Grootste aanbod poppen kinderwagens, online bestellen

Op zoek naar een betaalbare poppen kinderwagen, kijk dan snel in deze webwinkel. Het grootste aanbod tegen een betaalbare prijs. Het ideale cadeau voor Kerst of Sinterklaas! 

Op de site kunt u zoeken op duw hoogte, heel handig.

Vele accessoires, passend bij de poppenwagen. 

  • poppenwagendekjes
  • autozitjes
  • luiertasjes
  • maxicosi's voor de pop
  • draagzakken  
  • slaapzakken 
  • drinkflesjes

Een grote keus aan gunstig geprijsde poppenwagens. Natuurlijk ook prachtige poppen voor in de poppen kinderwagen, levensecht, poppenmeubeltjes. Alles is aanwezig om de poppenmoeder het helemaal naar de zin te maken.

Gecertificeerde webwinkel! 


RSS productfeed

Bayer Chic 2000 Poppenwagen Emotion 2 in 1 Pinky Balls (do, 16 jul 2020)
Bayer Chic 2000 Poppenwagen Emotion 2 in 1 Pinky Balls De poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar buggy. De wagen kan ook nog zo versteld worden dat de pop naar voren kan kijken of naar achter naar de poppenmoeder toe kan kijken. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen wordt geleverd met poppenwagenbak, matrasje en winddekje. De Bayer Chic 2000 poppenwagen Emotion heeft een sportieve uitstraling en is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   De duwstang van deze combi poppenwagen Emotion is ook in hoogte verstelbaar van ca. 55 tot 83 cm.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Specificaties Combi Poppenwagen Emotion Pinky Balls :   wandelwagen buggy (los compleet inzet deel) met voetenzak pop kan naar voren of naar achteren... EUR 61.50 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen bolderwagen Jeans Bleu (Thu, 16 Jul 2020)
Poppen bolderwagen Jeans Bleu Een leuke wagen om de pop mee te vervoeren. Deze wagen is voorzien van een opklapbare trekstang. Heeft stevige wielen . Is voorzien van een aluminium frame, erg stevig en licht. Kenmerken poppen bolderwagen: afmetingen 46 x 30 x 29 cm (excl. trekstang) Trekstang voorzien van een rubberen greep. Makkelijk op te bergen Merk: Chic 2000 EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bayer Chic 2000 - Combi Poppenwagen Mika Jeans Pink (Thu, 16 Jul 2020)
Combi Poppenwagen Mika Jeans Pink De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppenbuggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare duwhoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cmcm (L x B x H) ... EUR 64.50 Meer informatie
>> meer lezen

Luxe Poppenwagen Piccolina Pinky Balls (Thu, 16 Jul 2020)
Luxe Poppenwagen Piccolina Pinky Balls Deze mooie Piccolina Chic 2000 poppenwagen heeft een in hoogte verstelbare duwstang van 41 tot 64 cm in de mooi kleurstelling Pinky balls.   Deze poppenwagen wordt geleverd met een handig boodschappennetje onder de wagen. In de kap van de poppenwagen zit ook een kijkvenster. Hij is om te bouwen naar sportbuggy met een verstelbare rugleuning en een verstelbare voetensteun. Het lig/zit deel is uitneembaar en te gebruiken als draagzak.   Specificaties Luxe Poppenwagen Piccolina Pinky Balls:  afmeting: 73 x 43 x 65 cm (lxbxh) duwhoogte is ca. 41 tot 64 cm voor poppen tot max. 46 cm leeftijd: ca. 3 t/m ca. 6 jaar voor poppen tot max. 43 cm éénvoudig inklapbaar voor opbergen of om mee te nemen Voor meer kleuren kijk hier: Chic 2000 Piccolina poppenwagen EUR 44.95 Meer informatie
>> meer lezen

