Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Op zoek naar leuk speelgoed, kies het leukste tafelspel wat er is ✅ het  FAMILIESPEL: MONOPOLY CLASSIC!

Wie kent het niet: Spel Monopoly Classic! Het leukste familiespel voor jong en oud. Speel het op een spelletjesavond, op vakantie of gewoon wanneer je maar wilt.

Spel Monopoly Classic heeft nu 3 nieuwe pionnen!

Dinosaurus

Pinguïn

Eendje

 

Welke pion kies jij? Begin bij start en dobbel net zolang totdat je genoeg straten, huizen en hotels hebt. Wie wint?!

 

Dit spel bestellen, klik hier!


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

42108 Lego Technic Mobiele Kraan

 

GROTE GELE LEGO TECHNIC KRAAN!

 

Lego, wie heeft er niet mee gespeeld, altijd een bestseller en gaat jaren mee!

 

Deze grote 42108 Lego Technic Mobiele Kraan ziet er levensecht uit! Begin snel met het bouwen, want dit is een grote uitdaging. Heb je al de stukjes in elkaar gezet? Dan kun je ermee spelen! Rijd de kraan naar de goede plek, klap de steunpootjes uit en beweeg de arm omhoog en naar beneden.

 

Ben je klaar met spelen? Zet de kraan dan op een mooie plek op je kamer, want dit bouwwerk mag zeker gezien worden!

 

Kenmerken:

Lego Technic mobiele kraan

1292 bouwstenen

Afmetingen: 78 cm x 48 cm x 11 cm

Vanaf 10 jaar 

 

DETAILS

Leeftijd        : vanaf 10 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 5702016617474

Merk         : Lego

Fabrikant : Lego

Materiaal : Kunststof

 

Deze kraan bestellen, klik hier!


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

MAAK DE MOOISTE KAPSELS EN MAKE-UP LOOKS!

 

Het leukste speelgoed voor meisjes, welk meisje wil er niet haren borstelen en leuk in model brengen!

 

Wil jij later kapster of visagist worden? Begin dan nu alvast met oefenen op dit Baby Born Sister Styling Head! Het styling head heeft mooie lange blonde haren, waar je de mooiste en opvallendste kapsels mee kunt maken. Gebruik het make-uppalet om mooie oogschaduw aan te brengen op het gezicht en geef je styling head zo een echte make-over!

 

Kenmerken:

Baby Born styling head

Inclusief: make-uppalet, haarelastiekjes, bloempinnen, haarband, haarborstel en clips

Vanaf 3 jaar

DETAILS

Leeftijd : vanaf 3 jaar

Geschikt voor : Meisjes

EAN code : 4001167828694

Merk : Baby Born

Fabrikant : Zapf Creation

Materiaal : Kunststof

 

Baby Born Sister Styling Head bestellen, klik hier!

 


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

SUPER GAVE CARRERA RACEBAAN VAN 9 METER LANG!

Ben jij klaar voor de start? 3..2..1.. go!! Met de Carrera Racebaan 900cm DTM Race Up kun je de spannendste races houden op een wel 9 meter lange baan! Zet de raceauto's klaar voor de start en wacht tot de race begint. Laat zien wat je kunt en versla je tegenstander iedere keer weer!

 

Kenmerken:

Carrera racebaan DTM race up

Inclusief 2 raceauto's 

9 meter lange baan

Vanaf 6 jaar

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 6 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 4007486625204

Merk         : Carrera

Fabrikant : Carrera

Materiaal : Kunststof

 

Deze racebaan online bestellen, klik hier!

 


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

RADIOGRAFISCH BESTUURBARE AUTO R/C AUTO CARRERA RED HUNTER 1:18

 

HOUD COOLE RACES MET DEZE STOERE BESTUURBARE AUTO!

Met de Radiografisch Bestuurbare Auto R/C Auto Carrera Red Hunter 1:18 race je sneller dan ooit! De auto kun je met de controller besturen en hij kan tot wel 25 km/u racen. Maak scherpe bochten, verbreek je snelheidsrecords en daag je vrienden uit voor epische battles. Met deze auto beleef je urenlang raceplezier!

 

Kenmerken:

Bestuurbare Auto Carrera Red Hunter

Maximale snelheid: 25 km/u

Rijdt tot 20 minuten achter elkaar

Vanaf 8 jaar

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 8 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 9003150115717

Merk         : Carrera

Fabrikant : Carrera

Materiaal : Kunststof

 

Deze RADIOGRAFISCH BESTUURBARE AUTO R/C AUTO CARRERA RED HUNTER 1:18 online bestellen, klik hier!

 


VTECH KIDIZOOM VLOGGERCAM

 

 

 

MAAK JE EIGEN VLOGS MET DEZE CAMERA!

Word een echte vlogger met deze Vtech Kidizoom Vloggercam! De camera komt met een handig statief, polsbandje en greenscreen en heeft meer dan 20 geanimeerde achtergronden. Ga op een goede plek zitten, zet je greenscreen en camera klaar en begin met het filmen van je eigen gave vlogs! 

