Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

Actie

Bent u op zoek naar een leuk cadeau✅ voor de feestdagen, dan hebben wij voor u een leuke aanbieder gevonden die honderden leuke aanbiedingen heeft en momenteel een geweldige actie heeft!

 

Kijk snel wat er allemaal in de aanbieding is, van een handige snijplank, Boeddha, theelichtjes, terrarium, een echte indianen tent, vintage posters of een kamerscherm, het is hier allemaal in de aanbieding!

 

 

Vóór 22.00 besteld, morgen in huis


Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

TERRARIUM RECHTHOEKIG

GLAS 18 X 18 X 27 CM

 

Omschrijving

 

Je mooiste plantje, beeldje of andere accessoire zet je in dit glazen terrarium. Zo komt het nog beter tot zijn recht!

Het terrarium is gemaakt van glas en metaal en is open aan de bovenkant. Het terrarium is 18x18x27 cm (LxBxH).

 

* Past in elk interieur

*Afmeting (LxBxH): 18x18x27 cm

* Materiaal: glas en metaal

WANDREK/KAMERSCHERM

3 DELIG  122 X 170 X 2 CM

 

Omschrijving

 

Dit decoratiestuk is multifunctioneel!

Gebruik het als een 3-delig wandrek of zet het neer als een kamerscherm. Het scherm is 122 x 170 x 2 cm en is gemaakt van metaal. Het rek heeft een zwarte kleur.

 

Let op: het rek wordt geleverd zonder accessoires.

3-delig wandrek/kamerscherm

* 122 x 170 x 2 cm

* Kleur: zwart


RSS productfeed

Sapglas diamond - 39 cl - helder (wo, 08 apr 2020)
Dit luxe sapglas heeft een diamant-achtige structuur en een inhoud van 39 cl. De glazen zijn van het merk Bormioli Rocco uit Italië. • Inhoud: 39 cl • Luxe uitstraling EUR 1.29 Meer informatie
>> meer lezen

Borrelglas Oud-Hollandse roemer - 44 ml (Wed, 08 Apr 2020)
Dit borrelglaasje kan gebruikt worden voor een likeurtje bij de koffie of een ander lekker borreltje. Het elegante design is stijlvol, tijdloos en daardoor ook geschikt voor speciale gelegenheden. Denk aan een verjaardag of een feestje. Dankzij dit Oud-Hollandse roemer glas geniet je namelijk nog meer van je drankje. Het glas heeft een hoogte van 12 cm en een Ø van 5 cm. Het borreltje is gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsglas en is daarom vaatwasmachinebestendig. * Geschikt voor borrels en likeur * Inhoud 44 ml * Vaatwasmachinebestendig EUR 1.79 Meer informatie
>> meer lezen

Dienblad plank ijzeren grepen - 70x20 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Robuuste houten plank met donkerbruine, ijzeren grepen. Super leuk om hierop diverse lekkernijen te serveren. Het dienblad is robuust en heel stevig. Mooi als decoratie op je tafel of kast met bloemen erop. De plank is 70 cm breed en 20 cm lang. De dikte van de plank is 2 cm en de grepen zijn 10 cm hoog. * Dienblad plank * Gemaakt van hout * Met donkerbruine, ijzeren grepen * Afmeting: 70x20 cm EUR 17.50 Meer informatie
>> meer lezen

