Trampoline online bestellen, vaak het goedkoopste!

De beste deals voor kwaliteitsproducten met een hoge service en goede prijzen.

 

Een leuk cadeau voor de kinderen waar ze jaren lang plezier aan beleven! Welk kind wil nou niet een trampoline in zijn tuin hebben. Let er op dat de trampolines gegalvaniseerde frames en veren hebben! Ook een opvangnet is aan te bevelen, altijd een veilig gevoel!


Ook ander buiten speelgoed in de winkel beschikbaar zoals indianentent, Disney tenten, kruiptunnels voor kinderen, Minions speeltent, tent in de vorm van een auto, Paw Patrol speeltent, Poppen theater tover tent, Kasteel speeltent, tent in de vorm van een schildpad, Frozen speeltent, allemaal leuke tenten om de kinderen mee te plezieren en aktief buiten te laten spelen.

Trampolines

RSS productfeed

24x Draken cartoon stickers (di, 14 jul 2020)
24x Draken cartoon stickers. Een stickervel vol met leuke stickers van draken. Het vel bevat ongeveer 24 stickertjes. Speelgoed dieren stickervellen voor kinderen. EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

Stickervel tropische vissen (Tue, 14 Jul 2020)
Stickervel tropische vissen. Een stickervel vol met leuke stickers van tropische vissen. Het vel bevat ongeveer 15 stickertjes. Formaat stickervelletje: ongeveer 31 x 11 cm. EUR 1.99 Meer informatie
>> meer lezen

63x Katten/poezen dieren stickers (Tue, 14 Jul 2020)
63x Katten/poezen dieren stickers. Een setje van 9 dezelfde vellen, met in totaal 63 stickers van katten/poezen. Hechteigenschap: permanent hechtend. Materiaal: papier. Afmeting per vel: 16 x 9 cm. Speelgoed dieren stickervellen voor kinderen. EUR 5.97 Meer informatie
>> meer lezen

60x Reptielen dieren stickers (Tue, 14 Jul 2020)
60x Reptielen dieren stickers. Een stickervel vol met leuke stickers van reptielen zoals kikkers en salamanders. Een vel bevat ongeveer 20 stickertjes. U ontvangt 3 stickervellen. Speelgoed dieren stickervellen voor kinderen. EUR 5.97 Meer informatie
>> meer lezen

2x vellen met kinder raamstickers vlinders (Tue, 14 Jul 2020)
2x vellen met kinder raamstickers vlinders. De raamdecoratie is gemaakt van zelfklevende folie zonder lijm, zonder resten achter te laten en is gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Geschikt voor op het raam/autoraam. Materiaal: folie. Afmeting vel: 30 x 21 cm. EUR 8.50 Meer informatie
>> meer lezen

Ole voeltbal raam sticker holland (Tue, 14 Jul 2020)
Zelfklevende raamsticker met Ol? Ol? print. Formaat c.a. 20 x 30 cm. De zelfklevende raamsticker met Ol? Ol? print heeft de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Met deze zelfklevende raamsticker met Ol? Ol? print maakt u iedereen duidelijk dat u achter het elftal staat. EUR 3.25 Meer informatie
>> meer lezen

Kerst raamstickers/raamdecoratie sneeuwpop plaatjes 30 cm (Tue, 14 Jul 2020)
Kerst raamstickers/raamdecoratie sneeuwpop plaatjes 30 cm. Materiaal: kunststof, herbruikbaar. Formaat sticker: 30 cm hoog. Aantal stickers: 1 stuks. Leuke kinderkamer kerststickers. EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

3x Vel met Sinterklaas raamstickers zwart (Tue, 14 Jul 2020)
3x Vel met Sinterklaas raamstickers zwart. Set van 3 A4 formaat vellen met zwarte Sinterklaas decoratie stickers voor op het raam. Dit vel bevat o.a stickers van Sint, Piet, huizen, bomen, maan, sterren en de tekst: welkom Sint en Piet. Formaat stickervel: ongeveer 29,7 x 21 cm (A4). U ontvangt in totaal 3 raamstickervellen. Sint en Piet versiering en decoraties. EUR 7.50 Meer informatie
>> meer lezen

