De beste pannen goedkoop online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Braadpannen

Bent u op zoek naar de beste pannen✅ tegen de beste prijs en die online bestellen dan hebben wij u hier een webshop met de beste aanbiedingen! 

Wilt u echt een top pan met temperatuurmeter, bekijk dan eens de Combekk Braadpan met Thermometer Ø 28 cm.

De allereerste braadpan van Nederlandse bodem! Deze bijzondere ComBekk braadpan wordt gemaakt van gerecycled materiaal, zoals Nederlandse treinrails en oude bruggen. Een gietijzeren braadpan van uitstekende kwaliteit, mét geïntegreerde thermometer.


Hiernaast kunt ook profiteren van de volgende acties:

 

2e halve prijs op badkameraccessoires;

 

Bredemeijer theepot met gratis onderzetter

 

Gratis WMF koekenpan bij veel WMF pannensets

 

Tot 30% korting op koffie en thee items

 

Tot 60% korting op BK profiline pannenset

 

Tot 50% korting op pannensets

 

3+1 gratis op heel veel badtextiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ComBekk Braadpan met thermometer 

Een braadpan van volledig geëmailleerd gietijzer: ga je voor een ComBekk braadpan, dan ben je ervan verzekerd dat je nóóit meer een nieuwe braadpan hoeft te kopen. Een gietijzeren pan dankt zijn populariteit aan het feit dat hij de warmte goed vasthoudt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo ook de ComBekk braadpan!

 

De braadpan is zelfs geschikt om op de barbecue te gebruiken!

 

Meten is weten 

De braadpan is voorzien van een geïntegreerde thermometer, die precies aangeeft hoe de pan reageert op een warmtebron. Zo weet je precies wanneer het vlees de pan in moet en of het stoofvlees op de goede temperatuur staat te sudderen. Ook frituren is niet moeilijk. Van kroketten tot risottoballetjes: dankzij deze thermometer heb je zelfs de allermoeilijkste kooktechnieken onder controle!

 

Made in Holland

'De eerste gietijzeren pan van Nederlandse bodem'. Dat namen ze bij ComBekk wel heel letterlijk: de pannen van ComBekk worden volledig van gerecycled materiaal gemaakt, zoals Nederlandse treinrails! Met de juiste smeltoven en een uitgebalanceerde mix van materialen, levert ComBekk pannen van de allerbeste kwaliteit én blaast ze oude bruggen, gebouwen of voertuigen nieuw leven in.

 

Unieke braadpan: Made in Holland

Stoere braadpan van Ø 28 cm met geïntegreerde thermometer

Gemaakt van volledig geëmailleerd gietijzer

Bestaat uit 100% gerecycled materiaal

Van uitstekende kwaliteit: een pan voor de rest van je leven!

Pannen materialen

Van gietijzer en roestvrij staal, tot aluminium pannen met een antiaanbak- of keramische laag. Van welk materiaal moet jouw ideale pan zijn? En hoe onderhoud je dit materiaal het best? Lees hier alles over de verschillende materialen! 

 

Ook voor andere hulpmiddelen in de keuken kunt u hier terecht!

 

10 redenen om voor deze leverancier te kiezen:

• Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

• Gratis verzending en retour

• Kies zelf de gewenste afleverdatum

• Ook avondbezorging

• Minimaal 2 jaar fonQ garantie

• Thuiswinkel Waarborg

Verkozen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016

Verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Wonen’ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017, 2017-2018 én 2018-2019

• Voordeelbundels zorgen voor een hogere orderwaarde en korting voor de consument

• Uitgebreide betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, PayPal, Bankoverboeking, achteraf betalen met AfterPay, giftcards, FreeBees en met PIN (bij afhalen in showroom)

 


RSS productfeed

Pip Studio Borden - Set van 4 - Roze - La Majorelle - Ø17cm (zo, 02 apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 4 - Roze - La Majorelle - Ø17cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 4 - Roze - La Majorelle - Ø17cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 39.80 Meer informatie
>> meer lezen

