Data Schaatsbaan in het Spoorwegmuseum, hij gaat weer open

Schaatsbaan gaat weer open in het Spoorwegmuseum

IJspret in Spoorwegmuseum ✅ tijdens kerstvakantie

Iedere middag discoschaatsen tussen de treinen

Het is inmiddels een bekende traditie: schaatsen in het Spoorwegmuseum. Ook deze kerstvakantie kunnen de ijzers weer uit het vet, tussen de historische treinen van het Spoorwegmuseum ligt als vanouds een echte ijsbaan. Het hele museum is van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 tijdens Winter Station twee weken lang in romantische wintersfeer met activiteiten en live muziek. Iedere dag om 16.00 uur gaan de discolampen aan en draaien we het volume van de muziek hoger, dan is het discoschaatsen! Een tip is het dalurenticket, entree na 15.00 uur kost slechts €9,50.


Schaatsbaan gaat weer open in het Spoorwegmuseum

Winter Station

Het Spoorwegmuseum heeft altijd al een nostalgische uitstraling met het klassieke Maliebaanstation en de oude (stoom)locomotieven en treinen. In de kerstvakantie gaat daar een schepje bovenop. Kerstbomen, decoraties, guirlandes en duizenden lichtjes zorgen voor de ultieme kerstsfeer. De winterse gezelligheid spat er vanaf. Winter Station staat garant voor een gezellig en sfeervol dagje uit voor de hele familie. Dit komt niet alleen door de prachtige aankleding, dagelijks is er ook een gevarieerd programma met lekker eten en drinken en allerlei leuke activiteiten voor de kinderen.

IJsbaan

In de museumhal ligt een echte ijsbaan waar rondjes kunnen worden geschaatst om een antieke stoomlocomotief. Schaatsen zijn gratis te leen. Voor de kinderen is er een apart krabbelbaantje, voor hen zijn er speciale schaatsrekjes beschikbaar. De koek en zopie kan natuurlijk niet ontbreken. Rondom de ijsbaan kan iedereen genieten van heerlijk eten en drinken, terwijl de kinderen zich vermaken op de gladde ijzers. In de Expositieruimte draait een antieke draaimolen. Deze carrousel stamt uit 1903 en biedt eindeloos plezier voor de kleintjes. Buiten branden gashaarden waarboven marshmallows geroosterd kunnen worden.

Dalurenticket

Het museum is in de kerstvakantie (inclusief 1 januari) geopend van 10.00 tot 19.00 uur, met uitzondering van 24, 25, 26 en 31 december. Een speciaal dalurenticket voor entree na 15.00 uur kost €9,50 per persoon.Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

3581 XW Utrecht

 

Winter Station in het Spoorwegmuseum

24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Dagelijks van 10 – 19 uur (m.u.v. 24, 25, 26, 31 december: 10 – 17 uur). Dagelijks vanaf 16.00 uur discoschaatsen op de ijsbaan.

 

Ticketprijs regulier €17,50. Dalurenprijs na 15.00 uur €9,50.

 

 

www.spoorwegmuseum.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Data Schaatsbaan in het Spoorwegmuseum, hij gaat weer open

Reactie schrijven

Commentaren: 0