Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Op zoek naar leuk speelgoed, kies het leukste tafelspel wat er is ✅ het  FAMILIESPEL: MONOPOLY CLASSIC!

Wie kent het niet: Spel Monopoly Classic! Het leukste familiespel voor jong en oud. Speel het op een spelletjesavond, op vakantie of gewoon wanneer je maar wilt.

Spel Monopoly Classic heeft nu 3 nieuwe pionnen!

Dinosaurus

Pinguïn

Eendje

 

Welke pion kies jij? Begin bij start en dobbel net zolang totdat je genoeg straten, huizen en hotels hebt. Wie wint?!

 

Dit spel bestellen, klik hier!


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

42108 Lego Technic Mobiele Kraan

 

GROTE GELE LEGO TECHNIC KRAAN!

 

Lego, wie heeft er niet mee gespeeld, altijd een bestseller en gaat jaren mee!

 

Deze grote 42108 Lego Technic Mobiele Kraan ziet er levensecht uit! Begin snel met het bouwen, want dit is een grote uitdaging. Heb je al de stukjes in elkaar gezet? Dan kun je ermee spelen! Rijd de kraan naar de goede plek, klap de steunpootjes uit en beweeg de arm omhoog en naar beneden.

 

Ben je klaar met spelen? Zet de kraan dan op een mooie plek op je kamer, want dit bouwwerk mag zeker gezien worden!

 

Kenmerken:

Lego Technic mobiele kraan

1292 bouwstenen

Afmetingen: 78 cm x 48 cm x 11 cm

Vanaf 10 jaar 

 

DETAILS

Leeftijd        : vanaf 10 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 5702016617474

Merk         : Lego

Fabrikant : Lego

Materiaal : Kunststof

 

Deze kraan bestellen, klik hier!


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

MAAK DE MOOISTE KAPSELS EN MAKE-UP LOOKS!

 

Het leukste speelgoed voor meisjes, welk meisje wil er niet haren borstelen en leuk in model brengen!

 

Wil jij later kapster of visagist worden? Begin dan nu alvast met oefenen op dit Baby Born Sister Styling Head! Het styling head heeft mooie lange blonde haren, waar je de mooiste en opvallendste kapsels mee kunt maken. Gebruik het make-uppalet om mooie oogschaduw aan te brengen op het gezicht en geef je styling head zo een echte make-over!

 

Kenmerken:

Baby Born styling head

Inclusief: make-uppalet, haarelastiekjes, bloempinnen, haarband, haarborstel en clips

Vanaf 3 jaar

DETAILS

Leeftijd : vanaf 3 jaar

Geschikt voor : Meisjes

EAN code : 4001167828694

Merk : Baby Born

Fabrikant : Zapf Creation

Materiaal : Kunststof

 

Baby Born Sister Styling Head bestellen, klik hier!

 


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

SUPER GAVE CARRERA RACEBAAN VAN 9 METER LANG!

Ben jij klaar voor de start? 3..2..1.. go!! Met de Carrera Racebaan 900cm DTM Race Up kun je de spannendste races houden op een wel 9 meter lange baan! Zet de raceauto's klaar voor de start en wacht tot de race begint. Laat zien wat je kunt en versla je tegenstander iedere keer weer!

 

Kenmerken:

Carrera racebaan DTM race up

Inclusief 2 raceauto's 

9 meter lange baan

Vanaf 6 jaar

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 6 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 4007486625204

Merk         : Carrera

Fabrikant : Carrera

Materiaal : Kunststof

 

Deze racebaan online bestellen, klik hier!

 


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

RADIOGRAFISCH BESTUURBARE AUTO R/C AUTO CARRERA RED HUNTER 1:18

 

HOUD COOLE RACES MET DEZE STOERE BESTUURBARE AUTO!

Met de Radiografisch Bestuurbare Auto R/C Auto Carrera Red Hunter 1:18 race je sneller dan ooit! De auto kun je met de controller besturen en hij kan tot wel 25 km/u racen. Maak scherpe bochten, verbreek je snelheidsrecords en daag je vrienden uit voor epische battles. Met deze auto beleef je urenlang raceplezier!

