Grootste aanbod poppen kinderwagens, online bestellen

Op zoek naar een betaalbare poppen kinderwagen, kijk dan snel in deze webwinkel. Het grootste aanbod tegen een betaalbare prijs. Het ideale cadeau voor Kerst of Sinterklaas! 

Op de site kunt u zoeken op duw hoogte, heel handig.

Vele accessoires, passend bij de poppenwagen. 

  • poppenwagendekjes
  • autozitjes
  • luiertasjes
  • maxicosi's voor de pop
  • draagzakken  
  • slaapzakken 
  • drinkflesjes

Een grote keus aan gunstig geprijsde poppenwagens. Natuurlijk ook prachtige poppen voor in de poppen kinderwagen, levensecht, poppenmeubeltjes. Alles is aanwezig om de poppenmoeder het helemaal naar de zin te maken.

Gecertificeerde webwinkel! 


RSS productfeed

Poppen Draagzak - Melange Roze (za, 25 mrt 2023)
Poppen Draagzak Melange Roze Mooie poppen draagzak van het merk Bayer Chic 2000 in de kleurstelling Melange Roze Deze poppen draagzak is geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. De draaggordel is in lengte verstelbaar en daarom voor elke leeftijd geschikt. Wordt geleverd exclusief de afgebeelde pop. Specificaties: Afmeting: 33cm x 25cm x 2cm. Geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. EUR 15.45 Meer informatie
>> meer lezen

Tweeling poppenwagen buggy Jogger - Stars Marine (Sat, 25 Mar 2023)
Moderne Tweeling Poppenwagen Jogger Stars Marine Eigenschappen tweeling poppenwagen Jogger :   een sportieve wagen met veel ruimte voor 2 poppen de poppen kunnen vast gezet worden zodat ze er niet uitvallen in het netje onder de wagen kun je ook spulletjes meenemen de duwhoogte is éénvoudig verstelbaar de wagen is éénvoudig op te vouwen zodat je hem makkelijk kan vervoeren. deze poppenwagen is geschikt voor de kleine mamma`s van ongeveer 3 jaar t/m 6 a 7 jaar.. Afmetingen:   Ca. 67 x  51 x 71 cm (L x B x H) Duwhoogte is ca. 50 tot 75 cm Geschikt voor poppen tot een grootte van ongeveer 53 cm Dit product is inklapbaar zodat hij makkelijk meegenomen of opgeborgen kan worden! Voor andere kleuren kijk hier:  Tweeling poppenwagen Jogger EUR 55.45 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Luiertas - Stars Marine (Sat, 25 Mar 2023)
Poppen Luiertas Stars Marine Deze luiertas past mooi bij alle poppenwagens van het merk Bayer Chic 2000 Is qua kleurstelling hetzelfde als poppenwagens met de kleur stars marine. In de tas zit een wit plastic uitvouwbaar matrasje, waar de pop op kan worden verschoond. Deze tas is een leuke extra accessoire bij de poppenwagen. Afmetingen: Breedte 35 cm Hoogte 28 cm Dikte  4 cm EUR 15.25 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Mika - Stars Marine (Sat, 25 Mar 2023)
Combi Poppenwagen Mika Stars Marine De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppenbuggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare duwhoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze poppenwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika: Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x... EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Ontbijtset op een dienblad 14-delig (Sat, 25 Mar 2023)
Houten Ontbijtset op een dienblad Vul het keukentje aan met deze keuken accessoires. Deze leuke set bestaat uit onder andere: een dienblad Bordje Brood eitjes Vork en Mes Peper en zoutstel Tomatensaus Servet met servetring Totaal 14 delig uitgevoerd Dit leuke speelgoed stimuleerd de fantasie van uw kind Een leuk setje om kado te geven. Afmetingen kinderkeuken accessoires : Dienblad: Lengte 29.8 cm Breedte 23.6 cm EUR 30.50 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Kira - 28 cm (Sat, 25 Mar 2023)
Stoffen Pop 28 cm Kira Deze lieve lappenpop is op zoek naar een poppenmoeder. Deze pop heeft een leuk jurkje aan en is voorzien van zwart haar. Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  28 x 18 x 7 cm Merk: Bigjigs Toys Nog meer leuke kleding voor Kira? Kijk hier! EUR 13.45 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Autozitje Maxi-Cosi-stijl - Grey Jeans (Sat, 25 Mar 2023)
Poppen Autozitje Jeans Grey Mooi afgewerkte poppen autostoel van het merk Bayer CHIC 2000 in de kleurstelling Jeans Grey De autostoel heeft een zachte handgreep en ook aan de veiligheidsgordel is gedacht. Specificaties:   De autostoel is geschikt voor poppen tot 50 cm. Afmeting: 47 x 31 x 31 cm. (lxbxh) Past niet op de Bayer Chic 2000 poppenwagen frames (alleen los te gebruiken) Inclusief bijpassend slabbetje. Voor andere kleuren poppenzitjes kijk hier:  Poppen maxi cosi, autozitje EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Mika - Grey Jeans (Sat, 25 Mar 2023)
Combi Poppenwagen Mika Grey Jeans Hart De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppen buggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare hoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse Kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cm (L x B x H) ... EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Houten poppenbedje Beauty Princess 5352 (Sat, 25 Mar 2023)
Prachtig poppenledikantje met prinsesmotief voor koninklijke poppenmoeders! Aanbevolen leeftijd: 3+ EUR 45.95 Meer informatie
>> meer lezen

