De beste pannen goedkoop online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Braadpannen

Bent u op zoek naar de beste pannen✅ tegen de beste prijs en die online bestellen dan hebben wij u hier een webshop met de beste aanbiedingen! 

Wilt u echt een top pan met temperatuurmeter, bekijk dan eens de Combekk Braadpan met Thermometer Ø 28 cm.

De allereerste braadpan van Nederlandse bodem! Deze bijzondere ComBekk braadpan wordt gemaakt van gerecycled materiaal, zoals Nederlandse treinrails en oude bruggen. Een gietijzeren braadpan van uitstekende kwaliteit, mét geïntegreerde thermometer.


Hiernaast kunt ook profiteren van de volgende acties:

 

2e halve prijs op badkameraccessoires;

 

Bredemeijer theepot met gratis onderzetter

 

Gratis WMF koekenpan bij veel WMF pannensets

 

Tot 30% korting op koffie en thee items

 

Tot 60% korting op BK profiline pannenset

 

Tot 50% korting op pannensets

 

3+1 gratis op heel veel badtextiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ComBekk Braadpan met thermometer 

Een braadpan van volledig geëmailleerd gietijzer: ga je voor een ComBekk braadpan, dan ben je ervan verzekerd dat je nóóit meer een nieuwe braadpan hoeft te kopen. Een gietijzeren pan dankt zijn populariteit aan het feit dat hij de warmte goed vasthoudt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo ook de ComBekk braadpan!

 

De braadpan is zelfs geschikt om op de barbecue te gebruiken!

 

Meten is weten 

De braadpan is voorzien van een geïntegreerde thermometer, die precies aangeeft hoe de pan reageert op een warmtebron. Zo weet je precies wanneer het vlees de pan in moet en of het stoofvlees op de goede temperatuur staat te sudderen. Ook frituren is niet moeilijk. Van kroketten tot risottoballetjes: dankzij deze thermometer heb je zelfs de allermoeilijkste kooktechnieken onder controle!

 

Made in Holland

'De eerste gietijzeren pan van Nederlandse bodem'. Dat namen ze bij ComBekk wel heel letterlijk: de pannen van ComBekk worden volledig van gerecycled materiaal gemaakt, zoals Nederlandse treinrails! Met de juiste smeltoven en een uitgebalanceerde mix van materialen, levert ComBekk pannen van de allerbeste kwaliteit én blaast ze oude bruggen, gebouwen of voertuigen nieuw leven in.

 

Unieke braadpan: Made in Holland

Stoere braadpan van Ø 28 cm met geïntegreerde thermometer

Gemaakt van volledig geëmailleerd gietijzer

Bestaat uit 100% gerecycled materiaal

Van uitstekende kwaliteit: een pan voor de rest van je leven!

Pannen materialen

Van gietijzer en roestvrij staal, tot aluminium pannen met een antiaanbak- of keramische laag. Van welk materiaal moet jouw ideale pan zijn? En hoe onderhoud je dit materiaal het best? Lees hier alles over de verschillende materialen! 

 

Ook voor andere hulpmiddelen in de keuken kunt u hier terecht!

 

10 redenen om voor deze leverancier te kiezen:

• Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

• Gratis verzending en retour

• Kies zelf de gewenste afleverdatum

• Ook avondbezorging

• Minimaal 2 jaar fonQ garantie

• Thuiswinkel Waarborg

Verkozen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016

Verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Wonen’ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017, 2017-2018 én 2018-2019

• Voordeelbundels zorgen voor een hogere orderwaarde en korting voor de consument

• Uitgebreide betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, PayPal, Bankoverboeking, achteraf betalen met AfterPay, giftcards, FreeBees en met PIN (bij afhalen in showroom)

 


