Grootste aanbod poppen kinderwagens, online bestellen

Op zoek naar een betaalbare poppen kinderwagen, kijk dan snel in deze webwinkel. Het grootste aanbod tegen een betaalbare prijs. Het ideale cadeau voor Kerst of Sinterklaas! 

Op de site kunt u zoeken op duw hoogte, heel handig.

Vele accessoires, passend bij de poppenwagen. 

  • poppenwagendekjes
  • autozitjes
  • luiertasjes
  • maxicosi's voor de pop
  • draagzakken  
  • slaapzakken 
  • drinkflesjes

Een grote keus aan gunstig geprijsde poppenwagens. Natuurlijk ook prachtige poppen voor in de poppen kinderwagen, levensecht, poppenmeubeltjes. Alles is aanwezig om de poppenmoeder het helemaal naar de zin te maken.

Gecertificeerde webwinkel! 


RSS productfeed

Ma Corolle Poppenjurk Glitter Mintblauw - 36 cm (wo, 07 jun 2023)
Laat jouw pop de show stelen in deze Ma Corolle Glitter Poppenjurk. Het jurkje heeft een mintblauwe kleur en een glitter stippenpatroon. Het boordje van het kraagje en de onderkant zijn zilver van kleur. Het jurkje is door het klittenband aan de achterkant gemakkelijk bij de pop aan- en uit te trekken. Geschikt voor Ma Corolle aankleedpoppen van 36 cm. EUR 11.97 Meer informatie
>> meer lezen

Ma Corolle - Poppenoutfit Dansles voor Corolle poppen van 36 cm (Wed, 07 Jun 2023)
Jouw pop is helemaal klaar voor haar eerste dansles met de Ma Corolle Poppenoutfit Dansles. De poppenoutfit bestaat uit een grijze bolero en een hippe roze rokje. De roze dansschoentjes maken de outfit helemaal compleet. Geschikt voor Corolle poppen van 36 centimeter. EUR 19.99 Meer informatie
>> meer lezen

Corolle Mon Grand Poupon - Poppen Doktersset met geluid (Wed, 07 Jun 2023)
Met deze doktersset ben je goed voorbereid als je pop zich een keer niet lekker voelt. In de set zit een stethoscoop, oorthermometer, bloeddrukmeter, spuit, druppelflesje en gips. De stethoscoop maakt echte hartklopping geluiden! Inclusief batterijen. Geschikt voor Corolle poppen van 35 en 42 centimeter. EUR 35.95 Meer informatie
>> meer lezen

Corolle Mon Grand Poupon - Interactieve WC (Wed, 07 Jun 2023)
Laat jouw pop een plasje doen op de Corolle Mon Grand Poupon Interactieve WC. Wanneer je pop klaar is met het doen van een plasje of een grote boodschap druk je op het roze knopje, je hoort dan alsof de wc echt aan het doorspoelen is. Werkt op 3 knoopcel batterijen (batterijen zijn inbegrepen). Geschikt voor Corolle poppen van 36 centimeter. EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Corolle Mon Grand Poupon - Winter Accessoires (Wed, 07 Jun 2023)
Bereid je pop voor op een koude winter met de Corolle Mon Grand Poupon Winter Accessoires. Met de warme slofjes, wantjes en oorwarmers lijdt jouw pop zeker geen kou! Geschikt voor Corolle poppen van 36 centimeter. EUR 16.99 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Draagtas - Corolle Mon Premier Poupon - Roze (Wed, 07 Jun 2023)
Neem je babypop overal mee naartoe in de Corille Mon Premier Poupon Poppen Draagtas! De tas is voorzien van een schattige berenprint en een zacht roze dekentje dat je met klittenband aan de Corille Mon Premier Poupon - Poppen Draagtas bevestigt. Geschikt voor poppen van 30 centimeter.  Specificaties Artikelcode: 5610128 Afmeting artikel: 33 x 17 x 12 cm, Geschikt voor poppen tot 30 cm Afmeting verpakking: 40 x 23 x 12 cm, Geschikt voor poppen tot 30 cm Geschikt voor: Vanaf 18 maanden Merk: Corolle Materiaal: Polyester EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

