Grootste aanbod poppen kinderwagens, online bestellen

Op zoek naar een betaalbare poppen kinderwagen, kijk dan snel in deze webwinkel. Het grootste aanbod tegen een betaalbare prijs. Het ideale cadeau voor Kerst of Sinterklaas! 

Op de site kunt u zoeken op duw hoogte, heel handig.

Vele accessoires, passend bij de poppenwagen. 

  • poppenwagendekjes
  • autozitjes
  • luiertasjes
  • maxicosi's voor de pop
  • draagzakken  
  • slaapzakken 
  • drinkflesjes

Een grote keus aan gunstig geprijsde poppenwagens. Natuurlijk ook prachtige poppen voor in de poppen kinderwagen, levensecht, poppenmeubeltjes. Alles is aanwezig om de poppenmoeder het helemaal naar de zin te maken.

Gecertificeerde webwinkel! 


RSS productfeed

Poppen Autozitje Maxi-Cosi-stijl - Melange Grijs Roze (vr, 08 dec 2023)
Poppen Maxi Cosi Melance grijs roze Mooi afgewerkte poppen autostoel van het merk Bayer CHIC 2000 in de kleurstelling Melance grijs roze De autostoel heeft een zachte handgreep en ook aan de veiligheidsgordel is gedacht. Specificaties:   De autostoel is geschikt voor poppen tot 50 cm. Afmeting: 47 x 31 x 31 cm. (lxbxh) Past niet op de Bayer Chic 2000 poppenwagen frames (alleen los te gebruiken) Inclusief bijpassend slabbetje. Voor andere kleuren poppenzitjes kijk hier:  Poppen maxi cosi, autozitje EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Autozitje Maxi-Cosi-stijl - Stars Lila (Fri, 08 Dec 2023)
Poppen Maxi Cosi Stars Lila Mooi afgewerkte poppenautostoel van het merk Bayer CHIC 2000 in de kleurstelling Stars Lila De autostoel heeft een zachte handgreep en ook aan de veiligheidsgordel is gedacht. Specificaties: De autostoel is geschikt voor poppen tot 50 cm. Afmeting: 47 x 31 x 31 cm. (lxbxh) Past niet op de Bayer Chic 2000 poppenwagen frames (alleen los te gebruiken) Inclusief bijpassend slabbetje. EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Mika - Stars Lila (Fri, 08 Dec 2023)
Combi Poppenwagen Mika Stars Lila De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is. Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppenbuggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare duwhoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze poppenwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika: Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82... EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Hayley - 34 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Stoffen Pop 34 cm Hayley Deze lieve stoffen pop is op zoek naar een poppenmoeder. Deze pop heeft een leuk roze gebloemde jurkje aan Is voorzien van blond haar met vlechtjes Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  34 x 14 x 9 cm (hxbxd) Merk: Bigjigs Toys Nog meer leuke kleding voor Hayley? Kijk hier! EUR 17.75 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Kira - 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Stoffen Pop 28 cm Kira Deze lieve lappenpop is op zoek naar een poppenmoeder. Deze pop heeft een leuk jurkje aan en is voorzien van zwart haar. Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  28 x 18 x 7 cm Merk: Bigjigs Toys Nog meer leuke kleding voor Kira? Kijk hier! EUR 13.45 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Daisy - 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Stoffen Pop 28 cm Daisy Deze lieve stoffen pop is op zoek naar een beste vriendin. Deze pop heeft een leuk geel jurkje aan en is voorzien van blond haar. Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  28 x 19 x 7 cm   Nog meer leuke kleding voor Daisy? Kijk hier! EUR 13.45 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Jess - 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Pop 28 cm Jess Deze lieve stoffen pop is op zoek naar een poppenmoeder. Deze pop heeft een leuk jurkje aan en is voorzien van donkerbruin haar. Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  28 x 18 x 7 cm Merk: Bigjigs Toys Nog meer leuke kleding voor Jess? Kijk hier! EUR 13.45 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Schommelwieg Sweetie Pie (Fri, 08 Dec 2023)
Houten Poppen schommelwieg sweet Leuk houten poppenwiegje voorzien van een eendjes decor. Wordt geleverd met een matrassjes en een dekje. Schommel de pop in slaap. Specificaties Houten Poppen schommelwieg: Afmetingen:  44 x 28 x 28 cm (lxbxh) Leeftijd: vanaf 3 jaar Roze in combinatie met witte details. Voorzien van leuke eendjes. Inclusief een matrasje en een dekje EUR 42.95 Meer informatie
>> meer lezen

