De beste pannen goedkoop online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Braadpannen

Bent u op zoek naar de beste pannen✅ tegen de beste prijs en die online bestellen dan hebben wij u hier een webshop met de beste aanbiedingen! 

Wilt u echt een top pan met temperatuurmeter, bekijk dan eens de Combekk Braadpan met Thermometer Ø 28 cm.

De allereerste braadpan van Nederlandse bodem! Deze bijzondere ComBekk braadpan wordt gemaakt van gerecycled materiaal, zoals Nederlandse treinrails en oude bruggen. Een gietijzeren braadpan van uitstekende kwaliteit, mét geïntegreerde thermometer.


Hiernaast kunt ook profiteren van de volgende acties:

 

2e halve prijs op badkameraccessoires;

 

Bredemeijer theepot met gratis onderzetter

 

Gratis WMF koekenpan bij veel WMF pannensets

 

Tot 30% korting op koffie en thee items

 

Tot 60% korting op BK profiline pannenset

 

Tot 50% korting op pannensets

 

3+1 gratis op heel veel badtextiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ComBekk Braadpan met thermometer 

Een braadpan van volledig geëmailleerd gietijzer: ga je voor een ComBekk braadpan, dan ben je ervan verzekerd dat je nóóit meer een nieuwe braadpan hoeft te kopen. Een gietijzeren pan dankt zijn populariteit aan het feit dat hij de warmte goed vasthoudt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo ook de ComBekk braadpan!

 

De braadpan is zelfs geschikt om op de barbecue te gebruiken!

 

Meten is weten 

De braadpan is voorzien van een geïntegreerde thermometer, die precies aangeeft hoe de pan reageert op een warmtebron. Zo weet je precies wanneer het vlees de pan in moet en of het stoofvlees op de goede temperatuur staat te sudderen. Ook frituren is niet moeilijk. Van kroketten tot risottoballetjes: dankzij deze thermometer heb je zelfs de allermoeilijkste kooktechnieken onder controle!

 

Made in Holland

'De eerste gietijzeren pan van Nederlandse bodem'. Dat namen ze bij ComBekk wel heel letterlijk: de pannen van ComBekk worden volledig van gerecycled materiaal gemaakt, zoals Nederlandse treinrails! Met de juiste smeltoven en een uitgebalanceerde mix van materialen, levert ComBekk pannen van de allerbeste kwaliteit én blaast ze oude bruggen, gebouwen of voertuigen nieuw leven in.

 

Unieke braadpan: Made in Holland

Stoere braadpan van Ø 28 cm met geïntegreerde thermometer

Gemaakt van volledig geëmailleerd gietijzer

Bestaat uit 100% gerecycled materiaal

Van uitstekende kwaliteit: een pan voor de rest van je leven!

Pannen materialen

Van gietijzer en roestvrij staal, tot aluminium pannen met een antiaanbak- of keramische laag. Van welk materiaal moet jouw ideale pan zijn? En hoe onderhoud je dit materiaal het best? Lees hier alles over de verschillende materialen! 

 

Ook voor andere hulpmiddelen in de keuken kunt u hier terecht!

 

10 redenen om voor deze leverancier te kiezen:

• Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

• Gratis verzending en retour

• Kies zelf de gewenste afleverdatum

• Ook avondbezorging

• Minimaal 2 jaar fonQ garantie

• Thuiswinkel Waarborg

Verkozen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016

Verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Wonen’ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017, 2017-2018 én 2018-2019

• Voordeelbundels zorgen voor een hogere orderwaarde en korting voor de consument

• Uitgebreide betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, PayPal, Bankoverboeking, achteraf betalen met AfterPay, giftcards, FreeBees en met PIN (bij afhalen in showroom)

 


RSS productfeed

Villeroy & Boch Oscar Bestekset 30-delig (vr, 08 dec 2023)
Soms is één detail meer dan voldoende. De Oscar bestekset van Villeroy & Boch Group is minimalistisch, heeft elegante vormen en een klein detail op het mes. Kies de juiste set die past bij je woonsituatie of de grootte van je familie. Bestel Villeroy & Boch Oscar Bestekset 30-delig online bij fonQ. Alle Villeroy & Boch Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 124.95 Meer informatie
>> meer lezen

