Cadeautjes voor de klein kinderen

Als je voor het eerst opa of oma wordt, dan voel je je trots. Als je voor het eerst je kleinkind ziet, dan krijg je een warm gevoel van binnen. Natuurlijk volg je de ontwikkelingen op de voet, de eerste stapjes, de eerste dag op de peuterspeelzaal en de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes.

De feestdagen komen eraan, maar wat stop jij in de schoen of onder de kerstboom van jouw kleinkind?

 

Wij laten u graag wat voorbeelden zien wat altijd zal aanslaan en een zeker succes zal zijn met de feestdagen. Bestel je deze online? Dan kun je deze kadootjes met korting via deze aanbieder bestellen.

De speelgoedwinkel ziet er nu heel anders uit als vroeger. Een loopwagen is niet alleen leuk, maar je stimuleert het kind om de eerste stapjes te zetten.


Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes.

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen!

 

 

Eigenschappen:

 

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties.

Druk op de knipperende toets en luister en luister naar vrolijke reacties van de schommel of de ZoomiZooz diertjes.

Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen.

Inclusief Nina Nijlpaard.

Stevig en duurzaam design.

Regelbaar volume.

Automatische uitschakeling.


Kinderen vinden het altijd leuk om wat speeltjes mee te nemen in het bad. Hieronder een uitgebreid assortiment om in het bad mee te nemen.

Succes verzekerd!

RSS productfeed

60356 Lego City Stuntz Beer Stuntmotor (za, 25 mrt 2023)
Doe de vetste tricks en stunts met deze 60356 Lego City Stuntz Beer Stuntmotor! Met zijn grappige helm steelt deze motorcoureur de harten van het publiek en vliegt hij met zijn motor met vliegwielaandrijving overal overheen. Stuntplezier... EUR 7.99 Meer informatie
>> meer lezen

60284 LEGO City Roadwork Truck (Sat, 25 Mar 2023)
Zorg ervoor dat al je wegen in de stad van hoge kwaliteit blijven met deze 60284 LEGO City Roadwork Truck! De truck kan de blokken steen oppakken met de kantelbare laadschop en ze zo gemakkelijk verplaatsen naar de goede plek. Leg de stenen hier weer... EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

60238 Lego City Wissels (Sat, 25 Mar 2023)
Maak je Lego City spoor compleet met deze Lego City Wissels! Deze set bevat 2 wissels en vier extra spoordelen. Combineer met de andere Lego City spoorpakketten om een mega groot spoor te maken! Over het spoor worden alle pakketten naar de stad... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

60346 Lego City Schuur En Boerderijdieren (Sat, 25 Mar 2023)
In deze 60346 Lego City Schuur En Boerderijdieren zitten super veel leuke dieren, zoals varkentjes, een koe, eekhoorn en schapen. Met de minifiguren kun je de dieren goed verzorgen door ze bijvoorbeeld eten te geven, het weiland uit te mesten of een... EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

60390 Lego City Parktractor (Sat, 25 Mar 2023)
Plant bomen met deze leuke 60390 Lego City Parktractor! Het park heeft nieuwe bomen nodig en daarom rijdt dit Lego figuur op zijn tractor met aanhanger om nieuwe bomen te planten en te verzorgen. Onderweg komt hij zelfs een eekhoorntje tegen die blij... EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

60384 Lego City Pinguin Slush Truck (Sat, 25 Mar 2023)
Breng de zomer in huis met de 60384 Lego City Pinguin Slush Truck! Deze coole pinguïntruck is een heuse foodtruck die slushies en ijs verkoopt. Bedien de 4 'slushmachines' en schuif het luik open om klanten te bedienen. De verkoper van de truck... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

60387 Lego City 4x4 Terreinwagen Avonturen (Sat, 25 Mar 2023)
Ga je mee op kampeeravontuur met 60387 Lego City 4x4 Terreinwagen Avonturen? Het 4x4 voertuig met enorme banden rijdt met gemak over modderige ondergronden en vervoert de mountainbike en de tent. Als de tent opgezet is en de Lego figuren het kampvuur... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

41740 Lego Friends Aliya's Kamer (Sat, 25 Mar 2023)
Aliya nodigt Paisley uit voor een logeerpartijtje bij haar thuis in deze 41740 Lego Friends Aliya's Kamer! Ze hebben een super leuke dag en kunnen zich prima vermaken in de mooie kamer van Aliya. Samen schrijven ze leuke verhalen, kijken ze films en... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

41724 Lego Friends Paisley's Huis (Sat, 25 Mar 2023)
Ga mee op bezoek bij Paisley van Lego Friends met deze 41724 Lego Friends Paisley's Huis! Paisley speelt graag gitaar in de tuin en knuffelt met haar konijntje. Haar vader Jonathan en haar zusje Ella spelen samen buiten. Als het begint te regenen,... EUR 44.99 Meer informatie
>> meer lezen

41701 Lego Friends streetfoodmarkt (Sat, 25 Mar 2023)
Ontdek nieuwe culturen en gerechten met deze 41701 Lego friends streetfoodmarkt! Op de streetfoodmarkt staat een sushikraam, tacotruck en zelfs een sapjesbar. Koop een lekker gerecht en ga vervolgens naar de picknicktafel om deze hier op te eten. Dat... EUR 49.99 Meer informatie
>> meer lezen