Hoge houten poppenwagen - Klassiek - Wit met zilver (Fri, 08 Dec 2023)
Houten poppenwagen hoog zilver wit klassiek   De wielen van deze houten poppenwagen zijn voorzien van een rubbere rand. Dit voorkomt dat het gaat krassen op de vloer en is tevens geluidsdempend. Wit rubber Deze houten poppenwagen wordt geleverd exclusief een leuke bijpassend dekje, optioneel verkrijgbaar De duwstang wordt met 4 stevige schroeven aan de wagenbak gemonteerd, de schroeven zitten door en door wat een extra stevige veilige verbinding geeft. Verstelbare hoogte van de duwstang: is ca 57 en 60 cm Afmeting houten poppenwagen Hoog : 55 x 37 x H 59 cm Geschikt voor pop maximaal: 34 cm Doordat de duwstang in hoogte verstelbaar is kan deze poppenwagen ook langere tijd gebruikt worden, hij is dan ook geschikt voor kinderen van 1 tot ca. 6 jaar.   Specificaties houten poppenwagen zilver wit: Afmeting: 55 x 37 x 59 cm (lxbxh) Duwhoogte: van 58 cm tot 64 cm instelbaar Leeftijd: vanaf 1 t/m ca. 6 jaar Wielen:... EUR 82.95 Meer informatie
>> meer lezen

Houten loopwagen Tractor (Fri, 08 Dec 2023)
Houten loopauto tractor groen Een unieke loopwagen in de vorm van een tractor. Onder het zitvlak zit een groot opbergvak voor het opruimen van het gereedschap en dergelijke. Voorzien van een knikbesturing. De wielen zijn voorzien van een rubber loopvlak. Het speelgoed om uw kind te stimuleren in motoriek, leren lopen en spelen. Afmetingen houten loopauto tractor: Lengte 58 cm Breedte 27 cm Hoogte 33.5 cm Zithoogte 20 cm EUR 74.95 Meer informatie
>> meer lezen

Houten etagere met gebakjes en taartjes (Fri, 08 Dec 2023)
Houten Etagere met Gebakjes en Taartjes Vul het keukentje aan met deze keuken accessoires. Totaal 10 delig, 9 gebakjes en een etagére. Organiseer een high thea en nodig al je vrienden uit. Smullen maar!! Dit leuke speelgoed stimuleerd de fantasie van uw kind Ook leuk om kado te geven. Afmetingen: diameter 19 cm Totale hoogte 21.5 cm EUR 29.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Zuster Nancy - 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Stoffen Pop Zuster Nancy - 28 cm Ontmoet Nancy: zij is een verpleegkundige welke klaar staat bij noodgevallen. Nancy blijft kalm tijdens crisis en staat altijd paraat. Ze is een zeer betrouwbaar en wil na diensttijd wel spelen met haar vriendinnen. Deze lieve stoffen pop is op zoek naar een poppenmoeder. Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  28 x 18 x 7 cm Merk: Bigjigs Toys EUR 13.45 Meer informatie
>> meer lezen

Bayer Chic 2000 - Poppen Slaapzak - Grey Jeans (Fri, 08 Dec 2023)
Bayer Chic 2000 -  Poppen Slaapzak Jeans Grey Mooie poppen slaapzak van het merk Bayer Chic 2000.   Deze poppen slaapzak is leuk in combinatie met diverse andere accessoires zoals onder andere een poppenwagen in de kleurstelling Jeans Grey. De poppen slaapzak wordt geleverd exclusief de afgebeelde pop. Is geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. Specificaties: Afmetingen: 45 x 27 x 2 cm (lxbxd) Geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. EUR 15.45 Meer informatie
>> meer lezen