Villeroy & Boch Louis Bestekset 68-delig (Fri, 08 Dec 2023)
Wanneer je kookkunsten uitstekend zijn, wil je een rustige tafel dekken waarbij de aandacht op het eten ligt. Het Louis bestek van Villeroy & Boch Group is erg minimalistisch en mooi plat van vorm. Natuurlijk is het bestek geschikt voor de vaatwasser. Bestel Villeroy & Boch Louis Bestekset 68-delig online bij fonQ. Alle Villeroy & Boch Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 240.90 Meer informatie
>> meer lezen

Iittala Essence Bierglas 0,48 L - 4 st. (Fri, 08 Dec 2023)
Iittala staat voor eigentijds Scandinavisch design. Een van de productlijnen binnen Iittala is Essence, ontworpen door Alfredo Häberli. Dit elegante bierglas is uniek vormgegeven, speciaal om optimaal te genieten van een ijskoud biertje! Bestel Iittala Essence Bierglas 0,48 L - 4 st. online bij fonQ. Alle Iittala Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 56.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Anna Gong Kurkentrekker (Fri, 08 Dec 2023)
Flesje rood? Lastige kurk? Kurkentrekker Anna Gong is je man, eh, vrouw! Deze vrolijke, ietwat verlegen kurkentrekker van Alessi is ontworpen door Alessandro Mendini. Gemaakt is van kunststof en verchroomd staal. Bestel Alessi Anna Gong Kurkentrekker online bij fonQ. Alle Alessi Wijnaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 40.99 Meer informatie
>> meer lezen

Menu Kettle Theepot 1,5 L (Fri, 08 Dec 2023)
Alle theeleuten opgelet: met de Kettle giet Menu de klassieke theepot in een modern, Scandinavisch jasje. In het midden van de theepot hangt een thee-ei, waarmee jij jouw lekkerste smaakjes kunt toevoegen aan het hete water. Dat wordt genieten! Bestel Menu Kettle Theepot 1,5 L online bij fonQ. Alle Menu Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, maandag in huis EUR 79.04 Meer informatie
>> meer lezen

Pyrex Essentials Ovenschaal 40 x 27 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Je geniet nog meer van het gemak van je oven met een goede ovenschaal! Deze Essentials ovenschaal van Pyrex is ideaal. Met praktische handvatten pak je hem eenvoudig vast en door de geglazuurde coating blijven je ingrediënten niet plakken. Bestel Pyrex Essentials Ovenschaal 40 x 27 cm online bij fonQ. Alle Pyrex Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 14:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 30.95 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Fondueset 2 L (Fri, 08 Dec 2023)
Deze mooi vormgegeven fonduepan van Le Creuset is voorzien van houten handvatten waardoor hij te allen tijde is op te pakken. De pan is makkelijk te reinigen door de gladde oppervlaktes en wordt geleverd inclusief onderstel en fonduevorkjes. Bestel Le Creuset Fondueset 2 L online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 233.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sola Braadpan Ø 24 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Een goede braadpan is het halve werk! Deze pan van Sola is lekker robuust en staat mooi op het fornuis. Schroei vlees dicht of gebruik hem als slow-cooker. De geëmailleerde buitenkant maakt hem geschikt voor iedere kookplaat, zonder te beschadigen. Bestel Sola Braadpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Sola Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 56.00 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi Circus Koektrommelset 3-delig (Fri, 08 Dec 2023)
Haal het circus in huis met deze gezellige koektrommels van Alessi! Marcel Wanders ontwierp deze tommels geïnspireerd op het circus. De kleuren en vormen brengen dat feestelijke gevoel aan tafel. Deze mooie trommels laat je natuurlijk graag zien! Bestel Alessi Circus Koektrommelset 3-delig online bij fonQ. Alle Alessi Bewaarbussen en trommels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 61.99 Meer informatie
>> meer lezen

