Wijnen bestellen uit de televisieserie Polopos

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Bent u op zoek naar Polopos wijnen ✅ uit de bekende televisie serie Polopos, dan kunt u voor de eerste wijnen al hier terecht. Kijkt u ook elke dag uit naar de geliefde serie Polopas, het Spaanse dorp en bent u benieuwd naar die wijnen, dan kunt u deze hier al bestellen!

 

Traditions Monastrell Organic

 

Het Spaanse Yecla is een klein en opkomend wijngebied dat bekend staat om authentieke kwaliteitswijnen die lekker én betaalbaar zijn. Op een tripje vanuit Polopos langs de Spaanse oostkust stuitten Christiaan en Kirsten Akkermans hier op de wijngaarden van de wijnmaker Bodegas y viñedos del mediterráneo. Geïnspireerd door de kennis van de wijnmakers, de tradities in de regio en innovatieve kelder van de familie, hebben Christiaan en Kirsten uit de bekende televisieserie Polopos, samen met de wijnmaker Traditions gecreëerd: een serie luxe én betaalbare organic wijnen. Zoals deze fruitige en rijke Monastrell met warme kruiden en zijdezachte tannines. Zacht in de mond én voor de portemonnee. Een eerlijke en heerlijke genietwijn!

 

Deze wijn bestellen, klik hier!

 

 

 

Voor acties van wijnen kijk hier!


 Traditions Macabeo Organic

 

Deze Macabeo is de frisse en expressieve witte variant uit de wijnserie Traditions van Christiaan en Kirsten Akkermans uit de bekende televisieserie vanuit het dorpje Polopos. Eerlijk, heerlijk én betaalbaar. Exact waar de authentieke en smaakvolle wijnen uit het opkomende wijngebied Yecla om bekend staan. Het stel maakte hier kennis met de wijnmaker Bodegas y viñedos del mediterráneo, die met veel toewijding vasthoudt aan eeuwenoude lokale tradities en op duurzame en milieuvriendelijke wijze echte kwaliteitswijnen maakt. Deze fonkelfrisse en betaalbare Traditions Macabeo Organic is daar hét schoolvoorbeeld van. Vol levendig en tropisch fruit, heerlijk droog en fris. Eerlijk en heerlijk genieten van pure kwaliteit tegen een zachte prijs!

 

Deze wijn bestellen, klik hier!

 

Voor meer voordelige POS wijnen kijk hier!

 

 


Wijnen bestellen uit de televisieserie Polopos

Reactie schrijven

Commentaren: 0