Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

Actie

Bent u op zoek naar een leuk cadeau✅ voor de feestdagen, dan hebben wij voor u een leuke aanbieder gevonden die honderden leuke aanbiedingen heeft en momenteel een geweldige actie heeft!

 

Kijk snel wat er allemaal in de aanbieding is, van een handige snijplank, Boeddha, theelichtjes, terrarium, een echte indianen tent, vintage posters of een kamerscherm, het is hier allemaal in de aanbieding!

 

 

Vóór 22.00 besteld, morgen in huis


Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

TERRARIUM RECHTHOEKIG

GLAS 18 X 18 X 27 CM

 

Omschrijving

 

Je mooiste plantje, beeldje of andere accessoire zet je in dit glazen terrarium. Zo komt het nog beter tot zijn recht!

Het terrarium is gemaakt van glas en metaal en is open aan de bovenkant. Het terrarium is 18x18x27 cm (LxBxH).

 

* Past in elk interieur

*Afmeting (LxBxH): 18x18x27 cm

* Materiaal: glas en metaal

WANDREK/KAMERSCHERM

3 DELIG  122 X 170 X 2 CM

 

Omschrijving

 

Dit decoratiestuk is multifunctioneel!

Gebruik het als een 3-delig wandrek of zet het neer als een kamerscherm. Het scherm is 122 x 170 x 2 cm en is gemaakt van metaal. Het rek heeft een zwarte kleur.

 

Let op: het rek wordt geleverd zonder accessoires.

3-delig wandrek/kamerscherm

* 122 x 170 x 2 cm

* Kleur: zwart


RSS productfeed

Crème brûlée brander - zwart (ma, 09 dec 2019)
Zin in een heerlijke crème brûlée? Met deze crème brûléebrander maak je net als de Fransen dit heerlijke gerecht. Dit handige instrument is bovendien ook goed te gebruiken om vlees te bruinen en bij bijvoorbeeld een uitsmijter om deze te voorzien van bruine randjes. * Leuke crème brûléebrander * Maak de heerlijkste crème brûlées * Geschikt voor vele doeleinden * De brander heeft een zwarte kleur EUR 7.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hand frietsnijder (Mon, 09 Dec 2019)
Maak je eigen frietjes met deze handige hand frietsnijder. Het werkt super eenvoudig. Leg bijvoorbeeld een aardappel in het juiste bakje, druk het andere deel op de aardappel je frietjes worden gesneden. Ook handig om er iets anders mee te snijden in de vorm van frieten. De frietsnijder is wit van kleur. * Hand frietsnijder * Om je eigen frietjes in te snijden * Wit van kleur EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Placemat hout - 30x40 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Placemat gemaakt van hout. Erg leuk om de tafel mee te dekken. Zo maak je er een gezellige boel van! Dit exemplaar heeft een afmeting van 30x40 cm. * Placemat hout * Afmeting: 30x40 cm * Maakt de tafel mooier tijdens het eten EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Placemat PU leer - zwart - 46x33 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Dek je tafel met deze stoere placemat van imitatieleer! Maak indruk tijdens je etentje en bescherm je tafel tegen vlekken. De placemat is zwart en gemaakt van PU leer. De afmetingen zijn 46x33 cm. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. * Stoere placemats * Afmeting: 46x33 cm * Gemaakt van PU leer EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Placemat PU leer - blauw - 46x33 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Dek je tafel met deze stoere placemat van imitatieleer! Maak indruk tijdens je etentje en bescherm je tafel tegen vlekken. De placemat is blauw en gemaakt van PU leer. De afmetingen zijn 46x33 cm. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. * Stoere placemats * Afmeting: 46x33 cm * Gemaakt van PU leer EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Placemat PU leer - bruin - 46x33 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Dek je tafel met deze stoere placemat van imitatieleer! Maak indruk tijdens je etentje en bescherm je tafel tegen vlekken. De placemat is bruin en gemaakt van PU leer. De afmetingen zijn 46x33 cm. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. * Stoere placemats * Afmeting: 46x33 cm * Gemaakt van PU leer EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Placemat PU leer - donkergroen - 46x33 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Dek je tafel met deze stoere placemat van imitatieleer! Maak indruk tijdens je etentje en bescherm je tafel tegen vlekken. De placemat is donkergroen en gemaakt van PU leer. De afmetingen zijn 46x33 cm. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. * Stoere placemats * Afmeting: 46x33 cm * Gemaakt van PU leer EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Chocolade cadeauset (Mon, 09 Dec 2019)
Het perfecte kerstcadeau voor een chocolade liefhebber! Een cadeauset met 12 smaken chocolademelk. Van double chocolate tot framboos. Kruip lekker dicht bij elkaar en geniet van de feestelijke smaak van deze chocoladedrank.   Deze verpakking bevat de volgende elementen: - Vanilla almond flavoured cacoa mix - Salted caramel flavoured cacoa mix - Ginger bread flavoured cacoa mix - Caramel flavoured cacoa mix - Creme brulee flavoured cacoa mix - Raspberry flavoured cacoa mix - Milk chocolate flavoured cacoa mix - Truffle flavoured cacoa mix - Holiday Spice flavoured cacoa mix - White chocolate peppermint flavoured cacoa mix - Double chocolate flavoured cacoa mix - Eggnog flavoured cacoa mix   * Chocolade cadeauset * 12 verschillende smaken * Leuke kerstverpakking   Bereidingswijze: Doe de inhoud van de verpakking in een mok. Voeg 180 ml heet water toe en roer. Droom heerlijk weg met een warme beker cacaodrank. Ingrediënten chocomixen: suiker, zuivel creamer [glucose-fructosestroop, gedeeltelijk geharde plantaardige olie, melkpoeder, natriumcaseïnaat (melk), emulgatoren (E471, E340), antiklontermiddel (E551)], cacao (20%), dextrose, aroma's.   Ingrediënten chocomix gezouten karamelsmaak: suiker, zuivel creamer [glucose-fructosestroop, gedeeltelijk geharde plantaardige olie, melkpoeder, natriumcaseïnaat (melk), emulgatoren (E471, E340), antiklontermiddel (E551)], cacao (20%), dextrose, aroma's, zout.     Gemiddelde voedingswaarde per 100g Choco mixen Choco mix gezouten karamelsmaak Energie 1830 kJ / 436 kcal 1830 kJ / 436 kcal Vetten 10.7g 10.7g Waarvan verzadigde vetzuren 7.1g 7.1g Koolhydraten 78.6g 78.6g Waarvan suikers 46.4g 46.4g Eiwitten 7.1g 7.1g Zout 0.3g 0.6g   ADVIES M.B.T. ALLERGIEËN: voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan tarwe en noten bevatten.   Opslag: Bewaren op een koele, droge plek, uit de buurt van direct zonlicht. Land van herkomst: Geproduceerd in P.R.C. EUR 8.99 Meer informatie
>> meer lezen

