Wat zijn de best verkochte staafmixers

Bent u op zoek naar een staafmixer✅ maar welke moet u kopen? Er is zoveel keus dat u echt niet meer weet welke u moet kopen.

 

Wij hebben een overzicht gemaakt van de meest verkochte staafmixers, zodat u op uw gemak een keus kunt maken om de juiste keuze te maken.

 

Bij deze leverancier heb je een zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van het product. Retourneren is gratis.

 

Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 

Ook avondbezorging


 

Op plek 1 de Bosch MSM67170 Staafmixer

 

Productinformatie

De MSM67170 staafmixer van Bosch is geschikt voor het hakken, mixen en kloppen van ingrediënten. Ook heeft het apparaat een mes waarmee ijs wordt gemalen. Het apparaat heeft een afneembare mixvoet van RVS en is geschikt voor de vaatwasmachine.

Staafmixer met 4 zijdig geslepen mes

Met o.a. maatbeker met deksel en eiwitklopper

Vermogen: 750 Watt

12 snelheden

Ergonomisch design met grote softtouch knoppen

 

In juli 2019 tot 'Beste uit de test' verkozen door de Consumentenbond

Beste uit de test predicaat: de Consumentenbond kent dit predicaat toe omdat dit product de beste kwaliteit biedt binnen deze categorie. Dit product is als beste getest in juli 2019.


Op plek 2 Bosch MSM66120 Staafmixer

 

Productinformatie

De Bosch MSM66120 staafmixer is krachtig waardoor eenvoudig en snel ingrediënten fijnhakt. De staafmixer staaf maakt lekkere sausjes of dressing en het hak opzetstuk zorgt voor fijngemalen groenten. Inclusief maatbeker.

 

Stille motor met weinig trillingen

Krachtige mixer met 600 watt

12 verschillende snelheden

Met staafmixer staaf en hak opzetstuk

Ergonomisch design met grote softtouch knoppen

 


Op plek 3 Russell Hobbs Desire 3-in-1 Staafmixer

 

Productinformatie

Deze Desire 3-in-1-staafmixer is een echte alleskunner. Je kunt nu mixen, hakken, mengen en kloppen met één apparaat. Hiermee bespaar je niet alleen ruimte in de keuken, maar ook tijd doordat je geen andere apparaten tevoorschijn hoeft te halen!

 

Mixen, hakken, mengen en kloppen met één apparaat

Keuze uit 2 snelheden en pulseerfunctie

Inclusief mengbeker (700 ml), hakbeker (500 ml), gardeaccessoire en roestvrijstalen pureeraccessoire

Vaatwasserbestendige onderdelen

Oneindige mogelijkheden

 

De staafmixer wordt geleverd met een mengbeker van 700 ml, een hakbeker van 500 ml, gardeaccessoires en een roestvrijstalen pureeraccessoire. Met de twee snelheden en de pulseerfunctie heb je eindeloze mogelijkheden! Wil je groenten hakken of een soep maken? Allemaal geen probleem! Bovendien zijn de onderdelen vaatwasserbestendig. Dat is nog eens makkelijk.

 


Op plek 4 Philips HR1673/90 Avance Collection Staafmixer

 

Productinformatie

Met de Philips HR1673/90 Avance Collection Staafmixerset maak je de lekkerste smoothies, sauzen, soepen of cupcakes. Alles is mogelijk! Hij heeft een SpeedTouch bediening, hoe harder je drukt hoe meer vermogen je krijgt. Inclusief een turbostand.

Krachtige motor van 800 watt

Beker van 1,2 L voor mixen en kloppen van ingrediënten

Ingrediënten hakken met de XL-fijnsnijder

Slagroom en mayonaise maken met de garde

Vaatwasserbestendige onderdelen

Philips HR1673/90 Avance Collection Staafmixerset

Philips heeft een geavanceerde mengtechnologie ontwikkeld waarmee je constanter en sneller kunt mengen. De unieke ProMix-mengtechnologie maakt gebruik van een driehoekige vorm om een optimale werking te garanderen en biedt nog betere prestaties voor egale soepen en smoothies.