41663 Lego Friends Emma's Dalmatian Cube (Sat, 25 Mar 2023)
Deze 41663 Lego Friends Emma's Dalmatian Cube is ideaal om thuis mee te spelen, maar bijvoorbeeld ook voor onderweg of bij een vriendinnetje! Al de accessoires passen namelijk in de leuke dalmatiërkubus, zodat je alles zorgeloos mee kunt nemen.... EUR 7.99 Meer informatie
>> meer lezen

41666 LEGO Friends Andrea's Bunny Cube (Sat, 25 Mar 2023)
Zijn konijnen ook jouw lievelingsdieren, net als Andrea? Dan is deze 41666 LEGO Friends Andrea's Bunny Cube perfect voor jou! In de kubus zitten allemaal leuke accessoires om mee te spelen, die je vervolgens weer in de kubus kunt opbergen. Dit zorgt... EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

41448 Lego Friends Heartlake City Movie Theater (Sat, 25 Mar 2023)
Breid jouw Lego Friends stad uit met deze gave 41448 Lego Friends Heartlake City Movie Theater set! In de bioscoop kun je gave rode loper evenementen organiseren en er is een echte acteur om zijn handtekening uit te delen. Haal vervolgens een lekkere... EUR 46.99 Meer informatie
>> meer lezen

71763 Lego Ninjago Lloyd's racewagen evo (Sat, 25 Mar 2023)
Strijd tegen het kwaad met deze supersnelle 71763 Lego ninjago Lloyd's racewagen evo! De racewagen heeft een groene kleur en zorgt ervoor dat je vliegensvlug achter de vijand aan kunt racen. Bouw eerst de basisversie van de auto op en vervolgens kun... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

42117 Lego Technic Race Plane (Sat, 25 Mar 2023)
Met deze 42117 Lego Technic Race Plane beleef je urenlang bouwplezier! Je kunt er namelijk niet één voertuig mee bouwen, maar twee! Begin met het bouwen van het racevliegtuig en speel hier ook leuke avonturen mee na. Ben je na een... EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

70430 Lego Hidde Side De Newbury Metro (Sat, 25 Mar 2023)
Laat dit 70430 Lego Hidde Side De Newbury Metro pakket tot leven komen met de Hidden Side app! Eerst moet je natuurlijk het pakket in elkaar zetten, maar als je dan je telefoon erop richt, zie je opeens spookachtige dingen gebeuren! Combineer de... EUR 28.99 Meer informatie
>> meer lezen

41801 Lego Dots Armband Mijn Huisdieren (Sat, 25 Mar 2023)
Ben jij ook dol op diertjes? Maak met deze 41801 Lego Dots Armband set Mijn Huisdieren dan het perfecte sieraad voor jou! Bij de armband zitten verschillende tegels die je er gemakkelijk op kunt klikken. Sommige tegels hebben de opdruk van een... EUR 6.99 Meer informatie
>> meer lezen

41949 Lego ots taslabels megapack berichten (Sat, 25 Mar 2023)
Met deze 41949 Lego dots taslabels megapack berichten kun je de leukste accessoires maken, die je aan je tas of zelfs etui kunt hangen! In de set zitten super veel tegels met bijvoorbeeld letters en kleuren zodat je hier mooie ontwerpen mee kunt... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

41933 LEGO Dots Music Bracelet (Sat, 25 Mar 2023)
Met deze 41933 LEGO Dots Music Bracelet set kun je je eigen coole armband ontwerpen! In de set zitten 32 tegels met muziekthema en één armband waar je de tegels op kunt klikken. Bedenk een leuk patroon en wanneer je hem af hebt, kun je... EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

76916 Lego Speed Porsche 963 (Sat, 25 Mar 2023)
EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

76914 Lego Speed Ferrari 812 Competizione (Sat, 25 Mar 2023)
EUR 24.99 Meer informatie
>> meer lezen

76911 Lego Speed 007 Aston Martin DB5 (Sat, 25 Mar 2023)
Speel spannende scènes uit de James Bonds films na met deze 76911 Lego Speed 007 Aston Martin DB5! De auto heeft een zilveren kleur en is een echte klassieker. Natuurlijk zit er ook een minifiguur van James Bond in de set voor nog meer... EUR 22.99 Meer informatie
>> meer lezen

71389 Lego Super Mario uitbreidingsset Lakitu's wolkenwereld (Sat, 25 Mar 2023)
Beleef nog meer speelplezier met deze 71389 Lego Super Mario uitbreidingsset Lakitu's wolkenwereld! In de wolkenwereld moet je properen om Lakitu van zijn wolk te slaan door Mario of Luigi heen en weer te schuiven op het wolkenplatform. Probeer... EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

75344 Lego Star Wars Boba Fett's Sterrenschip Microfighter (Sat, 25 Mar 2023)
Maak je klaar voor een vet Star Wars avontuur met 75344 Lego Star Wars Boba Fett's Sterrenschip Microfighter! Boba Fett heeft een coole jet pack en een blaster en vliegt zo met zijn Microfighter door de ruimte. Is er gevaar? Dan schiet hij met zijn 2... EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

10972 Lego Duplo Wilde Dieren Van De Zee (Sat, 25 Mar 2023)
Leer je kindje over wat voor dieren er in het water leven met deze mooie 10972 Lego Duplo set Wilde Dieren Van De Zee! In de set zitten walvissen, een clownvis en een schattige schildpad. Speel dat de dieren op zoek gaan naar eten en wonen tussen het... EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0