Wandrek XL met clips - 90x55x3 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Dit grote wandrek met clips is ideaal voor bij u thuis. Hang er uw foto's, notities of tekeningen van de kids aan op. Het rek is 90x55x3 cm en is zwart van kleur. Wandrek XL met clips * 90x55x3 cm * Kleur: zwart * Inclusief 3 clips EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Wandrek XXL met clips - 55x150 cm - zwart (Mon, 09 Dec 2019)
Maak een persoonlijke wanddecoratie met dit wandrek van metaal met clips. Het zwarte rek van 55x150 cm biedt ruimte voor jouw favoriete foto's en kaarten. Zet het metalen rek tegen de muur op je bureau of hang 'm op in de keuken. Tip: koop ook een aantal bijpassende metalen mandjes om aan het rek te hangen. Leuk met plantjes!   * Wandrek * met clips * Gemaakt van metaal * Zwart van kleur *Inclusief 4 clips * Afmeting: 55x150 cm EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpot cilinder rustiek - 2.8 liter (Mon, 09 Dec 2019)
Deze rustieke voorraadpot is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens super praktisch door de grote inhoud van 2,8L. De pot heeft een siliconen sluiting, waardoor deze hermetisch wordt afgesloten en alles langer verst blijft. Door het grote formaat en het uiterlijk is de pot uitermate geschikt voor decoratieve materialen, etenswaren of snoepgoed. Super leuk om op tafel, of op een kast te zetten. De pot heeft een hoogte van 29 cm en een Ø15,5 cm. * Inhoud: 2800 ml * Hoogte 29 cm, Ø15,5 cm * Eyecatcher door rustieke uitstraling EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpot etnisch - 17.5 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Bewaar rijst of pasta in deze hippe voorraadpot met deksel. Het motief op het glas geeft een extra touch aan de pot. Leuk om te combineren met andere voorraadpotten en deze op het aanrecht te zetten. Ook prima te gebruiken als snoeppot. * Voorraadpot etnisch * Met deksel * 17.5 cm hoog EUR 3.49 Meer informatie
>> meer lezen

Supermini voorraadpotje met deksel (Mon, 09 Dec 2019)
Leuke mini voorraadpotjes met deksel om kruiden in te bewaren. De potjes zijn 5.5 cm hoog en de inhoud is ongeveer 50 ml. Ze zijn ideaal om op een leuke manier kruiden in te bewaren. Daarnaast is het potje ook erg leuk om kralen in op te bergen of kauwgom in te bewaren. * mini voorraadpotjes * Glazen potjes met deksel * Diameter: 5.5 cm * Hoogte: 5 cm EUR 0.69 Meer informatie
>> meer lezen

Kruidenpotje met deksel - 8.5x7.5 cm (Mon, 09 Dec 2019)
Bewaar jouw favoriete kruiden in dit handige glazen potje met deksel. Erg leuk om meerdere van deze kruidenpotjes op een plankje in de keuken te zetten met allerlei kruiden erin. * Kruidenpotje met deksel * Transparant * Hoogte: 8.5 cm EUR 1.29 Meer informatie
>> meer lezen

