Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Op zoek naar leuk speelgoed, kies het leukste tafelspel wat er is ✅ het  FAMILIESPEL: MONOPOLY CLASSIC!

Wie kent het niet: Spel Monopoly Classic! Het leukste familiespel voor jong en oud. Speel het op een spelletjesavond, op vakantie of gewoon wanneer je maar wilt.

Spel Monopoly Classic heeft nu 3 nieuwe pionnen!

Dinosaurus

Pinguïn

Eendje

 

Welke pion kies jij? Begin bij start en dobbel net zolang totdat je genoeg straten, huizen en hotels hebt. Wie wint?!

 

Dit spel bestellen, klik hier!


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

42108 Lego Technic Mobiele Kraan

 

GROTE GELE LEGO TECHNIC KRAAN!

 

Lego, wie heeft er niet mee gespeeld, altijd een bestseller en gaat jaren mee!

 

Deze grote 42108 Lego Technic Mobiele Kraan ziet er levensecht uit! Begin snel met het bouwen, want dit is een grote uitdaging. Heb je al de stukjes in elkaar gezet? Dan kun je ermee spelen! Rijd de kraan naar de goede plek, klap de steunpootjes uit en beweeg de arm omhoog en naar beneden.

 

Ben je klaar met spelen? Zet de kraan dan op een mooie plek op je kamer, want dit bouwwerk mag zeker gezien worden!

 

Kenmerken:

Lego Technic mobiele kraan

1292 bouwstenen

Afmetingen: 78 cm x 48 cm x 11 cm

Vanaf 10 jaar 

 

DETAILS

Leeftijd        : vanaf 10 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 5702016617474

Merk         : Lego

Fabrikant : Lego

Materiaal : Kunststof

 

Deze kraan bestellen, klik hier!


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

MAAK DE MOOISTE KAPSELS EN MAKE-UP LOOKS!

 

Het leukste speelgoed voor meisjes, welk meisje wil er niet haren borstelen en leuk in model brengen!

 

Wil jij later kapster of visagist worden? Begin dan nu alvast met oefenen op dit Baby Born Sister Styling Head! Het styling head heeft mooie lange blonde haren, waar je de mooiste en opvallendste kapsels mee kunt maken. Gebruik het make-uppalet om mooie oogschaduw aan te brengen op het gezicht en geef je styling head zo een echte make-over!

 

Kenmerken:

Baby Born styling head

Inclusief: make-uppalet, haarelastiekjes, bloempinnen, haarband, haarborstel en clips

Vanaf 3 jaar

DETAILS

Leeftijd : vanaf 3 jaar

Geschikt voor : Meisjes

EAN code : 4001167828694

Merk : Baby Born

Fabrikant : Zapf Creation

Materiaal : Kunststof

 

Baby Born Sister Styling Head bestellen, klik hier!

 


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

SUPER GAVE CARRERA RACEBAAN VAN 9 METER LANG!

Ben jij klaar voor de start? 3..2..1.. go!! Met de Carrera Racebaan 900cm DTM Race Up kun je de spannendste races houden op een wel 9 meter lange baan! Zet de raceauto's klaar voor de start en wacht tot de race begint. Laat zien wat je kunt en versla je tegenstander iedere keer weer!

 

Kenmerken:

Carrera racebaan DTM race up

Inclusief 2 raceauto's 

9 meter lange baan

Vanaf 6 jaar

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 6 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 4007486625204

Merk         : Carrera

Fabrikant : Carrera

Materiaal : Kunststof

 

Deze racebaan online bestellen, klik hier!

 


Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

RADIOGRAFISCH BESTUURBARE AUTO R/C AUTO CARRERA RED HUNTER 1:18

 

HOUD COOLE RACES MET DEZE STOERE BESTUURBARE AUTO!

Met de Radiografisch Bestuurbare Auto R/C Auto Carrera Red Hunter 1:18 race je sneller dan ooit! De auto kun je met de controller besturen en hij kan tot wel 25 km/u racen. Maak scherpe bochten, verbreek je snelheidsrecords en daag je vrienden uit voor epische battles. Met deze auto beleef je urenlang raceplezier!

