Cadeautjes voor de klein kinderen

Als je voor het eerst opa of oma wordt, dan voel je je trots. Als je voor het eerst je kleinkind ziet, dan krijg je een warm gevoel van binnen. Natuurlijk volg je de ontwikkelingen op de voet, de eerste stapjes, de eerste dag op de peuterspeelzaal en de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes.

De feestdagen komen eraan, maar wat stop jij in de schoen of onder de kerstboom van jouw kleinkind?

 

Wij laten u graag wat voorbeelden zien wat altijd zal aanslaan en een zeker succes zal zijn met de feestdagen. Bestel je deze online? Dan kun je deze kadootjes met korting via deze aanbieder bestellen.

De speelgoedwinkel ziet er nu heel anders uit als vroeger. Een loopwagen is niet alleen leuk, maar je stimuleert het kind om de eerste stapjes te zetten.


Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes.

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen!

 

 

Eigenschappen:

 

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties.

Druk op de knipperende toets en luister en luister naar vrolijke reacties van de schommel of de ZoomiZooz diertjes.

Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen.

Inclusief Nina Nijlpaard.

Stevig en duurzaam design.

Regelbaar volume.

Automatische uitschakeling.


Kinderen vinden het altijd leuk om wat speeltjes mee te nemen in het bad. Hieronder een uitgebreid assortiment om in het bad mee te nemen.

Succes verzekerd!

RSS productfeed

13860 Schleich holstein veulen (wo, 04 okt 2023)
Dit leuke 13860 Schleich holstein veulen is altijd vrolijk en wil dolgraag nieuwe dingen leren! Het veulen heeft een prachtige witte vacht en rent sierlijk door de wei. Laat het veulen bijvoorbeeld kennismaken met een halster, luisteren en omgaan met... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

72164 Schleich American Mare Miller (Wed, 04 Oct 2023)
Deze prachtige 72164 Schleich American Mare Miller heeft een sierlijk postuur, doordat dit ras hun hoofd en staart heel hoog kan houden. Het karakter van de ruin is rustig en evenwichtig en hij is dol op presteren. Het ideale wedstrijdpaard dus! ... EUR 7.49 Meer informatie
>> meer lezen

72166 Schleich Engelse volbloedmerrie (Wed, 04 Oct 2023)
Breid je Schleich-collectie uit met deze 72166 Schleich Engelse volbloed merrie! Met zijn realistische ontwerp en mooie details geeft dit figuur de schoonheid van het Engelse volbloedras prachtig weer. Leer nog meer over deze mooie dieren door er mee... EUR 7.49 Meer informatie
>> meer lezen

42589 Schleich Paardenhaaraccessoires (Wed, 04 Oct 2023)
Wil je jouw Schleich paard er nog mooier uit laten zien? Gebruik dan deze 42589 Schleich Paardenhaaraccessoires en jouw paard steelt meteen de show! De clipjes en kralen zijn gemakkelijk in de manen of staart te bevestigen en hebben 3 verschillende... EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Schleich 72143 Quarter Hengst (Wed, 04 Oct 2023)
De Schleich 72143 Quarter Hengst brengt de majestueuze wereld van het Quarter Horse-ras tot leven. Met zijn gedetailleerde en realistische ontwerp is deze Quarter Hengst een geweldige toevoeging aan je Schleich-collectie. Hij is perfect om te spelen,... EUR 7.49 Meer informatie
>> meer lezen

13939 Schleich goldendoodle (Wed, 04 Oct 2023)
Deze lieve 13939 Schleich goldendoodle ziet er super schattig uit! De hond is een combinatie tussen een poedel en golden retriever. Dit kun je zien door de prachtige goudkleurige vacht met allemaal kleine krulletjes. Kies een mooie naam voor deze... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

42466 Schleich Grote Paardenshow (Wed, 04 Oct 2023)
Laat de paarden van Sarah en Tori stralen met tijdens de 42466 Schleich Grote Paardenshow! In de uitgebreide set zit alles wat je nodig hebt van make-up en strikken tot borstels en appels voor de paarden. Laat elk paard keuren voor de jury en de... EUR 54.99 Meer informatie
>> meer lezen

42367 Schleich veulenverzorging (Wed, 04 Oct 2023)
Heb jij ook allemaal schattige veulens op je Schleich manege of boerderij? Dan mag deze 42367 Schleich veulenverzorging niet ontbreken in je collectie! In de set zit een fijn deken, halster en bijvoorbeeld borstels om de pasgeboren veulens mee te... EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Schleich Kangoeroe (Wed, 04 Oct 2023)
Wist je dat Kangoeroes hele bijzondere dieren zijn? Ze kunnen namelijk niet achteruit lopen! Wat ze wel heel goed kunnen is vooruit springen. En hoe! Ze kunnen wel 64 km per uur gaan met hun grappige sprongen. Hoe sneller ze gaan, hoe minder energie... EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

13920 Schleich Lama (Wed, 04 Oct 2023)
Deze leuke 13920 Schleich Lama ziet er nieuwsgierig uit en is super leuk om aan jouw dierencollectie toe te voegen! De lama eet graag gras in het weiland en is dol op andere dieren zoals paarden, ezels, geitjes of schapen. Door de vele details ziet... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