Corolle - Mon Grand Poupon Babypop met Haar - Alice, 36 cm (Wed, 07 Jun 2023)
De Alice pop van Corolle heeft prachtige lange bruine haren. Met deze pop kan je kindje voor het eerst met haar spelen! Haar outfit maakt het totaalplaatje helemaal af. Het is echt een kleine prinses. Alice heeft een roze jurkje aan met tutu rokje en roze schoentjes. In haar haar heeft ze een roze haarband met een grote strik. De kleding kan aan- en uitgetrokken worden. De pop is gevuld met een zachte vulling. Het gezichtje, de armpjes en de beentjes zijn van buigzaam vinyl en hebben een subtiele vanillegeur. Inclusief borsteltje. EUR 59.99 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Poppenstoel - Pink Stars (Wed, 07 Jun 2023)
Houten Poppenstoel Pink Stars Mooie houten poppenstoel in sterren thema voor poppen van max. 50 cm, Deze poppenstoel is compleet met blad en comfortabele hoge rugleuning. Is voorzien van een bijpassend kussentje, zodat de pop lekker zacht kan zitten. Specificaties Houten Poppenstoel: Afmetingen: ca. 30 x 26 x 59 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar EUR 37.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tweeling poppenwagen Vario - Melange Navy Grijs (Wed, 07 Jun 2023)
Moderne Twin Poppenwagen Buggy van Bayer Chic 2000, in de kleurstelling Grijs, blauw. Eigenschappen: - een sportieve wagen met veel ruimte voor 2 poppen achter elkaar - beide poppenzitjes zijn afneembaar en kunnen in lig positie gezet worden - beide poppenzitjes kunnen naar 2 klanten geplaats worden (beide naar voren kijkend, beide naar achter kijken en naar elkaar toe kijkend)  - in het netje onder de wagen kun je ook spulletjes meenemen - de duwhoogte is éénvoudig verstelbaar van 55 t/m ca. 84 cm - enkelvoudige zwenkwielen voor - de wagen is éénvoudig op te vouwen zodat je hem makkelijk kan vervoeren of opbergen. - deze tandem poppenwagen buggy is geschikt voor de kleine mamma`s van ongeveer 3 jaar tot ca. 7 jaar. Afmetingen: Ca. 71 x 47 x 79 cm (L x B x H) Duwhoogte is ca. 55 tot 84 cm Geschikt voor poppen tot max. 50 cm Voor andere kleuren kijk hier: Chic 2000 Vario Tweeling poppenwagen EUR 99.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dreumespop Roberta Flowers 33 cm (Wed, 07 Jun 2023)
Llorens dreumespop Roberta Flowers 33 cm Deze mooie pop heeft een leuk jurkje aan. Heeft een lichtroze jurk, wit jasje en witte sokjes aan. Voorzien van een mooie strikjes in haar haar. Deze pop wordt in een mooie doos aangeleverd. Begint te huilen nadat de speen uit haar mond wordt gehaald. Omschrijving: Materiaal: vinyl Uitvoering: softbody Afmeting: 33 cm lang Beweegbare delen: hoofd, armen en benen Merk: Llorens Levensechte babypoppen zijn leuke poppen om mee te spelen of te verzamelen, sommige onderdelen zoals wimpertjes en kleding kunnen door het spelen los, stuk of beschadigd raken, op deze onderdelen zit dan ook beperkte garantie. Mocht je je mooie levensechte babypop ook rond willen rijden of in een poppenbedje willen stoppen, kijk dan ook eens bij onze poppenwagens en poppenmeubeltjes. Als je je pop dicht bij je wil hebben kijken dan ook eens bij onze poppen accessoires hier vind je ook draagzakken... EUR 46.50 Meer informatie
>> meer lezen

