Dit jaar geen schaatsbaan in het spoorwegmuseum

Dit jaar geen schaatsbaan in het spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum ✅ viert nu kerst in winterse sferen. Het spoorwegmuseum is altijd leuk voor jong en oud, leerzaam en ontspannend. Kom deze kerstvakantie voor een onvergetelijk dagje uit voor het hele gezin naar het Spoorwegmuseum. Ook dit jaar verandert het museum in het sfeervolle Winter Station. Van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021 brengen kampvuurtjes, ontelbare lampjes, kerstdecoraties en een antieke carrousel het hele museum in een romantische wintersfeer.

 

Winterstation in 2022 weer open, kijk hier!

 


Dit jaar geen schaatsbaan in het spoorwegmuseum

Winter Station

 

We hangen de schaatsen een jaartje aan de wilgen. Omdat we tijdens de kerstvakantie vanwege corona geen ijsbaan in het museum kunnen hebben, blijft de museumhal gevuld met prachtige internationale restauratierijtuigen uit de tentoonstelling ‘Tosti’s Truffels Treinen’. De rijtuigen zijn allemaal toegankelijk voor publiek.Tijdens Winter Station is er een speciaal winters en op de tentoonstelling afgestemd programma met presentaties van onze EduTRAINers, een speurtocht en zelf koksmutsen knutselen. Tijdens een speciale etiquetteles leer je hoe het hoort als je chique gaat dineren. En vergeet niet een rondje te draaien in de nostalgische draaimolen!

 

Dit jaar geen schaatsbaan in het spoorwegmuseum

De tentoonstelling bijzondere restauratierijtuigen in Spoorwegmuseum wordt verlengd

Attracties

Naast de winterse gezelligheid en de tentoonstelling valt in het museum nog meer te ontdekken; alle attracties zijn de hele kerstvakantie geopend. Reis door de geschiedenis en de toekomst van de spoorwegen in de prijswinnende attractie De Vuurproef. Bezoek het onlangs vernieuwde Stalen Monsters, waar je in een heuse achtbaan alles te weten komt over werken bij het spoor. In de Grote Ontdekking ga je met een speciale lift twee eeuwen terug in de tijd en maak je kennis met de allereerste trein. In het Techlab vertellen we je alles over de techniek van het spoor.

 

Met korting naar Winter Station

Het Spoorwegmuseum is tijdens de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur (m.u.v. 24, 25, 26 en 31 december). Het museum is ook geopend op 1 januari. Een tip is het dalurenticket: na 15.00 uur betaal je slechts €7,50 entree per persoon.

 

Kijk hier voor de ticketverkoop Winter Station en de reserveringsmogelijkheden. 

 

www.spoorwegmuseum.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Dit jaar geen schaatsbaan in het spoorwegmuseum

Reactie schrijven

Commentaren: 0