14585 Schleich Velociraptor (Wed, 04 Oct 2023)
Speel dat je terug bent in de oertijd en er overal dino's zijn! De 14585 Schleich Velociraptor kan vliegensvlug rennen, waardoor zijn prooi maar weinig kans heeft, ondanks dat het beest maar 70 cm groot was. Beleef spannende avonturen en ga op... EUR 13.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hama strijkkralen ivoor (002) (Wed, 04 Oct 2023)
In dit zakje zitten maar liefst 1000 Hama strijkkralen. Je kunt er mooie dingen mee maken op de plastic vormpjes die je al thuis hebt. De kleur ivoor kun je onder andere gebruiken als huiskleur voor een poppetje of als kleur voor een bolletje... EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hama strijkkralen fuchsia (032) (Wed, 04 Oct 2023)
Hou jij van de kleur felroze? Dan mogen deze kleur strijkraaltjes niet ontbreken in jouw strijkkralenbakje. Fuchsia roze gebruik je voor het maken van rozen en andere bloemen, kledingstukken, en natuurlijk veel echte meidenaccesoires. In het zakje... EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hama Strijkkralen Neon Blauw (036) (Wed, 04 Oct 2023)
De allermooiste blauw uit de Hama collectie! Donderwolken met een helderblauw randje, vergeet-me-nietjes of een fantasiefiguur: Deze blauwe strijkkralen komen altijd van pas. De kralen met nummer 036 hebben een neon look waardoor ze heel mooi het... EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hama Strijkkralen Glow in the Dark Blauw (057) (Wed, 04 Oct 2023)
Waanzinnige kunstwerken maak je met deze strijkkralen! Creeër sterren en planeten en bevestig ze met dubbelzijdige tap op je plafond; maak je eigen universum! Deze bijzondere blauwe lichtgevende kralen nemen je mee op een fantasierijke reis... EUR 3.79 Meer informatie
>> meer lezen

Hama Grondplaat Hond (287) (Wed, 04 Oct 2023)
Welke kleur heeft jouw favoriete hond? Maak hem zelf met de Hama Grondplaat Hond (287)! Kies de juiste kleuren kralen en zet ze op de juiste plek. Vraag je ouders om de kralen vast te strijken en je bent al klaar! De grondplaat kun je keer op... EUR 2.49 Meer informatie
>> meer lezen

Hama Strijkkralen Grondplaat Rond Medium (Wed, 04 Oct 2023)
Je maakt keer op keer een nieuw strijkkralenkunstwerk met deze Hama Strijkkralen Grondplaat Rond Medium. Met deze handige ronde strijkplaat kun je alle kanten op. Maak bijvoorbeeld een mooie bloem, een zon of een grappig gezichtje. Kies je... EUR 2.49 Meer informatie
>> meer lezen

Hama Strijkkralen Boekje Nummer 11 (Wed, 04 Oct 2023)
Met dit handige inspiratieboekje Hama Strijkkralen Boekje Nummer 11 zit je nooit meer zonder ideeën! Weet je even niet wat voor strijkkralencreatie je zult maken? Blader er dan even doorheen en je komt op de meest geweldige ideeën! Maak... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hama Strijkkralen Boekje Inspiration 12 (Wed, 04 Oct 2023)
Een flinke lading Hama Strijkkralen, maar je weet niet wat je er mee zal maken? Geen nood! Het Hama Strijkkralen Boekje Inspiration 12 is er! In dit leuke boekje geeft Hama je ontzettend veel tips, voorbeelden en inspiratie. Van bloemen tot... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bruynzeel kleurpotloden 24 stuks (Wed, 04 Oct 2023)
Ben jij dol op tekenen? Gebruik dan deze Bruynzeel kleurpotloden 24 stuks om de mooiste creaties mee te maken! De kleurpotloden zijn van hoge kwaliteit en hebben een goed pigment. In de set zitten 24 potloden met allemaal een andere kleur. Wat teken... EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Nerf Accustrike 75 Dart Refill (Wed, 04 Oct 2023)
Heb jij aan het einde van een Nerf battle ook altijd te weinig pijltjes over? Met deze Nerf Accustrike 75 Dart Refill set is dat verleden tijd! In de set zitten wel 75 darts, die je mee kunt nemen wanneer je weer een battle hebt. Zo kun je je blaster... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Waterpistool Nerf Supersoaker Twin Tide (Wed, 04 Oct 2023)
Is het super warm buiten? Pak deze Waterpistool Nerf Supersoaker Twin Tide er dan snel bij om binnen no-time weer af te koelen. Daag je vrienden uit voor een watergevecht en vul het gigantische waterreservoir van de supersoaker. Richt vervolgens op... EUR 20.99 Meer informatie
>> meer lezen

Nerf Elite 2.0 Darts (20) (Wed, 04 Oct 2023)
Heb jij ook altijd te weinig darts tijdens een Nerf battle? Met deze Nerf Elite 2.0 Darts (20) is dat probleem voortaan opgelost! De darts zijn geschikt voor de Nerf Elite blasters en kunnen tot wel 27 meter ver geschoten worden. Zo maken je... EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Nerf Alpha Strike Cobra RC Dual (Wed, 04 Oct 2023)
Met deze gave Nerf Alpha Strike Cobra RC Dual kun je in je eentje je skills om te richten oefenen, maar je kunt er ook een duel van maken! In de set zitten namelijk 2 blaster, zodat je kunt strijden wie er als eerste de meeste targets omschiet. In... EUR 22.99 Meer informatie
>> meer lezen

Nerf Elite 2.0 Flipshots 8 Blaster (Wed, 04 Oct 2023)
Verras je tegenstanders door steeds darts af te blijven vuren met deze Nerf Elite 2.0 Flipshots 8 Blaster! De blaster heeft een speciaal mechanisme met 8 lopen, waarvan 4 naar voren en 4 naar achteren zijn gericht. Vuur de darts één... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0