De beste pannen goedkoop online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Braadpannen

Bent u op zoek naar de beste pannen✅ tegen de beste prijs en die online bestellen dan hebben wij u hier een webshop met de beste aanbiedingen! 

Wilt u echt een top pan met temperatuurmeter, bekijk dan eens de Combekk Braadpan met Thermometer Ø 28 cm.

De allereerste braadpan van Nederlandse bodem! Deze bijzondere ComBekk braadpan wordt gemaakt van gerecycled materiaal, zoals Nederlandse treinrails en oude bruggen. Een gietijzeren braadpan van uitstekende kwaliteit, mét geïntegreerde thermometer.


U kunt nu profiteren van 10% korting op heel veel wonen.

 

Hiernaast kunt ook profiteren van de volgende acties:

• 2+1 gratis op keukengerei van WMF;

 

• 1+1 gratis op BK Easy Basic Ceramic pannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ComBekk Braadpan met thermometer 

Een braadpan van volledig geëmailleerd gietijzer: ga je voor een ComBekk braadpan, dan ben je ervan verzekerd dat je nóóit meer een nieuwe braadpan hoeft te kopen. Een gietijzeren pan dankt zijn populariteit aan het feit dat hij de warmte goed vasthoudt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo ook de ComBekk braadpan!

 

De braadpan is zelfs geschikt om op de barbecue te gebruiken!

 

Meten is weten 

De braadpan is voorzien van een geïntegreerde thermometer, die precies aangeeft hoe de pan reageert op een warmtebron. Zo weet je precies wanneer het vlees de pan in moet en of het stoofvlees op de goede temperatuur staat te sudderen. Ook frituren is niet moeilijk. Van kroketten tot risottoballetjes: dankzij deze thermometer heb je zelfs de allermoeilijkste kooktechnieken onder controle!

 

Made in Holland

'De eerste gietijzeren pan van Nederlandse bodem'. Dat namen ze bij ComBekk wel heel letterlijk: de pannen van ComBekk worden volledig van gerecycled materiaal gemaakt, zoals Nederlandse treinrails! Met de juiste smeltoven en een uitgebalanceerde mix van materialen, levert ComBekk pannen van de allerbeste kwaliteit én blaast ze oude bruggen, gebouwen of voertuigen nieuw leven in.

 

Unieke braadpan: Made in Holland

Stoere braadpan van Ø 28 cm met geïntegreerde thermometer

Gemaakt van volledig geëmailleerd gietijzer

Bestaat uit 100% gerecycled materiaal

Van uitstekende kwaliteit: een pan voor de rest van je leven!

Pannen materialen

Van gietijzer en roestvrij staal, tot aluminium pannen met een antiaanbak- of keramische laag. Van welk materiaal moet jouw ideale pan zijn? En hoe onderhoud je dit materiaal het best? Lees hier alles over de verschillende materialen! 

 

Ook voor andere hulpmiddelen in de keuken kunt u hier terecht!

 

10 redenen om voor deze leverancier te kiezen:

• Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

• Gratis verzending en retour

• Kies zelf de gewenste afleverdatum

• Ook avondbezorging

• Minimaal 2 jaar fonQ garantie

• Thuiswinkel Waarborg

Verkozen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016

Verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Wonen’ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017, 2017-2018 én 2018-2019

• Voordeelbundels zorgen voor een hogere orderwaarde en korting voor de consument

• Uitgebreide betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, PayPal, Bankoverboeking, achteraf betalen met AfterPay, giftcards, FreeBees en met PIN (bij afhalen in showroom)

 


