Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

Actie

Bent u op zoek naar een leuk cadeau✅ voor de feestdagen, dan hebben wij voor u een leuke aanbieder gevonden die honderden leuke aanbiedingen heeft en momenteel een geweldige actie heeft!

 

Kijk snel wat er allemaal in de aanbieding is, van een handige snijplank, Boeddha, theelichtjes, terrarium, een echte indianen tent, vintage posters of een kamerscherm, het is hier allemaal in de aanbieding!

 

 

Vóór 22.00 besteld, morgen in huis


Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

TERRARIUM RECHTHOEKIG

GLAS 18 X 18 X 27 CM

 

Omschrijving

 

Je mooiste plantje, beeldje of andere accessoire zet je in dit glazen terrarium. Zo komt het nog beter tot zijn recht!

Het terrarium is gemaakt van glas en metaal en is open aan de bovenkant. Het terrarium is 18x18x27 cm (LxBxH).

 

* Past in elk interieur

*Afmeting (LxBxH): 18x18x27 cm

* Materiaal: glas en metaal

WANDREK/KAMERSCHERM

3 DELIG  122 X 170 X 2 CM

 

Omschrijving

 

Dit decoratiestuk is multifunctioneel!

Gebruik het als een 3-delig wandrek of zet het neer als een kamerscherm. Het scherm is 122 x 170 x 2 cm en is gemaakt van metaal. Het rek heeft een zwarte kleur.

 

Let op: het rek wordt geleverd zonder accessoires.

3-delig wandrek/kamerscherm

* 122 x 170 x 2 cm

* Kleur: zwart


RSS productfeed

Lademand wit - 19x14x14 cm (za, 18 jan 2020)
Deze lademand is handig en past perfect in huis! Een lademand is een handig hulpmiddel om spullen netjes op te ruimen. Je kan er allerlei dingen in kwijt. Deze lademand heeft een mooi design met een handgreep van chroom. Schuif deze mand in de kledingkast, zet 'm in de badkamer of gebruik de lademand in de kinderkamer voor het opbergen van speelgoed. Je kan deze manden overal voor gebruiken, daarom zijn ze enorm populair bij Xenos. Leg de mand dus snel in je winkelmandje en laat 'm zonder zorgen thuis bezorgen. * Lademand wit * Veelzijdig in gebruik * Afmeting 19x14x14 cm. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lademand chroom handvat - wit - 34x23x15 cm (Sat, 18 Jan 2020)
De lademand met chroom handvat is mooi en handig. Een lademand is een handig hulpmiddel om spullen netjes op te ruimen. Je kan er allerlei dingen in kwijt. Deze lademand heeft een mooi design met een handgreep van chroom. Schuif deze mand in de kledingkast, zet 'm in de badkamer of gebruik de lademand in de kinderkamer voor het opbergen van speelgoed. Je kan deze manden overal voor gebruiken, daarom zijn ze enorm populair bij Xenos. Leg de mand dus snel in je winkelmandje en laat 'm zonder zorgen thuis bezorgen. * Lademand wit * Handgreep chroom * Veelzijdig in gebruik * Afmeting 34x23x15 cm EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lademand chroom handvat - wit - 36x26x16 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Deze lademand is veelzijdig in gebruik. Een lademand is een handig hulpmiddel om spullen netjes op te ruimen. Je kan er allerlei dingen in kwijt. Deze lademand heeft een mooi design met een handgreep van chroom. Schuif deze mand in de kledingkast, zet 'm in de badkamer of gebruik de lademand in de kinderkamer voor het opbergen van speelgoed. Je kan deze manden overal voor gebruiken, daarom zijn ze enorm populair bij Xenos. Leg de mand dus snel in je winkelmandje en laat 'm zonder zorgen thuis bezorgen. * Lademand wit * Handgreep chroom * Veelzijdig in gebruik * Afmeting 36x26x16 cm EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lademand chroom handvat - wit - 40x30x18 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Een witte lademand staat mooi in de slaapkamer. Een lademand is een handig hulpmiddel om spullen netjes op te ruimen. Je kan er allerlei dingen in kwijt. Deze lademand heeft een mooi design met een handgreep van chroom. Schuif deze mand in de kledingkast, zet 'm in de badkamer of gebruik de lademand in de kinderkamer voor het opbergen van speelgoed. Je kan deze manden overal voor gebruiken, daarom zijn ze enorm populair bij Xenos. Leg de mand dus snel in je winkelmandje en laat 'm zonder zorgen thuis bezorgen. * Lademand wit * Handgreep chroom * Veelzijdig in gebruik * Afmeting 40x30x18 cm. EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

