Trampoline online bestellen, vaak het goedkoopste!

De beste deals voor kwaliteitsproducten met een hoge service en goede prijzen.

 

Een leuk cadeau voor de kinderen waar ze jaren lang plezier aan beleven! Welk kind wil nou niet een trampoline in zijn tuin hebben. Let er op dat de trampolines gegalvaniseerde frames en veren hebben! Ook een opvangnet is aan te bevelen, altijd een veilig gevoel!


Ook ander buiten speelgoed in de winkel beschikbaar zoals indianentent, Disney tenten, kruiptunnels voor kinderen, Minions speeltent, tent in de vorm van een auto, Paw Patrol speeltent, Poppen theater tover tent, Kasteel speeltent, tent in de vorm van een schildpad, Frozen speeltent, allemaal leuke tenten om de kinderen mee te plezieren en aktief buiten te laten spelen.


RSS productfeed

Hudora Trampoline 4-Square, 305x215cm (vr, 08 dec 2023)
HUDORA Trampoline 4-Square. Bijna zoals de profs: rechthoekige trampolines zijn een standaard in wedstrijdsporten omdat ze langs een lijn dezelfde springkwaliteit bieden. Op de 4square-trampoline kunnen kinderen en jongeren voor het eerst kennismaken met dit springgevoel - gekatapulteerd door de prestatievering met 76 dubbelconische stalen veren (64 voor de kleine versie) en twaalf Rapid Bounds (zes voor de kleine versie). Het high-impact frame met uitbestede veerbevestigingen op de centrale framebuizen zorgt voor een ideale krachtopname en beschermt de hoofdstaven. De brede voeten, het buitennet met topring en de tweekleurige randafdekking beloven veilig, GS-gecertificeerd springplezier voor gebruikers met een gewicht tot 120 kg. EUR 551.84 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora Fantastic Trampoline 300V met Net (Fri, 08 Dec 2023)
HUDORA Fantastic Trampoline 300V. Doorsnede 300 cm, Belastbaar tot: 100 kg, 3 poten en inclusief veiligheidsnet. Opvouwbaar, vorm rond. EUR 402.00 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora Trampoline Rechthoek, 244x366cm (Fri, 08 Dec 2023)
HUDORA Trampoline Rechthoek. Bijna zoals de profs: rechthoekige trampolines zijn een standaard in wedstrijdsporten omdat ze langs een lijn dezelfde springkwaliteit bieden. Op de 4square-trampoline kunnen kinderen en jongeren voor het eerst kennismaken met dit springgevoel - gekatapulteerd door de prestatievering met 76 dubbelconische stalen veren (64 voor de kleine versie) en twaalf Rapid Bounds (zes voor de kleine versie). Het high-impact frame met uitbestede veerbevestigingen op de centrale framebuizen zorgt voor een ideale krachtopname en beschermt de hoofdstaven. De brede voeten, het buitennet met topring en de tweekleurige randafdekking beloven veilig, GS-gecertificeerd springplezier voor gebruikers met een gewicht tot 120 kg. EUR 680.16 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora First Trampoline 250V (Fri, 08 Dec 2023)
Klaar voor de start, af! De First 250 trampoline is de juiste keuze voor veilig springplezier. Het interne veiligheidsnet kan eenvoudig strak aan de bovenzijde van de stalen ring worden bevestigd. Zelfs de wildste acrobaten kunnen springen, ravotten en salto's maken zonder ongelukken. De uiterst stabiele 6-pootconstructie en de brede beschermrand die de veren volledig afdekt, behoren tot de hoogwaardige details. Net als de 48 veren zelf, die zorgen voor een mega bounce. Dit model is extreem stabiel dankzij het thermisch verzinkte metalen frame, inclusief de drie gevoerde hoofdstokken. En het beste van alles: de First trampoline geeft kinderen niet alleen het heerlijke gevoel voor korte tijd zo licht als een veertje te zijn. Zelfs volwassenen kunnen met een gebruikersgewicht tot 100 kg gemakkelijk enkele sprongen wagen. De trampoline heeft een doorsnede van 250 cm. De beschemrand (randkussen) heeft een dikte van ca. 2 centimeter. EUR 241.96 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora Stalen Grondankerset, 8dlg. (Fri, 08 Dec 2023)
De grondankerset van HUDORA maakt tuintrampolines stabiel tegen wind of onbedoeld wegglijden. Dit voorkomt schade aan de trampoline en beschermt het milieu. De set bestaat uit vier gegalvaniseerde grondankers van 8 mm dik staal en vier robuuste veiligheidsriemen, elk 1,70 m lang. De grondankers zijn 41 cm lang en kunnen gemakkelijk in het gazon worden gereden. De grondankerset is ook geschikt voor het vasthouden van dekzeilen of spanningslijnen (bijv. Op paviljoens). - 4 grondankers 8 mm staal, 415 mm lang, verzinkt - Voor het beveiligen van objecten (bijv. Trampolines tegen wind) - Inclusief 4 verstelbare veiligheidsriemen van 25 mm breed, 1700 mm lang, extra 45 mm lus over 1200 mm lengte EUR 31.63 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora Fantastic Trampoline, 250cm. (Fri, 08 Dec 2023)
Bij deze tuintrampoline zegt de naam het al. Het innovatieve ontwerp is gewoonweg fantastisch. Smaakvol en discreet, het creëert de perfecte sfeer voor stijlvol springplezier zonder in te boeten aan functionaliteit. De speciale constructie van het veiligheidshek is dubbel overtuigend. De grote afstand tot de palen vergroot de veiligheid en dankzij het centrale net is het springoppervlak zeer ruim. De slijtvaste springmat van hoogwaardige stof, gefixeerd in 48 veren, garandeert een zeer goede sprongversnelling. De extra brede en dikke randafdekking van zeildoek is scheurvast en versterkt met nylon. De stabiele dubbele poten zorgen altijd voor een veilige stand.De trampoline heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Aantal veren: 48, Dikte framekussen ca. 2,5 centimeter. Hoogte (met net): 3,4 meter en doorsnede is 250 centimeter. EUR 340.37 Meer informatie
>> meer lezen

Hudora First Trampoline 300V (Fri, 08 Dec 2023)
HUDORA trampoline met veiligheidsnet, diameter 300 cm Klaar voor de start, af! De First 300 trampoline is de juiste keuze voor veilig springplezier. Het interne veiligheidsnet kan eenvoudig strak aan de bovenzijde van de stalen ring worden bevestigd. Zelfs de wildste acrobaten kunnen springen, ravotten en salto's maken zonder ongelukken. De uiterst stabiele constructie met 9 poten en de brede beschermrand die de veren volledig afdekt, behoren tot de hoogwaardige details. Net als de 54 veren zelf, die zorgen voor een mega bounce. Dit model is extreem stabiel dankzij het thermisch verzinkte metalen frame, inclusief de zes gevoerde hoofdstokken. En het beste van alles: de First 300 trampoline geeft kinderen niet alleen het heerlijke gevoel voor korte tijd zo licht als een veertje te zijn. Zelfs volwassenen kunnen met een gebruikersgewicht tot 120 kg gemakkelijk enkele sprongen wagen. Geen wonder dat een trampoline bovenaan de lijstjes van veel mensen staat. Omdat het niet alleen geweldig is om te sporten, maar net zo goed om te chillen en in de zon te liggen. EUR 289.12 Meer informatie
>> meer lezen

Trampoline online bestellen, vaak het goedkoopste!

Reactie schrijven

Commentaren: 0