Cadeautjes voor de klein kinderen

Als je voor het eerst opa of oma wordt, dan voel je je trots. Als je voor het eerst je kleinkind ziet, dan krijg je een warm gevoel van binnen. Natuurlijk volg je de ontwikkelingen op de voet, de eerste stapjes, de eerste dag op de peuterspeelzaal en de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes.

De feestdagen komen eraan, maar wat stop jij in de schoen of onder de kerstboom van jouw kleinkind?

 

Wij laten u graag wat voorbeelden zien wat altijd zal aanslaan en een zeker succes zal zijn met de feestdagen. Bestel je deze online? Dan kun je deze kadootjes met korting via deze aanbieder bestellen.

De speelgoedwinkel ziet er nu heel anders uit als vroeger. Een loopwagen is niet alleen leuk, maar je stimuleert het kind om de eerste stapjes te zetten.


Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes.

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties. Druk op de knipperende toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen!

 

 

Eigenschappen:

 

Plaats Nina Nijlpaard of een ander diertje op de Zoomi-sensor en luister naar de vrolijke reacties.

Druk op de knipperende toets en luister en luister naar vrolijke reacties van de schommel of de ZoomiZooz diertjes.

Druk op het blad om het diertje naar de schommel te lanceren én beweeg deze heen en weer om het diertje te zien tollen en dollen.

Inclusief Nina Nijlpaard.

Stevig en duurzaam design.

Regelbaar volume.

Automatische uitschakeling.


Kinderen vinden het altijd leuk om wat speeltjes mee te nemen in het bad. Hieronder een uitgebreid assortiment om in het bad mee te nemen.

Succes verzekerd!

RSS productfeed

Rainbocorn Bunnycorn Surprise S2 Mini (di, 23 apr 2024)
Konijnenliefhebbers zullen dol zijn op de Rainbocorns S2 Bunnycorns-verrassing! Open het verrassingseitje om een schattig konijntje te ontdekken, samen met andere leuke verrassingen. Met maar liefst 6 verschillende konijntjes in deze reeks is het... EUR 11.99 Meer informatie
>> meer lezen

Miniverse make it mini lifestyle series 1A (Tue, 23 Apr 2024)
Stap in de wereld van Miniverse make it mini lifestyle series 1A. Ontdek een fantastische serie waar jij zelf jouw favoriete miniatuurlifestyle-items kunt creëren. Van schattige minimeubels tot kleine modeaccessoires, deze serie biedt een hele... EUR 13.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bumbumz retrobumz 19cm (Tue, 23 Apr 2024)
Betreed de speelse wereld van Bumbumz met de Bumbumz retrobumz 19cm. Deze schattige en kleurrijke pluchen vrienden zijn hier om een dosis speelplezier toe te voegen aan elke knuffelsessie. Met hun hoogte van 19 cm zijn de Retrobumz de perfecte vriend... EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Onesie Lilo & Stitch Roze Maat 110-116 (Tue, 23 Apr 2024)
Betreed de betoverende wereld van Lilo & Stitch met de Onesie Lilo & Stitch Roze Maat 110-116. Deze schattige jumpsuit is gedecoreerd met lieve afbeeldingen van Angel, het geliefde personage uit de Lilo & Stitch-serie. Gemaakt van 100%... EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Banana's Fruit Strawberry Combo Pack Wave 3 (Tue, 23 Apr 2024)
Ben jij ook zo dol op aardbeien? De Banana's Fruit Strawberry Combo Pack Wave 3 zijn niet om op te eten... maar wel heel erg leuk! In 1 set zitten 2 aardbeien die vol met verrassingen zitten. Pel de vrucht en ontdek de Crushie, zijn squishy... EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bubiloons (Tue, 23 Apr 2024)
Bubiloons zijn super schattige diertjes die dol zijn op kauwgom! In elke set zitten 8 verrassingen, waaronder een diertje, leuke accessoires en bubi-gums. Laat het diertje grote bellen blazen van kaugom en versier deze vervolgens met kralen. Het is... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Neon Hart Licht (Tue, 23 Apr 2024)
Met dit Neon Hart Licht fleur jij je kamer binnen no-time op! Het licht is gemakkelijk aan je muur te hangen en wanneer je het lichtje aanzet, laat jij je hele kamer stralen. De roze kleur valt lekker op en staat super leuk bij andere roze... EUR 11.99 Meer informatie
>> meer lezen

