Lichtgewicht luxe pannen en uitstekende warmtegeleiding, online bestellen

De beste kwaliteit aan natuurlijke voedingssupplementen online bestellen

Op zoek naar lichtgewicht pannen van topkwaliteit ✅ en wilt u deze online bestellen, dan hebben wij weer wat voor u gevonden!

 

Met deze lichtgewicht pannen met uitstekende warmtegeleiding maakt u natuurlijk de heerlijkste gerechten.

Deze leverancier heeft een snelle levertijd, gratis verzending vanaf €50,-, de beste prijzen en hoge voorraad! Dit  is zeker aangenaam omdat u hier voor vele producten op kookgebied terecht kunt!

 

Deze leverancier heeft voor de liefhebbers van retro artikelen, ook diverse Retro series in haar assortiment!

 


Westinghouse Performance Series Braadpan Inductie - 28cm Kookpan - Oven Geschikt - Groen

Product Type: Kookpan

 

 

Productcode: WCCC0095028SG

:

Wat voor pannenset heb jij in de keukenkastjes staan? Een goede voorbereiding is het halve werk en keukengerei valt daar zeker onder. Tijdens het koken is goed en kwalitatief keukenmateriaal belangrijk, want met de juiste kookpannen heb jij elk gerecht snel, gemakkelijk en veilig op tafel staan. Met de kookpan uit de Westinghouse Performance Cookware pannenset kook je in een handomdraai groenten, vlees, vis, soep en meer. Elke Westinghouse kookpan heeft moderne en handige functionaliteiten en is gemaakt van lichtgewicht materialen die snel warmte geleiden.

 

Lichtgewicht en uitstekende warmtegeleiding

 

Koken en bakken moet niet alleen leuk en smakelijk zijn, maar ook efficiënt en veilig. Aan zware pannen heb je niets, daarom zijn alle pannen van de Westinghouse Performance Series Cookware van lichtgewicht materialen ontworpen. Zo kun je elke pan gemakkelijk uit de kast pakken en verplaatsen in de keuken van bijvoorbeeld het aanrecht naar het fornuis. Ook hebben de Westinghouse pannensets een perfecte warmtegeleiding wanneer de pan op het fornuis of in de oven staat.

 

PFOA-vrije coating van QuanTanium

 

Alle pannen (koekenpannen, kookpannen, hapjespannen, wokpannen, grillpannen en steelpannen) en pannensets van de Westinghouse Performance Series Cookware hebben een PFOA-vrije anti-aanbaklaag dat geen gifstoffen bevat. Tevens komen er geen schadelijke stoffen vrij tijdens het koken dankzij de speciale QuanTanium coating. Gegarandeerd veilig en smakelijk koken dus!

 


Niet-klevend materiaal en gemakkelijk te reinigen

 

Alle pannen van de Westinghouse Performance Series Cookware hebben een handige en kwalitatieve antiaanbaklaag die lang mee gaat, waar geen eten of etensresten aan blijft plakken of kleven tijdens het koken. Ook is de gehele pannenset makkelijk schoon te maken en kunnen de pannen in de vaatwasser of vaatwasmachine.

 

Geschikt voor alle fornuizen en alle ovens

 

Bij deze pannenset van Westinghouse maakt het niet uit wat voor fornuis of oven je hebt. De pannen van de Westinghouse Performance Series Cookware zijn namelijk geschikt voor de gaskookplaat, elektrische kookplaat, keramische kookplaat, inductiekookplaat en de halogeen kookplaat. Daarnaast kunnen de pannen in elk soort oven tot 220 Celsius, van bakoven tot heteluchtoven en van combi-oven tot stoomoven.

 

Pluspunten

 

Veelzijdig en multifunctioneel: koken, bakken, braden, stomen, grillen, wokken met één pannenset

Uniek en speciaal design: meerdere lagen kwalitatief materiaal voor veilig en efficiënt koken

Premium anti-aanbaklaag: PFOA-vrij, dus géén gifstoffen dankzij QuanTanium coating

Gegoten aluminium: geen zwaar gietijzer, maar lichtgewicht aluminium dat 3x sneller warm wordt

Inclusief silicone handvat covers: nooit meer je handen verbranden aan de hete pannen