Design houten poppenwagen roze met stippen (Sat, 25 Mar 2023)
Houten poppenwagen roze met witte stippen Een leuke houten poppenwagen van het merk BigJigs. Wordt geleverd met een bijpassend dekensetje. Deze poppenwagen heeft een prachtig design, voorzien van witte stippen en twee gedetailleerde uitgesneden bloemvormen aan de zijkanten. De stevige wielen hebben een rubber loopvlak hetgeen krassen op de vloer voorkomt. Deze houten poppenwagen heeft een stoffen zonnekap, wat hem onderschied van de gebruikelijke modellen houten poppenwagens. Gemaakt van hoogwaardige, verantwoorde materialen. Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen. Kenmerken op een rij: - Exclusief design - Een houten poppenwagen met stoffen kap - Stevige wielen met rubberen loopvlak - Inclusief bekleding - Voor kinderen vanaf 1 jaar Afmetingen: 45,5 x 29 x 46,5 (H) cm EUR 52.45 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Kelly - 34 cm (Sat, 25 Mar 2023)
Pop 34 cm Kelly Deze lieve stoffen pop is op zoek naar een poppenmoeder. Deze pop heeft als naar Poppy en is voorzien van blond haar. Wordt geleverd met een jurkje en vestje zoals op foto. Afmetingen  18 x 9 x 34 cm Merk: Bigjigs Toys Nog meer leuke kleding voor Kelly? Kijk hier! EUR 17.75 Meer informatie
>> meer lezen

