Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

LEGO✅ is wellicht het meest bekende speelgoed ter wereld, een product van top kwaliteit en leuk voor jong en oud en vele generaties meegaat.

Via onze partner koopt u LEGO en DUPLO producten altijd minimaal 15% goedkoper dan de verkoop advies prijs. Wie voor 16.00 uur bestelt heeft zijn bestelling de volgende dag al in huis. Bestellen gaat veilig, eenvoudig en snel.

 

Het product dat we u deze week onder de aandacht willen brengen is de 42078 LEGO TECHNIC MACK ANTHEM


Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

EEN MEGA TRUCK OM ZELF TE BOUWEN!

Met de Lego Technic Mack Anthem set vermaak jij je uren lang. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor het bouwen van een prachtige Mack Anthem truck. De truck bevat heel veel realistische details en onder de motorkap vind je een draaiende radiatorventilator en bewegende zuigers.

 

Klaar voor een nieuwe bouwuitdaging? Bouw dit pakket dan om tot Mack Vuilniswagen!

 

Kenmerken:

Lego Technic Mack Anthem

Een uitgebreide set voor urenlang bouwen

2 in 1 pakket

Voor 11 tot 16 jaar

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 11 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 5702016116939

Merk         : Lego

Fabrikant : Lego

Materiaal : Kunststof

Introductie : 09-2018

 


RSS productfeed

60210 Lego City Luchtpolitie Luchtmachtbasis (di, 14 jul 2020)
Oh nee, de boeven ontsnappen! Spring in het vliegtuig en neem de parachute mee zodat je achter ze aan kunt. Vlieg je boven ze? Dan is het tijd om te springen met de parachute! Of ga op weg met de jetpack om razendsnel achter ze aan te racen. ... EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

60248 Lego City Brandweerhelikopter Reddingsoperatie (Tue, 14 Jul 2020)
Snel! Pak de reddingshelikopter en het avontuur kan beginnen! De arbeider in de plaatselijke fabriek heeft tijdens het lassen per ongeluk een pijp in brand gestoken. Vlieg snel naar de locatie en breng iedereen in veiligheid. Is er niemand meer in de... EUR 23.99 Meer informatie
>> meer lezen

60220 Lego City Vuilniswagen (Tue, 14 Jul 2020)
Met de Lego City Vuilniswagen houd jij de straten van Lego City super schoon. Gooi al het vuilnis in de container en leeg die vervolgens in de vuilniswagen. Het is een heel karwei, maar als het klaar is, is het resultaat fantastisch! Een mooie,... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

70675 Lego Ninjago Katana 4x4 (Tue, 14 Jul 2020)
Ga de strijd aan tegen de slechterikken met de 70675 Lego Ninjago Katana 4x4! Dit gave voertuig rijdt zo door de woestijn, zodat je lekker snel op je bestemming bent. Pak je wapens, spin een spinjitzu en val de tegenstander aan. Vecht tot het einde... EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

71708 Lego Ninjago Gamers Markt (Tue, 14 Jul 2020)
Het is tijd voor de 71708 Lego Ninjago Gamers Markt! Al de figuren verzamelen zich hier om coole gevechten te houden! Kies welk karakter jij wilt spelen en ga het gevecht aan tegen de vijand! Speel coole scènes na uit Prime Empier, of bedenk... EUR 32.99 Meer informatie
>> meer lezen

71711 Lego Ninjago Jay's Cyberdraak (Tue, 14 Jul 2020)
Wat een enorm monster! Voor de 71711 Lego Ninjago Jay's Cyberdraak slaat iedereen meteen op de vlucht! De grote draak kan bewegen, door zijn ledematen te verstellen en hij kan wapens afvuren door het veermechanisme. Laat Jay en één van... EUR 46.99 Meer informatie
>> meer lezen

41164 Lego Disney Frozen Betoverende Boomhut (Tue, 14 Jul 2020)
Bouw voor je favoriete Frozen karakters een gave boomhut met het 41164 Lego Disney Frozen Betoverende Boomhut pakket! Zet de verschillende onderdelen in elkaar en ontdek wat er allemaal te beleven valt. Anna, Olaf en Mattias lijken net echt, zodat je... EUR 56.99 Meer informatie
>> meer lezen

42098 Lego Technic Autotransportvoertuig (Tue, 14 Jul 2020)
Vervoer de gave blauwe sportwagen op de gigantische rode Lego Truck: met het 42098 Lego Technic Autotransportvoertuig kun je je urenlang uitleven met deze geweldige voertuigen. Bouw ze helemaal zelf door de Legostenen één voor... EUR 142.99 Meer informatie
>> meer lezen

42092 Lego Technic Reddingshelicopter (Tue, 14 Jul 2020)
Bouw je eigen te gekke reddingshelicopter om iedereen in nood te redden! De zij- en achterdeuren kunnen open zodat de redders in kunnen stappen of de brancard eruit kunnen trekken. Draai aan de wieken en de helicopter is klaar om te vliegen. Wil... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

10920 Lego Duplo Elsa en Olafs Theefeest (Tue, 14 Jul 2020)
Is Elsa ook jouw favoriete Disney prinses? Drink dan samen met haar en Olaf een gezellig kopje thee! Met de 10920 Lego Duplo Elsa en Olafs Theefeest krijg je leuke figuren, zodat je alle avonturen uit de film kunt naspelen, maar ook zelf nieuwe kunt... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

10915 Lego Duplo Alfabet Vrachtwagen (Tue, 14 Jul 2020)
Weet jij de volgorde van het alfabet? Met de 10915 Lego Duplo Alfabet Vrachtwagen heb je het zo onder de knie! Op elk blok staat één letter, die je zo gemakkelijk in de goede volgorde kunt plaatsen. Oefen eerst met papa of mama, zodat... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