Leonardo Puccini Witte Wijnglazen 0,4 L - 6 st (Fri, 08 Dec 2023)
In de Leonardo Puccini glazen komt wijn nóg beter tot z'n recht: de kelk is zo ontworpen dat de smaak van de wijn perfect tot uiting komt. De moderne glazen zijn gemaakt van kristalhelder Teqton-glas, waardoor de wijnglazen krasvast zijn! Bestel Leonardo Puccini Witte Wijnglazen 0,4 L - 6 st online bij fonQ. Alle Leonardo Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

BK Bourgogne Braadpan Ø 24 cm (Fri, 08 Dec 2023)
In de Bourgogne serie van BK vind je de perfecte pannen voor een echte Bourgondiër of krachtpatser in de keuken. Deze ambachtelijke gietijzeren pannen mogen gewoon weer ouderwets op tafel geserveerd worden. Een plaatje om te zien! Bestel BK Bourgogne Braadpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 70.49 Meer informatie
>> meer lezen

SERAX - Pascale Naessens - Pure Keukengerei Set 5-delig (Fri, 08 Dec 2023)
Tijd om te kokkerellen! Met de Serax keukengerei set heb je voor iedere kooktechniek de juiste tool in huis. Ze zijn gemaakt van hout, waardoor je de antiaanbaklaag in je favoriete pan niet beschadigt. Je maakt ze makkelijk schoon met een sopje. Bestel SERAX - Pascale Naessens - Pure Keukengerei Set 5-delig online bij fonQ. Alle Serax Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 62.99 Meer informatie
>> meer lezen

Villeroy & Boch Oscar Bestekset 68-delig (Fri, 08 Dec 2023)
Soms is één detail meer dan voldoende. De Oscar bestekset van Villeroy & Boch Group is minimalistisch, heeft elegante vormen en een klein detail op het mes. Kies de juiste set die past bij je woonsituatie of de grootte van je familie. Bestel Villeroy & Boch Oscar Bestekset 68-delig online bij fonQ. Alle Villeroy & Boch Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 249.95 Meer informatie
>> meer lezen

Villeroy & Boch Mademoiselle Bestekset 68-delig (Fri, 08 Dec 2023)
Indruk maken op de schoonfamilie? Dat lukt zeker met dit klassieke bestek van Villeroy & Boch Group. De decoratie op de randen nemen je terug in de tijd, waar de Fransen met gemak van 21-gangendiners genoten. Bestel Villeroy & Boch Mademoiselle Bestekset 68-delig online bij fonQ. Alle Villeroy & Boch Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 249.50 Meer informatie
>> meer lezen

RTA Traditional Wijnrek 12 Flessen (Fri, 08 Dec 2023)
Wijnliefhebbers opgelet: dit is het wijnrek uit je dromen! Dit stijlvolle rek van RTA zet je het liefst midden in de woonkamer, dan heb je de wijn snel bij de hand. Kies het rek zo groot als je wilt, het wordt geleverd als een leuk bouwpakket. Bestel RTA Traditional Wijnrek 12 Flessen online bij fonQ. Alle RTA Wijnaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 14:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

RTA Traditional Wijnrek 12 Flessen (Fri, 08 Dec 2023)
Wijnliefhebbers opgelet: dit is het wijnrek uit je dromen! Dit stijlvolle rek van RTA zet je het liefst midden in de woonkamer, dan heb je de wijn snel bij de hand. Kies het rek zo groot als je wilt, het wordt geleverd als een leuk bouwpakket. Bestel RTA Traditional Wijnrek 12 Flessen online bij fonQ. Alle RTA Wijnaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 14:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Zone Denmark Onderzetters 6 st. (Fri, 08 Dec 2023)
Met deze fijne set onderzetters van Zone Denmark bescherm je de tafel tegen kringen en krassen! De siliconen onderzetters worden geleverd in een metalen houder. Ook geschikt om kaarsen op te zetten, zodat het kaarsvet niet op de tafel drupt. Bestel Zone Denmark Onderzetters 6 st. online bij fonQ. Alle Zone Denmark Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