All in 1 Combi Poppenwagen Emotion Jeans Pink 63770 (Thu, 16 Jul 2020)
All in 1 Combi Poppenwagen Emotion Jeans Pink Mooie All in 1 combi poppenwagen Emotion van Bayer Chic 2000 in de mooie kleurstelling jeans pink. Deze super complete poppenwagen wordt geleverd met reiswieg, maxi-cosi en buggy.    De poppenwagen kan éénvoudig veranderd worden van wandelwagen naar Maxi-Cosi carrier naar buggy. De wagen kan ook nog zo versteld worden dat de pop naar voren kan kijken of naar achter naar de poppenmoeder toe kan kijken. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen wordt geleverd met poppenwagenbak, matrasje en winddekje. Met de reiswieg en Maxi-Cosi kan ook nog los gespeeld worden, de All in 1 combi poppenwagen Emotion is dus een zeer veelzijdige stukje speelgoed.   Als nieuwe extra optie kan nu ook het winddekje gebruikt worden als voetenzak op het buggy gedeelte, dit maakt deze speelgoed kinderwagen nog echter.   De poppenwagen... EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bayer Chic 2000 Tweeling Tandem Poppenwagen Twinny Pflaume 69125 (Thu, 16 Jul 2020)
Tweeling Tandem Poppenwagen Twinny Pflaume 69125 Eigenschappen Chic 2000 tweeling poppenwagen Twinny : een sportieve wagen met veel ruimte voor 2 poppen achter elkaar beide poppenzitjes zijn afneembaar en kunnen in lig positie gezet worden beide poppenzitjes kunnen naar 2 klanten geplaats worden (beide naar voren kijkend, beide naar achter kijken en naar elkaar toe kijkend)  in het netje onder de wagen kun je ook spulletjes meenemen de duwhoogte is éénvoudig verstelbaar van 50 t/m ca. 82 cm enkelvoudige zwenkwielen voor de wagen is éénvoudig op te vouwen zodat je hem makkelijk kan vervoeren of opbergen. deze tandem poppenwagen buggy is geschikt voor de kleine mamma`s van ongeveer 3 jaar tot ca. 7 jaar. Afmetingen: Ca. 63 x 43 x 77 cm cm (L x B x H) Duwhoogte is ca. 50 tot 82 cm Geschikt voor poppen tot max. 50 cm EUR 66.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi Poppenwagen Luke met Trolley Pink Owl 61439 (Thu, 16 Jul 2020)
Combi Poppenwagen Luke met Trolley Pink Owl 61439 Mooie poppenwagen Luke met Trolley van Knorrtoys gedecoreerd met een uil Afmetingen: 52 x 43 x 77 cm cm (lxb) Verstelbare duwhoogte: 47 - 77 cm Afmeting uitneembare reiswieg: 54 x 23 cm (lxb) Afmeting Trolley: 30 x 15 x 53 cm (lxb),  verstelbaar tot 75 cm Leeftijd: vanaf 3+ Inclusief een Luiertas. 41 x 49 cm Eénvoudig om te bouwen als sport buggy, met verstelbare rugleuning en voetenplank! De poppenwagen is inklapbaar zodat hij makkelijk meegenomen of opgeborgen kan worden! EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luxe Grote Poppenwagen Road Star Melange Roze (Thu, 16 Jul 2020)
Luxe Grote Poppenwagen Road Star Melange Roze Deze luxe grote Road Star Bayer Chic 2000 poppenwagen heeft een in hoogte verstelbare duwstang van 57 tot 92 cm. Deze stevige poppenwagen wordt geleverd met de op de afbeelding weergegeven luiertas. Is tevens voorzien van een handig boodschappen netje onder de wagen. Als extra heeft deze poppenwagen ook nog een zonneklep. In de kap van de poppenwagen zitten 2 grote licht / lucht vensters, de kap is ook afneembaar.   Hij is om te bouwen naar sportbuggy met een verstelbare rugleun en een verstelbare voeten steun. Dit alles kan met een paar handelingen gedaan worden Het lig/zit deel is uitneembaar en te gebruiken als draagzak. Kenmerken Poppenwagen Road Star Melange roze : Afmeting: 85 x 47 x 82 cm. (lxbxh) Duwhoogte is ca. 57 tot 92 cm Voor poppen tot max. 52 cm Merk: Chic 2000 Voorzien van een Luiertas met aankleedkussen Uitneembare bak, te gebruiken als reiswieg. Om te... EUR 82.50 Meer informatie
>> meer lezen

