Cadeautjes voor de klein kinderen

Als je voor het eerst opa of oma wordt, dan voel je je trots. Als je voor het eerst je kleinkind ziet, dan krijg je een warm gevoel van binnen. Natuurlijk volg je de ontwikkelingen op de voet, de eerste stapjes, de eerste dag op de peuterspeelzaal en de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes.

De feestdagen komen eraan, maar wat stop jij in de schoen of onder de kerstboom van jouw kleinkind?

 

Wij laten u graag wat voorbeelden zien wat altijd zal aanslaan en een zeker succes zal zijn met de feestdagen. Bestel je deze online? Dan kun je deze kadootjes met korting via deze aanbieder bestellen.

De speelgoedwinkel ziet er nu heel anders uit als vroeger. Een loopwagen is niet alleen leuk, maar je stimuleert het kind om de eerste stapjes te zetten.


Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes.

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen!

 

 

Eigenschappen:

 

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties.

Druk op de knipperende toets en luister en luister naar vrolijke reacties van de schommel of de ZoomiZooz diertjes.

Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen.

Inclusief Nina Nijlpaard.

Stevig en duurzaam design.

Regelbaar volume.

Automatische uitschakeling.


Kinderen vinden het altijd leuk om wat speeltjes mee te nemen in het bad. Hieronder een uitgebreid assortiment om in het bad mee te nemen.

Succes verzekerd!

RSS productfeed

76945 LEGO Jurassic World Atociraptor Dinosaurus Motorachtervolging (zo, 02 apr 2023)
Pas op! De gevaarlijke Atrociraptor dinosaurus is ontsnapt en is op zoek naar zijn volgende slachtoffer... De figuren van Owen Grady en Rainn Delacourt staan voor een spannende uitdaging en moeten proberen de dino uit te schakelen. Speel precieze... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

76946 LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptor vangst (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze 76946 LEGO Jurassic World Blue & Beta Velociraptor vangst kun je de spannende avonturen van Maisie en Rainn Delacourt en de 2 dino's naspelen. Probeer de velociraptors te lokken met een kipdrumstick en verdoof ze vervolgens met het... EUR 34.99 Meer informatie
>> meer lezen

10965 Lego duplo pret in bad dierentrein (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze 10965 Lego duplo pret in bad dierentrein wordt het badderen voor je kindje nog leuker! De dieren worden geleverd met een drijvende ring waar ze op gezet kunnen worden. De ringen kunnen aan elkaar bevestigd worden zodat er een treintje... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

31126 Lego creator supersonisch straalvliegtuig (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze 31126 Lego creator supersonisch straalvliegtuig beleef je drie keer zoveel bouw- en speelplezier... Je kunt er namelijk wel 3 voertuigen mee bouwen, in plaats van één! Bij de set zitten instructies voor een straalvliegtuig,... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

11018 Lego classic creatief zeeplezier (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze 11018 Lego classic creatief zeeplezier kun je urenlang lekker creatief aan de slag! In de set zitten meer dan 300 stenen om leuke figuren mee te bouwen. Gebruik de instructies voor de schildpad, zeeschip of het zeepaardje, maar je kunt ook... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

70052 Playmobil Eerste Hulp Balans Racer (Sun, 02 Apr 2023)
De Playmobil Eerste Hulp Balans Racer is razendsnel, klein en super wendbaar! Zo kan de hulpverlener op tijd bij de crisissituatie zijn en de gewonde redden. De Balans Racer kan zelf in de nauwste straatjes, in het park of op de drukke markt komen. ... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

70284 Playmobil Mama Met Kinderen (Sun, 02 Apr 2023)
Bedenk leuke verhalen en speel urenlang met de 70284 Playmobil Mama Met Kinderen set! De moeder heeft 2 kinderen: één op een loopfiets en de andere ligt in de kinderwagen. Laat mama de wagen vooruit duwen en het jongetje mee fietsen.... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

9090 Playmobil RC Rocket Racer (Sun, 02 Apr 2023)
Ga aan de slag met je eigen Playmobil RC Rocket Racer! Deze gave auto is op afstand bestuurbaar met de afstandsbediening. Hoe hard ga jij? In de auto is plek voor 1 Playmobil-figuur (inbegrepen). Pak je afstandsbediening en racer maar! Er is ook... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

70141 Playmobil Redding Poolglijder Met Rubberen Sleepboot (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze 70141 Playmobil Redding Poolglijder Met Rubberen Sleepboot beleef je spannende avonturen op het water! Speel dat de poolglijder is verongelukt en dat je nu de sleepboot in moet zetten om de persoon te redden. Kijk wel uit voor de hoge... EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

70144 Playmobil Redding Op Zee: Kitesurfersredding Met Boot (Sun, 02 Apr 2023)
Oh nee! Er raast een heftige storm over je Playmobil stad, maar de kitesurfers zijn nog op het water! Met de 70144 Playmobil Redding Op Zee: Kitesurfersredding Met Boot speel je dat je met de reddingsboot het water op gaat, om de laatste surfer te... EUR 21.99 Meer informatie
>> meer lezen

70274 Playmobil Duopack Vakantiegangers (Sun, 02 Apr 2023)
Droom jij ook graag van de ultieme vakantie? Reis af naar je absolute droomland met deze 70274 Playmobil Duopack Vakantiegangers! De figuren hebben een zomerse outfit aan en zijn helemaal klaar om lekker te relaxen. Laat ze lekker op het strand... EUR 3.75 Meer informatie
>> meer lezen