6x Knutsel stickervellen om in te kleuren voor kinderen (Tue, 14 Jul 2020)
Een pakje met 6 vellen stickers, om zelf in te kleuren. Stickers van o.a. insecten, aliens en ijsjes. De stickertjes varieren van 1 tot 5 cm. Afmeting stickervel: 13 x 21 cm. U ontvangt van elk vel (zie foto's) 2 stuks. Er zitten ca: 30 stickers op een vel met allerlei afmetingen. Leuk om kinderen mee te laten knutselen op een kinderfeestje/verjaardagspartijtje! Hobbymateriaal/knutselmateriaal diy stickers kleuren voor kinderen/jongens/meisjes. EUR 3.50 Meer informatie
>> meer lezen

Buiten tafelkleed/tafelzeil dino print 140 x 245 cm inkleurbaar (Tue, 14 Jul 2020)
Buiten tafelkleed/tafelzeil dino print 140 x 245 cm inkleurbaar. Tafeldecoratie zeil in groen/wit met dinosaurussen dierenprint en kleurplaten om zelf in te kleuren. Viltstiften niet inbegrepen. Formaat: 140 x 245 cm. Materiaal: PVC. Type: Dino. Enkel afnemen met een vochtige doek, geen schoonmaakmiddel gebruiken dit zal de print aantasten. Tuintafelkleden tafeldecoraties. EUR 22.99 Meer informatie
>> meer lezen

Groot houten weefgetouw (Tue, 14 Jul 2020)
Groot houten weefgetouw. Dit weefgetouw gemaakt van stevig beukenhout met een formaat van ongeveer 6 x 50 x 60 cm wordt geleverd met twee weefscheepjes. EUR 39.99 Meer informatie
>> meer lezen

Punniken set paddenstoel (Tue, 14 Jul 2020)
Punniken set paddenstoel. Deze set bevat een punnikklosje in de vorm van een paddenstoel, houten naald en rode wol. Het formaat van het punnikklosje is ongeveer 10,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Creatief en knutsel speelgoed artikelen. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hobbyset Jill Cadeautas met hangertje (Tue, 14 Jul 2020)
Knutselsetje cadeautasje knutselen met Jill. Versier je eigen cadeautasje met de instructies van Jill Schirnhofer. De set bestaat uit zes papieren cadeautasjes in verschillende kleuren. Je kan de tasjes versieren met bijgeleverde uitdrukfiguren in Jill-stijl, lintjes en nep diamantjes. Formaat: ongeveer 12 x 6 x 14 cm. Inclusief uitlegvel van Jill. EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

DIY knutselset Jill droommobiel maken (Tue, 14 Jul 2020)
DIY knutselset Jill droommobiel maken. Met deze knutsel set van Jill kun je een prachtige dromenvanger hangdecoratie mobiel maken. Volg de instructies van Jill Schirnhofer om de Ibiza style droommobiel in elkaar te zetten en versier hem daarna naar eigen wens met kleurrijke veertjes en kraaltjes! Maak een prachtige hangdecoratie droommobiel met deze DIY knutselset van Jill. Droommobiel/dromenvangers/knutselmaterialen. EUR 7.99 Meer informatie
>> meer lezen

Plakband dispenser incl. tape (Tue, 14 Jul 2020)
Plakband dispenser incl. tape. Kleur: zwart. Formaat 15 x 6 x 7 cm. Plakbandrolhouders met plakbandrollen bureau/kantoor benodigdheden. EUR 2.75 Meer informatie
>> meer lezen

