“De Oranjerie” in kerstsfeer met ruim 5000 lichtjes De Mooiste kerstwinkel van het Noorden.

“De Oranjerie” in kerstsfeer met ruim 5000 lichtjes  ✅

 

De Oranjerie in Zeijen brengt vanaf dinsdag 7 november t/m 23 december de kerst zoals de kerst moet zijn. We hebben de winkel helemaal opnieuw ingericht met weelderig opgetuigde bomen met ieder een andere kleur, ruim 5000 lichtjes en alles in de landelijke en shabby chique sfeer.  

 

Het huis gezellig aankleden met mooie decoraties en ultieme sfeermakers. De Oranjerie gaat u hierbij helpen.

 


We hebben drie stijlkamers in verschillende kleuren en sferen met prachtige gedekte tafels. Het is Kerst zoals alleen Kerst kan zijn: warm, overdadig, romantisch en verrassend! Duidelijk is dat stylen onze passie is, waar iedereen van mag genieten.

Kerstdecoraties uit het buitenland, oude kerstversiering, serviezen, devotionalia, een bijzondere kussencollectie van oude borduursels naar eigen ontwerp.

 

Wij laten u heerlijke Aspen Spice proeven. Een heerlijke winterse drank met kruiden, ook geschikt voor kinderen.

 

 

 

Smart Candle is weer volop op voorraad.

Ons uniek product is de Smart Candle, flakkerend kaarslicht zonder vlam.

De Smart Candle is de oplossing voor scholen, kerken, musea, verzorgingstehuizen. enz. Geen roetaanslag, brandgevaar of kaarsvet vlekken op het mooie damast. Wij zijn voor dit product de enige leverancier in Nederland.

 

Onze traditie is de heerlijke chocolade melk in gratis kerstbeker.

Kom tot rust in onze smaakvol ingerichte theeschenkerij. 

 

Open: dinsdag t/m vrijdag 13.00 – 17.30 uur

                     Zaterdag 13.00 – 17.00 uur 

 

Houd de website in de gaten voor alle up to date nieuws 

 

De Oranjerie

Noorderstraat 1

9491 AJ Zeijen

www.de-oranjerie.nl 

Informatie 

Geeske de Vries-Boerema

0592-291671/06-51173645

 

 

 

 

 


 

 

 


Gratis kaarten!

 

Leuke kerstfair in Engelse stijl in Zeijen, voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten voor “Victorian Christmas Fayre”. De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten. Het wordt al kouder dus je bent al snel in de kerststemming!


Openingstijden Fayre weekend:

 

 

 “Victorian Christmas Fayre”

 

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2023

 

Op deze dagen kunt u de Engelse sfeer van weleer proeven op deze overdekte markt waarbij  de zaterdagavond zeer sfeervol verlicht zal zijn. Ruim 40 kraampjes gevuld met zeer passende producten, zoals oude kerstversiering, brocante, vachten, delicatessen, wijnen, kerstbloemwerk, sieraden enz. U kunt zich heerlijk warmen bij de vuurkorven en genieten van de smaak van gepofte kastanjes, verse wafels en soep. Koren en een koper-blaasorkest zullen kerstliederen ten gehore brengen , een verhalenverteller en straat theater. Vanuit Engeland de echte Christmas Pudding en heel veel mistletoe.

 

Open: zaterdag van 11.00 – 18.00 uur

 

            Zondag van 11.00 – 17.00 uur.

www.de-oranjerie.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!   

            


“De Oranjerie” in kerstsfeer met ruim 5000 lichtjes  De Mooiste kerstwinkel van het Noorden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0