RSS productfeed

Dulaire Etagère Groot 3 Laags Rotan 77 cm (za, 07 dec 2019)
Mooie grote etagere van 3 laags. Hij is gemaakt van metaal en rotan. Zijn gewicht is 0.8 kilogram en hij staat stabiel op zijn plek. Aan de hendel kun je hem eenvoudig verplaatsen. De kleur is wit. Bestel Dulaire Etagère Groot 3 Laags Rotan 77 cm online bij fonQ. Alle Dulaire Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 129.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Porseleinen Kom Zwart/Wit 2L (Sat, 07 Dec 2019)
Mooie porseleinen kom in de kleur wit. Op de kom staat de zwarte tekst: Medium 2L. Het is een middelgrote kom met een diameter van 20.9 centimeter. Functioneel en decoratief op de eettafel of keuken. Bestel Dulaire Porseleinen Kom Zwart/Wit 2L online bij fonQ. Alle Dulaire Servies uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Witte Porseleinen Kom 3.5L (Sat, 07 Dec 2019)
Grote witte kom met een inhoud van 3.5L. Hij is gemaakt van porselein en weegt 2.1 kilogram. Je kunt de kom ideaal gebruiken voor salades en andere gerechten. Magnetron en vaatwasser bestendig. Bestel Dulaire Witte Porseleinen Kom 3.5L online bij fonQ. Alle Dulaire Servies uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Theepot Zwart Wit 0.6 L (Sat, 07 Dec 2019)
Stijlvolle goed afgewerkte theepot in de kleur zwart wit. Hij heeft een fijn handvat gemaakt van sterk hout. De theepot is gemaakt van keramiek en weegt 0.6 kg. Verder is de inhoud 0.6 liter. Bestel Dulaire Theepot Zwart Wit 0.6 L online bij fonQ. Alle Dulaire Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Theepot Grijs 0.6 L (Sat, 07 Dec 2019)
Mooie theepot in de kleur grijs. Theepot grijs heeft een fijn handvat en word inclusief 4 kopjes geleverd. Hij is gemaakt van keramiek en schenkt fijn in. Bestel Dulaire Theepot Grijs 0.6 L online bij fonQ. Alle Dulaire Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Theepot Blauw 0.6 L (Sat, 07 Dec 2019)
Theepot blauw heeft een heldere kleur. Ook is de theepot voorzien van een mooie glansafwerking. Het fijne handvat en de 4 meegeleverde kopjes maken het af. Bestel Dulaire Theepot Blauw 0.6 L online bij fonQ. Alle Dulaire Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Voorraadpot Koffie, Thee en Suiker - 4.5L (Sat, 07 Dec 2019)
Voorraadpot 3 laags is gemaakt van metaal. Alles wat je erin doet blijft lang bewaart, want het is luchtdicht afgesloten. De hoogte is 27 cm. Aanrader! Bestel Dulaire Voorraadpot Koffie, Thee en Suiker - 4.5L online bij fonQ. Alle Dulaire Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Drinkglas Water 0.3 L - 6 st. (Sat, 07 Dec 2019)
Chique drinkglas met zilveren opdruk 'H2O'. Het is een stevig zwaar glas met een uniek design. Het glas is mooi helder en heeft een inhoud van 0,3 liter. Bestel Dulaire Drinkglas Water 0.3 L - 6 st. online bij fonQ. Alle Dulaire Glazen en karaffen uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Muur Wijnrek Hout (Sat, 07 Dec 2019)
Stevig robuust wijnrek voor aan de muur. Gemaakt van massief hout. Hij is eenvoudig te bevestigen doormiddel van 2 metalen beugels. Plek voor 12 wijnflessen. Bestel Dulaire Muur Wijnrek Hout online bij fonQ. Alle Dulaire Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 119.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Hangend Wijnrek Hout (Sat, 07 Dec 2019)
Enorm robuust hangend wijnrek van hout. Mooie afwerking. Er is zelfs plaats voor de wijnglazen zelf én voor 3 wijnflessen. Makkelijk op te hangen. Bestel Dulaire Hangend Wijnrek Hout online bij fonQ. Alle Dulaire Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 129.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Luxe Wijnset Zwart (Sat, 07 Dec 2019)
Mooie wijnset in geschenkdoos van leer. Compleet met glazen venster en een onzichtbare magneetsluiting. De wijnset is voorzien van alle wijn toebehoren! Bestel Dulaire Luxe Wijnset Zwart online bij fonQ. Alle Dulaire Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Dienblad Rechthoek Hout 3 st. (Sat, 07 Dec 2019)
Mooie set van 3 houten dienbladen. Ze passen precies in elkaar. De afwerking van de dienbladen is hoog. Je kunt er handig mee serveren of decoreren in huis. Bestel Dulaire Dienblad Rechthoek Hout 3 st. online bij fonQ. Alle Dulaire Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Klein Koffie Dienblad Wit 6 st. (Sat, 07 Dec 2019)
Handige kleine dienbladen voor bij de koffie. Gemaakt van hout en gelakt in een witte kleur. Elk dienblad is voorzien van een fraaie tekst. Goede afwerking! Bestel Dulaire Klein Koffie Dienblad Wit 6 st. online bij fonQ. Alle Dulaire Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Snijplank Hout Vierkant (Sat, 07 Dec 2019)
Mooie onbehandelde snijplank gemaakt van mango hout. Ook geschikt als serveerplank of decoratie in de keuken. De plank weegt maar liefst 1.6 kilogram en is 3.5 cm dik. Mooi materiaal en strakke vorm. Bestel Dulaire Snijplank Hout Vierkant online bij fonQ. Alle Dulaire Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Rechthoekig Dienblad Wit (Sat, 07 Dec 2019)
Mooi functioneel rechthoekig dienblad in de kleur wit. Hij is voorzien van een mooie planten opdruk. Het dienblad is gemaakt van MDF hout en voorzien van een sterke laklaag. Het gewicht is 1 kilogram. Bestel Dulaire Rechthoekig Dienblad Wit online bij fonQ. Alle Dulaire Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dulaire Kaasplank Hout (Sat, 07 Dec 2019)
Hygiënische en mooie kaasplank gemaakt van hout. Het witte gedeelte is gemaakt van porselein en daarmee ook goed schoon te houden. Zijn gewicht is 1.2 kilogram. Bestel Dulaire Kaasplank Hout online bij fonQ. Alle Dulaire Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, dinsdag in huis EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Flora Castle Theepot Ruby 1,4 L (Sat, 07 Dec 2019)
De ultieme combinatei van Flora Castle als merk: het verzamelen van leuke momenten. Met je theepot op de bank kijkend naar je favoriete serie of met ene groepje vrienden bijkletsen onder het genot van een kop thee. Alles kan! Bestel Flora Castle Theepot Ruby 1,4 L online bij fonQ. Alle Flora Castle Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Flora Castle Theepot Sophia 1,4 L (Sat, 07 Dec 2019)
De ultieme combinatei van Flora Castle als merk: het verzamelen van leuke momenten. Met je theepot op de bank kijkend naar je favoriete serie of met ene groepje vrienden bijkletsen onder het genot van een kop thee. Alles kan! Bestel Flora Castle Theepot Sophia 1,4 L online bij fonQ. Alle Flora Castle Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Flora Castle Theepot Olivia 1,4 L (Sat, 07 Dec 2019)
De ultieme combinatei van Flora Castle als merk: het verzamelen van leuke momenten. Met je theepot op de bank kijkend naar je favoriete serie of met ene groepje vrienden bijkletsen onder het genot van een kop thee. Alles kan! Bestel Flora Castle Theepot Olivia 1,4 L online bij fonQ. Alle Flora Castle Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Flora Castle Theepot Gewn 1,4 L (Sat, 07 Dec 2019)
De ultieme combinatei van Flora Castle als merk: het verzamelen van leuke momenten. Met je theepot op de bank kijkend naar je favoriete serie of met ene groepje vrienden bijkletsen onder het genot van een kop thee. Alles kan! Bestel Flora Castle Theepot Gewn 1,4 L online bij fonQ. Alle Flora Castle Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk woensdag in huis EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Light & Living Champagnekoeler CRISTAL - Antiek-Brons (Sat, 07 Dec 2019)
Met deze champagnekoeler creëer je op tafel hoe dan ook een sfeervolle setting! Bestel Light & Living Champagnekoeler CRISTAL - Antiek-Brons online bij fonQ. Alle Light & Living Wijnaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 133.95 Meer informatie
>> meer lezen

