De wijnen van de familie Meiland nu online te bestellen

De wijnen van de familie Meiland nu online te bestellen

Bent u benieuwd naar de wijnen van de familie Meiland uit de bekende televisie serie , dan kunt u hier de wijnen bestellen!

De leverancier mag de exclusieve voorverkoop doen van de familie Meiland wijnen. Consumenten kunnen dus alleen hier de desbetreffende wijnen aanschaffen zolang de voorraad strekt. 

 

Vanaf 30-08-201 is Meiland weer op TV, dit wordt gevierd met twee nieuwe Meiland wijnen.

 

Actie: Meiland feestdagen pakketten

 

Code: MEILAND5.

 

Geldigheid: vanaf 20-11-2021 tot en met 24-12-2021

 

Voorwaarden: De actiecode is geldig bij minimale besteding van € 30,- en is inwisselbaar t/m 28-02-2022. De code is niet in te wisselen op cadeaubonnen of i.c.m. andere actiecodes. Druk en of zetfouten voorbehouden. Niet geldig op outletwijnen en cadeaubonnen.

 


De wijnen van de familie Meiland nu online te bestellen

La famille Meiland Merlot Pays d'Oc IGP

 

Wijnen, wijnen, wijnen! Familie Meiland weet wel wat lekker is als het om wijn gaat. Of dat nu rood, wit of rosé is, stuk voor stuk zijn de wijnen die op Château Marillaux worden geschonken om je vingers bij af te likken. Deze soepele Merlot is dé favoriet van de familie Meiland en staat ook hoog in onze top tien. Geniet mee met de familie en proost met een glas heerlijke Merlot. 

 

Wijnen, wijnen, wijnen!

De La famille Meiland Merlot is een dieprode wijn van honderd procent Merlot. De wijn heeft intense aroma’s van bramen, bessen en zwarte kersen. Heerlijk zacht en tegelijkertijd krachtig van smaak met veel rijp en sappig fruit als bosbessen, bramen en kersen. Deze fantastische Merlot is perfect om zo van te genieten, met een blokje oude kaas of bij een sappige biefstuk.

 

Samen met partner Erica, dochter Maxime, kleindochter Claire en huisvriendin Caroline heeft Martien Meiland een verwaarloosd château omgebouwd tot een sfeervol bed & breakfast genaamd Château Marillaux. En als we een ding zeker weter is dat de familie wel van een glaasje wijn houdt. Of dat nu om half twaalf ’s ochtends is of om vier uur ’s middags, de hele dag door worden er prachtige wijnen geschonken op Château Marillaux. Omdat het Château helaas tot 2021 zit volgeboekt heeft de familie Meiland besloten om hun absolute favorieten naar Nederland te halen zodat ook u kunt genieten van deze soepele, en toch krachtige Merlot.

 

Merlot

Merlot is een Franse druif uit Bordeaux die wereldwijd enorm populair is. Naarmate de populariteit van Bordeauxwijn zich over de hele wereld verspreidde, deed de populariteit van Merlot dat ook. Er is dan ook haast geen wijnland te vinden waar de Merlotdruif niet staat aangeplant. De wijn staat bekend om zijn zachte, sensuele textuur en benaderbare stijl en wordt daarom vaak gebruikt in combinatie met de krachtigere Cabernet Sauvignon. In de La Famille Meiland Merlot steelt de druif in zijn eentje de show, en geloof ons: dat doet-ie uitstekend!

 

Voor acties van deze leverancier kijk hier!

 

 


La famille Meiland Chardonnay Pays d'Oc IGP

 

Als er één ding zeker is, dan is het dat de familie Meiland wel van een glaasje wijn houdt. Of dat nu om half twaalf ’s ochtends is of laat in de middag: wijnen, wijnen, wijnen! Deze sappige en exotische Chardonnay is een van de favorieten van de familie en staat inmiddels ook bij ons hoog in de top tien. Geniet mee met de familie en proost met een heerlijk glas Chardonnay.

 

 

Prijs 7,99

 

Druivensoort: Chardonnay

 

Lekker tot laatste slok!

 

Prachtige goudgele Chardonnay met groene reflecties en aroma's van perzik, ananas, peer en citrus. De La famille Meiland Chardonnay is een heerlijk rijke wijn. Vol van smaak dankzij het kenmerkende Chardonnay-fruit, schitterend aangevuld met een vleugje hout en vanille. De afdronk is aangenaam fris en trakteert op dat lekkere en typische 'vetje'. Perfect bij de borrel, gebraden kip en gerookte vis.

 

Wijn plus Meiland glazen bestellen, klik op de foto!


La famille Meiland Rosé Pays d'Oc IGP

 

 

Één ding is zeker, en dat is dat de familie Meiland wel van een glaasje wijn houdt. De absolute favoriet van de familie is deze overheerlijke Rosé. Na een keer proeven waren wij om en ook bij ons staat deze prachtwijn inmiddels hoog in de top tien. Prachtig roze van kleur en vol fruitige smaken van aardbei, rode bessen en framboos. Santé! (nu alvast bestellen. Dit product wordt op 06-12 verwacht) 

 

Prijs 7,99

 

Druivensoort: Cinsault

 

Smaakprofiel: Intens & Fruitig

Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

 

 


De wijnen van de familie Meiland nu online te bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0