Trampoline online bestellen, vaak het goedkoopste!

De beste deals voor kwaliteitsproducten met een hoge service en goede prijzen.

 

Een leuk cadeau voor de kinderen waar ze jaren lang plezier aan beleven! Welk kind wil nou niet een trampoline in zijn tuin hebben. Let er op dat de trampolines gegalvaniseerde frames en veren hebben! Ook een opvangnet is aan te bevelen, altijd een veilig gevoel!


Ook ander buiten speelgoed in de winkel beschikbaar zoals indianentent, Disney tenten, kruiptunnels voor kinderen, Minions speeltent, tent in de vorm van een auto, Paw Patrol speeltent, Poppen theater tover tent, Kasteel speeltent, tent in de vorm van een schildpad, Frozen speeltent, allemaal leuke tenten om de kinderen mee te plezieren en aktief buiten te laten spelen.


RSS productfeed

Hudora Fantastic Trampoline 300V (zo, 19 mei 2024)
HUDORA Fantastic Complete Trampoline 300V EUR 611.66 Meer informatie
>> meer lezen

HUDORA Fantastic Trampoline, 250cm. (Sun, 19 May 2024)
Bij deze tuintrampoline zegt de naam het al. Het innovatieve ontwerp is gewoonweg fantastisch. Smaakvol en discreet, het creëert de perfecte sfeer voor stijlvol springplezier zonder in te boeten aan functionaliteit. De speciale constructie van het veiligheidshek is dubbel overtuigend. De grote afstand tot de palen vergroot de veiligheid en dankzij het centrale net is het springoppervlak zeer ruim. De slijtvaste springmat van hoogwaardige stof, gefixeerd in 48 veren, garandeert een zeer goede sprongversnelling. De extra brede en dikke randafdekking van zeildoek is scheurvast en versterkt met nylon. De stabiele dubbele poten zorgen altijd voor een veilige stand.De trampoline heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Aantal veren: 48, Dikte framekussen ca. 2,5 centimeter. Hoogte (met net): 3,4 meter en doorsnede is 250 centimeter. EUR 382.68 Meer informatie
>> meer lezen

HUDORA Trampoline Fantastic Max 300 (Sun, 19 May 2024)
Outdoor trampoline - cool design, veilig springplezier! Springen maar! Wild ravotten en gedurfde sprongen in de lucht hebben ruimte en veiligheid nodig. De Fantastic Complete Max 300 is hiervoor de ideale plek. Enerzijds bieden de gebogen netpalen voldoende ruimte, anderzijds is het springvlak dankzij de uitgestrekte poten uiterst stabiel tegen kantelen. Ook als een sprong uit de hand loopt, beschermen het robuuste veiligheidsnet en de bodembescherming je tegen verwondingen. Optische highlights: gepoedercoat frame, voet- en pootbuizen plus veerafdekkingen in tuinmeubellook - voor een bijzonder chique touch. Wedden dat de trendy trampoline een populair favoriet plekje wordt? Kenmerken • Afmetingen: 330 x 330 x 267 cm (diameter 300 cm) • Aantal poten: 3 • Framehoogte: 80 centimeter • Aantal veren: 60 • Accessoires: grondanker, deurmat, kruipbeveiliging, ladder, magnetische EasyFix-bevestigingen, schoen-, mobiele telefoon- en sleutelopbergruimte • Maximaal gewicht: 120 kg • Geschikt voor: kinderen, tieners en volwassenen Bijzonderheden • INNOVATIEF DESIGN : Het hoogtepunt voor elke tuin dankzij de stijlvolle lounge-look • UITNODIGEND : Dankzij de extra grote ingang en praktische magneetbevestiging • BLIKSNELLE CONSTRUCTIE : Duurzame en gebruiksvriendelijke merkritsen van YKK ® • MAXIMALE VEILIGHEID : Knelbeveiliging door naadloze aansluiting van mat en randafdekking • OPTIMAAL SPRINGPLEZIER: Nog hogere sprongen dankzij een luchtdoorlatende springmat en optimale vering EUR 785.35 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora Fantastic Trampoline 300V met Net (Sun, 19 May 2024)
HUDORA Fantastic Trampoline 300V. Doorsnede 300 cm, Belastbaar tot: 100 kg, 3 poten en inclusief veiligheidsnet. Opvouwbaar, vorm rond. EUR 451.90 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora First Trampoline 250V (Sun, 19 May 2024)
Klaar voor de start, af! De First 250 trampoline is de juiste keuze voor veilig springplezier. Het interne veiligheidsnet kan eenvoudig strak aan de bovenzijde van de stalen ring worden bevestigd. Zelfs de wildste acrobaten kunnen springen, ravotten en salto's maken zonder ongelukken. De uiterst stabiele 6-pootconstructie en de brede beschermrand die de veren volledig afdekt, behoren tot de hoogwaardige details. Net als de 48 veren zelf, die zorgen voor een mega bounce. Dit model is extreem stabiel dankzij het thermisch verzinkte metalen frame, inclusief de drie gevoerde hoofdstokken. En het beste van alles: de First trampoline geeft kinderen niet alleen het heerlijke gevoel voor korte tijd zo licht als een veertje te zijn. Zelfs volwassenen kunnen met een gebruikersgewicht tot 100 kg gemakkelijk enkele sprongen wagen. De trampoline heeft een doorsnede van 250 cm. De beschemrand (randkussen) heeft een dikte van ca. 2 centimeter. EUR 272.17 Meer informatie
>> meer lezen

Trampoline online bestellen, vaak het goedkoopste!

Reactie schrijven

Commentaren: 0