Nieuwe data gezellige Dahliadagen op De Boschhoeve

Op 28 en 29 juni en op 5 en 6 juli kunnen liefhebbers van dahlia’s en andere kleurrijke zomerbloemen hun hart ophalen tijdens de Dahliadagen van Kwekerij en Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.  

 

Al jaren is de dahlia enorm populair en dat komt vooral omdat er ontzettend veel verschillende zijn.  Van kleine pomponnetjes tot bloemen op schotelformaat. En van simpel wit tot de meest spectaculaire kleuren. Bovendien kun je er de hele zomer naar hartenlust van blijven plukken. We laten tijdens de Dahliadagen graag voorbeelden zien van boeketten waarin dahlia’s de hoofdrol spelen. 

 


Op de Boschhoeve worden vanaf maart tal van dahliaknollen opgepot in ruime potten. Deze zijn met ingang van mei te koop en hebben zo een prima start. Tijdens de dahliadagen ervaren bezoekers het effect van dahlia’s in de zomertuin. Er is dan een overzicht beschikbaar van de diverse dahliavarianten met het oog op de bestellingen voor het volgend jaar.  

Het assortiment van de kwekerij biedt daarnaast een uitgebreid aanbod van vaste planten. De tuinen en de mooie moestuin zijn een wandeling waard en bij mooi weer is het heerlijk om een plekje in de zon te zoeken en inspiratie op te doen voor de eigen tuin thuis. Pluk als kers op de taart een boeket in de pluktuin. 

 

De theeschenkerij biedt koffie en thee met wat lekkers en eenmaal binnen valt er nog veel meer moois te ontdekken. Brocante uit diverse windstreken, (gebloemde) serviezen, kannen en vazen, bloemenzaden, tuingereedschap en een fraaie verzameling terracotta. Ook zijn er  (bloemen)kaarten, (kraam)cadeautjes, kinderspeelgoed en tweedehands kleding voor peuters en volwassenen.  

 

De Boschhoeve is tijdens de Dahliadagen op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis. 

 

 

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Jurrius-Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

 

Mail: info@boschhoeve.nl

Website: www.boschhoeve.nl 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

Nieuwe data gezellige Dahliadagen op De Boschhoeve

Reactie schrijven

Commentaren: 0