Bayer Chic 2000 Tweeling Poppenwagen Tandem Twinny Jeans Bleu (Thu, 16 Jul 2020)
Tweeling Tandem Poppenwagen Twinny Jeans Bleu Eigenschappen tweeling poppenwagen Twinny : een sportieve wagen met veel ruimte voor 2 poppen achter elkaar beide poppenzitjes zijn afneembaar en kunnen in lig positie gezet worden beide poppenzitjes kunnen naar 2 klanten geplaats worden (beide naar voren kijkend, beide naar achter kijken en naar elkaar toe kijkend. in het netje onder de wagen kun je ook spulletjes meenemen de duwhoogte is éénvoudig verstelbaar van 50 t/m ca. 82 cm heeft enkelvoudige zwenkwielen voor. de wagen is éénvoudig op te vouwen zodat je hem makkelijk kan vervoeren of opbergen. deze tandem poppenwagen buggy is geschikt voor de kleine mamma`s van ongeveer 3 jaar tot ca. 7 jaar. Merk: Bayer Chic 2000 Afmetingen tweeling poppenwagen : 63 x 43 x 77 cm cm (L x B x H) Duwhoogte is ca. 50 tot 82 cm Geschikt voor poppen tot max. 50 cm EUR 66.95 Meer informatie
>> meer lezen

Chic 2000 Poppenwagen Bambina Pinky Balls (Thu, 16 Jul 2020)
Chic 2000 Poppenwagen Bambina Pinky Balls Deze poppenwagen van Bayer Chic 2000 heeft een in hoogte verstelbare duwstang. Is verstelbaar van 43 tot 82 cm! De poppenwagen wordt geleverd met een luiertas in het zelfde design. Heeft een handig boodschappen netje onder de wagen om de poppen accessoires in op te bergen De luiertas is ook als schoudertas te gebruiken, voorzien van een handige draagriem. Klap de tas open en je hebt een aankleedkussen voor de pop In de kap van de poppenwagen zit ook een kijkvenster zodat uw kind naar haar pop kan kijken. Middels een paar handelingen is deze luxe poppen wandelwagen om te bouwen naar sportbuggy Voorzien van een verstelbare rugleun en een verstelbare voetensteun. Het lig/zit deel van deze poppenwagen is uitneembaar en ook te gebruiken als draagzak. Specificaties Poppenwagen Bambina Pinky Bubbles: Afmeting: 83 x 46 x 82 cm (lxbxh) Duwhoogte is ca. 43 tot 82 cm Voor poppen tot max. 52 cm Leeftijd:... EUR 59.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi Poppenwagen Mika Purple Checker (Thu, 16 Jul 2020)
Combi Poppenwagen Mika Purple Checker De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppenbuggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbaar van 47 to 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse Kwlaiteit. Verstelbare Zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cmcm (L x B x H) Geschikt voor kinderen vanaf 3 t/m ca. 8 jaar... EUR 61.50 Meer informatie
>> meer lezen

Luxe Grote Poppenwagen Twingo-S Splasch 10815 (Thu, 16 Jul 2020)
Luxe Grote Poppenwagen Twingo-S Splasch 10815 Deze luxe grote Twingo-S Knorrtoys poppenwagen heeft een in hoogte verstelbare duwstang van 48 tot 82 cm en is verkrijgbaar in diverse mooie kleurstellingen!   Deze poppenwagen wordt geleverd met zoals op de afbeelding weergegeven luiertas en met een handig boodschappen-netje onder de wagen. In de kap van de poppenwagen zit ook een kijkvenster. Hij is eenvoudig om te bouwen naar sportbuggy met een verstelbare rugleun en een verstelbare voeten steun. Het lig/zit deel is uitneembaar en te gebruiken als draagzak. Specificaties: Afmetingen: 67 x 87 x 48 cm (lxb) Verstelbare duwhoogte: 48-82 cm Afmeting uitneembare reiswieg: 49 x 22 cm Geschikt voor poppen tot max. 45 cm Met handig opbergnet onder de wagen voor alle spulletjes. Incl. mooie luiertas die aan het stuur bevestigd kan worden. Leeftijd: vanaf ca. 4 jaar tot ca. 8 jaar   Dit product is inklapbaar zodat hij makkelijk meegenomen of opgeborgen kan... EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