Peuterpop Valeria - 28 cm (Wed, 07 Jun 2023)
Llorens pop Valeria 28 cm Deze mooie pop heeft een leuk pakje aan. Heeft een witte, roze jurk, roze jasje en roze laarsjes aan. Voorzien van een mooie strik in haar haar. Deze pop wordt in een mooie doos aangeleverd. Omschrijving Babypop: Materiaal: vinyl Uitvoering: softbody Afmeting: 28 cm lang Beweegbare delen: hoofd, armen en benen Merk: Llorens Levensechte babypoppen zijn leuke poppen om mee te spelen of te verzamelen, sommige onderdelen zoals wimpertjes en kleding kunnen door het spelen los, stuk of beschadigd raken, op deze onderdelen zit dan ook beperkte garantie. Mocht je je mooie levensechte babypop ook rond willen rijden of in een poppenbedje willen stoppen, kijk dan ook eens bij onze poppenwagens en poppenmeubeltjes. Als je je pop dicht bij je wil hebben kijken dan ook eens bij onze poppen accessoires hier vind je ook draagzakken waar je je levensechte babypop mee rond kunt dragen. EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Mika - Melange Lila (Wed, 07 Jun 2023)
Combi Poppenwagen Mika Flieder De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppenbuggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare duwhoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze poppenwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41... EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Mika - Melange Navy Grijs (Wed, 07 Jun 2023)
Combi Poppenwagen Mika Navy Grijs De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppenbuggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare duwhoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cmcm (L x B x H) ... EUR 78.95 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Poppenwagen - Grey Stars (Wed, 07 Jun 2023)
Houten Poppenwagen Grey Stars Leuke houten poppenwagen in de kleur grijs. Gedecoreerd met witte sterren Deze mooie houten poppenwagen is een geslaagde mix van traditionele en moderne design elementen. Met deze stijlvolle houten poppenwagen kan uw (klein)kind met haar poppen lekker gaan wandelen. Dankzij de rubber wielen kan de houten poppenwagen gemakkelijk geduwd worden en maakt hij geen geluid op harde ondergronden (fluister wielen). Wordt geleverd met kussensetje. Specificatie houten poppenwagen Grey Stars: De duwhoogte is 43 cm. Fluister wielen (rubber loopvlak) Geschikt voor poppen tot max. 54 cm Kleur : Grijs met witte sterren Merk: Chic 2000 Afmetingen: Lengte 54 cm Breedte 29.5 Hoogte 45 cm EUR 68.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppenwagen Yolo 2 in 1 - Melange Mint (Wed, 07 Jun 2023)
Bayer Chic 2000 -Combi Poppenwagen Yolo Melange Mint Mooie moderne combi poppenwagen van het merk Bayer Chic 2000   De poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar buggy. Onder de wagen zit een handig netje voor het opbergen van de poppen verzorgingsmaterialen. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen Yolo heeft een sportieve moderne uitstraling Deze Bayer Chic 2000 poppenwagen is voorzien van zwenkwielen. Is hierdoor makkelijk en licht bestuurbaar.   De duwstang van deze moderne poppenwagen is ook in hoogte verstelbaar van ca. 46 tot 82 cm Hierdoor kan er vele jaren mee gespeeld worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Specificaties Combi Poppenwagen Yolo Melange Mint :  wandelwagen c.q. poppenwagen  pop kan... EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppenwagen Yolo 2 in 1 - Melange Lila (Wed, 07 Jun 2023)
Bayer Chic 2000 -Combi Poppenwagen Yolo Lila Mooie moderne combi poppenwagen van het merk Bayer Chic 2000   De poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar buggy. Onder de wagen zit een handig netje voor het opbergen van de poppen verzorgingsmaterialen. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen Yolo heeft een sportieve moderne uitstraling Deze Bayer Chic 2000 poppenwagen is voorzien van zwenkwielen. Is hierdoor makkelijk en licht bestuurbaar.   De duwstang van deze moderne poppenwagen is ook in hoogte verstelbaar van ca. 46 tot 82 cm Hierdoor kan er vele jaren mee gespeeld worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Specificaties Combi Poppenwagen Yolo Melange Lila :  wandelwagen c.q. poppenwagen  pop kan naar... EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppenwagen Yolo 2 in 1 - Melange Pink (Wed, 07 Jun 2023)
Bayer Chic 2000 -Combi Poppenwagen Yolo 2 in 1 Melange Pink Mooie moderne combi poppenwagen van het merk Bayer Chic 2000   De poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar buggy. Onder de wagen zit een handig netje voor het opbergen van de poppen verzorgingsmaterialen. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen Yolo heeft een sportieve moderne uitstraling en is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   De duwstang van deze moderne poppenwagen is ook in hoogte verstelbaar van ca. 46 tot 82 cm Hierdoor kan er vele jaren mee gespeeld worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Specificaties Combi Poppenwagen Yolo :  wandelwagen c.q. poppenwagen  pop kan naar voren of naar achteren kijken ... EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luxe houten poppenstoel - Puntos Grijs (Wed, 07 Jun 2023)
Bayer Chic 2000 Houten Poppenstoel Puntos Grijs Mooie houten poppenstoel voor poppen van max. 46 cm, Deze poppenstoel is compleet met blad en comfortabele hoge rugleuning. Specificaties Houten Poppenstoel Puntos Grijs: Afmetingen: breedte 30 cm Diepte 26.5 cm Hoogte 52 cm Leeftijd: vanaf 3+ Geschikt voor poppen tot 46 cm Voorzien van een tafelblad. Materiaal: MDF in combinatie met polyester. Voorzien van een zitkussentje Kleur Grijs, roze met witte stippen. EUR 40.95 Meer informatie
>> meer lezen