 

Kenmerken:

Bestuurbare Auto Carrera Red Hunter

Maximale snelheid: 25 km/u

Rijdt tot 20 minuten achter elkaar

Vanaf 8 jaar

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 8 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 9003150115717

Merk         : Carrera

Fabrikant : Carrera

Materiaal : Kunststof

 

Deze RADIOGRAFISCH BESTUURBARE AUTO R/C AUTO CARRERA RED HUNTER 1:18 online bestellen, klik hier!

 


VTECH KIDIZOOM VLOGGERCAM

 

 

 

MAAK JE EIGEN VLOGS MET DEZE CAMERA!

Word een echte vlogger met deze Vtech Kidizoom Vloggercam! De camera komt met een handig statief, polsbandje en greenscreen en heeft meer dan 20 geanimeerde achtergronden. Ga op een goede plek zitten, zet je greenscreen en camera klaar en begin met het filmen van je eigen gave vlogs! 

 

Kenmerken:

Vtech vloggercamera

Inclusief polsbandje, statief en greenscreen

Met 20 geanimeerde achtergronden

Uitbreidbaar geheugen met SDkaart

720p HD voor video's en 5MP voor foto's 

2.4 inch lcd-scherm

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 5 jaar

Geschikt voor : Jongens en Meisjes

EAN code : 3417765318825

Merk         : Vtech

Fabrikant : Vtech

Materiaal : Kunststof

 

Deze VTECH KIDIZOOM VLOGGERCAM online bestellen, klik hier!


RSS productfeed

Princess Mimi Rugzak Hert Wild Forest (di, 03 okt 2023)
Stap in het betoverende Wild Forest met de Princess Mimi Rugzak Hert en laat je betoveren door zijn charme: 1. Een schattig hertje siert de voorkant, als symbool van de magie van het bos. 2. Een ruim hoofdcompartiment om al je avonturenbenodigdheden... EUR 26.95 Meer informatie
>> meer lezen

42466 Schleich Grote Paardenshow (Tue, 03 Oct 2023)
Laat de paarden van Sarah en Tori stralen met tijdens de 42466 Schleich Grote Paardenshow! In de uitgebreide set zit alles wat je nodig hebt van make-up en strikken tot borstels en appels voor de paarden. Laat elk paard keuren voor de jury en de... EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tiptoi Starterset Boek Boerderij (Tue, 03 Oct 2023)
Met de Tiptoi Starterset Boek Boerderij ontdekken kleintjes van alles. Wat gebeurt er allemaal op de boerderij? Paul vertelt het aan zijn vriendinnetje Marie! Hoe laat worden de koeien gemolken? En waarom rollen varkens in de modder? Met leuke... EUR 46.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bestuurbare Auto Exost Xmoke R/C (Tue, 03 Oct 2023)
Ben jij ook dol op racen? Met deze Bestuurbare Auto Exost Xmoke R/C wordt het rijden van je favoriete parcour nog gaver! De auto kan namelijk niet alleen rijden, maar heeft ook licht- en rookeffecten. De maximale snelheid van deze stoere auto is 12... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Little Dutch Wagenspanner Sailors Bay (Tue, 03 Oct 2023)
Span dit leuke Little Dutch Wagenspanner Sailors Bay aan de kinderwagen of bijvoorbeeld het autostoeltje, zodat je kindje zich altijd vermaakt tijdens het wakker zijn! Aan het koord hangen 4 verschillende knuffeltjes van vissen, een vogel, bootje en... EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

60386 Lego City Recycle Vrachtwagen (Tue, 03 Oct 2023)
De stad heeft een schoonmaakbeurt nodig en jij kunt daarmee helpen met deze 60386 Lego City Recycle Vrachtwagen! Haal de afvalcontainers langs de weg op en kiep ze leeg in de vrachtwagen. Sorteer het afval vervolgens door de laadbak te kantelen en... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

41749 Lego Friends Nieuwsbusje (Tue, 03 Oct 2023)
Maak kennis met het 41749 Lego Friends Nieuwsbusje. Ga op pad met Alya, Peter en Darrel en breng het laatste nieuws naar iedereen van Heartlake City. Bouw je eigen nieuwsbusje, compleet met een uitschuifbare nieuwsdesk en een satellietschotel op het... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