 

SpeedTouch bediening

Deze staafmixer van Philips beschikt bovendien over de ingebouwde SpeedTouch-technologie met variabele instellingen en een turbofunctie in één knop. Hierdoor is het mogelijk om de staafmixer op een intuïtieve manier te bedienen: hoe harder je drukt, hoe meer vermogen je krijgt. Op de manier kun je bijvoorbeeld langzaam beginnen met mixen en geleidelijk versnellen.

 

Meegeleverde accessoires

De Philips staafmixer wordt geleverd met de volgende accessoires:

 

Grote en kleine hakmolen, één van 300 ml en één van 1000 ml

1,2 L mengbeker

 

Garde

 


Op plek 5 Princess 221220 Staafmixer Set

 

Productinformatie

Kloppen, hakken en blenden doe je in een handomdraai met de Princess staafmixer set! Maak heerlijke smoothies, hak een ui fijn of klop verse slagroom met deze veelzijdige staafmixer. Door de ergonomische vorm ligt hij lekker in je hand.

 

Krachtige en veelzijdige staafmixer met garde, hakmolen en een maatbeker

Kies één van de wel 25 snelheidsstanden!

Hij ligt lekker in de hand door de ergonomische vorm

Gemakkelijk te demonteren om het gewenste opzetstuk te gebruiken

De losse onderdelen stop je met alle gemak in de vaatwasser

Veelzijdige staafmixer

Met de Princess staafmixer set maak je de heerlijkste smoothies, soep of slagroom klaar. Door de verschillende opzetstukken heb je altijd het juiste gereedschap voor elk gerecht in huis. Met de garde klop je bijvoorbeeld slagroom, beslag of roomkaas op voor lekkere taarten, gebakjes of pannenkoeken. De staafmixerbasis sluit je gemakkelijk aan op de hakmolen om uien, paprika, knoflook, kaas of zelfs chocolade fijn te hakken. Met de staafmixerkop hak, mix en blend je alles fijn tot een mooi, glad geheel. Maak bijvoorbeeld een gezonde smoothie of soep klaar of bereid babyhapjes. Door de sterke RVS-hakmessen en de 25 snelheidsstanden krijg je altijd het gewenste resultaat.

 

Verschil tussen de twee uitvoeringen

De Princess staafmixer set heeft twee uitvoeringen. De standaard uitvoering heeft met 800 Watt genoeg vermogen om alles voor je fijn te hakken en op te kloppen. De XL versie is een grotere uitvoering van de staafmixer set en om dezelfde kracht te leveren is het vermogen van de XL uitvoering dus iets hoger met 1000 Watt. Daarnaast heeft de hakmolen van de XL vier messen in plaats van twee en zijn de staafmixerkop en maatbeker groter. Het aantal accessoires dat erbij wordt geleverd is bij beide uitvoering hetzelfde, namelijk vier:

 

Staafmixerkop

Garde

Hakmolen

 

Maatbeker


Op plek 6 de Bosch MSM88190 MaxoMixx Staafmixer

 

Productinformatie

Bijzonder krachtig en een professioneel resultaat; maak kennis met de Bosch MaxoMixx. De staafmixer is voorzien van handig spiraalsnoer, heeft een motor van 800 Watt, twaalf verschillende snelheden en een extra turbo-stand.

 

Ultra sterke, hoge kwaliteit staafmixer

Extra turbo-stand voor maximale prestaties

Eén van de meest geruisloze apparaten

Snelheidsregelaar met 12 verschillende standen

 

Inclusief mix-maatbeker, mini chopper en garde


Op plek 7 de KitchenAid 5KHB2571ESX Staafmixer

 

Productinformatie

De staafmixer van KitchenAid is de perfecte meng-, mix en hakhulp in de keuken. Hij is instelbaar op 5 snelheden en wordt geleverd met 5 opzetstukken. De staafmixer inclusief accessoires kunnen eenvoudig opgeborgen worden in de luxe, stevige koffer.

