Koffers bezorgen op vakantieadres

Waarom met koffers lopen zeulen ✅ en in lange wachtrijen staan, als je ook fluitend in het vliegtuig kan stappen!?

 

Er is een ophaalservice die laat reizigers onbezorgd op reis gaan zonder bagage. Zij halen de bagage thuis op om deze op de eindbestemming te bezorgen en haalt deze weer op om thuis te bezorgen. Vergeet het gesleep met koffers, golf- of skispullen en de lange rijen bij de check-in.

Bagagevrij reizen, van voordeur tot accommodatie. En weer terug. En dit binnen Europa hoe handig is dat. Vaak van gehoord, maar nu maar eens gebruik van gaan maken!


Waarom nog sjouwen?

Geen gedoe met koffers bij de check-in

Laten we eerlijk zijn… wachtrijen, gesjouw met bagage en een overvolle kofferbak. Wie zit daar nou nog op te wachten? Als je reist met kleine kinderen of wat ouder bent, verdien je meer comfort.

 

Vakantiegevoel vanaf je vertrek

Hoe lekker zou het zijn als iemand anders voor je bagage zorgt? Dan begint je reis al vanaf het moment dat je de deur achter je dicht trekt.

 

Benieuwd naar de prijs? Kijk wat ‘t kost
Van deur tot deur

Van je voordeur tot accommodatie én weer terug

Waar je reis ook begint en waar je ook naartoe gaat. We vervoeren je bagage vanuit je huis naar je bestemming. Én weer terug.

 

Veilig en gecontroleerd

We halen je koffer thuis op, verpakken en vervoeren je bagage 100% gecontroleerd. Onderweg houden we je op de hoogte van de route die je bagage aflegt.

 

Snel regelen, klik hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 Koffers bezorgen op vakantieadres

Reactie schrijven

Commentaren: 0