Dierenkop unicorn - 25x30x15 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Versier de kinderkamer, babykamer of speelkamer met deze leuke dierenkop in de vorm van een unicorn. Deze kop kun je zelfs knuffelen want het is gemaakt van pluche en heeft een zachte vulling. De unicorn heeft natuurlijk een prachtige witte hoorn op zijn hoofd en een roze neus. Zo'n bijzondere unicorn wil toch ieder kind aan de muur! Met het lusje aan de achterkant hang je de dierenkop eenvoudig aan de muur. Er zijn ook andere dieren beschikbaar, bekijk ze allemaal. * Dierenkop unicorn * Afmeting: 25x30x15 cm * Pluche * Verschillende dieren verkrijgbaar EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Dierenkop flamingo - 25x48x12 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Versier de kinderkamer, babykamer of speelkamer met deze leuke dierenkop in de vorm van een flamingo. Deze kop kun je zelfs knuffelen want het is gemaakt van pluche en heeft een zachte vulling. De flamingo heeft natuurlijk een prachtige lange nek met mooie snavel. Zo'n vriendelijke flamingo wil toch ieder kind aan de muur! Met het lusje aan de achterkant hang je de dierenkop eenvoudig aan de muur. Er zijn ook andere dieren beschikbaar, bekijk ze allemaal. * Dierenkop flamingo * Afmeting: 25x48x12 cm * Pluche * Verschillende dieren verkrijgbaar EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Dienblad plank ijzeren grepen - 70x20 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Robuuste houten plank met donkerbruine, ijzeren grepen. Super leuk om hierop diverse lekkernijen te serveren. Het dienblad is robuust en heel stevig. Mooi als decoratie op je tafel of kast met bloemen erop. De plank is 70 cm breed en 20 cm lang. De dikte van de plank is 2 cm en de grepen zijn 10 cm hoog. * Dienblad plank * Gemaakt van hout * Met donkerbruine, ijzeren grepen * Afmeting: 70x20 cm EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sapglas Yasmine - 25 cl - blauw (Sat, 18 Jan 2020)
Ben je op zoek naar een stijlvol sapglas? Check! Dan moet je de het sapglas Yasmine hebben! Het is een mooi stevig glas met een verticaal streepjes reliëf van blauw glas. Een mooi sapglas voor al je (versgeperste) sapjes! Deze glazen zijn per 2 stuks te bestellen. Liever een ander kleurtje of wil je een bijpassend wijnglas? Kijk dan naar ons uitgebreide assortiment. * Sapglas Yasmine blauw * Diameter: 8.2 cm * Hoogte: 10.5 cm * Bekijk ook de andere glazen uit deze serie EUR 3.49 Meer informatie
>> meer lezen

Sapglas Yasmine - 25 cl - turquoise (Sat, 18 Jan 2020)
Ben je op zoek naar een stijlvol sapglas? Check! Dan moet je de het sapglas Yasmine hebben! Het is een mooi stevig glas met een verticaal streepjes reliëf van turquoise glas. Een mooi sapglas voor al je (versgeperste) sapjes! Deze glazen zijn per 2 stuks te bestellen. Liever een ander kleurtje of wil je een bijpassend wijnglas? Kijk dan naar ons uitgebreide assortiment. * Sapglas Yasmine turquoise * Diameter: 8.2 cm * Hoogte: 10.5 cm * Bekijk ook de andere glazen uit deze serie EUR 3.49 Meer informatie
>> meer lezen

