Gezellige Tuindagen Kasteel Heihuyzen

Derde editie van Tuindagen Heihuyzen!✅

 

Na een jaartje wachten is het weer zo ver: de tuindagen in het park van het sfeervolle Kasteel Heihuyzen. Wie het vorig jaar meemaakte, heeft deze nieuwe editie al met stip in de agenda genoteerd. Dit park heeft het allemaal: een mooie wandeling met telkens andere gezichtsassen, een heerlijk parcours langs zo'n 80 exposanten die je het leukste en nieuwste presenteren op het vlak van tuin, interieur, heerlijke voeding en alles om nog meer te genieten van het leven...


Heel wat nieuwe exposanten!

 

Het is altijd onze ambitie om de bezoeker verfrissende ideeën aan te bieden. Daarom is het belangrijk om nieuwe exposanten te vinden en ze te motiveren om deel te nemen. We zijn dan ook fier dat we je kunnen prikkelen met zo'n 35 nieuwe deelnemers. Het wordt dus zeker en vast een heel verrassende beurs, helemaal op jouw maatKlaar om te genieten?

 

Dankzij het mooie weer van de voorbije dagen, krijgen we steeds meer zin om buiten te vertoeven. Ben je nog op zoek naar een leuk gadget voor je huis of tuin? Kom dan naar de 3e editie van Tuindagen Heihuyzen en laat je bekoren. Ook dit jaar zet Domein Heihuyzen, uitzonderlijk voor jullie, haar deuren open. Meer dan welkom!

 


Maak kans op twee vrijkaarten voor de Tuindagen Kasteel Heihuyzen. Heb je een leuke ervaring met dit evenement, of heb je een leuke hobby waar je wat over wilt vertellen en kan je daar een leuk verhaal van schrijven, stuur ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De winnende inzenders belonen wij met twee gratis kaarten voor dit evenement. De kaarten worden per email naar je toe gezonden! 

 

Succes Redactie VoorPlussers

Een aantal goeie kwekers!

 

Ook de tuin verdient het om af en toe eens een nieuwe look te krijgen. We zijn daarom heel blij dat enkele plantenspecialisten je de mooiste soorten bloemen en planten aanbieden. Veel schaduw of in de felle zon, onze kwekers vertellen je graag welke soort hiervoor geschikt is. Niet alleen de juiste plant maar ook de juiste uitleg!


Lokaal talent met wereldwijde uitstraling

 

Het is een unieke kans om kennis te maken met Anita Fleerackers, een lokale kunstenaar die wereldwijd grote furore maakt met haar felgesmaakte kunst. Kom het bewonderen en geef het een ereplaats in je huis!

 

Kunst

Speciaal voor onze trouwe bezoekers

 

Speciaal voor jullie hebben we een mooi aanbod. Als trouwe bezoeker van onze beurzen verdienen jullie dat. Klik op onderstaande link, vul de promocode Heihuyzennieuwsbrief in en je betaalt € 5,50 per persoon (ipv € 8 standaardticket aan de deur). Je kunt deze code gerust voor meer mensen gebruiken. Goedkoper dan dit wordt het echt niet

 

Blij dat je er bent!

 

Praktisch

 

 

Adres: Kasteel Heihuyzen - Heihuizen 3 in 2390 Malle. De inrit van de gratis parking bevindt zich op de hoek van de straat Heihuizen en de Spuydreef.

 

Route: Komende van Antwerpen of Nederland: volg de E34 en neem afrit 21. Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf en volg je deze weg gedurende 5 km richting Malle. Het domein ligt aan de rechterkant van deze weg.

 

Open op vrijdag 26 mei (12 tot 19u) en op zaterdag 27, zondag 28 en pinkstermaandag 29 mei (telkens van 10 tot 18u)

 

Algemene inkom aan de deur: € 8 (maar voor jou vooraf online veel goedkoper met bovenstaande promocode)

 

Gratis parking aan de ingang van de beurs.

 

Honden welkom aan de leiband.

 

Alle info op www.tuindagen-heihuyzen.be

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Gezellige Tuindagen Kasteel Heihuyzen

Reactie schrijven

Commentaren: 0