BK Bourgogne Braadpan Ø 24 cm (Fri, 08 Dec 2023)
In de Bourgogne serie van BK vind je de perfecte pannen voor een echte Bourgondiër of krachtpatser in de keuken. Deze ambachtelijke gietijzeren pannen mogen gewoon weer ouderwets op tafel geserveerd worden. Een plaatje om te zien! Bestel BK Bourgogne Braadpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alessi La Stanza Dello Scirocco Fruitschaal Ø 27 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Deze fruitschaal bestaat uit veel vlakjes, wat het speciale design tot één groot geheel maakt. De schaal is gemaakt van duurzaam RVS en heeft een hoogglans afwerking. Hij is éxtra mooi als hij gevuld is met fruit. Bestel Alessi La Stanza Dello Scirocco Fruitschaal Ø 27 cm online bij fonQ. Alle Alessi Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 55.99 Meer informatie
>> meer lezen

Staub Grillpan 28 x 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Of het nou om een stuk vlees, vis of groenten gaat. Alles smaakt nog lekkerder met grillstrepen erop! De grillpan van Staub is gemaakt van geëmailleerd gietijzer wat je stuk vlees, vis of groenten gelijkmatig verhit voor een perfect bakresultaat. Bestel Staub Grillpan 28 x 28 cm online bij fonQ. Alle Staub Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 122.99 Meer informatie
>> meer lezen

Pyrex Signature Ovenschaal L (Fri, 08 Dec 2023)
Deze sterke ovenschaal van keramiek helpt jou eenvoudig de allerlekkerste gerechten uit de oven klaar te maken. Door de handvatten pak je hem eenvoudig vast, ingrediënten blijven niet plakken en hij kan gewoon in de vaatwasser. Gemak dient de mens! Bestel Pyrex Signature Ovenschaal L online bij fonQ. Alle Pyrex Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, maandag in huis EUR 30.00 Meer informatie
>> meer lezen

BRITA Fill & Serve Mind Waterfilterkaraf 1,3 L (Fri, 08 Dec 2023)
Met water reinig je het lichaam en BRITA reinigt het water voor je. Vul het BRITA Fill & Serve waterfilterkaraf met water en de speciale filter disc vermindert chloor en andere smaakverstorende stoffen voor vier weken lang. Past in de koelkast! Bestel BRITA Fill & Serve Mind Waterfilterkaraf 1,3 L online bij fonQ. Alle BRITA Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 35.03 Meer informatie
>> meer lezen

De Buyer Mineral B Element Wokpan Ø 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Wok er op los met deze wokpan van De Buyer. Maak Oosterse gerechten, curry of bak aardappeltjes... Naast snel, lekker en gezond wokken is deze pan ook nog eens goed voor het milieu. Hij creëert een natuurlijke antiaanbaklaag en is zelfs te recyclen. Bestel De Buyer Mineral B Element Wokpan Ø 28 cm online bij fonQ. Alle DeBuyer Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 48.00 Meer informatie
>> meer lezen

Diamant Sabatier Riyouri Tourneermes 8 cm (Fri, 08 Dec 2023)
De Riyouri messen van Diamant Sabatier hebben een prachtige, hedendaagse vormgeving en zijn praktisch in gebruik. Het mes heeft een RVS heft met antislipstructuur, een vlijmscherp en duurzaam lemmet en is naadloos voor de optimale hygiëne. Bestel Diamant Sabatier Riyouri Tourneermes 8 cm online bij fonQ. Alle Sabatier Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 15:00 besteld, maandag in huis EUR 26.90 Meer informatie
>> meer lezen

Woll Koekenpan 28 x 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
IJzersterk en hartstikke handig: deze vierkante koekenpan van Woll geeft je kookervaring nét even dat extra's. Je kan de greep eraf halen, waardoor je hem makkelijk opbergt. Ook fijn, hij is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bestel Woll Koekenpan 28 x 28 cm online bij fonQ. Alle Woll Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, maandag in huis EUR 139.95 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

De beste pannen goedkoop online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0