Kruidenpotje met deksel - 6.5x5.5 cm (Mon, 09 Dec 2019)
In dit kleine kruidenpotje kun je de lekkerste kruiden bewaren. Dankzij de deksel blijft het goed afgesloten. De hoogte van dit potje is 6.5 cm en de diameter 5.5 cm. * Kruidenpotje met deksel * Transparant * Voor jouw lekkerste kruiden EUR 0.79 Meer informatie
>> meer lezen

Snoeppot mini (Mon, 09 Dec 2019)
Dit leuke snoeppotje mini heeft een transparante deksel. Leuk om kleine snoepjes in te doen en weg te geven tijdens een kinderfeestje! * Snoeppotje mini * Met transparante deksel * Leuk als traktatie met snoepjes erin * Exclusief snoepjes EUR 1.29 Meer informatie
>> meer lezen

Mini voorraadpot (Mon, 09 Dec 2019)
Dit schattige voorraadpotje kan worden gebruikt als jampotje, kruidenpotje of honingpotje, vanwege het kleine formaat. Daarnaast is het potje ook erg leuk om kralen in op te bergen en kleine snoepjes of kauwgom in te bewaren. Het potje is gemaakt van glas en heeft een siliconen deksel, waardoor de inhoud langer vers en houdbaar blijft. De mini voorraadpot heeft een inhoud van 125 ml, waardoor je deze kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Ook leuk om als cadeau te geven met iets kleins erin. * Inhoud: 125 ml * Te gebruiken als voorraadpotje * ook leuk als cadeautje EUR 0.99 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpotje - 6.5x11.5 cm - koperkleurig (Mon, 09 Dec 2019)
Dit glazen voorraadpotje met klemdeksel is geschikt voor kruiden en jam, maar ook voor klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. * Glazen voorraadpotje * Met klemdeksel EUR 1.49 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpotje - 7x6 cm - koperkleurig (Mon, 09 Dec 2019)
Dit glazen voorraadpotje met klemdeksel is geschikt voor kruiden en jam, maar ook voor klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. * Glazen voorraadpotje * Met klemdeksel * Kleur: koper/rose goud EUR 1.39 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpotje - 8.5x4.5 cm - koperkleurig (Mon, 09 Dec 2019)
Dit glazen voorraadpotje met klemdeksel is geschikt voor kruiden en jam, maar ook voor klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. * Glazen voorraadpotje * Met klemdeksel * Kleur: koper/rose goud EUR 1.29 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpotje - 6.5x11.5 cm - goudkleurig (Mon, 09 Dec 2019)
Dit glazen voorraadpotje met klemdeksel is geschikt voor kruiden en jam, maar ook voor klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. * Glazen voorraadpotje * Met klemdeksel EUR 1.49 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpotje - 7x6 cm - goudkleurig (Mon, 09 Dec 2019)
Dit glazen voorraadpotje met klemdeksel is geschikt voor kruiden en jam, maar ook voor klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. * Glazen voorraadpotje * Met klemdeksel EUR 1.39 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpotje - 8.5x4.5 cm - goudkleurig (Mon, 09 Dec 2019)
Dit glazen voorraadpotje met klemdeksel is geschikt voor kruiden en jam, maar ook voor klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. * Glazen voorraadpotje * Met klemdeksel EUR 1.29 Meer informatie
>> meer lezen

Voorraadpot klemdeksel mini cilinder (Mon, 09 Dec 2019)
Dit potje staat leuk in je keukenkastje en is functioneel omdat je meteen vindt wat je zoekt, door het glazen model.  De glazen pot heeft een speels design en een leuk kleurig detail door de rode rubberen ring in de deksel. De pot met retro look heeft eeninhoud van 75 ml, is 8 cm hoog en heeft een diameter van 4 cm. * Retro look * Met klemdeksel * Inhoud 75 ml EUR 0.99 Meer informatie
>> meer lezen

Mini-voorraadpot Klemdeksel vierkant (Mon, 09 Dec 2019)
Dit vierkante kleine opbergpotje met klemdeksel is heeft een mooie retro look. Het potje is geschikt voor kruiden, jam, lekkernij of klein decoratiemateriaal. Leuk voor op tafel óf gewoon op een plankje in je keuken. Omdat het potje van glas is gemaakt, zie je meteen wat erin zit. Super handig! Het mini voorraadpotje heeft een aromadichte klemdeksel, waardoor smaak en geur langer behouden blijft. De glazen pot heeft een speels vierkant design en een leuk kleurig detail door de rode rubberen ring in de deksel. De pot met retro look heeft een inhoud van 100 ml, is 5x5 cm. * Retro look * Met aromadichte klemdeksel * Inhoud 100 ml EUR 0.99 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0