De lekkerste wijnen uit Frankrijk goedkoop online te bestellen

De lekkerste wijnen uit Frankrijk goedkoop online te bestellen

Bent u op zoek naar een lekkere wijn uit Frankrijk en wilt u die goedkoop online bestellen,dan kunt u hier de wijnen bestellen!

Kunt u geen keuze maken uit het wel zeer grote aanbod aan de lekkerste wijnen, probeer dan een wijnpakket Zuid-Frankrijk, er is een schitterend wijnpakket voor u samengesteld waarmee u al proevend kennis kunt maken met deze toonaangevende regio.

 

Zuid-Frankrijk is een geografisch onderdeel van Frankrijk, dat zich vanuit een denkbeeldige lijn van het centrale plateau in de Alpen tot de monding van de Garonne in de Golf van Biskaje uit Zuid-Frankrijk uitstrekt. De Franse wijnen afkomstig uit dit gebied zijn uiterst charmant en verleidelijk

 


De lekkerste wijnen uit Frankrijk goedkoop online te bestellen

Baron d'Embleme Merlot Pays d'Oc IGP

 

 

Bent u al bekend met de Franse wijnen en bent u op zoek naar de Baron d'Embleme Merlot Pays d'Oc IGP, dan hebben wij voor u wel een hele mooie aanbieding!

 

Deze leverancier maakt het nu wel erg speciaal! U ontvangt nu bij een pakket Baron d'Embleme Merlot, maar liefst 4 luxe Schott Zwiesel rosé wijnglazen t.w.v. € 34! Bij ons geen ingewikkelde spaarprogramma’s maar direct de glazen bij uw bestelling. Tip! U ontvangt de glazen bij elk pakket, dus hoe meer pakketten u bestelt, hoe meer glazen u ontvangt!

 

2018 | Frankrijk, Pays d'Oc

Baron d'Embleme Merlot Pays d'Oc IGP

 

Deze magnifieke wijn is gemaakt van de enorm populaire en veelzijdige Merlot druif. De wijn is heerlijk fruitig en smaken van kersen, bessen en bosvruchten zijn volop aanwezig. Heerlijk bij de barbecue of met een blokje kaas. Een charmante en verleidelijke Zuid-Franse wijn voor een sensationeel lage prijs.

 

Proefnotitie

Deze magnifieke wijn is gemaakt van de enorm populaire Merlot druif en heeft werkelijk een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitsverhouding! Volle neus met indrukken van bosvruchten en kersen. Droge, fruitige en soepele smaak. Fruit is bij deze wijn volop aanwezig in de vorm van kersen, bessen en bosvruchten. De afdronk is lang en vol.

 

Voor acties van deze leverancier kijk hier!

 

 


De lekkerste wijnen uit Frankrijk goedkoop online te bestellen

 

Goudbekroonde Bordeaux Selectie in luxe houten kist

 

Speciaal voor u zijn de grootste rode wijnen uit Frankrijk verzameld in een bijzondere collectie prijswinnende Bordeauxwijnen. De wijnen hebben stuk voor stuk één of meer gouden medailles ontvangen. Daarmee is deze prachtige wijnkist een echte must-have voor de fijnproever en de liefhebber van groot Frans rood. Om uzelf mee te verwennen of om cadeau te geven. Al zal het moeilijk worden dit prachtige wijnpakket met zes bijzondere en waanzinnig lekkere wijnen weg te geven. Want ja, de sensationeel lekkere wijnen in deze collectie stijgen met kop en schouders boven hun collega's uit Bordeaux uit. En dat zegt wat! 

 

 

*let op: de inhoud van dit pakket kan afwijken van de afbeelding. 

 

Château de Lussan AOC Bordeaux 2017

 

In het noordelijke puntje van het departement Gironde laat Merlot, op een bodem van klei en kalk, van zijn beste kant zien. Dat vertaalt zich een deze diep donkerrode en goudbekroonde wijn met een subtiel minerale neus, waarin tonen van tijm en laurier te bespeuren zijn. Fruitig en kruidig van smaak met een fijne toets vanille en uitgesproken tannines die het duidelijk aanwezige fruit benadrukken.

 

Château Roc de Minvieille Cuvée Les Tourelles Bordeaux 2017

 

Al twee eeuwen verzorgt de familie Gadras de wijngaarden van Roc de Minvieille. Het grootste deel van de wijngaard, met een bodem van klei en kalksteen, is voor Merlot, aangevuld met Cabernet Sauvignon. Die verhouding komt terug in deze Cuvée Les Tourelles met de complexe en intense neus van rijp fruit als zwarte bessen en pittige pepers. Een heerlijk zijdezachte Bordeaux die terecht met goud is beloond.

 

Château Puy de Guirande 2017

 

In het kleine wijngebied Marcillac, op de steile hellingen van het Massif Central, worden bijzonder smaakvolle wijnen gemaakt. Dit is er zo een. De blend van Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc won maar liefst vier medailles, waarvan twee gouden. Dit dankzij de delicate fruitige en bloemige neus en de kenmerkende tannines en zoethouttonen. Zo hoort een Bordeaux te zijn: aromatisch en harmonieus!

 

Château Les Reuilles Cuvée des Héritiers AOC Bordeaux 2017

 

Maar liefst zeven gouden medailles, waaronder een van Gilbert & Gaillard, hangen om de hals van deze romige Bordeaux waarin de druiven Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Malbec met de eer strijken. Samen leveren zij een rijke wijn met ronde fruitaroma’s. Ook in de mond veel fruit als zwarte pruimen en bessen en harmonieuze houttonen. Deze wijn verdient het gedronken te worden.

