Heerlijke wijnen uit Australië online voordelig bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Bent u op zoek naar de lekkerste wijnen uit Australië  , dan bent u hier op het juiste adres.

De leverancier van deze wijnen is er in geslaagd om de lekkerste Australische wijnen in hun assortiment op te nemen.

De wijnen worden snel bij u thuisbezorgd en vaak zijn er leuke acties!

De afgelopen jaren heeft Australië Shiraz wijn weten om te toveren van een zware wijn tot een waardige vervanger van de luxe Rhônewijnen. De wijnmakers in het zonnige Australië kunnen zich nu met recht de Shiraz-specialisten noemen. Door de combinatie vol fruit en pure aroma's wordt het drinken van deze wijn een moment van puur genieten! 

 


Clovely Estate Shiraz

 

Druivensoort: Shiraz

Clovely Estate

 

Clovely Estate is een schitterend wijnhuis gelegen in de regio Queensland. Dit ligt ten westen van de stad Brisbane. Het is een prachtig gepassioneerd familiebedrijf welke al vier generaties actief is op agrarisch gebied, met onder andere mais, zuivel, varkens en runderen. Uiteindelijk is daar ook de wijn- en olijfgaard bijgekomen. De wijnmakers van Clovely Estate hebben een eindeloze energie en passie voor het maken van prachtige Australische kwaliteitswijnen.

 

Voor acties van deze leverancier kijk hier!

 

 


Water Dancer Semillon-Sauvignon Blanc Australia

 

2019 | Australië, Western Cape

 

Liefst vijf rode sterren gaf de Australische wijncriticus James Halliday aan Willow Bridge Estate, het Australische wijnhuis in de Ferguson Valley waar deze pittige witte Water Dancer uit de kelder komt. Het is de hoogste waardering die de criticus afgeeft en is alleen voor de beste wijnhuizen met de beste wijnen.

 

Druivensoort: Sauvignon Blanc, Sémillon

 

Past bij: Witte vis, zeevruchten, kip en zomerse salades

 

Levendig en verfrissend wit

 

Heldere witte wijn met groene nuances die de frisheid verklappen. De geur van vers gesneden limoen valt als eerste op, gevolgd door passiebloem, geurige kruiden en een beetje toast. In de mond trakteert deze Water Dancer op verse citrus, tropische vruchten, citroengras, kruisbes en een verrassend vleugje gember. Levendige en frisse witte wijn, vol sappige, druifachtige goedheid. Alsof er een engeltje over je tong fietst!

 

• Gratis thuisbezorgd vanaf 35 euro

• Gratis retourneren

• Niet lekker, geld terug

 

Als zoon van een akkerbouwer besloot Jeff Dewar, samen met zijn vrouw Vicky, zijn horizon te verbreden en zijn droom na te jagen: het maken van prachtige wijnen. Na hun eerste bezoek aan de Ferguson Vallei in 1996 waren ze overtuigd van de potentie van het gebied, dat enkele decennia geleden slechts een paar kleine wijngaarden telde. Een jaar later verdeelden ze hun eerste wijnstokken over zo’n 100 hectare wijngaard om daar een jaar later nog eens 20 hectare aan toe te voegen. Dat maakte Willow Bridge Estate tot het grootste wijnhuis in het gebied, dat tot die tijd een vrij onbekende regio was. Hun vertrouwen in de Ferguson Vallei, met het uitstekende klimaat en de goede bodemgesteldheid, bleek terecht. Willow Bridge geldt tegenwoordig als een van de beste wijnhuizen uit de regio. De vijf rode sterren van wijncriticus James Halliday bevestigen dat. De criticus baseert zijn oordeel namelijk niet alleen op de huidige prestaties, maar kijkt ook naar de geschiedenis van het wijnhuis, de manier waarop de wijnen worden gemaakt en de kwaliteit van wijnen uit voorgaande wijnjaren. En die zijn, ook volgens Halliday, keer op keer uitmuntend!

 

Wonderbaarlijk wijngebied

 

Als er een wijn is waarin de typische stijl van Western Australia naar voren komt, is het wel deze pittige en sappige Sémillon-Sauvignon Blanc. De blend won recentelijk de trofee voor de beste witte blend tijdens de Geographe Wine Show, die in het leven is geroepen om de kwaliteit van het wijngebied te behouden en te benadrukken. Oké, de druiven Sémillon en Sauvignon Blanc komen van oorsprong dan wel uit de Bordeaux, maar de afgelopen decennia hebben ze bewezen dat ze optimaal tot hun recht komen in de zuidwestelijke regio’s van Western Australia.

 

Het gebied vormt dan ook een officiële wijnregio onder de naam Geographe, afkomstig van Geographe Bay. De regio wordt onderverdeeld in drie heel verschillende gebieden: de kustregio die sterk onder invloed staat van de Indische Oceaan, het Donnybrook-gebied met een gematigder zeeklimaat en de Ferguson Vallei, waar de heuvels van de Djarling Range hun stempel drukken op het klimaat. Dat zorgt voor een uniek klimaat dat extreem zonnig en droog is, maar waar de Indische Oceaan voor een aangenaam briesje zorgt. De kalksteengrond doet de rest. Klimaat en bodem dragen zo bij aan het tot stand komen van wijnen van een bijzondere hoge kwaliteit.

 


Kunt u geen keuze maken uit al die heerlijke wijnen dan kunt u ook het Wijnpakket Australië bestellen.

 

Australië kan zich sinds enkele jaren een toonaangevend wijnproducent noemen. Weinig andere landen hebben hun export de afgelopen jaren zo explosief zien groeien als Australië. En al even weinig landen hebben zo'n spectaculaire uitbreiding van hun wijngaarden gezien. Om u kennis te laten maken met dit prachtige wijnland, zijn er zes heerlijke Australische wijnen samengevoegd tot een pakket. Waan u in Australië met onder andere een kruidige Shiraz en een frisse Sauvignon Blanc.


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

 

 


Heerlijke wijnen uit Australië online voordelig bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0