 

Afmetingen: H 39,7 x Ø 6,5 cm

Materiaal: Metaal en RVS

Inclusief 5 praktische hulpstukken

Stille, efficiënte en krachtige motor

Perfect in te stellen door 5 snelheden

KitchenAid Staafmixer

De KitchenAid staafmixer is de perfecte hulp in de keuken voor het mengen, hakken en mixen van diverse ingrediënten. Het apparaat heeft een strakke, slanke vormgeving en is compact op te bergen. De staafmixer is gemaakt van hoogwaardig metaal en roestvrij staal waardoor hij zeer duurzaam is en makkelijk gereinigd kan worden.

 

Praktisch in gebruik

De softtouch handgreep zorgt voor een comfortabele en stevige grip tijdens het gebruik. Het apparaat heeft een krachtige gelijkstroom motor met vijf standen een zeer stille werking. Door de instelbare snelheid kan er zeer nauwkeurig gemixt worden afhankelijk van de ingrediënten waar je mee werkt.

 

Twee messen

Naast een standaard mes zijn de volgende twee messen ideaal voor het pureren of raspen van verschillende ingrediënten:

 

S-vormig mes is perfect vor het mengen, fijnmalen en pureren van groenten, sauzen, smoothies of gemalen ijs.

Stervormig mes is te gebruiken voor het fijnsnijden en raspen van bereid vlees.

Accessoires

Bij de staafmixer wordt een groot aantal accessoires meegeleverd. Deze accessoires zijn heel eenvoudig te verwisselen en de onderdelen zijn makkelijk van elkaar los te halen, zodat je deze heel snel en eenvoudig schoonmaakt. De volgende accessoires worden meegeleverd:

 

Twee mixstaven van 20 en 33 cm. De mixstaven zijn makkelijk te monteren en zijn geschikt voor alle soorten pannen en kommen.

Opschuimer/klopper is te gebruiken voor het opschuimen van melk of voor het mixen van beslag.

Draadgarde voor het kloppen van eiwitten, mayonaise of mousse.

Hakselhulpstuk is te gebruiken voor het fijnhakken van kruiden. Het hulpstuk bestaat uit een kom (600 ml), mes en adapter. Voorzien van een stevige antislipbodem zodat hij niet wegglijdt tijdens gebruik.

De staafmixer heeft tevens een panbeschermer. Deze klik je op de voet om geen krassen te maken op je pan of kom. Daarnaast ontvang je een mengbeker van één liter met een stevige handgreep en een antispatdeksel. Alle accessoires berg je op in de meegeleverde opbergdoos. Op plek 8 Kenwood HDP408WH TriBlade Staafmixer

 

Productinformatie

De Kenwood TriBlade is de ideale hulp in de keuken. Deze staafmixer wordt geleverd met vele handige accessoires en kan mixen, kloppen, hakken en pureren. Het TriBlade systeem met drie messen zorgt voor een perfect resultaat!

 

Krachtige staafmixer met 800 Watt vermogen

TriBlade-technologie voor een optimaal resultaat

Met turbostand voor extra vermogen

Accessoires zijn vaatwasserbestendig

Inclusief hakmolen, pureerstaaf, staafmixervoet en meer!

Een perfect resultaat

De Kenwood HDP408WH staat garant voor een perfect mixresultaat. Deze staafmixer is lekker krachtig dankzij de motor met 800 Watt vermogen. Voor extra kracht is de mixer bovendien voorzien van een turbostand. De TriBlade staafmixervoet, met drie roestvrijstalen messen, zorgt ervoor dat alle ingrediënten goed door de kom geleid worden. De staafmixer ligt prettig in de hand en is bovendien zeer eenvoudig te bedienen.

 

Inclusief verschillende opzetstukken

Deze Kenwood kMix staafmixer is ontzettend handig dankzij de verschillende opzetstukken. Voor het hakwerk wordt een hakmolen met afsluitdeksel meegeleverd. Met de soepstaafmixervoet wordt soep optimaal gemixed. Met de metalen pureerstaaf met twee voeten kun je zowel fijne als grove ingrediënten gemakkelijk pureren. Ook een ballongarde en een mengbeker met afsluitdeksel worden bij de staafmixer geleverd.

