De beste pannen goedkoop online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Braadpannen

Bent u op zoek naar de beste pannen✅ tegen de beste prijs en die online bestellen dan hebben wij u hier een webshop met de beste aanbiedingen! 

Wilt u echt een top pan met temperatuurmeter, bekijk dan eens de Combekk Braadpan met Thermometer Ø 28 cm.

De allereerste braadpan van Nederlandse bodem! Deze bijzondere ComBekk braadpan wordt gemaakt van gerecycled materiaal, zoals Nederlandse treinrails en oude bruggen. Een gietijzeren braadpan van uitstekende kwaliteit, mét geïntegreerde thermometer.


Hiernaast kunt ook profiteren van de volgende acties:

 

2e halve prijs op badkameraccessoires;

 

Bredemeijer theepot met gratis onderzetter

 

Gratis WMF koekenpan bij veel WMF pannensets

 

Tot 30% korting op koffie en thee items

 

Tot 60% korting op BK profiline pannenset

 

Tot 50% korting op pannensets

 

3+1 gratis op heel veel badtextiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ComBekk Braadpan met thermometer 

Een braadpan van volledig geëmailleerd gietijzer: ga je voor een ComBekk braadpan, dan ben je ervan verzekerd dat je nóóit meer een nieuwe braadpan hoeft te kopen. Een gietijzeren pan dankt zijn populariteit aan het feit dat hij de warmte goed vasthoudt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo ook de ComBekk braadpan!

 

De braadpan is zelfs geschikt om op de barbecue te gebruiken!

 

Meten is weten 

De braadpan is voorzien van een geïntegreerde thermometer, die precies aangeeft hoe de pan reageert op een warmtebron. Zo weet je precies wanneer het vlees de pan in moet en of het stoofvlees op de goede temperatuur staat te sudderen. Ook frituren is niet moeilijk. Van kroketten tot risottoballetjes: dankzij deze thermometer heb je zelfs de allermoeilijkste kooktechnieken onder controle!

 

Made in Holland

'De eerste gietijzeren pan van Nederlandse bodem'. Dat namen ze bij ComBekk wel heel letterlijk: de pannen van ComBekk worden volledig van gerecycled materiaal gemaakt, zoals Nederlandse treinrails! Met de juiste smeltoven en een uitgebalanceerde mix van materialen, levert ComBekk pannen van de allerbeste kwaliteit én blaast ze oude bruggen, gebouwen of voertuigen nieuw leven in.

 

Unieke braadpan: Made in Holland

Stoere braadpan van Ø 28 cm met geïntegreerde thermometer

Gemaakt van volledig geëmailleerd gietijzer

Bestaat uit 100% gerecycled materiaal

Van uitstekende kwaliteit: een pan voor de rest van je leven!

Pannen materialen

Van gietijzer en roestvrij staal, tot aluminium pannen met een antiaanbak- of keramische laag. Van welk materiaal moet jouw ideale pan zijn? En hoe onderhoud je dit materiaal het best? Lees hier alles over de verschillende materialen! 

 

Ook voor andere hulpmiddelen in de keuken kunt u hier terecht!

 

10 redenen om voor deze leverancier te kiezen:

• Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

• Gratis verzending en retour

• Kies zelf de gewenste afleverdatum

• Ook avondbezorging

• Minimaal 2 jaar fonQ garantie

• Thuiswinkel Waarborg

Verkozen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016

Verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Wonen’ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017, 2017-2018 én 2018-2019

• Voordeelbundels zorgen voor een hogere orderwaarde en korting voor de consument

• Uitgebreide betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, PayPal, Bankoverboeking, achteraf betalen met AfterPay, giftcards, FreeBees en met PIN (bij afhalen in showroom)

 


RSS productfeed

Tafelkleed Peer 140x250cm (wo, 31 mei 2023)
Dek de tafel met dit prachtige tafelkleed en je hebt gegarandeerd een mooie tafelstyling. Met dit vrolijke tafelkleed gemaakt van katoen moet het zeker lukken om je diner of lunch mooi op te dienen. Afmetingen: 14 Bestel Tafelkleed Peer 140x250cm online bij fonQ. Alle Home Delight Servies uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 67.45 Meer informatie
>> meer lezen

Tafelkleed Mia 140x250cm (Wed, 31 May 2023)
Dek de tafel met dit prachtige tafelkleed en je hebt gegarandeerd een mooie tafelstyling. Met dit vrolijke tafelkleed gemaakt van katoen moet het zeker lukken om je diner of lunch mooi op te dienen. Afmetingen: 14 Bestel Tafelkleed Mia 140x250cm online bij fonQ. Alle Home Delight Servies uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 67.45 Meer informatie
>> meer lezen

Bord Rosa roze (Wed, 31 May 2023)
Dek de tafel met dit prachtige servies en je hebt gegarandeerd een mooie tafelstyling. Met deze unieke borden en kommen gemaakt van keramiek moet het zeker lukken om je diner of lunch mooi op te dienen. Afmetingen Bestel Bord Rosa roze online bij fonQ. Alle Home Delight Servies uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 25.00 Meer informatie
>> meer lezen