RSS productfeed

Westinghouse - Broodmes - Bamboe (do, 23 mrt 2023)
Dit Westinghouse 20cm Broodmes is scherp gekarteld en dus ideaal om broden of andere etenswaren met harde korsten te snijden. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Verder heeft het mes een ergonomisch gevormd handvat, hierdoor heeft het mes een fijne houvast en biedt het mes optimaal gebruiksgemak. Het handvat is verstevigd met klinknagels. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 20cm broodmes een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Broodmes - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Dit Westinghouse 20cm Broodmes is scherp gekarteld en dus ideaal om broden of andere etenswaren met harde korsten te snijden. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Verder heeft het mes een ergonomisch gevormd handvat, hierdoor heeft het mes een fijne houvast en biedt het mes optimaal gebruiksgemak. Het handvat is verstevigd met klinknagels. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 20cm broodmes een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Chef Mes - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Het snijden van vlees, vis of groente wordt een stuk makkelijker met dit koksmes van Westinghouse. Het 20 cm koksmes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Het mes beschikt over een ergonomisch gevormd handvat waardoor het mes een fijne houvast heeft. Daarnaast is het handvat verstevigd met klinknagels. Het mes is op een hoogwaardige manier afgewerkt waardoor het mes duurzaam is en lang scherp blijft. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 20cm koksmes een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 19.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Chef Mes - Bamboe (Thu, 23 Mar 2023)
Het snijden van vlees, vis of groente wordt een stuk makkelijker met dit koksmes van Westinghouse. Het 20 cm koksmes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Het mes beschikt over een ergonomisch gevormd handvat waardoor het mes een fijne houvast heeft. Daarnaast is het handvat verstevigd met klinknagels. Het mes is op een hoogwaardige manier afgewerkt waardoor het mes duurzaam is en lang scherp blijft. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 20cm koksmes een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 20.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Officemes - Bamboe (Thu, 23 Mar 2023)
Het Westinghouse 13cm Officemes is gemaakt voor het fijnere snijwerk in de keuken. Denk hierbij aan kipfilet, sushi maar ook groenten of fruit. Het officemes wordt gezien als universeel mes, omdat het mes voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Verder heeft het mes een ergonomisch gevormd handvat, dat zorgt voor een fijne houvast en optimale gebruikservaring. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 13cm Officemes een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. Op zoek naar een complete messenset? Westinghouse heeft in deze serie ook een broodmes, chefmes, santoku mes, vleesmes en een schilmes. EUR 15.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Officemes - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Het Westinghouse 13cm Officemes is gemaakt voor het fijnere snijwerk in de keuken. Denk hierbij aan kipfilet, sushi maar ook groenten of fruit. Het officemes wordt gezien als universeel mes, omdat het mes voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Verder heeft het mes een ergonomisch gevormd handvat, dat zorgt voor een fijne houvast en optimale gebruikservaring. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 13cm Officemes een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. Op zoek naar een complete messenset? Westinghouse heeft in deze serie ook een broodmes, chefmes, santoku mes, vleesmes en een schilmes. EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Santoku Mes - Bamboe (Thu, 23 Mar 2023)
Dit Westinghouse 17,5cm Santoku Mes is het perfecte mes voor je fijne en flinterdunne snijwerk. Het Santoku Mes gebruik je voor het snijden van vlees en vis en het hakken van groente. Het langere vlakke lemmet is gemaakt om kruiden en specerijen gemakkelijk fijn te hakken. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt ervoor dat het mes gemakkelijk in gebruik is en uitstekend geschikt is voor elke hobbykok. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt slijpen. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 17,5cm Santoku Mes een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 21.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Santoku Mes - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Dit Westinghouse 17,5cm Santoku Mes is het perfecte mes voor je fijne en flinterdunne snijwerk. Het Santoku Mes gebruik je voor het snijden van vlees en vis en het hakken van groente. Het langere vlakke lemmet is gemaakt om kruiden en specerijen gemakkelijk fijn te hakken. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt ervoor dat het mes gemakkelijk in gebruik is en uitstekend geschikt is voor elke hobbykok. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt slijpen. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 17,5cm Santoku Mes een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 20.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Schilmes - Bamboe (Thu, 23 Mar 2023)
