zodat je thuis ook vorstelijk kan dineren.


Lezersactie, maak kans op twee vrijkaarten!

 

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal over schijven? Stuur dan uw verhaal met bijbehorende foto’s naar ons en maak kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KerstFair Huis Doorn met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de Fair naar ons op bijgevoegd met wat foto’s.

Veel succes, Redactie VoorPlussers

 


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

"Wilt u liever niet mee doen aan de lezersactie, maar toch voordelig het evenement bezoeken? Speciaal en alleen voor jullie hebben wij een super kortingsactie van wel € 4,- op een dagticket voor volwassenen! 

 

Tickets bestellen

 

Nog t/m 20 oktober boek je online je dagtickets* voor maar € 8,-! Dat is met een korting van maar liefs € 4,-! Dus pak je voordeel nu het nog kan! Ga naar www.kerstfairhuisdoorn.nl/bezoekersinformatie en gebruik de code: superearly.

 

 

 

Note: je hebt geen QR code nodig om de KerstFair of Museum Huis Doorn te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag is je dagticket ook geldig voor ‘KerstFair by Night’ tot 20.00 uur!

 

 

 

*Korting is alleen van toepassing op dagtickets voor volwassenen.

KerstFair By Night

 

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november zijn we open tot 20.00 uur. Tussen 16.00 en 20.00 uur is het KerstFair by Night! Met duizenden lichtjes en veel winterse gezelligheid een feest om naar toe te gaan! Een ‘By Night’ ticket is geldig van 16.00 uur tot 20.00 uur. Je betaalt hiervoor een gereduceerd tarief. Met een dagticket kun vrijdag je ook tot 20.00 uur blijven.

BEZOEKERSINFORMATIE

DATA, OPENINGSTIJDEN EN TICKETS

 

  • Donderdag 11 november van 11.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag 12 november van 11.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 13 november van 11.00 tot 20.00 uur
  • Zondag 14 november van 11.00 tot 18.00 uur

Museum Huis Doorn en het Paviljoen zijn gratis te bezoeken met je ticket van de KerstFair en zijn elke dag tussen 12.00 en 15.45 uur (wordt laatste bezoeker toegelaten) geopend.

 

Let op: Museum Huis Doorn en het Paviljoen zijn niet geopend tijdens KerstFair By Night!

 

Meer info over openingstijden en online ticketverkoop op www.kerstfairhuisdoorn.nl.

 

 

  

Voor meer kerstmarkten kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Data Leuke gezellige KerstFair Huis Doorn

Reactie schrijven

Commentaren: 0