 

Kenmerken:

Bestuurbare Auto Carrera Red Hunter

Maximale snelheid: 25 km/u

Rijdt tot 20 minuten achter elkaar

Vanaf 8 jaar

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 8 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 9003150115717

Merk         : Carrera

Fabrikant : Carrera

Materiaal : Kunststof

 

Deze RADIOGRAFISCH BESTUURBARE AUTO R/C AUTO CARRERA RED HUNTER 1:18 online bestellen, klik hier!

 


VTECH KIDIZOOM VLOGGERCAM

 

 

 

MAAK JE EIGEN VLOGS MET DEZE CAMERA!

Word een echte vlogger met deze Vtech Kidizoom Vloggercam! De camera komt met een handig statief, polsbandje en greenscreen en heeft meer dan 20 geanimeerde achtergronden. Ga op een goede plek zitten, zet je greenscreen en camera klaar en begin met het filmen van je eigen gave vlogs! 

 

Kenmerken:

Vtech vloggercamera

Inclusief polsbandje, statief en greenscreen

Met 20 geanimeerde achtergronden

Uitbreidbaar geheugen met SDkaart

720p HD voor video's en 5MP voor foto's 

2.4 inch lcd-scherm

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 5 jaar

Geschikt voor : Jongens en Meisjes

EAN code : 3417765318825

Merk         : Vtech

Fabrikant : Vtech

Materiaal : Kunststof

 

Deze VTECH KIDIZOOM VLOGGERCAM online bestellen, klik hier!


RSS productfeed

60337 Lego City Passagierssneltrein (za, 25 mrt 2023)
Breng mensen in jouw Lego City stad van A naar B met deze coole 60337 Lego City Passagierssneltrein! De trein is niet alleen super groot, maar kan ook op afstand bestuurd worden. Bouw je eigen rails op, zet de trein hierop en vervolgens is het tijd... EUR 159.99 Meer informatie
>> meer lezen

60315 Lego City mobiele commandowagen politie (Sat, 25 Mar 2023)
Met deze 60315 Lego city mobiele commandowagen politie beleef je spannende avonturen in jouw Lego stad! In de set zitten namelijk coole voertuigen waarmee je spannende achtervolgingen na kunt spelen. De boeven vluchten van de politie met hun... EUR 44.99 Meer informatie
>> meer lezen

10874 Lego Duplo Stoomtrein (Sat, 25 Mar 2023)
De Lego Duplo Stoomtrein staat al op het station te wachten. Schiet op, dan kun je nog mee! De fluit blaast al en de trein vertrekt. Het stoom wappert in het rond en de trein gaat steeds sneller, maar waar gaan we eigenlijk naartoe? Dat bepaal jij! ... EUR 64.99 Meer informatie
>> meer lezen

Playmobil Rescue Action (Sat, 25 Mar 2023)
Met deze Playmobil Rescue Action staat je een flinke dosis spanning te wachten... Een kampeerder is namelijk door een loopbrug gezakt en wordt nu aangevallen door een beer! Zet daarom snel de reddingshelikopter in, zodat je het figuur van zijn... EUR 36.99 Meer informatie
>> meer lezen

Frozen 2 Romance Set (Sat, 25 Mar 2023)
Zijn Anna en Kristoff ook jouw favoriete Disney koppel? Speel dan de meest romantische avonturen na met deze Frozen 2 Romance Set! De poppen zien er net zo uit als in de film en dragen prachtige kleding. Natuurlijk kun je je favoriete... EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

Aquabeads Dag Op De Boerderij Box (Sat, 25 Mar 2023)
Met deze uitgebreide Aquabeads Dag Op De Boerderij Box, kun je super veel boederijdieren maken. Leg de parels op het legbordje en gebruik vervolgens water om ze aan elkaar vast te maken. Vervolgens kun je het figuur van het legbordje afhalen en... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