Bayer Chic 2000 - Poppen Slaapzak - Pink Jeans (Fri, 08 Dec 2023)
Bayer Chic 2000 -  Poppen Slaapzak Jeans Pink Mooie poppen slaapzak van het merk Bayer Chic 2000.   Deze poppen slaapzak is leuk in combinatie met diverse andere accessoires zoals onder andere een poppenwagen in de kleurstelling Jeans Pink. De poppen slaapzak wordt geleverd exclusief de afgebeelde pop. Is geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. Specificaties: Afmetingen: 45 x 27 x 2 cm (lxbxd) Geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. EUR 15.45 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Draagzak - Pink Jeans (Fri, 08 Dec 2023)
Poppen Draagzak Pink Jeans Mooie poppen draagzak van het merk Bayer Chic 2000 in de kleurstelling Jeans pink Deze poppen draagzak is geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. De draaggordel is in lengte verstelbaar en daarom voor elke leeftijd geschikt. Wordt geleverd exclusief de afgebeelde pop. Specificaties: Afmeting: 33cm x 25cm x 2cm. Geschikt voor poppen tot ca. 55 cm. EUR 15.45 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Mika - Grey Jeans (Fri, 08 Dec 2023)
Combi Poppenwagen Mika Grey Jeans Hart De poppenwagen Mika heeft een moderne uitstraling. Deze wagen is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   Deze poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar poppen buggy. Is voorzien van een veiligheidsgordel.   De duwstang van deze poppenwagen is in hoogte verstelbaar. Verstelbare hoogte van 47 tot 80 cm door middel van drukknop systeem. Onder de wagen zit een handig netje waar de poppenspulletjes in vervoerd kunnen worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Kenmerken Combi Poppenwagen Mika : Wandelwagen makkelijk om te bouwen naar Buggy Duwhoogte verstelbaar van ca. 47 tot 80 cm Voorzien van zwenkwielen. Massieve stootvaste wielen. Degelijke constructie, Duitse Kwaliteit. Verstelbare zonnekap. Geschikt voor een pop tot max. 50 cm Afmetingen: 73 x 41 x 82 cm (L x B x H) ... EUR 79.95 Meer informatie
>> meer lezen

Bigjigs - Stoffen Pop Emma - 38 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Pop 38 cm Emma Deze lieve stoffen pop is op zoek naar een poppenmoeder. Deze pop heeft als naar Poppy en is voorzien van blond haar. Wordt geleverd met een jurkje zoals op foto. Afmetingen  19 x 9 x 38 cm Merk: Bigjigs Toys Nog meer leuke kleding voor Emma? Kijk hier! EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Babypop Luca - 28 cm (Fri, 08 Dec 2023)
Babypop Luca - Nature edition - Marina & Pau Luca is een lieve babypop, met een schattig gezichtje en bolle wangetjes. Hij draagt een blauw pakje en heeft nog sokjes en een bijpassende muts aan. Zijn lichaampje is helemaal van zacht vinyl gemaakt. Bekijk ook zijn tweeling zusje Yara Marina & Pau is een ervaren Spaans merk dat zich inzet voor mooi en kwalitatief speelgoed. Het merk werkt met een exclusief design en staat voor innovatie, plezier en veiligheid.  Afmeting: 28 cm Aanbevolen leeftijd: +3 jaar EUR 29.50 Meer informatie
>> meer lezen

Muziekdoosje Dansende koeien (Fri, 08 Dec 2023)
Muziekdoosje Dansende Koeien Dit houten rond doosje is voorzien van een dansende koeien. Houten frame voorzien van een koeien decor. Hetgeel staat op leuke ronde pootjes. Melodie: "Old McDonald had a farm" Afmetingen 11,3 x H 11 cm (gemeten inclusief koe) EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Hoge houten poppenwagen - Klassiek - Rood (Fri, 08 Dec 2023)
Houten poppenwagen hoog rood exclusief dekje De wielen van deze houten poppenwagen zijn voorzien van een rubbere rand hetgeen voorkomt dat het gaat krassen op de vloer en is tevens geluidsdempend. Deze houten poppenwagen wordt geleverd exclusief dekje. Optioneel verkrijgbaar met dekje De duwstang wordt met 4 stevige schroeven aan de wagenbak gemonteerd, de schroeven zitten door en door wat een extra stevige veilige verbinding geeft. Kenmerken: Verstelbare hoogte van de duwstang: is ca 57 en 60 cm Afmetingen : 55 x 37 x H 59 cm Geschikt voor pop maximaal: 34 cm Doordat de duwstang in hoogte verstelbaar is kan deze poppenwagen ook langere tijd gebruikt worden, hij is dan ook geschikt voor kinderen van 1 tot ca. 6 jaar.   Specificaties houten poppenwagen Dianna: Afmetingen : 55 x 37 x H 59 cm Duwhoogte: van 58 cm tot 64 cm instelbaar Leeftijd: vanaf 1 t/m ca. 6 jaar Wielen: voorzien van rubber loopvlak (fluisterwielen) EUR 82.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppen Dekentje met Kussen - Sweet Dreams (Fri, 08 Dec 2023)
Poppen Dekentje met Kussen Sweet Dreams Een mooi uitgevoerd dekenstje voor de pop. Dit setje is voorzien van een dekentje en een kussentje. Gedecoreerd met een leuk decor en de tekst "Sweet Dreams" Afmetingen Dekentje: Breedte 31 cm Lengte 37 cm Afmetingen kussentje: Lengte : 14 cm Breedte: 20 cm EUR 10.50 Meer informatie
>> meer lezen

