Messenset, topkwaliteit online bestellen

Bent u op zoek naar een leuk cadeau en wilt u iets hebben voor in de keuken, geef dan eens een messenset cadeau✅. Maar dan een messenset dat een sieraad is in de keuken en waarmee de kok ook echt mee uit de voeten kan en waar hij of zij jaren lang plezier aan zal beleven!


Messenset, 6 delig van top kwaliteit

 

Productinformatie

 

Messenblok 6-delig, Cuisine, van Diamant Sabatier. Bamboe messenblok inclusief 5 messen en een aanzetstaal.

 

Messenblok 6-delig, Cuisine, van Diamant Sabatier.

Bamboe messenblok inclusief 5 messen en een aanzetstaal.

Het messenblok heeft de volgende 6-delige inhoud: aanzetstaal, trancheermes, officemes, broodmes, koksmes 20 cm en universeel keukenmes.

 

Levenslange garantie op alle materiaal- en fabricagefouten. De Cuisine messen van Diamant Sabatier in een traditioneel, sfeervol design hebben een lemmet en angel uit één stuk roestvrij Molybdeenstaal. Ze zijn daardoor extra hard en elastisch en hebben een grote corrosiebestendigheid. De heftschalen van ABS zitten met 3 klinknagels vast aan de angel. De gelaste krop van Dural is licht en rond, en daardoor prettig om mee te werken.

 

Een feest om mee te werken!


Buiten bovenstaande topmodel zijn er natuurlijk ook andere messensets te koop voor iedere portemonnee!

 

Wat dacht u van deze  6 Delige set - Hoogwaardig RVS - Ergonomisch handvat

 

Messenblok 6-delig van het merk BergHOFF

 

Deze set steelt de show in iedere keuken! Het houten messenblok heeft een strak design. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en hebben ook een RVS heft. De bladen van de messen zijn met de hand geslepen en het heft is ergonomisch gevormd zodat de messen prettig in de hand liggen.

 

De set bestaat uit:

 

Schilmes 8.5 cm

Keukenmes 10.5 cm

Broodmes 20 cm

Vleesmes 20 cm

Koksmes 20 cm

Houten messenblok

Pluspunten:

 

Hoogwaardig RVS

Mooi design

Ergonomisch handvat

Minpunt:

 

Kan na gebruik niet in de vaatwasser

De Essentials serie bestaat uit de beste en handigste producten voor in de keuken. Deze producten zijn niet alleen handig, ze hebben ook een prachtig design waardoor je met deze producten de show steelt in de keuken! Deze collectie bestaat uit producten waar je niet zonder kan dus start bij de basis en breid zo je collectie steeds verder uit! Het merk BergHOFF is een internationaal merk dat prachtige en degelijke producten ontwerpt, maakt en levert voor dagelijks gebruik. Het merk BergHOFF bestaat uit de series Leo, Gem, Ron, Outdoor en Essentials. Dit merk staat voor design, innovatie en kwaliteit, dit is ook goed merkbaar aan alle producten die vanuit een passie voor koken en oog voor detail zijn gemaakt!

 


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Messenset, topkwaliteit online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0