De beste pannen goedkoop online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Braadpannen

Bent u op zoek naar de beste pannen✅ tegen de beste prijs en die online bestellen dan hebben wij u hier een webshop met de beste aanbiedingen! 

Wilt u echt een top pan met temperatuurmeter, bekijk dan eens de Combekk Braadpan met Thermometer Ø 28 cm.

De allereerste braadpan van Nederlandse bodem! Deze bijzondere ComBekk braadpan wordt gemaakt van gerecycled materiaal, zoals Nederlandse treinrails en oude bruggen. Een gietijzeren braadpan van uitstekende kwaliteit, mét geïntegreerde thermometer.


Hiernaast kunt ook profiteren van de volgende acties:

 

2e halve prijs op badkameraccessoires;

 

Bredemeijer theepot met gratis onderzetter

 

Gratis WMF koekenpan bij veel WMF pannensets

 

Tot 30% korting op koffie en thee items

 

Tot 60% korting op BK profiline pannenset

 

Tot 50% korting op pannensets

 

3+1 gratis op heel veel badtextiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ComBekk Braadpan met thermometer 

Een braadpan van volledig geëmailleerd gietijzer: ga je voor een ComBekk braadpan, dan ben je ervan verzekerd dat je nóóit meer een nieuwe braadpan hoeft te kopen. Een gietijzeren pan dankt zijn populariteit aan het feit dat hij de warmte goed vasthoudt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo ook de ComBekk braadpan!

 

De braadpan is zelfs geschikt om op de barbecue te gebruiken!

 

Meten is weten 

De braadpan is voorzien van een geïntegreerde thermometer, die precies aangeeft hoe de pan reageert op een warmtebron. Zo weet je precies wanneer het vlees de pan in moet en of het stoofvlees op de goede temperatuur staat te sudderen. Ook frituren is niet moeilijk. Van kroketten tot risottoballetjes: dankzij deze thermometer heb je zelfs de allermoeilijkste kooktechnieken onder controle!

 

Made in Holland

'De eerste gietijzeren pan van Nederlandse bodem'. Dat namen ze bij ComBekk wel heel letterlijk: de pannen van ComBekk worden volledig van gerecycled materiaal gemaakt, zoals Nederlandse treinrails! Met de juiste smeltoven en een uitgebalanceerde mix van materialen, levert ComBekk pannen van de allerbeste kwaliteit én blaast ze oude bruggen, gebouwen of voertuigen nieuw leven in.

 

Unieke braadpan: Made in Holland

Stoere braadpan van Ø 28 cm met geïntegreerde thermometer

Gemaakt van volledig geëmailleerd gietijzer

Bestaat uit 100% gerecycled materiaal

Van uitstekende kwaliteit: een pan voor de rest van je leven!

Pannen materialen

Van gietijzer en roestvrij staal, tot aluminium pannen met een antiaanbak- of keramische laag. Van welk materiaal moet jouw ideale pan zijn? En hoe onderhoud je dit materiaal het best? Lees hier alles over de verschillende materialen! 

 

Ook voor andere hulpmiddelen in de keuken kunt u hier terecht!

 

10 redenen om voor deze leverancier te kiezen:

• Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

• Gratis verzending en retour

• Kies zelf de gewenste afleverdatum

• Ook avondbezorging

• Minimaal 2 jaar fonQ garantie

• Thuiswinkel Waarborg

Verkozen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016

Verkozen tot beste webshop in de categorie ‘Wonen’ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017, 2017-2018 én 2018-2019

• Voordeelbundels zorgen voor een hogere orderwaarde en korting voor de consument

• Uitgebreide betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard, PayPal, Bankoverboeking, achteraf betalen met AfterPay, giftcards, FreeBees en met PIN (bij afhalen in showroom)

 