Knutsel papieren vlaggenlijn om in te kleuren voor kinderen 3mtr (Tue, 14 Jul 2020)
Een vlaggenlijn/slinger met 12 papieren vlaggetjes (250 grams), om zelf in te kleuren en in elkaar te zetten. De vlaggetjes zijn dubbelzijdig bedrukt en aan twee kanten in te kleuren. Incl. 3 meter touw. Opdrukken van o.a. piraten, aliens en taart. De afbeeldingen varieren van 1 tot 5 cm. Leuk om kinderen mee te laten knutselen op een kinderfeestje/verjaardagspartijtje! Hobbymateriaal/knutselmateriaal DIY vlaggenlijnen/slingers kleuren voor kinderen/jongens/meisjes. Afmeting vlaggetjes ca: 17 x 15 cm. EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

8x Knutsel papieren feesthoedjes om in te kleuren voor kinderen (Tue, 14 Jul 2020)
Een pak met 8 papieren feesthoedjes/partyhoedjes (250 grams), om zelf in te kleuren. Opdrukken van o.a. insecten, aliens en snoepjes. De afbeeldingen varieren van 1 tot 5 cm. Afmeting hoedje: D13 x H20 cm. Leuk om kinderen mee te laten knutselen op een kinderfeestje/verjaardagspartijtje! Hobbymateriaal/knutselmateriaal diy feesthoedjes/partyhoedjes kleuren voor kinderen/jongens/meisjes. EUR 5.99 Meer informatie
>> meer lezen

Hobby/knutsel olieverf in 12 kleuren 12 ml (Tue, 14 Jul 2020)
12 Verschillende kleuren olieverf, in tubes met een inhoud van 12 ml. Olieverf heeft een langere droogtijd en is geschikt voor o.a. papier, canvas, hout en aardewerk. De verf is niet op waterbasis en zeer geschikt om in verschillende hoogtes te schilderen. Hobby/knutselmateriaal schilderen met olieverf, 12 tubes. EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

Verf schort voor kinderen (Tue, 14 Jul 2020)
Teken schort voor kids. Kleintjes kunnen dit leuke schort helemaal vol kleuren met de bijgeleverde 5 stiften. Formaat: ongeveer 43 x 43 cm. EUR 2.40 Meer informatie
>> meer lezen

Kleding versieren met textielstift fuchsia roze (Tue, 14 Jul 2020)
Fuchsia roze textielstift met dikke punt. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine. EUR 2.75 Meer informatie
>> meer lezen

Kleding stiften groene glitter (Tue, 14 Jul 2020)
Groene glitter textielstift, dekkend. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine. EUR 3.99 Meer informatie
>> meer lezen

Textielverf penselen wit 3 stuks (Tue, 14 Jul 2020)
Textielverf penselen 3 stuks. Set van 3 nylon penselen voor textielverf met o.a. een rond penseel maat 0,8 en een plat penseel maat 8. EUR 4.99 Meer informatie
>> meer lezen

8x Hobby teken schorten voor kids (Tue, 14 Jul 2020)
8x Hobby teken schorten voor kids. Kleintjes kunnen dit leuke schort helemaal vol kleuren met de bijgeleverde 5 stiften. Formaat: ongeveer 43 x 43 cm. Leuk voor op een kinder verjaardag als activiteit. Zelf tekenen op textiel artikelen. EUR 19.20 Meer informatie
>> meer lezen

Verf schorten rood voor kinderen (Tue, 14 Jul 2020)
Kinderschort in de kleur rood. Dit schort voor kinderen is verstelbaar doormiddel van een metalen sluiting aan de hals. Het schort bevat een grote zak aan de voorkant met 2 vakken. Afmeting: 60 x 44 cm. Materiaal: 100% katoen. Kwaliteit: 280 grams. EUR 9.99 Meer informatie
>> meer lezen

Brede kwast 35 mm (Tue, 14 Jul 2020)
Brede kwast 35 mm. Goede kwaliteit platte vernis kwast met brede varkensharen en een houten steel. Ideaal voor vernissen en verven. Breedte: 35 mm. EUR 2.40 Meer informatie
>> meer lezen

Trampoline online bestellen, vaak het goedkoopste!

Reactie schrijven

Commentaren: 0