Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

LEGO✅ is wellicht het meest bekende speelgoed ter wereld, een product van top kwaliteit en leuk voor jong en oud en vele generaties meegaat.

Via onze partner koopt u LEGO en DUPLO producten altijd minimaal 15% goedkoper dan de verkoop advies prijs. Wie voor 16.00 uur bestelt heeft zijn bestelling de volgende dag al in huis. Bestellen gaat veilig, eenvoudig en snel.

 

Het product dat we u deze week onder de aandacht willen brengen is de 42078 LEGO TECHNIC MACK ANTHEM


Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

EEN MEGA TRUCK OM ZELF TE BOUWEN!

Met de Lego Technic Mack Anthem set vermaak jij je uren lang. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor het bouwen van een prachtige Mack Anthem truck. De truck bevat heel veel realistische details en onder de motorkap vind je een draaiende radiatorventilator en bewegende zuigers.

 

Klaar voor een nieuwe bouwuitdaging? Bouw dit pakket dan om tot Mack Vuilniswagen!

 

Kenmerken:

Lego Technic Mack Anthem

Een uitgebreide set voor urenlang bouwen

2 in 1 pakket

Voor 11 tot 16 jaar

 

DETAILS

Leeftijd         : vanaf 11 jaar

Geschikt voor : Jongens

EAN code : 5702016116939

Merk         : Lego

Fabrikant : Lego

Materiaal : Kunststof

Introductie : 09-2018

 


RSS productfeed

60225 Lego City Testrit Rover (zo, 19 jan 2020)
Ben jij ook zo benieuwd wat zich op de planeet Mars afspeelt? Ga dan snel op pad met de 60225 Lego City Testrit Rover! Met de rover kun je gemakkelijk de onderdelen van de grond afpakken, zodat je ze later kunt onderzoeken. Download de Lego Life App... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

60226 Lego City Mars Onderzoeksshuttle (Sun, 19 Jan 2020)
Heb jij altijd al willen weten wat er op Mars gebeurd? Ga op onderzoek uit met de 60226 Lego City Mars Onderzoeksshuttle! Bouw de shuttle snel op, zodat je snel op avontuur kan. Lanceer jezelf de ruimte in en land veilig op de planeet. Wat zul jij... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

60222 Lego City Sneeuwschuiver (Sun, 19 Jan 2020)
De skiër wil graag een ritje maken op de piste, maar de weg daarnaartoe is helemaal bedekt met sneeuw! Gelukkig is er iemand op weg met de Lego City Sneeuwschuiver om de weg weer vrij te maken. Schuif de sneeuw aan de kant met de grote... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

60192 Lego City Pool Ijscrawler (Sun, 19 Jan 2020)
Ga op onderzoek op de Noordpool met de Lego City Pool Ijscrawler! Maak de cockpit open en plaats een van de Lego onderzoekers er in. Cockpit dicht en je bent klaar om te gaan! Met de Ijscrawler sta je stevig op het gladde ijs en kun je met de grijper... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

60195 Lego City Mobiele Onderzoeksbasis Op De Noordpool (Sun, 19 Jan 2020)
Met de Lego City Mobiele Onderzoeksbasis Op De Noordpool kun jij super goed onderzoek doen op de ijskoude Noordpool. Ga met de grote sneeuwmachines op pad en zie wat je kunt vinden. Zit daar nu een enorme mammoet in het ijs? Hij is ingevroren en... EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

60198 Lego City Vrachttrein (Sun, 19 Jan 2020)
Met de Lego City Vrachttrein breng jij gemakkelijk de vracht naar Lego City. Zo heeft iedereen op tijd zijn eten en andere spulletjes! Zet de rails in elkaar en bouw de trein. Met de heftruck kun je de vracht naar de trein rijden en met de kraan... EUR 179.99 Meer informatie
>> meer lezen

60246 Lego City Politiebureau (Sun, 19 Jan 2020)
Oh nee! De boef is uit het 60246 Lego City Politiebureau ontsnapt! Pak snel de politieauto en zet de achtervolging in. De rode auto van de boeven kan snel, maar gelukkig heb jij nog een helikopter! Ga vanaf 2 kanten op de boeven in en sluit ze op. Zo... EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

60221 Lego City Duikjacht (Sun, 19 Jan 2020)
Stuur de duikers het diepe water in en laat ze zoeken naar de verloren schat! Film met de speciale camera de zeebodem zodat je weet waar de kist ligt. Gevonden? Kom dan snel naar boven voor de zwaardvis aanvalt! Na al dat harde werk is het... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

60207 Lego City Luchtpolitie Droneachtervolging (Sun, 19 Jan 2020)
Die slinkse boef probeert het standbeeld te stelen met een drone! Zet de politiehelikopter in om hem tegen te houden. Met de nettenschieter vang je de drone voordat hij het standbeeld pakt! Arresteer snel de boef en zet hem in de gevangenis.... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

60208 Lego City Luchtpolitie Parachutearrestatie (Sun, 19 Jan 2020)
De boef gaat ervandoor met het geld van de bank, en dan niet zomaar, maar met een parachute! Gelukkig heeft de politie snel de politiehelikopter ingeschakeld en vangt hij de boef. De andere agent gaat op de motor achter de buggy aan om de andere dief... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

60210 Lego City Luchtpolitie Luchtmachtbasis (Sun, 19 Jan 2020)
Oh nee, de boeven ontsnappen! Spring in het vliegtuig en neem de parachute mee zodat je achter ze aan kunt. Vlieg je boven ze? Dan is het tijd om te springen met de parachute! Of ga op weg met de jetpack om razendsnel achter ze aan te racen. ... EUR 69.99 Meer informatie
>> meer lezen