10882 Lego Duplo Treinrails (Tue, 14 Jul 2020)
Met de Lego Duplo Treinrails bouw jij je eigen spoorlijn! Waar gaat de reis naartoe? Jij bepaalt! Knutsel de rails in elkaar zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met een wissel en met een rem! De Lego Duplo Treinrails set is leuk om te combineren met... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

10885 Lego Duplo Mijn Eerste Leuke Puzzel (Tue, 14 Jul 2020)
Alle dieren zijn in losse Lego Duplo blokjes gevallen. Kun jij ze weer op de juiste manier in elkaar zetten? Lego Duplo Mijn Eerste Leuke Puzzel is een prachtige puzzel voor jonge kinderen. Spelen met Duplo, leren en puzzelen tegelijk! Zet de... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

31103 Lego Creator Raketwagen (Tue, 14 Jul 2020)
Bouw de stoerste voertuigen met het 31103 Lego Creator Raketwagen pakket! Volg goed de instructies, zodat je snel de raketwagen in elkaar hebt gezet. De vlammen komen uit de uitlaat en hij is klaar om lekker te gaan racen! Je kunt dit voertuig... EUR 23.99 Meer informatie
>> meer lezen

70830 Lego Movie 2 Lieve Chaos' Systar Ruimteschip (Tue, 14 Jul 2020)
Speel je favoriete scène na uit de Lego Movie 2 Film en zorg ervoor dat Lucy en Emmet ontsnappen aan het Lieve Chaos Systar Ruimteschip! En dat niet alleen.. Ook sterretje en hartje zitten achter de twee aan. Oh nee! Bij het Lego Movie 2... EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

60243 Lego City Politiehelikopter Achtervolging (Tue, 14 Jul 2020)
Oh nee! Er is een bank beroofd in de stad! Gelukkig is de politie snel ingeschakelt, zodat je er achteraan kunt. Pak de 60243 Lego City Politiehelikopter Achtervolging, zodat je de achterstand snel hebt ingehaald. Pak de truck met de grote buit... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

60231 Lego City Reddingswagen Brandweer (Tue, 14 Jul 2020)
Pas op! Er is brand uitgebroken in de stad... Spring snel in de truck en cross naar het brandende gebouw. Rol de brandweerslang uit en houd hem goed vast... Het is tijd om te blussen, lukt het jou om de vlammen op tijd uit te krijgen? Kenmerken: ... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

60214 Lego City Brand Bij Het Hamburgerrestaurant (Tue, 14 Jul 2020)
Oh nee! Er is brand in het burgerrestaurant! De grote hamburger staat in de brand. Bel snel de brandweer om te komen blussen. Gelukkig is de brand snel onder controle en is alleen het hamburgerbroodje een beetje verbrand. Goed gedaan! ... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

41373 Lego Friends Gave Octopusrit (Tue, 14 Jul 2020)
Ga samen met de vriendinnen Ethan en Andrea naar de 41373 Lego Friends Gave Octopusrit! De octopusrit is een coole attractie waarbij je heel hoog de lucht in gaat. Je moet natuurlijk wel eerst de attractie bouwen, dus volg snel de stappen in het... EUR 41.99 Meer informatie
>> meer lezen

41398 Lego Friends Stephanies Huis (Tue, 14 Jul 2020)
Het 41398 LEGO Friends Stephanie's Huis 4+ ziet er prachtig uit en is heerlijk om mee te spelen! Het huis heeft vele verschillende kamers en zelfs een lekkere hangmat in de tuin. Bouw het huis eerst zelf op door de instructies goed te volgen en... EUR 37.99 Meer informatie
>> meer lezen

41351 Lego Friends Creatieve Tuningshop (Tue, 14 Jul 2020)
De Lego Friends meiden willen echt geen saaie auto, daarom gaan ze naar de Lego Friends Creatieve Tuningshop! In deze te gekke tuningshop pimpen ze hun auto's. Mooie kleuren, te gekke vlaggen.. noem maar op! Ga voor een andere motorkap of wissel... EUR 41.99 Meer informatie
>> meer lezen

70673 Lego Ninjago Shuricopter (Tue, 14 Jul 2020)
Het is tijd om op avontuur te gaan! Ga samen met Zane en Jay in de 70673 Lego Ninjago Shuricopter naar de ijskoude gebieden. Vuur de wapens af en val aan met de tornadospinner om ervoor te zorgen dat generaal Vex niet nog machtiger wordt. De ijskoude... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

70432 Lego Hidden Side Spookkermis (Tue, 14 Jul 2020)
Beleef urenlang spannend speelplezier met de 70432 Lego Hidden Side Spookkermis! Op de kermis hangt een aparte sfeer... zou dit door de spoken komen? Open de Lego app en kijk rond of je ze kunt vinden.. Komt er één tevoorschijn? Ga dan... EUR 44.99 Meer informatie
>> meer lezen

41906 Lego Dots Ananas Pennenbakje (Tue, 14 Jul 2020)
Bewaar je pennen netjes bij elkaar in een unieke Lego pennenbak! Met het 41906 Lego Dots Ananas Pennenbakje bouwpakket, kun je de kleurrijke pennenbak snel in elkaar zetten en krijg je ook stenen voor een kleiner bakje met een watermeloen design. Bij... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

41914 Lego Dots Creatieve Fotolijstjes (Tue, 14 Jul 2020)
Met de 41914 LEGO Dots Creatieve Fotolijstjes set kun je de leukste creaties maken van Lego! In de set zitten alle materialen die je nodig hebt om 3 fotolijstjes te maken. Je kunt de lijstjes zelf versieren en ook aan elkaar bevestigen, zodat je een... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

Reactie schrijven

Commentaren: 0