RSS productfeed

Global GS9 Tomatenmes 8 cm (za, 15 aug 2020)
Het GS9 tomatenmes van Global is gemaakt van hoogwaardig cromova staal en is voorzien van het kenmerkende antislip heft met kuiltjes. Door de kleine slijphoek is het mes zeer scherp en snijdt hij moeiteloos door groente en fruit heen. Bestel Global GS9 Tomatenmes 8 cm online bij fonQ. Alle Global Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 77.00 Meer informatie
>> meer lezen

Maxwell & Williams White Basics Serviesset 30-delig (Sat, 15 Aug 2020)
Even een bord soep opwarmen in de magnetron? Geen probleem! De White Basics 30-delige serviesset van Maxwell and Williams kan in de magnetron en vaatwasser. Het witte ronde servies vormt een perfecte startersset voor 6 personen. Bestel Maxwell & Williams White Basics Serviesset 30-delig online bij fonQ. Alle Maxwell and Williams Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 82.95 Meer informatie
>> meer lezen

Woll Nowo Koekenpan Ø 24 cm (Sat, 15 Aug 2020)
De Woll Nowo koekenpannen zijn modern en heel erg handig! Ze beschikken over een krasbestendige antiaanbaklaag en een koelblijvende handgreep. Bovendien is de handgreep afneembaar en dat maakt deze pan ovenbestendig en gemakkelijk op te bergen! Bestel Woll Nowo Koekenpan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Woll Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 71.65 Meer informatie
>> meer lezen

Woll Nowo Koekenpan Ø 32 cm (Sat, 15 Aug 2020)
De Woll Nowo koekenpannen zijn modern en heel erg handig! Ze beschikken over een krasbestendige antiaanbaklaag en een koelblijvende handgreep. Bovendien is de handgreep afneembaar en dat maakt deze pan ovenbestendig en gemakkelijk op te bergen! Bestel Woll Nowo Koekenpan Ø 32 cm online bij fonQ. Alle Woll Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 85.10 Meer informatie
>> meer lezen

Woll Nowo Hapjespan Ø 24 cm (Sat, 15 Aug 2020)
De Woll Nowo hapjespan heeft een modern design met een mooie afwerking. Dankzij de krasbestendige antiaanbaklaag en de bakelieten handgreep is de pan extra prettig in gebruik. Ideaal: met afneembare handgreep voor ruimtebesparend opbergen. Bestel Woll Nowo Hapjespan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Woll Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 79.99 Meer informatie
>> meer lezen

Woll Nowo Inductie Koekenpan Ø 20 cm (Sat, 15 Aug 2020)
Ga voor gemak met de Woll Induction Line koekenpan! De pan is vervaardigd uit gegoten aluminium en heeft daardoor een goede warmteverspreiding. Ook heeft de pan een dikke bodem en een afneembare handgreep. Ideaal voor op inductie of in de oven! Bestel Woll Nowo Inductie Koekenpan Ø 20 cm online bij fonQ. Alle Woll Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 65.00 Meer informatie
>> meer lezen

Woll Nowo Inductie Hapjespan Ø 24 cm (Sat, 15 Aug 2020)
Geniet van koken met deze hapjespan van Woll. De pan heeft een dikke bodem en is daardoor geschikt voor gebruik op inductie. Dankzij de afneembare handgreep kan de pan ook in de oven tot 250 graden. De pan is gemaakt van sterk gietaluminium. Bestel Woll Nowo Inductie Hapjespan Ø 24 cm online bij fonQ. Alle Woll Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 87.75 Meer informatie
>> meer lezen