 

Kenmerken:

Vtech vloggercamera

Inclusief polsbandje, statief en greenscreen

Met 20 geanimeerde achtergronden

Uitbreidbaar geheugen met SDkaart

720p HD voor video's en 5MP voor foto's 

2.4 inch lcd-scherm

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 5 jaar

Geschikt voor : Jongens en Meisjes

EAN code : 3417765318825

Merk         : Vtech

Fabrikant : Vtech

Materiaal : Kunststof

 

Deze VTECH KIDIZOOM VLOGGERCAM online bestellen, klik hier!


RSS productfeed

Garage Met 4 Etages (wo, 19 jun 2024)
Heb jij al een flinke verzameling auto's en ben je van plan er veel te verzamelen? Dan heb je natuurlijk wel een mega grote parkeergarage nodig! In deze Garage Met 4 Etages kun je met gemak al je auto's kwijt. Je krijgt er zelfs nog twee bij deze... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Stitch Rugtas Blauw (Wed, 19 Jun 2024)
Ontdek de vrolijke wereld van Stitch met onze schattige lichtblauwe rugzak! Met een ruim hoofdvak, handig voorvak en verstelbare schouderbanden biedt deze rugzak alle ruimte en comfort die je kleintje nodig heeft. Gemaakt van duurzaam 100% polyester,... EUR 15.99 Meer informatie
>> meer lezen

Crazy Sensations Asmr Wheel (Wed, 19 Jun 2024)
Speciaal voor alle slijmliefhebbers is er het Crazy Sensations Asmr Wheel. Dit unieke wiel bevat een assortiment slijmen met verschillende kleuren, texturen en toevoegingen, zoals korrels en kraaltjes. Met het ASMR-slijmwiel kun je je eigen... EUR 15.99 Meer informatie
>> meer lezen

21185 Lego Minecraft het onderwereldbastion (Wed, 19 Jun 2024)
Ben jij ook een giga Minecraft fan? Speel deze gave game dan ook offline met deze 21185 Lego minecraft set van het onderwereldbastion! In de set vind je bekende personages terug zoals Piglins, netheravonturier en een lavarijder. Laat een TNT explosie... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Roblox Deluxe Playset Ninja Legends (Wed, 19 Jun 2024)
Speel de spannendste avonturen en gevechten na met deze Roblox Deluxe Playset Ninja Legends! In de set zitten 6 iconische ninja's met super veel accessoires. Natuurlijk kun je de verschillende items ook mixen en matchen om je eigen unieke... EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

Gabby's Dollhouse Gabby's Popppenhuis Actiefiguren Set (Wed, 19 Jun 2024)
Stap in de magische wereld van Gabby's Dollhouse met deze Gabby's Dollhouse Gabby's Popppenhuis Actiefiguren Set! Speel met Gabby, haar schattige katten en andere vrienden terwijl je hun avonturen in het poppenhuis nabootst. Elk figuur heeft een... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zuru pets alive dansende luiaard fifi (Wed, 19 Jun 2024)
De Zuru pets alive dansende luiaard fifi heeft een opvallende paarse kleur en staat altijd graag in de spotlight. Bijvoorbeeld wanneer ze de Floss dans uit Fortnite doet! De luiaard kan dit dansje doen op 3 verschillende nummers en wanneer je haar... EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vtech Maxime Mijn Interactieve Puppy (Wed, 19 Jun 2024)
Vtech Maxime Mijn Interactieve Puppy is als een magische metgezel die reageert op jouw aanraking en je introduceert in de wereld van leren en plezier. De stethoscoop zet het geblaf om in gesproken zinnen, zodat ze kunnen horen wat ze nodig heeft. Is... EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vtech Kidizoom Print Cam (Wed, 19 Jun 2024)
EUR 38.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vtech Kidisecrets Notebook (Wed, 19 Jun 2024)
Schrijf geheimen die niemand mag weten in dit Vtech Kidisecrets Notebook! Het geheime dagboek kun je goed beveiligen met de 4-cijferige code, zodat niemand het stiekem kan lezen. Bij het dagboek komt een handig schrift en een stift, zodat je meteen... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

Vtech Paw Patrol Liberty Adventure Watch (Wed, 19 Jun 2024)
EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Baby Born Badkuip (Wed, 19 Jun 2024)
EUR 44.99 Meer informatie
>> meer lezen

Barbie Big City Big Dreams Vehicle (Wed, 19 Jun 2024)
Met dit Barbie Big City Big Dreams Vehicle ligt de wereld aan je voeten! Is jouw Barbie pop ook dol op optreden en avontuur? Dan is deze roze auto perfect. Het dak van de auto kan er namelijk afgehaald worden, zodat je dit als podium kunt gebruiken.... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Disney Ariel 3-Pack (Wed, 19 Jun 2024)
Speel met het Disney Ariel 3-Pack! Karina, Mala en Ariël, de betoverende zusjes uit Disney's De Kleine Zeemeermin, delen een speciale band! Elke beweegbare zeemeerminpop heeft een uniek topje (dat aan en uit kan) en een schitterende staart met... EUR 31.99 Meer informatie
>> meer lezen

Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0