RSS productfeed

Tefal Ingenio Unlimited Pannenset - Set van 13 (di, 23 apr 2024)
Een verwijderbare handgreep, een stapelbaar ontwerp waarmee je ruimte in je keukenkastjes bespaart en een Thermo-Signal die aangeeft wanneer de pan warm genoeg is. Met deze Tefal Ingenio Unlimited pan een haal je een echte winnaar in je keuken! Bestel Tefal Ingenio Unlimited Pannenset - Set van 13 online bij fonQ. Alle Tefal Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 168.00 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Sauteerpan Ø 28 cm - Zwart (Tue, 23 Apr 2024)
Deze robuuste sauteerpan van Le Creuset is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en heeft een prachtig houten handgreep, die koel blijft tijdens gebruik. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en gaat gegarandeerd de rest van je leven mee! Bestel Le Creuset Sauteerpan Ø 28 cm - Zwart online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 160.99 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Koekenpan Ø 28 cm - Oranjerood (Tue, 23 Apr 2024)
Het voordeel van een zwaardere koekenpan is dat je hem niet zomaar van het fornuis af stoot. Daarnaast heeft deze gietijzeren koekenpan van Le Creuset een perfecte hitteverdeling en blijft het gietijzer lang op temperatuur! Bestel Le Creuset Koekenpan Ø 28 cm - Oranjerood online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

Greenpan Craft Koekenpannenset - Groen 3-delig (Tue, 23 Apr 2024)
Het stoere design, de contrasterende structuren en matte handgrepen van deze Craft koekenpannen van GreenPan maken het geen alledaagse set. Ze zorgen met de dikke, gesmeden boden voor een perfect bakresultaat. Kom maar op met die heerlijke gerechten! Bestel Greenpan Craft Koekenpannenset - Groen 3-delig online bij fonQ. Alle GreenPan Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 169.00 Meer informatie
>> meer lezen

BK Easy Induction Keramische Grillpan Ø 26 cm (Tue, 23 Apr 2024)
Met de BK Easy Induction Ceramic pannen bak je allerlei gerechten met gemak. Ze zijn voorzien van een thermolon keramische laag die antiaanbak eigenschappen heeft en milieuvriendelijk geproduceerd is. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Bestel BK Easy Induction Keramische Grillpan Ø 26 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 57.99 Meer informatie
>> meer lezen

SERAX - Ottolenghi - Feast Bord Ø 35 cm - Multicolor (Tue, 23 Apr 2024)
Met het Serax Feast servies geniet je nog meer van je maaltijd! Door het unieke design is het uitermate geschikt voor etentjes met je familie en vrienden. Tip: combineer met andere items uit de Serax Feast collectie voor een feestelijk geheel. Bestel SERAX - Ottolenghi - Feast Bord Ø 35 cm - Multicolor online bij fonQ. Alle Serax Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 49.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sola Diamond Pannenset 5-delig (Tue, 23 Apr 2024)
Deze luxe Diamond pannenset van Sola is gemaakt van roestvrij staal. De pannen hebben een sandwich-bodem die zorgt voor een goede warmteverdeling, extra dikke wanden die energie besparen en een praktisch afgietsysteem. Zo heb je geen vergiet meer nodig! Bestel Sola Diamond Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle Sola Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 206.00 Meer informatie
>> meer lezen