 

Château Taussin Marssot AOP Bordeaux 2017

 

Het is Jacques en Françoise Rochet, eigenaren van het wijndomein tussen de Dordogne en Garonne, wederom gelukt een dijk van een wijn te creëren. In deze goudbekroonde robijnrode Bordeaux van Merlot en Cabernet Sauvignon komen rood fruit en wilde bessen op harmonieuze wijze samen. In de mond zorgt Merlot voor de kenmerkende smaak van bessen. Met zachte tannines en een eindeloze afdronk.

 

Château Mathiot AOP Bordeaux 2016

 

Het kleine wijnhuis Château Mathiot, op de rechteroever van de Garonne, heeft in het magnifieke jaar 2016 een sublieme wijn gecreëerd. Diep robijnrood met aroma’s van rode en zwarte bessen en kruiden. Dat fruit keert in volle glorie terug in de mond, net als de kruidige toets. Een rijpe, evenwichtige en elegante Bordeaux, die volledig terecht met goud is beloond tijdens het Concours International de Lyon

 


Wijnpakket Baron d'Embleme Merlot 8 flessen + 4 glazen

 

Wijnvoordeel maakt het nu wel erg speciaal! U ontvangt nu bij een pakket Baron d'Embleme Merlot, maar liefst 4 luxe Schott Zwiesel rosé wijnglazen t.w.v. € 34! Bij ons geen ingewikkelde spaarprogramma’s maar direct de glazen bij uw bestelling. Tip! U ontvangt de glazen bij elk pakket, dus hoe meer pakketten u bestelt, hoe meer glazen u ontvangt!

 

2018 | Frankrijk, Pays d'Oc

Baron d'Embleme Merlot Pays d'Oc IGP

 

Deze magnifieke wijn is gemaakt van de enorm populaire en veelzijdige Merlot druif. De wijn is heerlijk fruitig en smaken van kersen, bessen en bosvruchten zijn volop aanwezig. Heerlijk bij de barbecue of met een blokje kaas. Een charmante en verleidelijke Zuid-Franse wijn voor een sensationeel lage prijs.

 

Proefnotitie

Deze magnifieke wijn is gemaakt van de enorm populaire Merlot druif en heeft werkelijk een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitsverhouding! Volle neus met indrukken van bosvruchten en kersen. Droge, fruitige en soepele smaak. Fruit is bij deze wijn volop aanwezig in de vorm van kersen, bessen en bosvruchten. De afdronk is lang en vol.

 

Er is praktisch geen wijnland te vinden waar de Merlot niet is aangeplant. Het is een veelzijdige druif die zowel volle en stevig wijnen geeft, maar ook zachte en zwoele wijnen. In Frankrijk is de druif vooral bekend door de klassieke wijnen uit Pomerol en St-Emilion. In de nieuwe-wijnwereld zoals Chili en Zuid-Afrika staat de druif garant voor verleidelijke sappige wijnen. Kenmerkend voor de Merlot is de geur en smaak van kersen en pruimen.

 

Zuid-Franse wijn

Zuid-Frankrijk heeft een prachtig gevarieerd landschap, met bergketens, rotsen en kleine pittoreske dorpen. Langs de Middellandse Zeekust zijn enorm veel wijngaarden. De Languedoc-Roussillon en de Provence zijn verantwoordelijk voor meer dan één derde van de wijngaarden in Frankrijk. Het gebied kent een aangenaam mediterraan klimaat met warme, droge zomers. De druiven ontwikkelen in de warmte volle en sappige aroma‘s. De Franse wijnen afkomstig uit dit gebied zijn uiterst charmant en verleidelijk.

 

Voor meer aanbiedingen van Franse wijnen kijk hier!

Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

RSS productfeed

Vallaresso Rosso di Montalcino (wo, 31 mei 2023)
Na vijftien maanden op grote vaten van Franse eiken, is deze Vallaresso Rossi di Montalcino klaar om de wereld te veroveren. De krachtige Italiaanse rode wijn is net als zijn grote broer Brunello di Montalcino gemaakt van Sangiovese Grosso. Die familieband komt goed tot uitdrukking in het glas, van waaruit de intense aroma's opstijgen van rijp rood fruit en zwoele kruiden. Pure verleiding, op en top Italiaans. En dat voor een fractie van de prijs van zijn grote broer. Genieten maar. EUR 14.49 Meer informatie
>> meer lezen

Mazas Tinto Roble Toro (Wed, 31 May 2023)
Wat een sublieme wijn! Zo lekker vol en mollig, dat de fijnproevers van Decanter 'm niet alleen met 97 punten hebben beloond, maar ook nog eens met een dikke platina-plak tijdens de Decanter World Wine Awards van 2022. Daarmee behoort deze houtgerijpte Mazas Tinto Roble vol donker fruit en tonen van hout en leer tot Decanters Best in Show. Het is voor het eerst dat een wijn uit het Spaanse gebied Toro het zo ver heeft geschopt. En hierdoor kan deze Mazas Tinto zich wat kwaliteit betreft meten met de groten der aarde. En de prijs? Die is zoals je kent van ons: onwaarschijnlijk laag. EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

 

 


De lekkerste wijnen uit Frankrijk goedkoop online te bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0