70112 Playmobil Badgast Met Zwembanden (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze 70112 Playmobil Badgast Met Zwembanden is het spelen super realistisch! Want wanneer je het volwassen figuur in de zon laat zitten, zie je de huid rood worden omdat hij verbrandt. Zorg er daarom altijd voor dat je je goed insmeert, zodat... EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

71249 Playmobil Country Trekker Met Aanhanger (Sun, 02 Apr 2023)
EUR 37.99 Meer informatie
>> meer lezen

71251 Playmobil Country Alpaca Wandeling (Sun, 02 Apr 2023)
EUR 21.99 Meer informatie
>> meer lezen

70682 Playmobil Country Pony's Met Veulens (Sun, 02 Apr 2023)
Zorg goed voor deze schattige 70682 Playmobil Country Pony's Met Veulens en bedenk de leukste verhalen! Kies mooie namen voor de pony's en hun veulens, zodat je ze gemakkelijk uit elkaar kunt halen. Geef de paarden iedere dag te eten, speel dat je ze... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

70518 Playmobil Country Mobiele Hoefsmid (Sun, 02 Apr 2023)
Speel dat je een hoefsmid bent en op bezoek gaat bij maneges of andere paardenstallen om de paarden van nieuwe hoefijzers te voorzien! In de 70518 Playmobil Country Mobiele Hoefsmid set zit niet alleen een figuur van een hoefsmid, maar ook allerlei... EUR 42.99 Meer informatie
>> meer lezen

70997 Playmobil kinderverjaardagsfeestje op de pony boerderij (Sun, 02 Apr 2023)
Hiep hiep hoera het is tijd voor feest! Het 70997 Playmobil kinderverjaardagsfeestje op de pony boerderij is super leuk want er zijn cadeautjes, pony's en natuurlijk allmeaal lekker eten. Daarnaast lopen er ook nog andere schattige diertjes rond, die... EUR 23.99 Meer informatie
>> meer lezen

70240 Playmobil Dwergenkrijger (Sun, 02 Apr 2023)
Deze stoere 70240 Playmobil Dwergenkrijger is altijd klaar voor avontuur! Met zijn grote bijl en kruisboog is hij voor niemand bang... Loop met hem door het bos en ga op zoek naar eten voor de andere dwergen, maar pas wel op dat je de vijand niet... EUR 3.49 Meer informatie
>> meer lezen

70553 Playmobil Stuntshow Motor met Vuurmuur (Sun, 02 Apr 2023)
Deze 70553 Playmobil Stuntshow Motor met Vuurmuur set is voor echte durfals! In de set zit een stoere stuntmotor en een houten muur vol met vlammen. Rijd met je motor over de helling en crash vervolgens door de muur. Durf jij deze gave stunt te... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

70691 Playmobil Duopack Winkelende Meiden (Sun, 02 Apr 2023)
Ben jij ook dol op shoppen? Deze 70691 Playmobil Duopack Winkelende Meiden ook! De meiden hebben stijlvolle outfits aan en gaan het liefst de hele dag door naar verschillende winkels. Speel dat je een gave stad hebt en dat er van alles te beleven... EUR 3.75 Meer informatie
>> meer lezen

Vormenkubus Bioplay 11 Delig (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze Vormenkubus Bioplay 11 Delig kan je kindje spelenderwijs kennismaken met verschillende vormen! De vormen kunnen in de kubus geplaatst worden door de in de juiste opening te stoppen. Dit is niet alleen heel erg leuk, maar stimuleert ook de... EUR 15.99 Meer informatie
>> meer lezen

Tuimelaar Happy World Pinguïn Blauw (Sun, 02 Apr 2023)
Deze leuke Tuimelaar Happy World Pinguïn Blauw is super leuk voor kindjes om mee te spelen. Wanneer de pinguïn heen en weer wordt geschud hoor je een leuk geluidje en ook zijn ogen beginnen te draaien. Laat de pinguïn op de grond... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

Mepal Antilekbeker Mio 200 Milliliter Deep Blue (Sun, 02 Apr 2023)
Met deze Mepal Antilekbeker Mio 200 Milliliter Deep Blue gaat het leren van zelfstandig drinken een stuk makkelijker én schoner! De beker lekt niet, ook niet wanneer hij omgevallen is of over de kop gehouden wordt. Het sterke materiaal kan... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Mepal Oefenbeker Mio 300 milliliter Deep Blue (Sun, 02 Apr 2023)
Wil je kindje zelfstandig leren drinken? Gebruik dan deze handige Mepal Oefenbeker Mio 300 milliliter Deep Blue! De oefenbeker drinkt net als een glas, maar door de handige deksel komt er niet in één keer heel veel drinken uit. Ook kan... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Mepal Rietjesbeker Mio 300 milliliter deep turquoise (Sun, 02 Apr 2023)
Zelfstandig drinken zonder te knoeien gaat een stuk makkelijk met deze Mepal Rietjesbeker Mio 300 milliliter deep turquoise! De beker kan 100% lekvrij worden afgesloten en het rietje is gemakkelijk te gebruiken. Het sterke materiaal kan gerust tegen... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0