Opbergbox onder-het-bed - 36 liter - 80x40x18 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Spullen opbergen doe je gemakkelijk met deze handige opbergbox. De box heeft een laag model dat eenvoudig, door de zes wieltjes, onder een bed kan worden geschoven. Zo kan je bijvoorbeeld het speelgoed of de knuffels van je kind 's avonds erin opbergen, waarna je kind de volgende dag weer verder kan spelen. De box kan natuurlijk ook gebruikt worden voor het opbergen van onder andere kleding , sokken, maar ook boeken, knutselspullen en andere dingen. Zo zijn de spullen toch binnen handbereik maar wel praktisch opgeborgen in deze clipbox. De kunststof opbergbox heeft een deksel die met clips aan de zijkant vastgeklikt kan worden. Zo kan de box ook handig afgesloten worden. De inhoud is 36 liter. Aan de onderzijde zijn op de hoeken en in het midden de wieltjes geplaatst zodat de box op een houten vloer kan rollen en niet schuift. De box is 80x40x18 cm groot. * Opbergbox afsluitbaar met deksel en clipsysteem * Breed laag model dat past onder het bed * Gemakkelijk te verplaatsen door wieltjes aan onderzijde * Inhoud: 36 liter * Transparant * Lengte 80 cm * Breedte 40 cm * Hoogte 18 cm EUR 10.99 Meer informatie
>> meer lezen

Wandrekje Malmö - 40x16x40 cm - zwart (Sat, 18 Jan 2020)
Hang dit rekje aan de muur en zet er leuke bloempotjes en andere woonaccessoires in. Dit zorgt voor een gezellige sfeer! Leuk in de woonkamer, de gang of in de keuken. Het rekje is gemaakt van hout en metaal. Met 2 schroefjes (niet inbegrepen) is dit wandrek gemakkelijk op te hangen.   * Wandrek Malmo * Gemaakt van metaal en hout * Afmeting: 40x16x40 cm EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bijzettafel Sven - set van 2 (Sat, 18 Jan 2020)
Deze bijzettafels Sven zijn multifunctioneel, het is een opbergmand en tafel in één! Bijzettafel Sven geeft een stoere twist aan jouw interieur. De manden zijn gemaakt van metaaldraad en de deksel van hout. De afmeting van de kleinste mand is 37x35.5 cm en de grootste mand is 43x40 cm. Industrieel interieur Een industriële look creëer je door de juiste combinaties te maken tussen neutrale 'aardse' kleuren, zwart, grijs en wit en robuuste materialen, zoals metaal en hout. Bij Xenos vind je allerlei industriële meubeltjes en decoraties. Van draadmanden tot fabriekslampen. Ontdek al deze toffe spulletjes online op Xenos.nl. * Bijzettafel Sven * Set van 2 * Gemaakt van MDF en metaaldraad EUR 44.98 Meer informatie
>> meer lezen

