De lekkerste wijnen uit Portugal voordelig online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Bent u op zoek naar de lekkerste wijnen uit Portugal  , dan bent u hier op het juiste adres.

De leverancier van deze wijnen is er in geslaagd om de lekkerste Portugese wijnen in hun assortiment op te nemen.

De wijnen worden snel bij u thuisbezorgd en vaak zijn er leuke acties!

 

Actie:  Voor acties zie Lekkerste wijnen goedkoop online bestellen


Burton's Vintage Port 1984

 

Druivensoort: Shiraz

Clovely Estate

 

Wat een Port! Een dikke dertig jaar oud, mooi volwassen en waanzinnig complex. De wijnmakers van Caves Messias hebben de port 24 maanden laten rijpen op hout en vervolgens een flinke tijd te rusten gelegd in de fles. Het resultaat is een glas vol geconcentreerd rijp fruit, dat vraagt om een stukje Roquefort. Genieten!

 

Druivensoort: Tinta Barroca, Tinta Cao, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional

Past bij: Chocoladedesserts, Roquefort, Stilton en als aperitief

 

Deze prachtige portwijn komt van het beroemde portmakersbedrijf Barão de Vilar. De port is zacht, mooi ontwikkeld en zit vol smaken van rozijnen, krentjes en iets van jam. De afdronk verrast met een passend licht pepertje. Een fles vol ruim dertig jaar oude elegante wijsheid, dat vraagt om een beetje extra aandacht. Bij voorkeur in de vorm van een mooi stukje schimmelkaas. Decanteren voor het schenken wordt geadviseerd. Omdat de port erg oud is heeft deze flink wat bezinksel, het is daarom zeker een aanrader om de port voordat u deze gaat drinken te decanteren. Ook is de fles voorzien van een nieuwe kurk. Dit zien we uitsluitend bij de allerbeste wijnen van topniveau. Met verloop van tijd droogt de kurk namelijk uit en dit kan zorgen voor stukjes kurk in uw wijn wanneer u de wijn opent.

 

6 flessen 39,99 

Speciale prijs24,99 
U bespaart 38%

 

 

 

 

 


 

Portugal, Douro

Barão de Vilar White Sweet Port

 

Een bijzondere zoete witte port van wijnhuis Barão de Vilar die gemaakt is van enkel witte druiven. Deze port is een blend van verschillende portwijnen en heeft gerijpt in eikenhouten vaten genaamd “tonels”. Een bovenal fruitige port die het lekkerst is om flink gekoeld (8 tot 12 graden) te drinken als aperitief.

 

Deze bijzondere port is gemaakt door de Port maker Álvaro van Zeller, een telg van de befaamde adellijke familie van Zeller die zijn sporen reeds verdient heeft in de portwereld. Een heerlijke port die goed te combineren is met een fijne kaasplank of te drinken als een goed aperitief!

 

Portugese druiven

Deze port bevat bijzondere druivenrassen als de Goueio, Viosinho en Malvasia Fina lokale Portugese druivenrassen uit de Douro streek. De Viosinho druif geeft een vol karakter, maar ook frisheid, voor de witte port een frisse smaakmaker. De Malvasia Fina druiven worden veel gebruikt om witte wijnen te maken, deze zorgen voor het zoetige karakter waar de witte port om bekend staat.

 

Familiebedrijf Barão de Vilar

Barão (Baron) de Vilar is een oude titel die in 1828 werd verleend aan de families Kopke en van Zeller. Beide families zijn zeer belangrijk geweest voor hun rol in de handel in Portwijnen en worden dan ook gezien als de grondleggers van de portmarkt. In 1996 besloot de huidige Baron, Fernando van Zeller, om de titel 'Barão de Vilar' te laten registreren voor portwijn om zo de familietraditie te handhaven en zo ontstond het huis Barão de Vilar.

 

De familie Zeller heeft al sinds de 17e eeuw haar wortelen verbonden aan de wijn- en porthandel. De familie heeft een 14 generaties tellende kennis van de het maken van de mooiste soorten port. Door de uitstekende kennis die de familie in decennia heeft vergaard, zijn ze in staat de topkwaliteit port te maken die vaak vele jaren op vat hebben gerijpt.

 

6 flessen 13,98 Speciale prijs 9,99   U bespaart 29%


Kunt u geen keuze maken uit al die heerlijke wijnen dan kunt u ook een Wijnpakket Portugal bestellen.

 

De wijnbouw in Portugal is al eeuwen oud en is een ware schatkamer met vele rassen. De wijnen hebben aan finesse gewonnen, terwijl hun authenticiteit onveranderd gebleven is. Wij hebben een wijnpakket voor u samengesteld met 6 flessen Portugese wijn die stuk voor stuk uitstekend zijn Een wijnpakket met alom geroemde wijnen welke u zeker niet mag missen.

 

2018 | Portugal, Minho

Visconde de Garcez Vinho Verde DOC Branco

Op zoek naar een heerlijke klassewijn voor de zomerse dagen? Wij hebben 'm voor u gevonden in Portugal. In Vinho Verde DOC om precies te zijn. Hier worden de mooiste en beroemdste wijnen van Portugal gemaakt, die bekend staan om hun levendige karakter met de stuivend frisse aroma’s van groene appel, citrusvruchten en bloemen. Deze sprankelend frisse wijn van Visconde de Garcez is daar het schoolvoorbeeld van. Laag in prijs én in alcohol. Dat maakt deze Vinho Verde Branco tot de ultieme dorstlesser. Proost!

 

2015 | Portugal, Dão

D.Fuas Vinho Regional Terras do Dão Reserva

Met drie gouden medailles is ook deze jaargang van de houtgerijpte Reserva uit Dão een Portugees feest in de fles. Deze sappige wijn barst bijna uit zijn voegen door al het rijpe donkere fruit en heeft een zachte smaak dankzij de houtrijping op Frans eikenhout. Loopt het water u al in de mond? De wijn is nu op dronk en wordt, als u zoveel lekkers nog even kunt weerstaan, nog zachter. 

 

2018 | Portugal, Tejo

Adega da Vila Vinho Regional Tejo Tinto

Als enkele van de oudste en bekendste wijnhuizen in Portugal hun krachten bundelen, dan weet je dat het snor zit. Dat blijkt wel uit de vele onderscheidingen die de fruitige en evenwichtige Adega de Vila op naam heeft staan. Gemaakt in het wijngebied Tejo, dat bekend staat om zijn levendige én betaalbare wijnen.

 

59,99 Speciale prijs35,99 

U bespaart 40%

 

Een van deze lekkere wijnen bestellen of meer Portugese wijnen bekijken, klik hier!


Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

 

 


De lekkerste wijnen uit Portugal voordelig online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0