Muziekdoosje Dansende kikkers (Sat, 25 Mar 2023)
Muziekdoosje Dansende Kikkers Dit houten rond doosje is voorzien van een dansende kikkers. Het doosje is gedecoreerd met waterplanten en visjes. Voorzien van het muziekje : "Oh! Susanna" Afmetingen 11.3 x H 11 cm (gemeten inclusief kikker) EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Muziekdoosje Dansende koeien (Sat, 25 Mar 2023)
Muziekdoosje Dansende Koeien Dit houten rond doosje is voorzien van een dansende koeien. Houten frame voorzien van een koeien decor. Hetgeel staat op leuke ronde pootjes. Melodie: "Old McDonald had a farm" Afmetingen 11,3 x H 11 cm (gemeten inclusief koe) EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Muziekdoosje Dansende lieveheersbeestjes - Vierkant (Sat, 25 Mar 2023)
Muziekdoosje lieveheersbeestjes vierkant Dit houten vierkant doosje is voorzien van 2 dansende lieveheersbeestjes. Melodie: "Für Elise" EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Poppenwagen - Puntos Grijs (Sat, 25 Mar 2023)
Houten Poppenwagen Puntos Grijs Leuke houten poppenwagen in de kleur grijs Deze mooie houten poppenwagen is een geslaagde mix van traditionele en moderne design elementen. Met deze stijlvolle houten poppenwagen kan uw (klein)kind met haar poppen lekker gaan wandelen. Dankzij de rubber wielen kan de houten poppenwagen gemakkelijk geduwd worden en maakt hij geen geluid op harde ondergronden (fluister wielen). Wordt geleverd met kussensetje. Specificatie houten poppenwagen Puntos: De duwhoogte is 43 cm. Fluister wielen (rubber loopvlak) Geschikt voor poppen tot max. 54 cm Kleur : Grijs met witte stippen Merk: Chic 2000 Afmetingen: Lengte 54 cm Breedte 29.5 Hoogte 45 cm EUR 65.95 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Poppenwagen - Wit, Zilver (Sat, 25 Mar 2023)
Houten Poppenwagen wit zilver Een leuke houten poppenwagen voorzien van wielen met een rubber loopvlak Wordt zonder dekje geleverd. Zijn los verkrijgbaar zie : https://www.poppenwagen-webwinkel.nl/poppenwagen-hout/dekentjes/ De poppenwagen hout is voorzien van een duwstang welke in hoogte verstelbaar is De wielen hebben een rubber loopvlak hetgeen krassen op de vloer voorkomt. Kenmerken houten poppenwagen zilver: Afmetingen 48 x 33 x H 52 cm Hoogte duwstang 51-57 cm Materiaal : Hout In hoogte vertelbare duwstang Wielen met een wit rubber loopvlak Kleur : Wit in combinatie met zilver. Wordt satndaard geleverd zonder dekje , deze is wel verkrijgbaar. Wordt geleverd in 2 delen: alleen duwstang monteren. EUR 65.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Dekentje met Kussen - Sweet Dreams (Sat, 25 Mar 2023)
Poppen Dekentje met Kussen Sweet Dreams Een mooi uitgevoerd dekenstje voor de pop. Dit setje is voorzien van een dekentje en een kussentje. Gedecoreerd met een leuk decor en de tekst "Sweet Dreams" Afmetingen Dekentje: Breedte 31 cm Lengte 37 cm Afmetingen kussentje: Lengte : 14 cm Breedte: 20 cm EUR 10.50 Meer informatie
>> meer lezen

Poppenwagen Jogger Lola - Pink Jeans (Sat, 25 Mar 2023)
Poppenwagen Jogger Lola Jeans Pink Leuke kleine jogger poppenwagen met in hoogte verstelbare duwstang (33 - 62cm), Is voorzien van een zonnekap, veiligheidsgordel en een boodschappen netje. Kenmerken: Afmeting: ca. 70 x 33 x 62 cm (lxbxh) Duwhoogte: 33-62 cm Dit product is inklapbaar zodat hij makkelijk meegenomen of opgeborgen kan worden! Voor andere kleuren kijk hier: Chic 2000 Lola poppenwagen EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppenbolderwagen Skipper - Blue Jeans (Sat, 25 Mar 2023)
Poppenbolderwagen Skipper - Blue Jeans Een leuke wagen om de pop mee te vervoeren. Deze wagen is voorzien van een opklapbare trekstang. Heeft stevige wielen . Is voorzien van een aluminium frame, erg stevig en licht. Kenmerken poppenbolderwagen: afmetingen 46 x 30 x 29 cm (excl. trekstang) Trekstang voorzien van een rubberen greep. Makkelijk op te bergen Merk: Chic 2000 EUR 39.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Luiertas - Blue Jeans (Sat, 25 Mar 2023)
Poppen Luiertas Jeans Bleu Deze luiertas past mooi bij alle poppenwagens van het merk Bayer Chic 2000 Is qua kleurstelling hetzelfde als poppenwagens met de kleur Jeans Bleu.  In de tas zit een wit plastic uitvouwbaar matrasje, waar de pop op kan worden verschoond. Deze tas is een leuke extra accessoire bij de poppenwagen. EUR 15.25 Meer informatie
>> meer lezen