Dit lichtgewichte Westinghouse 8cm schilmes is veelzijdig en handig om altijd in je keukenlade te hebben liggen. Het kleine formaat van het schilmes maakt het een perfect mes om uit de hand te snijden en schillen. Een alleskunner voor het fijne snij- en schilwerk. Het mes is afgewerkt met een ergonomisch handvat voor een optimale houvast. Het schilmes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 8cm schilmes een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. Op zoek naar een complete set? Westinghouse heeft in deze serie ook een broodmes, chefmes, santoku mes, vleesmes en een office mes. EUR 14.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Schilmes - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Dit lichtgewichte Westinghouse 8cm schilmes is veelzijdig en handig om altijd in je keukenlade te hebben liggen. Het kleine formaat van het schilmes maakt het een perfect mes om uit de hand te snijden en schillen. Een alleskunner voor het fijne snij- en schilwerk. Het mes is afgewerkt met een ergonomisch handvat voor een optimale houvast. Het schilmes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 8cm schilmes een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. Op zoek naar een complete set? Westinghouse heeft in deze serie ook een broodmes, chefmes, santoku mes, vleesmes en een office mes. EUR 13.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Vleesmes - Bamboe (Thu, 23 Mar 2023)
Dit Westinghouse 15cm Vleesmes is het ideale mes voor het snijden en bereiden van verschillende soorten vlees. Het smallere lammet zorgt ervoor dat je zelfs grotere stukken vlees in een rechte snijbeweging in nette plakken kunt snijden. Perfect om biefstuk, ham, kalkoen of een ander lekker stuk vlees te snijden en bereiden. Het ergonomisch gevormde handvat van het mes zorgt ervoor dat het mes een fijne houvast heeft en optimaal gebruiksgemak biedt. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Daarnaast is het vleesmes afgewerkt met een scherpe punt. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 15cm Vleesmes een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 18.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - Vleesmes - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Dit Westinghouse 15cm Vleesmes is het ideale mes voor het snijden en bereiden van verschillende soorten vlees. Het smallere lammet zorgt ervoor dat je zelfs grotere stukken vlees in een rechte snijbeweging in nette plakken kunt snijden. Perfect om biefstuk, ham, kalkoen of een ander lekker stuk vlees te snijden en bereiden. Het ergonomisch gevormde handvat van het mes zorgt ervoor dat het mes een fijne houvast heeft en optimaal gebruiksgemak biedt. Het mes is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal dat een uitstekende bescherming tegen roest en slijtage biedt. De hardheid van het staal garandeert gemakkelijk en efficiënt snijden. Daarnaast is het vleesmes afgewerkt met een scherpe punt. Deze essentiële kenmerken maken dit Westinghouse 15cm Vleesmes een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Voor een optimale levensduur wordt aangeraden het mes met de hand af te wassen. EUR 17.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse - 10-delig RVS Rietjes Set (Thu, 23 Mar 2023)
Plastic rietjes verboden? Geen probleem! Deze rietjes zijn gemaakt van roestvrijstaal en gaan jaren mee. Deze set bevat verschillende vormen en maten en hygieneborsteltjes om de rietjes grondig mee schoon te maken. Zo gaan ze nog langer mee! EUR 9.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Citruspers - RVS (Thu, 23 Mar 2023)
Geniet van versgeperste sappen met de Basic Citruspers van Westinghouse. Deze Basic Citruspers staat met haar stijlvolle Basic design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! De Basic Series Citruspers heeft een transparante deksel en een roestvrij stalen zeef die makkelijk schoongemaakt kunnen worden na gebruik. De Basic Series Citruspers heeft ook een anti-druppelfunctie en 2 kegels voor citroen en sinaasappel. De Basic Series Citruspers is ook voorzien met een handig snoeropslagsysteem. Tevens is deze Basic Series Citruspers een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol Basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic Koffiezetapparaat, Basic Melkopschuimer en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit. EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Citruspers - Wit (Thu, 23 Mar 2023)