Bijzettafel Sven - 37x35.5 cm (Sat, 18 Jan 2020)
De opbergmand Sven geeft een stoere twist aan jouw interieur. Bijzettafel Sven geeft een stoere twist aan jouw interieur. De mand is gemaakt van metaaldraad en de deksel van hout. De diameter van de mand is 37 cm en hij is 35.5 cm hoog. Industrieel interieur Een industriële look creëer je door de juiste combinaties te maken tussen neutrale 'aardse' kleuren, zwart, grijs en wit en robuuste materialen, zoals metaal en hout. Bij Xenos vind je allerlei industriële meubeltjes en decoraties. Van draadmanden tot fabriekslampen. Ontdek al deze toffe spulletjes online op Xenos.nl. * Bijzettafel Sven * Afmeting: 37x35.5 cm * Gemaakt van MDF en metaaldraad EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bijzettafel Sven - 43x40 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Deze bijzettafel Sven is multifunctioneel, het is een opbergmand en tafel in één! Bijzettafel Sven geeft een stoere twist aan jouw interieur. De mand is gemaakt van metaaldraad en de deksel van hout. De diameter van de mand is 43 cm en hij is 40 cm hoog. Industrieel interieur Een industriële look creëer je door de juiste combinaties te maken tussen neutrale 'aardse' kleuren, zwart, grijs en wit en robuuste materialen, zoals metaal en hout. Bij Xenos vind je allerlei industriële meubeltjes en decoraties. Van draadmanden tot fabriekslampen. Ontdek al deze toffe spulletjes online op Xenos.nl. * Bijzettafel Sven * Afmeting: 43x40 cm * Gemaakt van MDF en metaaldraad EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bijzettafel Odense - set van 2 (Sat, 18 Jan 2020)
Bijzettafel en mand in één, deze set van 2 bijzettafels Odense. De tafeltjes zijn helemaal volgens de laatste woontrends. Stop er bijvoorbeeld een fluffy plaid in. Mooi ter decoratie, maar ook handig om jouw plaid lekker dicht bij de bank te hebben staan. De kleinste draadmand heeft een afmeting van 34x37 cm en de grootste draadmand heeft een afmeting van 45x46 cm. Industriële woonstijl Een industriële look creëer je door de juiste combinaties te maken tussen neutrale 'aardse' kleuren, zwart, grijs en wit en robuuste materialen, zoals metaal en hout. Bij Xenos vind je allerlei industriële meubeltjes en decoraties. Van draadmanden tot fabriekslampen. Ontdek al deze toffe spullen op Xenos.nl. * Bijzettafel Odense * Zwart van kleur * Dienblad van MDF * Set van 2 EUR 44.98 Meer informatie
>> meer lezen

Krukje met nepbont - 30 x 42,5 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Leuk krukje met een witkleurige bekleding van nepbont. Het krukje is niet alleen leuk ter decoratie, maar is vanwege zijn kleine formaat ook geschikt voor kids. * Afmetingen: 30 x 42,5 cm * Materiaal: Polyester/hout EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Recycle tray colours - 27x36.5 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Stoer en robuust dienblad van gerecycled hout met verschillende kleuren. Deze trendy tray is gemaakt van gebruikt hout en heeft een stoere uitstraling. Je het kunt het gebruiken als dienblad of als tray om spulletjes zoals kaarsen op te plaatsen. Het is een stevige houten tray met de kleuren, mintgroen, wit, rood, naturel en zwart. De tray heeft een afmeting van 27x36.5 cm cm. Er zijn ook verschillende maten kisten verkrijgbaar die perfect passen bij deze stijl. Bekijk ze allemaal! * Recycle tray * Met verschillende kleuren * Stoere uitstraling * Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen EUR 8.99 Meer informatie
>> meer lezen

Recycle tray colours - 32x42 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Stoer en robuust dienblad van gerecycled hout met verschillende kleuren. Deze trendy tray is gemaakt van gebruikt hout en heeft een stoere uitstraling. Je het kunt het gebruiken als dienblad of als tray om spulletjes zoals kaarsen op te plaatsen. Het is een stevige houten tray met de kleuren, mintgroen, wit, rood, naturel en zwart. De tray heeft een afmeting van 32x42 cm. Er zijn ook verschillende maten kisten verkrijgbaar die perfect passen bij deze stijl. Bekijk ze allemaal! * Recycle tray * Met verschillende kleuren * Stoere uitstraling * Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Recycle tray colours - 36.5x48 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Stoer en robuust dienblad van gerecycled hout met verschillende kleuren. Deze trendy tray is gemaakt van gebruikt hout en heeft een stoere uitstraling. Je het kunt het gebruiken als dienblad of als tray om spulletjes zoals kaarsen op te plaatsen. Het is een stevige houten tray met de kleuren, mintgroen, wit, rood, naturel en zwart. De tray heeft een afmeting van 36.5x48 cm . Er zijn ook verschillende maten kisten verkrijgbaar die perfect passen bij deze stijl. Bekijk ze allemaal! * Recycle tray * Met verschillende kleuren * Stoere uitstraling * Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen EUR 14.99 Meer informatie
>> meer lezen