Hobbeldier Beer (Sat, 25 Mar 2023)
Hobbeldier Beer Op dit schommeldier kan je lekker schommelen Dit mooie schommeldier in de vorm van een beer. Het zitje is voorzien van een zachte rugkussen zodat uw kind lekker kan schommelen. De armleuningen zijn voorzien van kleine zakjes waar kleine speeltjes in opgeborgen kunnen worden. Voorzien van ronde hoeken waardoor een zeer veilig hobbeldiertje. Door het losdraaien van een schroef kan het pluche figuur aan de voorkant worden verwijderd. Is dan als handpop te gebruiken. Hij is gemaakt van hoogwaardig pluchse op een degelijk houten frame. Specificaties: Afmetingen: 70 x 30.5 x 60 cm (lxbxh) Materiaal: hout, pluchse Functies: schommelen Zit hoogte: 28 cm Belastbaar tot 30 kg verpakkingsmaat: 71.5 x 31.5 x 27.5 cm Merk: Chic 2000 EUR 86.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Mika - Blue Jeans (Sat, 25 Mar 2023)
Combi Poppenwagen Mika Jeans Blue De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppen buggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare hoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse Kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cm (L x B x H) Geschikt... EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Draagzak - Dots Brombeere (Sat, 25 Mar 2023)
Poppen Draagzak Dots Brombeere Mooie poppen draagzak van het merk Bayer Chic 2000 in de kleurstelling Brombeere. Deze poppen draagzak is geschikt voor poppen tot ca. 55 cm, de draaggordel is in lengte verstelbaar en daarom voor elke leeftijd geschikt. Wordt geleverd exclusief de afgebeelde pop. Specificaties: Afmeting: 33cm x 25cm x 2cm. Geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. EUR 15.45 Meer informatie
>> meer lezen

Dekje voor houten poppenwagen - Elegance - Roze ruit (Sat, 25 Mar 2023)
Poppenwagen dekje Elegance roze stip  Mooi luxe poppenwagendekje voor houten poppenwagen, je pop kan hiermee lekker comfortabel in de poppenwagen slapen tijdens het wandelen.   Specificaties Poppenwagendekje: Afmetingen dekje: 55 x 24.5 cm (lxb) EUR 13.50 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Poppenwagen - Roze met blanke wielen (Sat, 25 Mar 2023)
Houten Poppenwagen roze, blanke wielen   Deze mooie houten poppenwagen wordt exclusief poppenwagendekje. Optioneel verkrijgbaar:  roze poppenwagendekje De poppenwagen is zeer stevig en stabiel en de duwstang is verstelbaar in 3 hoogtes, daarnaast kan de duwstang ook iets naar voren gezet worden zodat hij ook gebruikt kan worden als loopwagen. Doordat de schroeven aan de binnenkant van de wagen zitten ziet deze mooie houten poppenwagen er zeer strak en netjes uit.   De wielen zijn voorzien van een rubber loopvlak waardoor deze houten poppenwagen ook op harde ondergronden geruisloos door uw huis rijdt. Deze houten poppenwagen is heel stevig en daarom ook ideaal om achter te leren lopen.   Doordat de duwstang in hoogte verstelbaar is kan deze poppenwagen ook langere tijd gebruikt worden, hij is dan ook geschikt voor kinderen van 1 tot ca. 6 jaar.   Specificaties poppenwagen hout roze met blanke wielen: ... EUR 65.95 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0