POS wijnen voordelig online kopen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

 

Bent u op zoek naar POS ✅ wijnen en wilt u deze voordelig inkopen dan kunt u hier zeker terecht. De familie POS beheerst de kunst om de heerlijkste wijnen te produceren. Zij slagen er steeds weer in om heerlijke wijnen te produceren!

 

We hebben hier voor u een aantal meest populaire POS wijnen voor u geselecteerd die zeker de moeite zijn om aan te schaffen.

In de kelders van de befaamde Chileense wijnmakerij Viña Indomita hebben wij de lekkerste wijnen voor u gevonden. 

 

Actie: 10% korting op POS Wijnen

Geldigheid: tot en met 05-04-2019

Kortingscode: WELKOMPOS

 

 

Voor acties kijk hier!


2017 | Chili, Central Valley

POS Cabernet Sauvignon-Merlot

We moeten het de Posjes nageven: zij weten wel wat lekker is. In de kelders van de befaamde Chileense wijnmakerij Viña Indomita ontdekte de familie deze rode allemansvriend, gemaakt van Cabernet Sauvignon en Merlot. Heerlijk fruitig en soepel. Licht gekruid en plezier licht voor de portemonnee. Een echte aanrader!

2017 | Chili, Central Valley

POS Chardonnay-Sauvignon Blanc

Schrijf de eerste review over dit product

Deze POS Chardonnay-Sauvignon Blanc is de vertolking van een goed en gelukkig huwelijk. Want als geliefden zich ergens tot een hoger niveau tillen, dan wel in deze intense wijn. Boterzacht dankzij de Chardonnay en tintelfris door de Sauvignon Blanc. Een geslaagd experiment van het Chileense wijnhuis Viña Indomita.

 

2017 | Chili

POS Sauvignon Blanc

 

Klaterend wit zonder poespas. Gewoon lekker! Laat dat maar aan het moderne Chileense Viña Idomita over. De wijnmakerij heeft wijngaarden in de beste gebieden van Chili en wijnmaker Roberto Carranca experimenteert graag met de opbrengst. Dat levert in dit geval een rijke en fruitige wijn die fladdert op de tong.

 

2017 | Chili, Maipo Valley

POS Merlot

Warm, zacht en bomvol rijp rood fruit. Deze Merlot, in duidelijke Chileense stijl, is gemaakt door de wijnmakers van Viña Indomita en geadopteerd door de familie Pos. De druiven groeiden op in de bekende en oude wijnstreek Maipo Valley. De kenmerkende klasse van die streek komt in volle glorie terug in deze Merlot.

 

2018 | Chili

POS Cabernet Sauvignon Rosé

Uit de bekwame handen van wijnmaker Roberto Carranca komt deze lekkere zomerse Rosé. Voor het moderne Chileense wijnbedrijf Viña Indomita maakt hij de meest bijzondere wijnen. Van uitgesproken klassiek tot verrassend modern, zoals deze uitbundige Rosé vol fruit en een zonnig zoetje. Dat vraagt om nog een glas!

 

2013 | Chili

POS Sparkling Wine Brut (3 flessen)

 

Iets te vieren? Laat dan de kurk van deze POS Brut maar knallen! De familie Pos trof deze sprankelende bubbels, met maar liefst drie gouden en twee zilveren medailles, aan in de kelder van het Chileense wijnhuis Viña Indomita. Heerlijk fruitig met een vleugje toast en een fijn snoer van feestelijke bubbels. Proost!

 

POS Sauvignon Blanc (3 flessen)

Klaterend wit zonder poespas. Gewoon lekker! Laat dat maar aan het moderne Chileense Viña Idomita over. De wijnmakerij heeft wijngaarden in de beste gebieden van Chili en wijnmaker Roberto Carranca experimenteert graag met de opbrengst. Dat levert in dit geval een rijke en fruitige wijn die fladdert op de tong.

 

POS Merlot (3 flessen)

Warm, zacht en bomvol rijp rood fruit. Deze Merlot, in duidelijke Chileense stijl, is gemaakt door de wijnmakers van Viña Indomita en geadopteerd door de familie Pos. De druiven groeiden op in de bekende en oude wijnstreek Maipo Valley. De kenmerkende klasse van die streek komt in volle glorie terug in deze Merlot.

 

POS Sparkling Wine Brut (1 fles)

Iets te vieren? Laat dan de kurk van deze POS Brut maar knallen! De familie Pos trof deze sprankelende bubbels, met maar liefst drie gouden en twee zilveren medailles, aan in de kelder van het Chileense wijnhuis Viña Indomita. Heerlijk fruitig met een vleugje toast en een fijn snoer van feestelijke bubbels. Proost!

 

Voor meer voordelige POS wijnen kijk hier!

 

 

 

 

 

 


Winterwijnen

POS wijnen voordelig online kopen

Reactie schrijven

Commentaren: 0