21245 Lego Minecraft Het Panda Huis (Tue, 03 Oct 2023)
Dit toffe 21245 Lego Minecraft Het Panda Huis heeft wel 3 verdiepingen en lijkt net uit de echte game te komen! Bij het huis zit een jungleonderzoeker, schattige babypanda en een skelet. De inrichting van het panda huis kan steeds veranderd worden.... EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hot Wheels Track Builder Box (Tue, 03 Oct 2023)
Beleef urenlang raceplezier met je Hot Wheels auto's door je eigen banen te bouwen met deze Hot Wheels Track Builder Box! In de koffer zitten allerlei onderdelen die je aan elkaar kunt verbinden om zo de coolste baan ooit te ontwerpen. Ook zit er... EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

Radiografisch bestuurbare auto R/C Exost Aqua Jet (Tue, 03 Oct 2023)
Met de R/C Exost Aqua Jet wordt het houden van races nog gaver! De bestuurbare auto kan namelijk ook in een boot transformeren. Met een druk op de knop worden de 2 assen van de auto naar binnen getrokken en kan het voertuig ook in het water racen. Zo... EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

60375 Lego City De Brandweerkazerne En De Brandweerwagen (Tue, 03 Oct 2023)
Maak je klaar voor brandweeravonturen met deze 60375 Lego City De Brandweerkazerne En De Brandweerwagen! De brandweerkazerne heeft 2 verdiepingen met slaapvertrekken, een garage en een brandweerglijbaan. Als er een brandmelding bij de popcornkraam is... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Rapid Wheels Autotransporter Met 2 Tractoren En Licht En Geluid (Tue, 03 Oct 2023)
Vroem vroem! Hoor je dat geluid? Het is de Rapid Wheels Autotransporter die eraan komt, geladen met actie en plezier! Deze autotransporter is niet zomaar een voertuig, hij heeft alles wat een kind zich maar kan wensen: licht, geluid én... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Cars Color Change Red Speelset (Tue, 03 Oct 2023)
Spetter er op los met deze Cars Color Change Red Speelset en ontdek hoe de race auto van kleur verandert! De brandweerauto heeft een waterreservoir met brandslang, zodat je de auto nat kunt spuiten. Zo zie je dat de auto niet meer rood is, maar... EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

Pokemon Paldea Legends Tints (Summer 2023) (Tue, 03 Oct 2023)
Beleef meer speelplezier met Pokemon met de Pokemon Paldea Legends Tints (Summer 2023). Doorkruis de heuvels, rivieren en de lucht van de Paldea regio met een Legendarische Pokémon aan jouw zijde. Kies de oerintensiteit van Koraidon ex of de... EUR 25.99 Meer informatie
>> meer lezen

42151 Lego Technic Bugatti Bolide (Tue, 03 Oct 2023)
Bouw je eigen racewagen met deze 42151 Lego Technic Bugatti Bolide! Met coole details van de echte Bugatti, zoals een werkende W16-motor, besturing en schaardeuren steel jij de show. Ben je klaar met racen? Zet je Bugatti Bolide dan neer in je kamer... EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

60372 Lego City Politietraining Academie (Tue, 03 Oct 2023)
Met deze uitgebreide 60372 Lego City Politietraining Academie set beleef jij gegarandeerd urenlang speelplezier! De set heeft vele verschillende aspecten waarmee je de cadetten kunt trainen tot echte agenten... Probeer bijvoorbeeld de kabelbaan, de... EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hasbro Spel Levensweg (Tue, 03 Oct 2023)
Plan je leven helemaal uit met dit Hasbro Spel Levensweg! Tijdens het spel moet je allemaal verschillende keuzes maken, zoals ga je trouwen, wil je kinderen en wat wordt je beroep. Elke keer als je op een stop-vakje staat moet je weer een levenskeuze... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

Spel Stef Stuntpiloot (Tue, 03 Oct 2023)
Stef Stuntpiloot zaait paniek in het kippenhok. Stef stunt en stuitert en duikt maar raak. Kun jij jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig. Stef Stuntpiloot is een actief spel van MB wat voor elke leeftijd leuk is. Let... EUR 33.99 Meer informatie
>> meer lezen

Speelgoed online bestellen, aanbiedingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0