All in 1 Combi Poppenwagen Emotion Purple Checker 63728 (Thu, 16 Jul 2020)
All in 1 Combi Poppenwagen Emotion Purple Checker 63728 Mooie All in 1 combi poppenwagen Emotion van Bayer Chic 2000 in de mooie kleurstelling Purple Checker. Deze super complete poppenwagen wordt geleverd met reiswieg, maxi-cosi en buggy.    De poppenwagen kan éénvoudig veranderd worden van wandelwagen naar Maxi-Cosi carrier naar buggy. De wagen kan ook nog zo versteld worden dat de pop naar voren kan kijken of naar achter naar de poppenmoeder toe kan kijken. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen wordt geleverd met poppenwagenbak, matrasje en winddekje. Met de reiswieg en Maxi-Cosi kan ook nog los gespeeld worden, de All in 1 combi poppenwagen Emotion is dus een zeer veelzijdige stukje speelgoed.   Als nieuwe extra optie kan nu ook het winddekje gebruikt worden als voetenzak op het buggy gedeelte, dit maakt deze speelgoed kinderwagen nog echter.   De... EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi Poppenwagen Emotion 2 in 1 Dots Brombeere 63829 (Thu, 16 Jul 2020)
Combi Poppenwagen Emotion 2 in 1 Dots Brombeere 63829   De poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar buggy. De wagen kan ook nog zo versteld worden dat de pop naar voren kan kijken of naar achter naar de poppenmoeder toe kan kijken. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen wordt geleverd met poppenwagenbak, matrasje en winddekje.   Als nieuwe optie kan nu ook het winddekje gebruikt worden als voetenzak, dit maakt deze speelgoed kinderwagen nog echter.   De poppenwagen Emotion heeft een sportieve uitstraling en is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   De duwstang van deze combi poppenwagen Emotion is ook in hoogte verstelbaar van ca. 55 tot 83 cm.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Specificaties Combi Poppenwagen Emotion Dots... EUR 61.50 Meer informatie
>> meer lezen

Tweeling Tandem Poppenwagen Vario Dots Brombeere 68929 (Thu, 16 Jul 2020)
Tweeling Tandem Poppenwagen Vario Dots Brombeere 68929 Eigenschappen Chic 2000 tweeling poppenwagen : - een sportieve wagen met veel ruimte voor 2 poppen achter elkaar - beide poppenzitjes zijn afneembaar en kunnen in lig positie gezet worden - beide poppenzitjes kunnen naar 2 klanten geplaats worden (beide naar voren kijkend, beide naar achter kijken en naar elkaar toe kijkend)  - in het netje onder de wagen kun je ook spulletjes meenemen - de duwhoogte is éénvoudig verstelbaar van 55 t/m ca. 84 cm - enkelvoudige zwenkwielen voor - de wagen is éénvoudig op te vouwen zodat je hem makkelijk kan vervoeren of opbergen. - deze tandem poppenwagen buggy is geschikt voor de kleine mamma`s van ongeveer 3 jaar tot ca. 7 jaar. Afmetingen: Ca. 71 x 47 x 79 cm (L x B x H) Duwhoogte is ca. 55 tot 84 cm Geschikt voor poppen tot max. 50 cm Voor andere kleuren kijk hier: Chic 2000 Vario Tweeling poppenwagen EUR 72.95 Meer informatie
>> meer lezen