Magneetkraan (Wed, 07 Jun 2023)
Mentari Magneetkraan Deze set is 4 delig uitgevoerd. Onder andere met: Brug met kraan en rails 2 eindstoppen 1 wissel Rij met de houten trein onder de brug en laad de wagons of vrachtwagen. Pak de goederen op met de kraan. Passend op alle bekende merken treinbanen. EUR 13.45 Meer informatie
>> meer lezen

Draaischijf met 4 richtingen (Wed, 07 Jun 2023)
Mentari Draaischijf met 4 richtingen Bouw met deze rails een mooie treinbaan. Een leuke aanvulling om van baan te wisselen. Geschikt om 4 spoorbanen aan te leggen. Het middendeel kan draaien, zodat de houten trein van spoor kan wisselen Afmetingen draaischijf: 14.3 x 14.3 cm merk: Mentari Passend op alle bekende merken houten rails. Kenmerken Mentari rails: Breedte rails 4 cm Aan beide zijde spoor Spoorbreedte hart op hart 2.5 cm EUR 7.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Kledingkastje - Puntos Grijs (Wed, 07 Jun 2023)
Poppen Kledingkastje Puntos Grijs Deze mooie kast met de decoraties is een aanwinst voor iedere poppenset. Het kastje heeft een kledingstang en een legplank. Uitgevoerd in de grijze kleur voorzien van witte stippen Onderin de kast zit een lade gemaakt van stof. Afmetingen: 46 x 25 x 74 cm (lxbxh) Gemaakt van degelijke kwaliteit hout. Leeftijd: vanaf 3+ EUR 82.95 Meer informatie
>> meer lezen

Hoge poppenstoel - Melange Grijs Roze (Wed, 07 Jun 2023)
Hoge poppenstoel Melange Grijs Roze Deze mooie stoel is voorzien van een sterk metalen frame. De stoel heeft een veiligheids gordel en een plateau zodat de pop niet uit de stoel kan vallen. Deze stoel is een kopie van een echte baby kinderstoel. Het zitje kan achterover worden gekanteld waardoor de babypop na het eten kan slapen. Deze poppenstoel is voorzien van een netje waar alle poppen etenswaren en dergelijk in kan worden opgeborgen. Uitgevoerd in een Melange grijs rozedesign Merk: Bayer Chic 2000 Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar  Deze stoel is geschikt voor een pop tot een lengte van 46 cm Afmetingen : 30 x 26.5 x H 59 cm EUR 43.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luxe grote poppenwagen Road Star - Melange Grijs Roze (Wed, 07 Jun 2023)
Luxe Grote Poppenwagen Road Star Melange Roze Deze luxe grote Road Star Bayer Chic 2000 poppenwagen heeft een in hoogte verstelbare duwstang van 57 tot 91 cm. Deze stevige poppenwagen wordt geleverd met de op de afbeelding weergegeven luiertas. Is tevens voorzien van een handig boodschappen netje onder de wagen. Als extra heeft deze poppenwagen ook nog een zonneklep. In de kap van de poppenwagen zitten 2 grote licht / lucht vensters, de kap is ook afneembaar.   Hij is om te bouwen naar sportbuggy met een verstelbare rugleun en een verstelbare voeten steun. Dit alles kan met een paar handelingen gedaan worden Het lig/zit deel is uitneembaar en te gebruiken als draagzak. Kenmerken Poppenwagen Road Star Melange roze : Afmeting: 85 x 47 x 82 cm. (lxbxh) Duwhoogte is ca. 57 tot 91 cm Voor poppen tot max. 52 cm Merk: Chic 2000 Voorzien van een Luiertas met aankleedkussen Uitneembare bak, te... EUR 104.95 Meer informatie
>> meer lezen

Muziekdoosje Carrousel rood - 21 cm (Wed, 07 Jun 2023)
Muziekdoosje carrousel rood Deze carrousel maakt een leuk muziekje. Voorzien van een paarden welke rond draaien Een leuke toevoeging aan de kinderkamer. Voorzien van vrolijke kleuren, maakt ieder kind blij. Afmetingen muziekdoos rood: Diameter 11 cm Hoogte 21 cm. EUR 21.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Daisy - 28 cm (Wed, 07 Jun 2023)
Stoffen Pop 28 cm Daisy Deze lieve stoffen pop is op zoek naar een beste vriendin. Deze pop heeft een leuk geel jurkje aan en is voorzien van blond haar. Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  28 x 19 x 7 cm   Nog meer leuke kleding voor Daisy? Kijk hier! EUR 13.45 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0