60174 Lego City Politiekantoor Op De Berg (Sun, 19 Jan 2020)
Ook in de bergen zijn er heel veel misdadigers. Grijp ze allemaal vanuit het Lego City Politiekantoor Op De Berg! Onder de gevangeniscel zit een grot met een gevaarlijke poema. De poema kan echt aanvallen! Opgepast! Met de helikopter start je een... EUR 82.99 Meer informatie
>> meer lezen

60173 Lego City Bergarrestatie (Sun, 19 Jan 2020)
Met de Lego City Bergarrestatie beleef je mega spannende avonturen. Zet de politieagent en de piloot aan het werk om de boeven te pakken! In de speciale berghut houden de boeven zich schuil. Probeer ze te vangen met het schietnet! Maar pas op... EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

60172 Lego City Modderweg Achtervolging (Sun, 19 Jan 2020)
Zelfs de modderigste wegen houden de politieagenten niet tegen! Tijdens de Lego City Modderweg Achtervolging hebben de agenten al het materiaal nodig: Een robuuste terreinwagen Een snelle crossmotor Het afvuurbare grijpnet Laat het rotsblok... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

60139 Lego City - Mobiele Commandocentrale (Sun, 19 Jan 2020)
Eindelijk is die vervelende boef opgepakt en opgesloten in de cel van de Lego City - Mobiele Commandocentrale. Maar wat gebeurt er nu?.. De handlanger van de boef breekt de cel open door de tralies los te rukken met een quad! Nu zijn beide boeven... EUR 36.99 Meer informatie
>> meer lezen

60141 Lego City - Politiebureau (Sun, 19 Jan 2020)
Op een politiebureau gebeurt er van alles! Een politietraining, een spannend verhoor of een wilde ontsnappingspoging. Beleef het allemaal met dit Lego City - Politiebureau! Weet jij de handlangers van de gevaarlijke boef tegen te houden? Ze hebben... EUR 84.99 Meer informatie
>> meer lezen

60248 Lego City Brandweerhelikopter Reddingsoperatie (Sun, 19 Jan 2020)
Snel! Pak de reddingshelikopter en het avontuur kan beginnen! De arbeider in de plaatselijke fabriek heeft tijdens het lassen per ongeluk een pijp in brand gestoken. Vlieg snel naar de locatie en breng iedereen in veiligheid. Is er niemand meer in de... EUR 23.99 Meer informatie
>> meer lezen

60231 Lego City Reddingswagen Brandweer (Sun, 19 Jan 2020)
Pas op! Er is brand uitgebroken in de stad... Spring snel in de truck en cross naar het brandende gebouw. Rol de brandweerslang uit en houd hem goed vast... Het is tijd om te blussen, lukt het jou om de vlammen op tijd uit te krijgen? Kenmerken: ... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

60214 Lego City Brand Bij Het Hamburgerrestaurant (Sun, 19 Jan 2020)
Oh nee! Er is brand in het burgerrestaurant! De grote hamburger staat in de brand. Bel snel de brandweer om te komen blussen. Gelukkig is de brand snel onder controle en is alleen het hamburgerbroodje een beetje verbrand. Goed gedaan! ... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

60216 Lego City Downtown Fire Brigade (Sun, 19 Jan 2020)
Met de Lego City Downtown Fire Brigade ben jij klaar voor grote noodgevallen! Zelfs wanneer er een mega brand in de stad is. Ga er naartoe met de helikopter om de schade op te nemen en stuur tegelijk snel de brandweerauto er op af. Met de... EUR 89.99 Meer informatie
>> meer lezen

60215 Lego City Brandweerkazerne (Sun, 19 Jan 2020)
Jij zorgt dat de stad veilig blijft met deze Lego City Brandweerkazerne! In de kazerne krijg je alle meldingen binnen, rijd met de brandweerauto met licht en geluid naar het noodgeval. Met de drone houd je alles goed in de gaten! Bij deze set... EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

60153 Lego City Personenset Plezier Aan Het Strand (Sun, 19 Jan 2020)
Op het strand van Lego City is er altijd wat te beleven. Heerlijk waterskiën, een balletje overgooien, een ijsje eten of een zandkasteel bouwen bijvoorbeeld! Dat is natuurlijk het allerleukst wanneer al je vrienden er zijn. Met deze set Lego... EUR 41.99 Meer informatie
>> meer lezen

60256 Lego City Racewagens (Sun, 19 Jan 2020)
Ben jij dol op supersnelle auto's? Race dan met deze coole 60256 Lego City Racewagens! De racewagens moet je natuurlijk eerst zelf in elkaar zetten. Zijn de auto's klaar om te racen? Pak de coureur en plaats hem achter het stuur. Rijd naar de finish... EUR 27.99 Meer informatie
>> meer lezen

60257 Lego City Benzinestation (Sun, 19 Jan 2020)
Zorg ervoor dat iedereen in je stad kan rijden met het 60257 Lego City Benzinestation! Bij jouw benzinestation kan iedereen zijn auto bijtanken of bijvoorbeeld opladen. In het kleine winkeltje kunnen de bezoekers wat lekkers kopen zoals snoep of een... EUR 46.99 Meer informatie
>> meer lezen

60232 Lego City Garage (Sun, 19 Jan 2020)
Ben jij een echte automonteur? Help de mensen van Lego City en repareer de kapotte auto's. Met de 60232 Lego City Garage heb je giga veel gereedschap, ruimte en machines om al de problemen op te lossen. Is de auto weer in orde? Rijd hem nog even door... EUR 40.99 Meer informatie
>> meer lezen

Lego goedkoop online bestellen, minimaal 15% goedkoper dan de verkoop adviesprijs

Reactie schrijven

Commentaren: 0