Gezellige Dahliadagen op De Boschhoeve

Op 30 juni en 1 juli en het weekend daarna kunnen liefhebbers van Dahlia’s en andere kleurrijke zomerbloeiers hun hart ophalen tijdens de Dahliadagen van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.  

 

Dahlia’s zijn praktisch onmisbaar in een bloemenborder. Ze groeien en bloeien eindeloos door en je kunt er tot de eerste nachtvorst van plukken. Zoals elk jaar heeft De Boschhoeve een ruim aanbod van bekende én nieuwe variëteiten. De toepassing van dahlia’s in de borders, de pluktuin en de mooie moestuin van De Boschhoeve kan dienen als inspiratie. 

 


Nog steeds is de Dahlia enorm populair. Op de Boschhoeve beginnen we daarom al in februari met de verkoop van dahliaknollen in zakken. Daarna worden vanaf maart tal van dahlia’s opgepot en opgekweekt. Deze dahlia’s kunnen direct in de tuin of een mooie pot worden gezet en krijgen zo een prima start.  

 

Niet alleen buiten valt er veel te genieten

Binnen valt ook veel moois te ontdekken. Bloemrijk serviesgoed uit Engeland en Frankrijk, accessoires voor de aankleding van de gedekte tafel, oude vazen en Franse grespotten, schalen, borden, manden en kransen.  Het rek met zaden wordt steeds aangevuld.  Tuingereedschap van Sneeboer,  bleekpotten, bloempotten en vogelhuisjes van vorstbestendig terracotta staan fraai uitgestald.  

 

Zoals altijd hebben we een bijzondere collectie (bloemen)kaarten, handgemaakte (kraam)cadeautjes en zelfgemaakte jams en chutneys. Bovendien is er een bescheiden aanbod van mooie tweedehands dameskleding voor vriendelijke prijzen. De theeschenkerij biedt koffie en thee met wat lekkers. 

 

 

De Boschhoeve is tijdens de Dahliadagen op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis. 

 

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026-4821231

Website: www.boschhoeve.nl

Website: www.boschhoeve.nl 

 

Gezellige Dahliadagen op De Boschhoeve

Reactie schrijven

Commentaren: 0