Bord Jaimie groen (Wed, 31 May 2023)
Dek de tafel met dit prachtige servies en je hebt gegarandeerd een mooie tafelstyling. Met deze unieke borden gemaakt van keramiek moet het zeker lukken om je diner of lunch mooi op te dienen. Combineer verschillende borden met elkaar voor een bij Bestel Bord Jaimie groen online bij fonQ. Alle Home Delight Servies uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 42.45 Meer informatie
>> meer lezen

Home Delight - Placemat Sture bambu beige set|6 (Wed, 31 May 2023)
Deze prachtige grote placemats beschermen je tafel en zijn ook nog eens heel mooi om je tafel mee te dekken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afmetingen: Bestel Home Delight - Placemat Sture bambu beige set|6 online bij fonQ. Alle Home Delight Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 50.70 Meer informatie
>> meer lezen

Home Delight - Placemat Sture nature melange set|6 (Wed, 31 May 2023)
Deze prachtige grote placemats beschermen je tafel en zijn ook nog eens heel mooi om je tafel mee te dekken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afmetingen: 32x47cm - Materiaal: 75% PVC, 25% po Bestel Home Delight - Placemat Sture nature melange set|6 online bij fonQ. Alle Home Delight Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 50.70 Meer informatie
>> meer lezen

Home Delight - Placemat Sture bambu beige set|6 (Wed, 31 May 2023)
Deze prachtige grote placemats beschermen je tafel en zijn ook nog eens heel mooi om je tafel mee te dekken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afmetingen: 32x47cm - Materiaal: 75% PVC, 25% po Bestel Home Delight - Placemat Sture bambu beige set|6 online bij fonQ. Alle Home Delight Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 50.70 Meer informatie
>> meer lezen

Home Delight - Placemat Elin rond naturel set|4 (Wed, 31 May 2023)
Met placemat Elin gemaakt van jute maak je je mooi gedekte tafel helemaal af. En ook nog een heel praktisch door zijn grote formaat waardoor de tafel beschermd blijft. Afmetingen: ø38cm - Materiaa Bestel Home Delight - Placemat Elin rond naturel set|4 online bij fonQ. Alle Home Delight Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 49.50 Meer informatie
>> meer lezen

Home Delight - Placemat Sture nature melange rond set|6 (Wed, 31 May 2023)
Deze prachtige grote placemats beschermen je tafel en zijn ook nog eens heel mooi om je tafel mee te dekken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afmetingen: ø38cm - Materiaal: 75% PVC, 25% poly Bestel Home Delight - Placemat Sture nature melange rond set|6 online bij fonQ. Alle Home Delight Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 50.70 Meer informatie
>> meer lezen

Home Delight - Placemat Emil ovaal naturel set|4 (Wed, 31 May 2023)
Met placemat Emil gemaakt van zeegras maak je je mooi gedekte tafel helemaal af. En ook nog een heel praktisch door zijn grote formaat waardoor de tafel beschermd blijft. Afmetingen: 35x45cm - Mat Bestel Home Delight - Placemat Emil ovaal naturel set|4 online bij fonQ. Alle Home Delight Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 56.50 Meer informatie
>> meer lezen

Home Delight - Placemat Linnen naturel set|6 (Wed, 31 May 2023)
Deze prachtige placemats van het merk Dixie zijn gemaakt van 100% linnen. Hiermee maak je je mooi gedekte tafel helemaal af. Ze zijn ook nog eens heel praktisch door het grote formaat waardoor de tafel beschermd blijft. < Bestel Home Delight - Placemat Linnen naturel set|6 online bij fonQ. Alle Home Delight Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 58.50 Meer informatie
>> meer lezen

GreenPan Venice Pro Stoofpan 28 cm (Wed, 31 May 2023)
Venice Pro Stoofpan 28 cm Bestel GreenPan Venice Pro Stoofpan 28 cm online bij fonQ. Alle GreenPan Pannen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 99.90 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Vierkant Tafelkleed 100x100 cm Beige Katoen Vierkant Haan (Wed, 31 May 2023)
Mooi landelijk beige katoenen vierkant tafelkleed met rode en blauwe strepen en een afbeelding van een haan van het merk Clayre & Eef.Tafellaken Tafellinnen Tafeltextiel Bestel Clayre & Eef Vierkant Tafelkleed 100x100 cm Beige Katoen Vierkant Haan online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, donderdag in huis EUR 33.24 Meer informatie
>> meer lezen

Clayre & Eef Tafelkleed 130x180 cm Beige Katoen Rechthoek Haan (Wed, 31 May 2023)
Mooi landelijk beige katoenen tafelkleed met rode en blauwe strepen en een afbeelding van een haan van het merk Clayre & Eef.Tafellaken Tafellinnen Tafeltextiel Bestel Clayre & Eef Tafelkleed 130x180 cm Beige Katoen Rechthoek Haan online bij fonQ. Alle Clayre & Eef Keukengerei en accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, donderdag in huis EUR 48.95 Meer informatie
>> meer lezen