Combi poppenwagen Emotion All in 1 - Blue Jeans (Fri, 08 Dec 2023)
All in 1 Combi Poppenwagen Emotion Blue Jeans Mooie All in 1 combi poppenwagen Emotion van Bayer Chic 2000 in de mooie kleurstelling blue jeans. Deze super complete poppenwagen wordt geleverd met reiswieg, maxi-cosi en buggy.    De poppenwagen kan éénvoudig veranderd worden van wandelwagen naar Maxi-Cosi carrier naar buggy. De wagen kan ook nog zo versteld worden dat de pop naar voren kan kijken of naar achter naar de poppenmoeder toe kan kijken. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen wordt geleverd met poppenwagenbak, matrasje en winddekje. Met de reiswieg en Maxi-Cosi kan ook nog los gespeeld worden, de All in 1 combi poppenwagen Emotion is dus een zeer veelzijdige stukje speelgoed.   Als nieuwe extra optie kan nu ook het winddekje gebruikt worden als voetenzak op het buggy gedeelte, dit maakt deze speelgoed kinderwagen... EUR 103.95 Meer informatie
>> meer lezen

Poppenwagen Yolo 2 in 1 - Pflaume (Fri, 08 Dec 2023)
Combi Poppenwagen Yolo 2 in 1 Pflaume 59325 Mooie moderne combi poppenwagen van het merk Bayer Chic 2000   De poppenwagen kan eenvoudig veranderd worden van wandelwagen naar buggy. Onder de wagen zit een handig netje voor het opbergen van de poppen verzorgingsmaterialen. Deze wagen heeft dus vele mogelijkheden. De pop wordt vast gehouden door de gordels en is voorzien van een veiligheidsbeugel. De poppenwagen Tolo heeft een sportieve moderne uitstraling en is voorzien van zwenkwielen, waardoor deze makkelijk en licht bestuurbaar is.   De duwstang van deze moderne poppenwagen is ook in hoogte verstelbaar van ca. 46 tot 82 cm Hierdoor kan er vele jaren mee gespeeld worden.   Deze speelgoed kinderwagen is ook makkelijk weer in te klappen en op te bergen.   Specificaties Combi Poppenwagen Yolo :  - wandelwagen c.q. poppenwagen - pop kan naar voren of naar achteren kijken - duwhoogte verstelbaar... EUR 81.95 Meer informatie
>> meer lezen

Dekje voor houten poppenwagen - Elegance - Rode ruit (Fri, 08 Dec 2023)
Poppenwagen dekje Elegance rood ruit Mooi luxe poppenwagendekje voor houten poppenwagen, je pop kan hiermee lekker comfortabel in de poppenwagen slapen tijdens het wandelen.   Specificaties Poppenwagendekje: Afmetingen dekje: 55 x 24.5 cm (lxb) EUR 13.50 Meer informatie
>> meer lezen

Houten Poppenwagen - Rood met witte hartjes (Fri, 08 Dec 2023)
Houten Poppenwagen rood hart Een leuke houten poppenwagen voorzien van een hartjes decoratie Wordt zonder dekje geleverd. Kan met dekje worden geleverd: Optioneel verkrijgbaar: Dekje rood zie foto 3 De poppenwagen hout is voorzien van een duwstang welke in hoogte verstelbaar is De wielen hebben een rubber loopvlak hetgeen krassen op de vloer voorkomt. Afmetingen 48 x 33 x H 52 cm  Hoogte duwstang 52-57 cm EUR 67.95 Meer informatie
>> meer lezen

Grootste aanbod aan poppen kinderwagens, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0