Knorrtoys poppenwagen Kyra pink stripe 61838 (Thu, 16 Jul 2020)
Knorrtoys poppenwagen Kyra pink stripe 61838 Mooie moderne poppenwagen van het merk Knorrtoys Specificaties poppenwagen Kyra: Voorzien van een uitneembare reiswieg en een luiertas Gedecoreerd met een streepjes patroon Afmetingen: 48 x 42 x 62 cm (lxbxh) Verstelbare duwhoogte: 33 tot 62 cm Afmeting uitneembare reiswieg: 54 x 20 cm (lxbxh) Afmetingen luiertas: 23 x 50 cm Voor poppen tot max. 48 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar Dit product is inklapbaar zodat hij makkelijk meegenomen of opgeborgen kan worden! EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppenwagen Smarty Funny Pink 55524 (Thu, 16 Jul 2020)
Poppenwagen Smarty Funny Pink Deze mooie kleine Smarty Bayer Chic 2000 poppenwagen Funny Pink heeft een duwstang hoogte van ca. 56 cm. De poppenwagen wordt geleverd met een handig boodschappennetje onder de wagen.  Het lig/zit deel van deze Smarty poppenwagen is uitneembaar en te gebruiken als draagzak. Absoluut een leuke eerste poppenwagen. Specificaties poppenwagen Smarty Funny Pink:   Afmeting: 57 x 36 x 56 cm (lxbxh) Duwhoogte is ca. 56 cm Voor poppen tot max. 38 cm Leeftijd: 3+ (klanten ervaring, vanaf 1+ jaar onder supervisie) Inklapbaar (handig voor meenemen of om op te bergen) Voor meer kleuren kijk hier: Chic 2000 Smarty poppenwagen EUR 35.95 Meer informatie
>> meer lezen

Inpakken pakket (Thu, 16 Jul 2020)
Inpakken van het pakket of omdoos in bruin inpakpapier Let op levertijd wordt met 1 dag verlengt. Het pakket (omdoos) wordt verpakt in bruin inpakpaier. Dit is dus de buitenste doos. Indien u meerdere artikelen heeft besteld worden deze niet afzonderlijk ingepakt - alleen het geheel wat met de pakketdienst meegaat. EUR 4.50 Meer informatie
>> meer lezen

Moderne Tweeling Jogger Pink Checker 69746 (Thu, 16 Jul 2020)
Moderne Chic 2000 twin jogger poppenwagen Pink Checker. Eigenschappen tweeling poppenwagen Jogger 69746 : - een sportieve wagen met veel ruimte voor 2 poppen - de poppen kunnen vast gezet worden zodat ze er niet uitvallen - in het netje onder de wagen kun je ook spulletjes meenemen - de duwhoogte is éénvoudig verstelbaar - de wagen is éénvoudig op te vouwen zodat je hem makkelijk kan vervoeren. - deze poppenwagen is geschikt voor de kleine mamma`s van ongeveer 3 jaar t/m 6 a 7 jaar.. Afmetingen: Ca. 67 x  51 x 71 cm (L x B x H) Duwhoogte is ca. 50 tot 75 cm Geschikt voor poppen tot een grootte van ongeveer 53 cm Dit product is inklapbaar zodat hij makkelijk meegenomen of opgeborgen kan worden! Voor andere kleuren kijk hier:  Tweeling poppenwagen Jogger EUR 45.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi Poppenwagen Mika Melance Pink (Thu, 16 Jul 2020)
Combi Poppenwagen Mika Melange Pink De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppenbuggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare duwhoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cmcm (L x B x H) Geschikt voor kinderen... EUR 69.95 Meer informatie
>> meer lezen

Tweeling Poppenwagen Vario Star Marine (Thu, 16 Jul 2020)
Tweeling Poppenwagen Vario Stars Marine Eigenschappen Chic 2000 tweeling poppenwagen : een sportieve wagen met veel ruimte voor 2 poppen achter elkaar beide poppenzitjes zijn afneembaar en kunnen in lig positie gezet worden beide poppenzitjes kunnen naar 2 klanten geplaats worden (beide naar voren kijkend, beide naar achter kijken en naar elkaar toe kijkend)  in het netje onder de wagen kun je ook spulletjes meenemen de duwhoogte is éénvoudig verstelbaar van 55 t/m ca. 84 cm enkelvoudige zwenkwielen voor de wagen is éénvoudig op te vouwen zodat je hem makkelijk kan vervoeren of opbergen. deze tandem poppenwagen buggy is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot ca. 7 jaar. Afmetingen: Ca. 71 x 47 x 79 cm (L x B x H) Duwhoogte is ca. 55 tot 84 cm Geschikt voor poppen tot max. 50 cm Voor andere kleuren kijk hier: Chic 2000 Vario Tweeling poppenwagen EUR 72.95 Meer informatie
>> meer lezen