Koziol Bio-Circulair Club Bowl Schaal 700 ml Set van 4 Stuks (Wed, 31 May 2023)
Koziol Bio-Circulair / ClubClub Bowl Schaal 700 ml Set van 4 StuksKleur : BruinAfmetingen in cm : L. 16,2 x B. 16,2 x H. 6,4 / Diameter in cm : D. 16,2Materiaal : Gerecycled Zonnebloemolie / Hout Bestel Koziol Bio-Circulair Club Bowl Schaal 700 ml Set van 4 Stuks online bij fonQ. Alle Koziol Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 32.70 Meer informatie
>> meer lezen

TAK Design Marmer Serveerschaal Marmer met Lederen Band 11 x 2,5 cm (Wed, 31 May 2023)
TAK DesignMarmer Serveerschaal Marmer met Lederen Band 11 x 2,5 cmKleur : Zwart Bestel TAK Design Marmer Serveerschaal Marmer met Lederen Band 11 x 2,5 cm online bij fonQ. Alle takdesign Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 34.51 Meer informatie
>> meer lezen

L.S.A. Serve Schaal ø 27.5 cm (Wed, 31 May 2023)
L.S.A. / ServeServe Schaal ø 27.5 cmKleur : TransparantAfmetingen in cm : L. 27,5 x B. 27,5 x H. 12,5 / Diameter in cm : D. 27,5Materiaal : Glas Bestel L.S.A. Serve Schaal ø 27.5 cm online bij fonQ. Alle LSA Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 84.99 Meer informatie
>> meer lezen

L.S.A. Mia Schaal Laag ø 15 cm (Wed, 31 May 2023)
L.S.A. / MiaMia Schaal Laag ø 15 cmKleur : TransparantAfmetingen in cm : L. 15 x B. 15 x H. 5 / Diameter in cm : D. 15Materiaal : Gerecycled Glas Bestel L.S.A. Mia Schaal Laag ø 15 cm online bij fonQ. Alle LSA Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 26.13 Meer informatie
>> meer lezen

Paderno Gastronorm Bak 1|3 (Wed, 31 May 2023)
PadernoGastronorm Bak 1/3Kleur : ZilverMateriaal : Roestvast Staal Bestel Paderno Gastronorm Bak 1|3 online bij fonQ. Alle Paderno Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vacavaliente Zambo Decoratieve Schaal XL (by Christian Mohaded) (Wed, 31 May 2023)
Vacavaliente / ZamboZambo Decoratieve Schaal XL (by Christian Mohaded)Kleur : ZwartMateriaal : Gerecycled Leer Bestel Vacavaliente Zambo Decoratieve Schaal XL (by Christian Mohaded) online bij fonQ. Alle Vacavaliente Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 75.00 Meer informatie
>> meer lezen

Paderno Gastronorm Bak 1|1 (Wed, 31 May 2023)
PadernoGastronorm Bak 1/1Kleur : ZilverMateriaal : Roestvast Staal Bestel Paderno Gastronorm Bak 1|1 online bij fonQ. Alle Paderno Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 53.99 Meer informatie
>> meer lezen

Paderno Serveerschaal Oesters 32 cm (Wed, 31 May 2023)
PadernoServeerschaal Oesters 32 cmKleur : ZilverAfmetingen in cm : L. 32 x B. 32 x H. 6 / Diameter in cm : D. 32Materiaal : Aluminium Bestel Paderno Serveerschaal Oesters 32 cm online bij fonQ. Alle Paderno Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 40.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bee's Wax Eco Friendly Schaal ø 22 cm (Wed, 31 May 2023)
Bee's Wax / Eco FriendlyEco Friendly Schaal ø 22 cmKleur : Zwart / BruinH. 22 / Diameter in cm : D. 8,5Materiaal : Bamboe Bestel Bee's Wax Eco Friendly Schaal ø 22 cm online bij fonQ. Alle Bee's Wax Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 27.24 Meer informatie
>> meer lezen

Georg Jensen Cafu Schaal Klein (Wed, 31 May 2023)
Georg Jensen / Productserie : CafuCafu Schaal KleinKleur : ZilverAfmetingen in cm : L. 1,7 x B. 1,7 x H. 11,2 / Diameter in cm : 1,7Materiaal : Roestvast Staal Bestel Georg Jensen Cafu Schaal Klein online bij fonQ. Alle Georg Jensen Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 51.50 Meer informatie
>> meer lezen

L.S.A. Dine Serviesset 4 Personen Set van 16 Stuks (Wed, 31 May 2023)
L.S.A. / DineDine Serviesset 4 Personen Set van 16 StuksKleur : WitMateriaal : Porselein Bestel L.S.A. Dine Serviesset 4 Personen Set van 16 Stuks online bij fonQ. Alle LSA Servies uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, donderdag in huis EUR 175.00 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

De beste pannen goedkoop online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0