Surprizamals Wackys (Tue, 23 Apr 2024)
Open de bal en laat je verrassen door een schattig dierenknuffeltje met Surprizamals Wackys! In elke bal zit een zacht knuffeldiertje die heerlijk is om mee te spelen en te knuffelen. Er zijn verschillende dieren verkrijgbaar, van een kikker tot een... EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bellenblaas Gazillion 2 in 1 1.48 liter (Tue, 23 Apr 2024)
Oneindig veel bellen blazen? Dat kan met de Bellenblaas Gazillion 2 in 1 1.48 liter! Maak grote of kleine bellen en laat iedereen verstelt staan van jouw bellenkanon. Blaas zoveel bellen je kunt en probeer ze allemaal lek te prikken. Met... EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zwemring Monstertruck Tube met handvaten 114cm (Tue, 23 Apr 2024)
Dobberen in meer, vijver, zee of swembad wordt leuker met deze gave, grote zwemband van Intex! De zwemband heeft een stoer uiterlijk; dat van een heuse Monstertruck autoband! Eigenschappen: Monstertruck Tube Zwemring Inclusief handvaten ... EUR 11.99 Meer informatie
>> meer lezen

Summer Waves Zwembad Familie 2-Rings Transparant 200 X 150 X 51cm (Tue, 23 Apr 2024)
Wanneer het buiten lekker zonnig is, kun je dit Summer Waves Zwembad Familie 2-Rings Transparant 200 X 150 X 51cm opblazen om er vervolgens in af te koelen! Het zwembad is lekker groot, waardoor je er met je hele familie of vrienden in kunt zitten.... EUR 29.99 Meer informatie
>> meer lezen

Volleybalset Compleet Met Net, Bal En Pomp (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 23.99 Meer informatie
>> meer lezen

Aerobie Rechthoekige Frisbee (Tue, 23 Apr 2024)
Verschillende kleuren verkrijgbaar, vooraf is helaas niet te bepalen welke kleur je ontvangt. EUR 6.49 Meer informatie
>> meer lezen

Foam Honkbalknuppel Met Bal (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 6.49 Meer informatie
>> meer lezen

Frisbee Unikleuren 27 cm (Tue, 23 Apr 2024)
Eén van de leukste dingen om in de zomer te doen. In het water, op het strand of op een grasveld: frisbeeën! Met de Frisbee Unikleuren 27 cm Assorti haal je een super vrolijke frisbee in huis die je overal mee naartoe kunt nemen. Gooi hem... EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alert splash 1 persoons waterglijbaan 549x79cm (Tue, 23 Apr 2024)
Koel lekker af tijdens een warme zomerdag met deze Alert splash 1 persoons waterglijbaan 549x79cm! Met de glijbaan creëer je een echt waterparadijs, maar dan gewoon in je eigen tuin. Zet de glijbaan vast op een handige plek en laat hem vol lopen... EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Bestway Waterglijbaan 2 Personen 448cm (Tue, 23 Apr 2024)
De Bestway Waterglijbaan 2 Personen 448cm is een geweldige manier om verkoeling te zoeken en plezier te hebben op warme zomerdagen. Deze opblaasbare waterglijbaan is ideaal voor jou en een vriend of familielid. Met een lengte van 448 cm, kun je met... EUR 12.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zwemnoodle Fluor 160cm (Tue, 23 Apr 2024)
Onbezorgd spelen in het water doe je met een Zwemnoodle Fluo 160 CM! Deze handige, drijvende noodjes zorgen ervoor dat je heerlijk op het water kunt dobberen. Hang er met je armen overheen of ga erop zitten! Zwemnoodle Fluo is 160 centimeter... EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Sproeier octopus (Tue, 23 Apr 2024)
Bij warm zomerweer wil je natuurlijk het liefst lol trappen met water. Dan is deze super coole Sproeier octopus helemaal perfect. Even aansluiten op de tuinslang, de kraan opendraaien en het waterfestijn kan beginnen! Het water vliegt alle... EUR 18.99 Meer informatie
>> meer lezen

Springtouw Jumpline 4 Meter (Tue, 23 Apr 2024)
Touwtjespringen samen met al je vrienden: het kan met Springtouw Jumpline 4 Meter! Dit vrolijk gekleurde springtouw is lang genoeg om met meerdere mensen tegelijk te springen: het is namelijk 4 meter lang! Doe gave stunts, spring het springtouw... EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Springelastiek 5 Meter Assortiment (Tue, 23 Apr 2024)
Met dit Springelastiek 5 Meter Assortiment kun je urenlang lekker buiten spelen! Het elastiek is wel 5 meter lang en is perfect om samen met je vriendjes of vriendinnen mee te spelen. Leer gave trucjes met het etui of gebruik hem als springtouw. Het... EUR 2.99 Meer informatie
>> meer lezen

Dantoy Emmerset In Visnet Eco 6 Delig (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 17.99 Meer informatie
>> meer lezen

Zand-Watermolen (Tue, 23 Apr 2024)
Weet jij hoe je deze molen kunt laten bewegen? Deze Zand-Watermolen kan op 2 verschillende manieren worden gestart! Laat via de bovenkant water naar beneden lopen en de molentjes beginnen te draaien. Of probeer het eens met zacht zand! Met deze... EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Alert Naaldenset Voor Ballen 3 Stuks (Tue, 23 Apr 2024)
EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Fidget Squeeze Bal Regenboog Mesh 6 Cm (Tue, 23 Apr 2024)
Verschillende kleuren, per stuk. EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0