Sola Livorno Bestekset 90-delig (Tue, 23 Apr 2024)
Liefhebber van klassiek? Dan is de Livorno bestekset van Sola een goede aanvulling op tafel. Perfect voor speciale gelegenheden maar ook voor dagelijks gebruik. Het bestek is stijlvol, eenvoudig en comfortabel vormgegeven. Fijn! Bestel Sola Livorno Bestekset 90-delig online bij fonQ. Alle Sola Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 169.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal Renew ON Keramische Koekenpan Ø 32 cm (Tue, 23 Apr 2024)
Lekker koken met minder impact! De Renew ON serie van Tefal combineert koken met een kleinere ecologische voetafdruk. De pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Bak gerechten krokant en vetarm, dankzij de nieuwe keramische anti-aanbaklaag. Bestel Tefal Renew ON Keramische Koekenpan Ø 32 cm online bij fonQ. Alle Tefal Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 49.49 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal Renew ON Keramische Wokpan Ø 28 cm (Tue, 23 Apr 2024)
Lekker koken met minder impact! De Renew ON serie van Tefal combineert koken met een kleinere ecologische voetafdruk. De pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Bak gerechten krokant en vetarm, dankzij de nieuwe keramische anti-aanbaklaag. Bestel Tefal Renew ON Keramische Wokpan Ø 28 cm online bij fonQ. Alle Tefal Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 48.49 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal Renew ON Keramische Koekenpannenset Ø 20 + 24 + 28 cm (Tue, 23 Apr 2024)
Lekker koken met minder impact! De Renew ON serie van Tefal combineert koken met een kleinere ecologische voetafdruk. De pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Bak gerechten krokant en vetarm, dankzij de nieuwe keramische anti-aanbaklaag. Bestel Tefal Renew ON Keramische Koekenpannenset Ø 20 + 24 + 28 cm online bij fonQ. Alle Tefal Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 96.99 Meer informatie
>> meer lezen

BK Flow Cool Pannenset 5-delig (Tue, 23 Apr 2024)
Dat worden smakelijke gerechten met de Flow Cool pannenset van BK. De kookpannen zijn voorzien van een uniek afgietsysteem. Met een kwartslag draai vergrendel je de deksel zodat je veilig kunt afgieten. Daarbij blijven de handgrepen altijd koud! Bestel BK Flow Cool Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 299.99 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Skillet Vierkante Grill - Ø 26 cm - Meringue (Tue, 23 Apr 2024)
Gezonde voeding maak je klaar met deze Le Creuset Skillet grill die is gemaakt van gietijzer. De grill is geschikt voor alle warmtebronnen en heeft een gelijkmatige warmtespreiding. De steel wordt minder snel warm en ligt lekker in je hand. Bestel Le Creuset Skillet Vierkante Grill - Ø 26 cm - Meringue online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 113.99 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Pot met 4 Spatels - Meringue (Tue, 23 Apr 2024)
Of het nu is tijdens het bakken van vlees of vis of bij het maken van deeg voor lekker gebak is: deze Le Creuset spatels komen echt goed van pas. De spatels zijn gemaakt van siliconen en zijn hittebestendig tot maximaal 250°C. Geleverd met een pot. Bestel Le Creuset Pot met 4 Spatels - Meringue online bij fonQ. Alle Le Creuset Kookgerei uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 59.99 Meer informatie
>> meer lezen

SERAX - Marie Michielssen - La Mère Bestekset 24-delig - Zwart (Tue, 23 Apr 2024)
De bestekset uit de La Mère collectie van Serax onderscheidt zich van de klassieke bestekken. Het mes, de vork en lepels hebben namelijk organische, speelse vormen. Ze zullen gegarandeerd opvallen wanneer je de tafel dekt. Eet smakelijk! Bestel SERAX - Marie Michielssen - La Mère Bestekset 24-delig - Zwart online bij fonQ. Alle Serax Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 129.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zwilling Simplify 5-delige Pannenset (Tue, 23 Apr 2024)
We willen allemaal op een veilige manier kunnen koken. Dat doe je met de Zwilling Simplify pannenset. In de deksels is een zeef en dekselhouder geïntegreerd waardoor kokend water uitgieten op een makkelijke én veilige manier kan. Wel zo fijn! Bestel Zwilling Simplify 5-delige Pannenset online bij fonQ. Alle Zwilling Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 200.00 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Mixed Ceramics Pastaborden 4st. - Ø 22 cm - Dusty Rose (Tue, 23 Apr 2024)
Met het servies uit de Mixed Ceramics collectie van by fonQ kun je creatief zijn. Je creëert snel een stijlvolle tafelsetting met deze handgemaakte items. Al het servies is meerdere keren gebakken om tot deze unieke look te komen. Mix & matchen maar! Bestel by fonQ Mixed Ceramics Pastaborden 4st. - Ø 22 cm - Dusty Rose online bij fonQ. Alle by fonQ Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