Dusk till Dawn Katoenen Tafellaken rond 190cm - Ivoor (Sun, 02 Apr 2023)
Met de damast katoenen tafellakens van Dusk till Dawn verandert u uw eetkamer in een handomdraai. Maak uw eettafel compleet met de collectie tafellakens van Dusk till Dawn. Een prachtig tafellaken maakt uw eettafel namelijk helemaal af. Bestel Dusk till Dawn Katoenen Tafellaken rond 190cm - Ivoor online bij fonQ. Alle Dusk till Dawn Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 94.95 Meer informatie
>> meer lezen

Demeyere Athena 5 - Koekenpan - 32 cm (Sun, 02 Apr 2023)
✓ Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven✓ Silvinox® technologie✓ Roestvrij staal bakoppervlak voor levenslang knapperige bakprestaties Bestel Demeyere Athena 5 - Koekenpan - 32 cm online bij fonQ. Alle Demeyere Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 129.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dienblad Forte crème 40x24x8 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Dienblad Forte crème komt uit dezelfde lijn als de Windlichten Forte. Een mooi ruim dienblad voor buiten en/ of binnen. Je kan de dienblad decoreren met de bijpassende windlichten of zet bijvoorbeeld op het dienblad een glazen windlicht. Je Bestel Dienblad Forte crème 40x24x8 cm online bij fonQ. Alle Lesli Living Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 11 april in huis EUR 28.94 Meer informatie
>> meer lezen

Gouden schaal met bladerpatroon 37x37x4 cm (Sun, 02 Apr 2023)
De gouden schaal met bladerpatroon is een ideaal om op de eettafel te zetten. De gouden schaal met bladerpatroon kan met verschillende doeleinden worden gebruikt, denk hieraan als fruitschaal of een schaal om stompkaarzen op te zetten. Bestel Gouden schaal met bladerpatroon 37x37x4 cm online bij fonQ. Alle Lesli Living Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 11 april in huis EUR 41.94 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 4 - Blauw - Blushing Birds - Ø17cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 4 - Blauw - Blushing Birds - Ø17cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 4 - Blauw - Blushing Birds - Ø17cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 39.80 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 4 - Blauw - Early Bird - Ø17cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 4 - Blauw - Early Bird - Ø17cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 4 - Blauw - Early Bird - Ø17cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 39.80 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 4 - Khaki - Blushing Birds - Ø17cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 4 - Khaki - Blushing Birds - Ø17cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 4 - Khaki - Blushing Birds - Ø17cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 39.80 Meer informatie
>> meer lezen

Prachtige zilveren schaal op klein statief 23x18x21 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Deze prachtige zilveren schaal staat op een mooi statief. Een ideale schaal waar je je hapjes op kan delen met je visite tijdens de kerst, maar ook zeker mogelijk voor tijdens de donkere dagen en de winter. Specificaties: Lengte: 23 cm Breedte: Bestel Prachtige zilveren schaal op klein statief 23x18x21 cm online bij fonQ. Alle Lesli Living Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 11 april in huis EUR 33.94 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 2 - Blauw - Lovely Branches - Ø26.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 2 - Blauw - Lovely Branches - Ø26.5cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 2 - Blauw - Lovely Branches - Ø26.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Roze - La Majorelle - Ø21.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Roze - La Majorelle - Ø21.5cm Bestel Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Roze - La Majorelle - Ø21.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 25.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 2 - Khaki - Lovely Branches - Ø26.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 2 - Khaki - Lovely Branches - Ø26.5cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 2 - Khaki - Lovely Branches - Ø26.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 2 - Roze - Lovely Branches - Ø26.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 2 - Roze - Lovely Branches - Ø26.5cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 2 - Roze - Lovely Branches - Ø26.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 4 - Roze - Early Bird - Ø17cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 4 - Roze - Early Bird - Ø17cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 4 - Roze - Early Bird - Ø17cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 39.80 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Wit - Blushing Birds - Ø21.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Wit - Blushing Birds - Ø21.5cm Bestel Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Wit - Blushing Birds - Ø21.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 25.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 2 - Goud - Jolie - Ø26.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 2 - Goud - Jolie - Ø26.5cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 2 - Goud - Jolie - Ø26.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Khaki - Blushing Bird - Ø21.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Khaki - Blushing Bird - Ø21.5cm Bestel Pip Studio Diepe Borden - Set van 2 - Khaki - Blushing Bird - Ø21.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 25.90 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 4 - Khaki - Early Bird - Ø17cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 4 - Khaki - Early Bird - Ø17cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 4 - Khaki - Early Bird - Ø17cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 39.80 Meer informatie
>> meer lezen