Recycle tray colours - 40x54 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Stoer en robuust dienblad van gerecycled hout met verschillende kleuren. Deze trendy tray is gemaakt van gebruikt hout en heeft een stoere uitstraling. Je het kunt het gebruiken als dienblad of als tray om spulletjes zoals kaarsen op te plaatsen. Het is een stevige houten tray met de kleuren, mintgroen, wit, rood, naturel en zwart. De tray heeft een afmeting van 40x54 cm. Er zijn ook verschillende maten kisten verkrijgbaar die perfect passen bij deze stijl. Bekijk ze allemaal! * Recycle tray * Met verschillende kleuren * Stoere uitstraling * Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Recycle tray colours - 45x59.5 cm (Sat, 18 Jan 2020)
Stoer en robuust dienblad van gerecycled hout met verschillende kleuren. Deze trendy tray is gemaakt van gebruikt hout en heeft een stoere uitstraling. Je het kunt het gebruiken als dienblad of als tray om spulletjes zoals kaarsen op te plaatsen. Het is een stevige houten tray met de kleuren, mintgroen, wit, rood, naturel en zwart. De tray heeft een afmeting van 45x59.5 cm. Er zijn ook verschillende maten kisten verkrijgbaar die perfect passen bij deze stijl. Bekijk ze allemaal! * Recycle tray * Met verschillende kleuren * Stoere uitstraling * Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bruschetta kruidenmix (Sat, 18 Jan 2020)
Met deze kruidenmix van Bruschetta kun je heel veel lekkere gerechten maken. Heerlijk om op een stokbroodje te smeren. Maar ook om over de pasta te gooien. Daarnaast kun je er ook dipper of saus mee maken, maar ook bruchettakruidenboter. Mmm. * Bruschetta kruidenmix * Lekker over pasta, als dipper of om kruidenboter mee te maken * Inhoud: 65 gram Ingrediënten:    Gedroogde groenten (tomatenvlokken, ui, knoflook, paprika), kruiden en specerijen (oregano, basilicum, chili), suiker, zout, antiklontermiddel, E551, E341. Raadpleeg de verpakking alvorens het product te gebruiken. EUR 2.05 Meer informatie
>> meer lezen

Salademix - 75 g (Sat, 18 Jan 2020)
Een salademix is een lekkere en gezond toevoeging aan een salade. Je kan deze mix van verschillende pitten lekker roosteren of direct aan de salade toevoegen. Als je een hartige taart maakt is deze mix lekker om bovenop de taart te strooien. Verzin zelf nog vele andere lekkere toepassingen voor de salademix, of gooi 'm gewoon op een lekkere salade. Ingrediënten - pompoenpitten 40% - zonnebloempitten 40% - pijnboompitten 20% Let op: dit product kan sporen bevatten van gluten, soja, noten, pinda en sesam. Voedingswaarden per 100 g Energie - 2390 kJ/572 kcal Vetten - 49,1 g - Waarvan verzadigd - 6,2 g Koolhydraten - 18 g - Waarvan suiker - 2,2 g Eiwit - 22,9 g Natrium - 11, 6 mg EUR 1.25 Meer informatie
>> meer lezen

Lichtslinger met kant - blauw/wit - 8 lamps (Sat, 18 Jan 2020)
Deze lichtslinger met kant brengt sfeer en gezelligheid in je interieur. De lichtslinger bevat 8 lampjes met een kanten bol in de kleuren blauw en wit. De guirlande is 135 cm lang. ' * Lichtslinger kant * 8 lampjes * Lengte: 135 cm * Werkt op 2 AA-batterijen EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lichtslinger met kant - roze - 8 lamps (Sat, 18 Jan 2020)
Met deze lichtslinger maak je het heel eenvoudig een stuk gezelliger in huis! De guirlande bevat 8 bollen met een lichtje erin. Vier ervan zijn roze en de andere vier zijn wit. De totale lengte is 135 cm. Combineer met andere accessoires in dezelfde kleuren om er een mooi geheel van te maken. * Lichtslinger met kant * 8 lampen * Roze met wit EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

Actie van een bekende aanbieder van huishoudelijke, woon-, keuken-, en tuinartikelen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0