31502 Aquabeads Mega Bead Set (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij ook dol op het maken van de mooiste creaties met Aquabeads, met deze 31502 Aquabeads Mega Bead Set kun je weer een tijd vooruit! De kralen zijn gemakkelijk in gebruik en je hebt alleen maar water nodig om ze aan elkaar te laten kleven. Wat... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Cars Color Change Red Speelset (Sat, 25 Mar 2023)
Spetter er op los met deze Cars Color Change Red Speelset en ontdek hoe de race auto van kleur verandert! De brandweerauto heeft een waterreservoir met brandslang, zodat je de auto nat kunt spuiten. Zo zie je dat de auto niet meer rood is, maar... EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

Miss Melody 3-Vaks Etui Cherry Blossom (Sat, 25 Mar 2023)
Dit prachtige Miss Melody 3-Vaks Etui Cherry Blossom is super handig, want hij zit al helemaal vol met schrijfspullen! Doordat het etui uit 3 vakken bestaat, hebben alle spulletjes hun eigen plek en met de rits is het etui goed af te sluiten. Op de... EUR 34.95 Meer informatie
>> meer lezen

Kruiwagen Gevuld 4 Delig (Sat, 25 Mar 2023)
Bouw de coolste zandkastelen of andere creaties met deze Kruiwagen Gevuld 4 Delig Assorti! Met de kruiwagen kun je grote hoeveelheden zand verplaatsen, zodat je die vervolgens kunt gebruiken. Gebruik het schepje om het zand in de kruiwagen te... EUR 16.99 Meer informatie
>> meer lezen

2052 Bruder tractor John Deere 6920 met voorlader (Sat, 25 Mar 2023)
Deze Bruder tractor John Deere 6920 met voorlader mag niet ontbreken op jouw boerenbedrijf! Deze super krachtig tractor graaf, tilt en verplaatst al het materiaal met gemak. Je kunt de motorkap van de tractor openen en de voorlader er af halen. De... EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Transformers Evergreen Warrior Multipack (Sat, 25 Mar 2023)
Met dit Transformers Evergreen Warrior Multipack beleef je dubbel zoveel speelplezier. Je kunt namelijk zo met de figuren spelen, maar ze ook transformeren tot een voertuig voor nog meer avontuur! Elk karakter transformeert in een eigen uniek... EUR 31.99 Meer informatie
>> meer lezen

Play Doh Mixer (Sat, 25 Mar 2023)
Maak de lekkerste koekjes, taartjes of cupcakes met de Play Doh Mixer! Doe de klei in het bakje, kies een opzetstuk en stempel heerlijke lekkernijen van klei door de hendel naar beneden te drukken. Met een heuse spatel, verschillende kleuren klei,... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Baby Born Soft Touch Jongen 43cm (Sat, 25 Mar 2023)
Deze lieve Baby Born Soft Touch Jongen 43cm is super leuk om voor te zorgen! De pop heeft een mooi blauw pakje aan en hij kan eten en drinken, bewegen, plassen, poepen, huilen en slapen. Geef de pop elke dag te eten en stop hem in bad om te wassen.... EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

Knol Power Stunt Scooter (Sat, 25 Mar 2023)
Laat zien hoe goed jij kunt stunten met deze gave Knol Power Stunt Scooter! De stunt step heeft een zwarte kleur met rode details en het stavlak is afgewerkt met een cool Knol Power design. Doordat de step in hoogte verstelbaar is, kun je er nog lang... EUR 59.99 Meer informatie
>> meer lezen

Gravitrax Starterset (Sat, 25 Mar 2023)
Met de Gravitrax Starterset bouw jij je eigen gave zwaartekrachtbaan! Maak kennis met technology, wiskunde, wetenschap en engineering en bouw de baan zoals jij dat wilt. Laat de balletjes rollen en zorg dat ze op de baan blijven. Vliegen ze er toch... EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

Gravitrax Vertical Expansion (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Breid je Gravitrax baan dan uit met deze Gravitrax Vertical Expansion en breng je bouwwerk letterlijk en figuurlijk naar grote hoogtes. Met de set kun je gemakkelijk je baan in verschillende hoogtes bouwen,... EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0