Trebs IJshoorntjes Wafelijzer (Sat, 15 Aug 2020)
Verras je visite met de lekkerste zelfgemaakte wafels voor het serveren van bijvoorbeeld ijs. De platen worden warm waarna je het beslag erop kan doen als het lampje brand. Na drie tot vijf minuten is je wafel klaar. Smullen maar! Bestel Trebs IJshoorntjes Wafelijzer online bij fonQ. Alle Trebs Elektrisch keukengerei overig uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 34.80 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal WokParty Duo (Sat, 15 Aug 2020)
"Gezellig met de familie wokken met deze Tefal WokParty Duo. In de wokpannetjes kan je heerlijke dingen bereiden en op de plaat zelf is plek voor zes kleine pannenkoekjes. De thermospot geeft aan wanneer je kan beginnen met bakken. " Bestel Tefal WokParty Duo online bij fonQ. Alle Tefal Elektrisch keukengerei overig uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 72.00 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Provence Plus Pannenset 5-delig (Sat, 15 Aug 2020)
Complete diners bereid je in een handomdraai in de Provence Plus pannenset van WMF! Ze hebben een energiebesparende bodem, mogen in de oven en zijn ook geschikt voor gebruik op inductie. Bestel WMF Provence Plus Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 170.60 Meer informatie
>> meer lezen

Philippi Wave Kaasmessenset 3-delig (Sat, 15 Aug 2020)
" 'Say Cheese' is niet nodig. Bij het zien van de mooie Wave Kaasmessenset van Philippi krullen je mondhoeken vanzelf omhoog! De set bestaat uit drie verschillende kaasmessen, geschikt voor alle soorten kazen. Geleverd in een mooie houten opbergkoffer!" Bestel Philippi Wave Kaasmessenset 3-delig online bij fonQ. Alle Philippi Messen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 30.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brabantia Broodtrommel met klepdeksel (Sat, 15 Aug 2020)
Ga voor kwaliteit en klasse met de broodtrommel van Brabantia. De trommel heeft een stevig klepdeksel en is geschikt voor minimaal 2 grote broden. De platte bovenzijde van de broodtrommel biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld voorraadbussen. Bestel Brabantia Broodtrommel met klepdeksel online bij fonQ. Alle Brabantia Bewaarbussen en trommels uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 42.95 Meer informatie
>> meer lezen

Princess 202040 Juice Extractor Sapcentrifuge (Sat, 15 Aug 2020)
"De Princess Juice Extractor Sapcentrifuge maakt de lekkerste sapjes klaar! Maak de gezondste sappen van groente en fruit boordevol vitaminen. Hij heeft een grote vultrechter en is helemaal demontabel om makkelijk schoon te maken. " Bestel Princess 202040 Juice Extractor Sapcentrifuge online bij fonQ. Alle Princess Elektrisch keukengerei overig uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bialetti Moka Express Percolator 12 kops (Sat, 15 Aug 2020)
De Moka Express espressomaker van Bialetti is stijlvol en elegant om te zien en zet daarnaast in een handomdraai de lekkerste koffie. Voeg simpelweg water en koffie toe en zet het apparaat op het vuur. Binnen enkele minuten staat er koffie klaar! Bestel Bialetti Moka Express Percolator 12 kops online bij fonQ. Alle Bialetti Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 45.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bialetti Moka Express Percolator 18 kops (Sat, 15 Aug 2020)
De Moka Express espressomaker van Bialetti is stijlvol en elegant om te zien en zet daarnaast in een handomdraai de lekkerste koffie. Voeg simpelweg water en koffie toe en zet het apparaat op het vuur. Binnen enkele minuten staat er koffie klaar! Bestel Bialetti Moka Express Percolator 18 kops online bij fonQ. Alle Bialetti Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 68.40 Meer informatie
>> meer lezen

Bialetti PressoFiltro Cafetière 0,35 L (Sat, 15 Aug 2020)
"Of je nu alleen wakker wordt met je liefde of met 6 logees in huis, maak iedereen blij met verse koffie! Met deze French Press van Bialetti zet je in een handomdraai op authentieke wijze heerlijke koffie. " Bestel Bialetti PressoFiltro Cafetière 0,35 L online bij fonQ. Alle Bialetti Thee en koffieaccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

