Keukenmixer van beste kwaliteit met RVS ruime mengkom

Bent u op zoek naar een keukenmixer van beste kwaliteit ✅ , zoek dan niet verder, wij hebben er hier een voor u gevonden!

Vindt u het ook zo heerlijk om zelf brood te bakken en zelf te bepalen wat er in het brood terecht komt, wij kunnen het helemaal voorstellen. Wij deden het altijd met een broodbakmachine, maar altijd dat gat in het brood, dat moest toch anders kunnen en dat kan inderdaad anders en nog veel sneller ook!

Een goede keukenmixer is een gemis in de keuken als die niet aanwezig is, maar koop dan gelijk een goede!!

 

Bij deze leverancier heb je een zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van het product. Retourneren is gratis.

 

Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 

Ook avondbezorging


Kenwood KVC7320S Chef Titanium Keukenmixer

 

Productinformatie

De Kenwood KVC7320S Chef Titanium keukenmachine brengt verlichting in de keuken. Het zware werk doet 'ie namelijk voor je. Maar ook letterlijk want deze Chef heeft verlichting in de mengkom. Zo houd je de inhoud van je 4,6 L kom goed in de gaten!

• Krachtige keukenmachine voor brood, taart en luchtig beslag

• Duurzame en stevige behuizing van gegoten aluminium

• Ruime RVS 4,6 liter mengkom, groot genoeg voor 2 broden

• Met 3 aandrijfpunten

 

• Inclusief 4 mengkomaccessoires en Thermo resist blender


 

Thermoresist blender

 

De Chef Titanium keukenmachine wordt geleverd met een glazen ThermoResist blender, waarmee je goed kunt combineren tussen koude en warme vloeistoffen zonder kans op breuk of troebelvorming. Eerst ijs crushen en daarna direct een hete soep blenden is dus geen enkel probleem! Deze glazen blender bevat afneembare, gemakkelijk te reinigen en roestvrij stalen messen.

Unieke planetaire draaibeweging 

 

In plaats van een routine draaiende beweging, zorgt de Kenwood unieke planetaire draaibeweging ervoor dat alle ingrediënten grondig in de kom gemengd worden, inclusief mengsel dat anders aan de zijkanten en de basis zou blijven plakken. Dit geeft je een consistent mengsel en betere resultaten, of je nu één enkel eiwit klopt of kilo's deeg kneedt.

 

 


Elektronische snelheidsregeling

Tijdens het mixen en kneden heb je altijd optimale controle dankzij de elektronische snelheidsregeling. Ook is de Chef Titanium voorzien van een pulsefunctie en een fold functie. Deze fold functie mengt ingrediënten voorzichtig zonder lucht te verliezen. Varieer daarbij met de snelheden om het beste resultaat te krijgen!

 

Mengkom en spatdeksel

De mengkom heeft een ruime inhoud van 4,6 liter waardoor het ook mogelijk is om grotere hoeveelheden te mixen.  Deze kom is voorzien van handvatten waardoor een mengsel gemakkelijk afgegoten kan worden. De machine wordt geleverd met een antispatdeksel. Dit deksel bestaat uit twee delen. Deze haal je van de keukenmixer af zonder dat je eerst je handen vies moet maken.

 

Prachtig vormgegeven

Deze keukenmachine van Kenwood ziet er bovendien zeer fraai uit. De behuizing is gemaakt van gegoten aluminium en daardoor bijzonder degelijk. Een topkwaliteit keukenmachine!

 


De Kenwood KVC7320S wordt geleverd met:

• Thermoresist blender

• Flexi-klopper

• Spiraalvormige deeghaak

• K-klopper

• Power garde

• Fold accessoire

• Antispatdeksel bestaande uit twee delen

• Aanvraagformulier voor een gratis receptenboek

De K-Klopper, power garde en deeghaak zijn volledig metaal. De accessoires zijn eenvoudig te vervangen.

 

Altijd een perfect resultaat

Creëer jouw eigen chef met deze geweldige en veelzijdige keukenmachine. De Chef Titanium is eenvoudig uit te breiden met één van de meer dan twintig accessoires. Zo gebruik je de keukenmachine zoals jij dat wilt. Maak een lekkere pasta of bak een taart, de keuze is aan jou! 

 


In juni 2019 tot ‘Best Reviewed’ uitgeroepen door Kieskeurig.nl

Dit product is in juni 2019 verkozen tot Best Reviewed op Kieskeurig.nl. Op Kieskeurig.nl beoordelen consumenten producten met een cijfer. De hoogst beoordeelde producten ontvangen dan het predicaat 'Best Reviewed'!

 


Voor meer mooie keukenmachines kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Keukenmixer van beste kwaliteit met RVS ruime mengkom

Reactie schrijven

Commentaren: 0