Greenpan Featherweights Braadpan - Grijs - 28 cm - Gietaluminium (Sun, 02 Apr 2023)
✓ Geschikt voor alle warmtebronnen ✓ Vaatwasmachinebestendig✓ 2 jaar garantie Bestel Greenpan Featherweights Braadpan - Grijs - 28 cm - Gietaluminium online bij fonQ. Alle GreenPan Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 170.52 Meer informatie
>> meer lezen

Schaal op voet 24x24x13 cm ruwe nikkel afwerking (Sun, 02 Apr 2023)
ruwe nikkel afwerking Bent je een echt altijd alles kwijt zoals sleutels muntgeld ect. Dan is dit schaaltje perfect voor jou! Verder kan je het als verhoging in je decoratie gebruiken. Dit schaaltje heeft een messing uitstraling door zijn ruwe Bestel Schaal op voet 24x24x13 cm ruwe nikkel afwerking online bij fonQ. Alle Lesli Living Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 11 april in huis EUR 51.94 Meer informatie
>> meer lezen

Gouden schaal bladvorm 30x36x5 cm (Sun, 02 Apr 2023)
De gouden schaal bladvorm is een mooi en leuk decoratiestuk. De gouden schaal bladvorm is multifunctioneel in de gebruik. Denk bijvoorbeeld aan vaste opbergplek voor je sleutels, als fruitschaal en/of je kan er allelei nootsoorten in dop op plaatsen. Bestel Gouden schaal bladvorm 30x36x5 cm online bij fonQ. Alle Lesli Living Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 11 april in huis EUR 38.94 Meer informatie
>> meer lezen

Antieke zilveren langwerpige schaal 56x20x13 cm (Sun, 02 Apr 2023)
Antieke schaal wat de kerstsfeer aan het kerstdiner nog beter maakt. Een zilveren schaal waar je je hapjes op kunt leggen en dat op de tafel kan zetten. Zo geniet je van het samen delen van een heerlijk maaltje. Specificaties: Lengte: 56 cm Bestel Antieke zilveren langwerpige schaal 56x20x13 cm online bij fonQ. Alle Lesli Living Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk 11 april in huis EUR 38.94 Meer informatie
>> meer lezen

Pip Studio Borden - Set van 2 - Roze - La Majorelle - Ø26.5cm (Sun, 02 Apr 2023)
Pip Studio Borden - Set van 2 - Roze - La Majorelle - Ø26.5cm Bestel Pip Studio Borden - Set van 2 - Roze - La Majorelle - Ø26.5cm online bij fonQ. Alle Pip Studio Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 29.90 Meer informatie
>> meer lezen

Dusk till Dawn Katoenen Tafellaken rond 190cm - Wit (Sun, 02 Apr 2023)
Met de damast katoenen tafellakens van Dusk till Dawn verandert u uw eetkamer in een handomdraai. Maak uw eettafel compleet met de collectie tafellakens van Dusk till Dawn. Een prachtig tafellaken maakt uw eettafel namelijk helemaal af. Bestel Dusk till Dawn Katoenen Tafellaken rond 190cm - Wit online bij fonQ. Alle Dusk till Dawn Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis EUR 94.95 Meer informatie
>> meer lezen

TVS Natura Induction Pannenkoekenpan - 31 cm - XL (Sun, 02 Apr 2023)
✓ Geschikt voor alle warmtebronnen ✓ Vaatwasmachinebestendig✓ 5 jaar garantie Bestel TVS Natura Induction Pannenkoekenpan - 31 cm - XL online bij fonQ. Alle TVS Natura Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis EUR 53.00 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

De beste pannen goedkoop online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0