Le Creuset Signature Koekenpannenset 2-delig (Tue, 23 Apr 2024)
Bakken en braden wordt een feestje met de hoogwaardige Signature koekenpannenset van Le Creuset. De pannen hebben een efficiënte warmtegeleiding- en verdeling. Daarnaast zijn ze slijtvast en makkelijk schoon te maken; ze kunnen in de vaatwasser! Bestel Le Creuset Signature Koekenpannenset 2-delig online bij fonQ. Alle Le Creuset Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 125.99 Meer informatie
>> meer lezen

BK Brilliant Koekenpannenset Ø 24/28 cm (Tue, 23 Apr 2024)
Bestel BK Brilliant Koekenpannenset Ø 24/28 cm online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

vtwonen Mokken 250 ml - 4 st. - Groen (Tue, 23 Apr 2024)
Ook zo'n fan van verschillende speelse koffiemokken in de kast? Dan passen deze van vtwonen zeker in jouw collectie! De stijlvolle mokjes staan zowel leuk op de keukenplank als op de salontafel onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Bestel vtwonen Mokken 250 ml - 4 st. - Groen online bij fonQ. Alle vtwonen Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 26.99 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving 70's Mokken 0,2 L - Set van 6 - Grounding (Tue, 23 Apr 2024)
Back to the seventies met deze hippe 70's kopjes van HKliving. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een stoere, aardse kleur. Zo creëer je een speels effect op tafel. Onze favoriet! Bestel HKliving 70's Mokken 0,2 L - Set van 6 - Grounding online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving 70's Cappuccinomok 0,3 L - Set van 4 - Verve (Tue, 23 Apr 2024)
Back to the seventies met deze hippe 70's kopjes van HKliving. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een stoere, aardse kleur. Zo creëer je een speels effect op tafel. Onze favoriet! Bestel HKliving 70's Cappuccinomok 0,3 L - Set van 4 - Verve online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

HKliving 70's Dessert Kommen Ø 12,5 cm - Set van 4 - Humus (Tue, 23 Apr 2024)
Back to the seventies met dit retro 70's servies van HKliving. De kommen zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben stoere, aardse tinten. Zo creëer je een speels effect op tafel. Onze favoriet! Bestel HKliving 70's Dessert Kommen Ø 12,5 cm - Set van 4 - Humus online bij fonQ. Alle HKliving Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 32.00 Meer informatie
>> meer lezen

ferm LIVING Ripple Decanteerkaraf - Clear (Tue, 23 Apr 2024)
Een heerlijk glaasje wijn schenk je natuurlijk vanuit de Ferm Living Ripple decanteerkaraf. Hij is mondgeblazen en heeft een ribbelige structuur wat hem wat extra's geeft. Leuk idee: combineer hem met de Ripple glazen voor een complete set! Bestel ferm LIVING Ripple Decanteerkaraf - Clear online bij fonQ. Alle Ferm living Wijnaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 43.99 Meer informatie
>> meer lezen

by fonQ Mixed Ceramics Kommen 4st. - Ø 15 cm - Dusty Rose (Tue, 23 Apr 2024)
Met het servies uit de Mixed Ceramics collectie van by fonQ kun je creatief zijn. Je creëert snel een stijlvolle tafelsetting met deze handgemaakte items. Al het servies is meerdere keren gebakken om tot deze unieke look te komen. Mix & matchen maar! Bestel by fonQ Mixed Ceramics Kommen 4st. - Ø 15 cm - Dusty Rose online bij fonQ. Alle by fonQ Servies uit voorraad leverbaar. Voor 21:00 besteld, morgen in huis EUR 44.99 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

De beste pannen goedkoop online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0