 

Meegeleverd:

 

TriBlade staafmixervoet

Soepstaafmixervoet

Ballongarde

Metalen pureerstaaf met 2 voeten

Hakmolen met afsluitdeksel

Mengbeker met afsluitdeksel


Op plek 9 Braun MQ3035WH Sauce Multiquick 3 Staafmixer

 

Productinformatie

Smoothies, pesto en saus je maakt het allemaal met de BrAun MultiQuick 3 MQ 3000 serie. In de bijgeleverde mengkom of direct in een pan of bak. De BrAun is simpel is gebruik en voorzien van twee snelheden, waaronder een turbostand.

 

Staafmixer met mengbeker, hakmolen en garde

2 snelheden waaronder een turbofunctie

Met extra mesje bovenop de messen

De PowerBell voet voorkomt spatten

Accessoires klik je er makkelijk op en haal je er makkelijk af

PowerBell Plus

De PowerBell Plus voet is voorzien van SplashControl. De ingrediënten spatten door de vorm van de voet niet op. De messen in de staafmixervoet hebben een groot snijoppervlak. Deze messen zijn voorzien van een extra (mini)mesje, ingrediënten die hoger in de voet komen worden zo ook gemixt.


Op plek 10 de KitchenAid 5KHB3581ECA Artisan Draadloze Staafmixer

 

Productinformatie

De KitchenAid Artisan staafmixer is draadloos wat voor optimale gebruiksvrijheid zorgt. De staafmixer wordt geleverd met enkele praktische accessoires en heeft vijf standen met duidelijke en stijlvolle LED indicator en heeft een ergonomisch design.

 

Afmetingen: H 48,2 x Ø 6,3 cm

Materiaal: Kunststof en RVS

Met vele accessoires

Stille, efficiënte en krachtige motor

Perfect in te stellen door 5 snelheden met LED indicator

KitchenAid Artisan Draadloze staafmixer

De KitchenAid staafmixer is een praktische en vooral complete hulp in de keuken voor het mengen, mixen, hakken en pureren van verschillende ingrediënten. De mixer is draadloos zodat hij zeer gebruiksvriendlijk is. Hij werkt op een herlaadbare 12 v li-ion batterij die eenvoudig op te laden is met de bijgeleverde oplader.

 

Krachtige, stille motor

De staafmixer heeft een krachtige gelijkstroom motor met vijf snelheden en een duidelijke LED indicator. De motor is zeer stil en extreem efficiënt en de LED indicator geeft een duidelijke indicatie van de snelheid. De staafmixer heeft een strak, ergonomisch design en is veilig op te bergen in de bijgeleverde opbergdoos.

 

Onmisbare accessoires

Bij de staafmixer wordt een groot aantal accessoires meegeleverd. Door de drie bijgeleverde messen kunnen alle meng-, mix- en hakklussen snel en probleemloos uitgevoerd worden en is het niet nodig om andere keukenmachines in huis te halen. De volgende accessoires worden meegeleverd:

 

Twee mixstaven van 20 en 33 cm. De mixstaven zijn makkelijk te monteren en zijn geschikt voor alle soorten pannen en kommen.

S-vormig mes is perfect vor het mengen, fijnmalen en pureren van groenten, sauzen, smoothies of gemalen ijs.

Stervormig mes is te gebruiken voor het fijnsnijden en raspen van bereid vlees.

Opschuimer/klopper is te gebruiken voor het opschuimen van melk of voor het mixen van beslag.

Panbeschermer beschermt pannen en kommen tijdens het gebruik van de messen op de staafmixer.

Draadgarde voor het kloppen van eiwitten, mayonaise of mousse.

Hakselhulpstuk is te gebruiken voor het fijnhakken van kruiden. Het hulpstuk bestaat uit een kom (600 ml), mes en adapter. Voor zien van een stevige antislipbodem zodat hij niet wegglijdt tijdens gebruik.

3 mesbeschermers voor het veilig opbergen van de verschillende messen

Mengbeker van 1 liter met een stevige handgreep en een antispatdeksel.


Een van deze mixers bestellen, kijk hier!

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

Wat zijn de best verkochte staafmixers

Reactie schrijven

Commentaren: 0