Luxe Grote Poppenwagen Road Star Jeans Grey (Thu, 16 Jul 2020)
Luxe Grote Poppenwagen Road Star Jeans Grey Deze luxe grote Road Star Bayer Chic 2000 poppenwagen heeft een in hoogte verstelbare duwstang van 57 tot 92 cm. Deze stevige poppenwagen wordt geleverd met de op de afbeelding weergegeven luiertas. Is tevens voorzien van een handig boodschappen netje onder de wagen. Als extra heeft deze poppenwagen ook nog een zonneklep. In de kap van de poppenwagen zitten 2 grote licht / lucht vensters, de kap is ook afneembaar.   Hij is om te bouwen naar sportbuggy met een verstelbare rugleun en een verstelbare voeten steun. Dit alles kan met een paar handelingen gedaan worden Het lig/zit deel is uitneembaar en te gebruiken als draagzak. Kenmerken Poppenwagen Road Star Jeans Pink : Afmeting: 85 x 47 x 82 cm. (lxbxh) Duwhoogte is ca. 57 tot 92 cm Voor poppen tot max. 52 cm Merk: Chic 2000 Voorzien van een Luiertas met aankleedkussen Uitneembare bak, te gebruiken als reiswieg. Om te bouwen... EUR 82.50 Meer informatie
>> meer lezen

Bayer Chic 2000 Grote Poppenwagen Road Star Sterren Grau (Thu, 16 Jul 2020)
Luxe Grote Poppenwagen Road Sterren Grau Deze luxe grote Road Star Bayer Chic 2000 poppenwagen heeft een in hoogte verstelbare duwstang van 57 tot 92 cm. Deze stevige poppenwagen wordt geleverd met de op de afbeelding weergegeven luiertas. Is tevens voorzien van een handig boodschappennetje onder de wagen. Als extra heeft deze poppenwagen ook nog een zonneklep. In de kap van de poppenwagen zitten 2 grote licht / lucht vensters, de kap is ook afneembaar.   Hij is om te bouwen naar sportbuggy met een verstelbare rugleun en een verstelbare voeten steun. Dit alles kan met een paar handelingen gedaan worden Het lig/zit deel is uitneembaar en te gebruiken als draagzak. Kenmerken Poppenwagen Road Star Sterren Grau : Afmeting: 85 x 47 x 82 cm. (lxbxh) Duwhoogte is ca. 57 tot 92 cm Voor poppen tot max. 52 cm Merk: Chic 2000 Voorzien van een Luiertas met aankleedkussen Uitneembare bak, te gebruiken als reiswieg. Om te bouwen naar buggy ... EUR 82.50 Meer informatie
>> meer lezen

Combi Poppenwagen Mika Sterren Pink (Thu, 16 Jul 2020)
Combi Poppenwagen Mika Sterren Pink De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppen buggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare hoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse Kwlaiteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cmcm (L x B x H) Geschikt voor kinderen... EUR 61.50 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen bolderwagen Jeans Pink (Thu, 16 Jul 2020)
Poppen bolderwagen Jeans Pink Een leuke wagen om de pop mee te vervoeren. Deze wagen is voorzien van een opklapbare trekstang. Heeft stevige wielen . Is voorzien van een aluminium frame, erg stevig en licht. Kenmerken poppen bolderwagen: afmetingen 46 x 30 x 29 cm (excl. trekstang) Trekstang voorzien van een rubberen greep. Makkelijk op te bergen Merk: Chic 2000 EUR 32.95 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0