Light & Living Champagnekoeler CHIQUE - Antiek-Brons (Sat, 07 Dec 2019)
Deze wijnkoeler brons brengt een sfeer van luxe en voorziet je altijd in koude versnaperingen! Bestel Light & Living Champagnekoeler CHIQUE - Antiek-Brons online bij fonQ. Alle Light & Living Wijnaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 179.95 Meer informatie
>> meer lezen

Light & Living Etagere LEIRA - Antiek-koper - 6-laags (Sat, 07 Dec 2019)
Accessoires zoals Etageres toepassen in je interieur maakt je huis tot een gezellig en sfeervolle plek! Met de juiste items creëer je een stijl die bij jou past. Bestel Light & Living Etagere LEIRA - Antiek-koper - 6-laags online bij fonQ. Alle Light & Living Keukenaccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk dinsdag in huis EUR 299.95 Meer informatie
>> meer lezen

"VintageView Wijnrek ""BIG BOTTLE"" Platinum" (Sat, 07 Dec 2019)
Geschikt voor 4 grote flessen, met chique platinum afwerking. Bestel "VintageView Wijnrek ""BIG BOTTLE"" Platinum" online bij fonQ. Alle VintageView Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 174.99 Meer informatie
>> meer lezen

"VintageView Wijnrek "" Double Six"" Platinum" (Sat, 07 Dec 2019)
Geschikt voor 12 flessen, in luxe Platinum afwerking. Let op dit is de platinum versie die u hier bekijkt. Bestel "VintageView Wijnrek "" Double Six"" Platinum" online bij fonQ. Alle VintageView Wijnrekken uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag in huis EUR 99.99 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

De beste pannen goedkoop online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0