Champagnecoupe glas - 24 cl (Wed, 08 Apr 2020)
Dit glas van Royal Leerdam is zowel geschikt voor het serveren van champagne of mousserende wijn, als voor het presenteren van sorbets en desserts. Het champagneglas heeft een inhoud van 24 cl. Deze glazen zijn geproduceerd door Royal Leerdam. Royal Leerdam heeft een ambachtelijke traditie van het maken van wijnglazen die gekenmerkt zijn door kracht en eenvoud. Royal Leerdam, een merk waar we trots op zijn. * Champagnecoupe * Royal Leerdam * Inhoud van 24 cl Let op: de weergegeven prijs is voor één glas. Deze glazen zijn alleen per 6 stuks te bestellen. EUR 1.49 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Best Mom Ever - 35 cl (Wed, 08 Apr 2020)
De beste moeders verdienen af en toe een lief compliment. Op het glas staat in gouden letters 'Best Mom Ever' met drie rode hartjes. Het glas is van het merk Royal Leerdam en gemaakt van stevig glas. De inhoud van het glas is 35 cl. Leuk om cadeau te doen voor een verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar! * Glas 'Best Mom Ever' * Inhoud: 35 cl * Merk: Royal Leerdam EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Glas Mom I Love You - 35 cl (Wed, 08 Apr 2020)
Verras de liefste moeder met dit mooie glas met lieve tekst. Op het glas staat in gouden letters 'Mom I Love You'. Het glas is van het merk Royal Leerdam en gemaakt van stevig glas. De inhoud van het glas is 35 cl. Leuk om cadeau te doen voor een verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar! * Glas 'Mom I Love You' * Inhoud: 35 cl * Merk: Royal Leerdam EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Glas tijger - 35 cl (Wed, 08 Apr 2020)
Het tijger glas heeft een gouden grafische tijgerprint. Er staat een gouden design van een tijger op het glas. Dit glas is perfect voor sap, water of frisdrank eventueel met ijsklontjes. Het is een glas van het bekende merk Royal Leerdam. De inhoud van het glas is 350 ml. * Glas tijger * Inhoud 350 ml * Van Royal Leerdam * Coole grafische tijger opdruk EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Glas luipaard - 35 cl (Wed, 08 Apr 2020)
Het luipaard glas heeft een chique luipaard design. Er staat een gouden grafische print van een luipaard op het glas. Dit glas is perfect voor sap, water of frisdrank eventueel met ijsklontjes. Het is een glas van het bekende merk Royal Leerdam. De inhoud van het glas is 350 ml. * Glas luipaard * Inhoud 350 ml * Van Royal Leerdam * Coole grafische luipaard opdruk EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Rolgordijn bamboe - naturel - 60x130 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Rolgordijnen van bamboe in verschillende maten en kleuren. Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur. Met het snoer kan je het rolgordijn verstellen en dus zelf de lichtinval bepalen. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende varianten: naturel en donkerbruin. Ook kun je kiezen uit allerlei verschillende maten, zodat je altijd een geschikt rolgordijn vindt voor jouw raam. Dit rolgordijn heeft een afmeting van 60x130 cm en heeft een naturel kleur. * Bamboe rolgordijn * Afmeting 60x130 cm * Kleur: naturel * Meerdere afmetingen beschikbaar EUR 8.99 Meer informatie
>> meer lezen

Theelichten 4 branduren - 75 stuks (Wed, 08 Apr 2020)
Een zak theelichtjes is altijd handig om in huis te hebben. Het is heerlijk om 's avonds een romantisch kaarsje aan te steken. Deze theelichten branden 4 uur lang. En er zitten 75 theelichten in de zak. Daarmee kun je heel wat avondjes bij fijn kaarslicht zitten. Deze waxinelichtjes zijn onmisbaar in huis, er is altijd wel een moment waarop je een waxinelicht nodig hebt. Stylingtip: zelf schoongemaakte jampotten beschilderen, dan hebben de kindjes allemaal hun eigen kaarslampje! * Theelichten 4 uurs * 4 branduren per theelichtje * Verpakt per 75 stuks * Let op de veiligheid als je een kaars brandt EUR 2.49 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - wit (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Witte kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - grijs (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Grijze kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - donkergrijs (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Donkergrijze kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - ivoor (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Ivoor kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - taupe (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Taupe kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - turquoise (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Turquoise kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - oudroze (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Oudroze kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - bruin (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Bruine kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - okergeel (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Okergele kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - blauw/groen (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Blauw/groene kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - bordeau (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Bordeau kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Kaars in glas - 6.5x6 cm - rood (Wed, 08 Apr 2020)
Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas. Het glas heeft een afmeting van 6.5x6 cm. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft 12 branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. * Kaars in glas * Rode kleur * 12 branduren EUR 1.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sapglas Mrs - 35 cl (Wed, 08 Apr 2020)
Dit sapglas is leuk cadeau om cadeau te geven aan de vrouw des huizes. Het glas heeft een inhoud van 35 cl. Het glas is 10 cm hoog en heeft een diameter van 8 cm. Leuk om te combineren van de Mr. uitvoering. * Sapglas Mrs. * Inhoud van 35 cl * Transparant van kleur * Geschikt voor de vaatwasser EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Rolgordijn bamboe - 60x180 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Rolgordijnen van bamboe in verschillende maten en kleuren. Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur. Met het snoer kan je het rolgordijn verstellen en dus zelf de lichtinval bepalen. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende varianten: naturel en donkerbruin. Ook kun je kiezen uit allerlei verschillende maten, zodat je altijd een geschikt rolgordijn vindt voor jouw raam. Dit rolgordijn heeft een afmeting van 60x180 cm en heeft een naturel kleur. * Bamboe rolgordijn * Afmeting 60x180 cm * Kleur: naturel * Meerdere afmetingen beschikbaar EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Rolgordijn bamboe - 90x180 cm (Wed, 08 Apr 2020)
Rolgordijnen van bamboe in verschillende maten en kleuren. Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur. Met het snoer kan je hoogte van het rolgordijn verstellen en dus de lichtinval bepalen. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende varianten: naturel en donkerbruin. Ook kun je kiezen uit allerlei verschillende maten, zodat je altijd een geschikt rolgordijn vindt voor jouw raam. Dit rolgordijn heeft een afmeting van 90x180 cm en heeft een naturel kleur.  * Bamboe rolgordijn * Afmeting: * Kleur: naturel * Meerdere formaten beschikbaar EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0