GEFU 3-in-1 Appelschiller (Sat, 15 Aug 2020)
De 3-in-1 appelsnijder van GEFU schilt, ontpit en snijdt appels direct in spiralen: drie vliegen in één klap! De appelsnijder staat tijdens gebruik stabiel op het aanrecht vanwege de zuignap aan de onderzijde en is zeer makkelijk in gebruik. Bestel GEFU 3-in-1 Appelschiller online bij fonQ. Alle GEFU Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Devil Vispan (Sat, 15 Aug 2020)
De WMF vispan Devil heeft een prachtig design. Dankzij het hoogwaardige RVS gaat deze pan jarenlang mee. De pan heeft een sterke antiaanbaklaag en wordt geleverd met deksel van hittebestendig glas. Zo bereid je de lekkerste visjes helemaal naar wens! Bestel WMF Devil Vispan online bij fonQ. Alle WMF Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 149.00 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Ceramill Nature Zout- en pepermolenset (Sat, 15 Aug 2020)
De Ceramill Nature zout- en pepermolenset is vervaardigd uit oersterk Cromargan RVS en hoogwaardig eikenhout. Het keramische maalsysteem is naar wens aan te passen van grof naar fijn. Door het beschermdeksel blijven zout en peper extra lang lekker. Bestel WMF Ceramill Nature Zout- en pepermolenset online bij fonQ. Alle WMF Peper en zoutmolens uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 64.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tefal Ceramic Control White Inductie Koekenpan Ø 28 cm (Sat, 15 Aug 2020)
De Tefal Koekenpan Ceramic Control Inductie is perfect voor het bereiden van knapperige gerechten. Dankzij de thermo-spot technologie wordt het eten niet oververhit en blijven vitaminen en smaak behouden. Perfect voor dagelijks gebruik en inductie geschikt. Bestel Tefal Ceramic Control White Inductie Koekenpan Ø 28 cm online bij fonQ. Alle Tefal Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 33.90 Meer informatie
>> meer lezen

WMF Profi Plus Zeef 20 cm (Sat, 15 Aug 2020)
Een goede zeef is onmisbaar in de keuken. Deze praktische zeef uit de Profi Plus serie van WMF is fijnmazig waardoor hij perfect is voor het zeven van bloem of suiker! De zeef is geur- en smaakneutraal dus bruikbaar voor alle soorten voedsel. Bestel WMF Profi Plus Zeef 20 cm online bij fonQ. Alle WMF Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig (Sat, 15 Aug 2020)
Draai jij het vuur altijd op de hoogste stand? Bij de Conical Cool pannen pak je met een gerust hart de grepen vast. De vlamhuls beschermt de handgrepen en zo blijven ze koel. De sterke sandwichbodem zorgt voor een gelijkmatige hittegeleiding. Bestel BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig online bij fonQ. Alle BK Pannen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 200.10 Meer informatie
>> meer lezen

Serax Base Hoge Kom Ø 16 cm (Sat, 15 Aug 2020)
Deze praktische Base kom van Serax heeft een hoge rand en is daarmee ideaal voor bij het ontbijt of voor het serveren van soepen, rijstgerechten of sauzen. Het helder witte porselein en de ronde vormen zorgen voor een mooie, klassieke look op tafel. Bestel Serax Base Hoge Kom Ø 16 cm online bij fonQ. Alle Serax Servies uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 27.00 Meer informatie
>> meer lezen

Iittala Collective Tools Dienlepel klein (Sat, 15 Aug 2020)
De serie Collective Tools van Iittala bestaat uit een complete reeks praktisch en onmisbaar bestek dat je nodig hebt voor een modern gedekte tafel. De keukenhulpjes van geborsteld roestvrij staal hebben een strak, industrieel design. Bestel Iittala Collective Tools Dienlepel klein online bij fonQ. Alle Iittala Bestek uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

Iittala Collective Tools Kaasschaaf (Sat, 15 Aug 2020)
De serie Collective Tools van Iittala bestaat uit een complete reeks praktisch en onmisbaar bestek dat je nodig hebt voor een modern gedekte tafel. De keukenhulpjes van geborsteld roestvrij staal hebben een strak, industrieel design. Bestel Iittala Collective Tools Kaasschaaf online bij fonQ. Alle Iittala Keukengerei uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis EUR 39.90 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

De beste pannen goedkoop online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0