Geniet van versgeperste sappen met de Basic Citruspers van Westinghouse. Deze Basic Citruspers staat met haar stijlvolle Basic design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! De Basic Series Citruspers heeft een transparante deksel en een roestvrij stalen zeef die makkelijk schoongemaakt kunnen worden na gebruik. De Basic Series Citruspers heeft ook een anti-druppelfunctie en 2 kegels voor citroen en sinaasappel. De Basic Series Citruspers is ook voorzien met een handig snoeropslagsysteem. Tevens is deze Basic Series Citruspers een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol Basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic Koffiezetapparaat, Basic Melkopschuimer en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit. EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Citruspers - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Geniet van versgeperste sappen met de Basic Citruspers van Westinghouse. Deze Basic Citruspers staat met haar stijlvolle Basic design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! De Basic Series Citruspers heeft een transparante deksel en een roestvrij stalen zeef die makkelijk schoongemaakt kunnen worden na gebruik. De Basic Series Citruspers heeft ook een anti-druppelfunctie en 2 kegels voor citroen en sinaasappel. De Basic Series Citruspers is ook voorzien met een handig snoeropslagsysteem. Tevens is deze Basic Series Citruspers een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol Basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic Koffiezetapparaat, Basic Melkopschuimer en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit. EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Koffiezetapparaat - RVS (Thu, 23 Mar 2023)
Geniet van de smaak en het aroma van vers gezette koffie met dit koffiezetapparaat. Dit Westinghouse Basic filterkoffiezetapparaat staat met haar stijlvolle Basic design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! Het koffiezetapparaat heeft een glazen koffiepot die makkelijk is af te wassen na gebruik. Na het zetten van de koffie blijft de koffiepot verhit door de warme plaat onder de koffiepot. Met dit koffiezetapparaat kan je maar liefst 10 koppen koffie zetten. Dit is groot genoeg voor verjaardagen, feestjes of ontbijt voor de hele familie. Op de koffiepot zelf zit een maatverdeling waaraan je kunt zien hoeveel bakken koffie er nog gezet kunnen worden. Ook zit er aan de zijkant van het apparaat een maatverdeling die laat zien hoeveel water en nog in het koffiezetapparaat zit. Waterreservoir is dan ook eenvoudig bij te vullen door de bovenkant los te klikken. Simpel en makkelijk koffie zetten in een paar minuten! Tevens is dit koffiezetapparaat een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol Basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende apparaten aan: Basic Citruspers, Basic Melkopschuimer en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit. EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Koffiezetapparaat - Wit (Thu, 23 Mar 2023)
Geniet van de smaak en het aroma van vers gezette koffie met dit koffiezetapparaat. Dit Westinghouse Basic filterkoffiezetapparaat staat met haar stijlvolle Basic design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! Het koffiezetapparaat heeft een glazen koffiepot die makkelijk is af te wassen na gebruik. Na het zetten van de koffie blijft de koffiepot verhit door de warme plaat onder de koffiepot. Met dit koffiezetapparaat kan je maar liefst 10 koppen koffie zetten. Dit is groot genoeg voor verjaardagen, feestjes of ontbijt voor de hele familie. Op de koffiepot zelf zit een maatverdeling waaraan je kunt zien hoeveel bakken koffie er nog gezet kunnen worden. Ook zit er aan de zijkant van het apparaat een maatverdeling die laat zien hoeveel water en nog in het koffiezetapparaat zit. Waterreservoir is dan ook eenvoudig bij te vullen door de bovenkant los te klikken. Simpel en makkelijk koffie zetten in een paar minuten! Tevens is dit koffiezetapparaat een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol Basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende apparaten aan: Basic Citruspers, Basic Melkopschuimer en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit. EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Koffiezetapparaat - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Geniet van de smaak en het aroma van vers gezette koffie met dit koffiezetapparaat. Dit Westinghouse Basic filterkoffiezetapparaat staat met haar stijlvolle Basic design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! Het koffiezetapparaat heeft een glazen koffiepot die makkelijk is af te wassen na gebruik. Na het zetten van de koffie blijft de koffiepot verhit door de warme plaat onder de koffiepot. Met dit koffiezetapparaat kan je maar liefst 10 koppen koffie zetten. Dit is groot genoeg voor verjaardagen, feestjes of ontbijt voor de hele familie. Op de koffiepot zelf zit een maatverdeling waaraan je kunt zien hoeveel bakken koffie er nog gezet kunnen worden. Ook zit er aan de zijkant van het apparaat een maatverdeling die laat zien hoeveel water en nog in het koffiezetapparaat zit. Waterreservoir is dan ook eenvoudig bij te vullen door de bovenkant los te klikken. Simpel en makkelijk koffie zetten in een paar minuten! Tevens is dit koffiezetapparaat een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol Basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende apparaten aan: Basic Citruspers, Basic Melkopschuimer en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit. EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Melkopschuimer - RVS (Thu, 23 Mar 2023)
De Westinghouse Basic elektrische melkopschuimer staat met haar stijlvolle moderne design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! De melkopschuimer heeft een doorzichtige deksel om de opschuiming gemakkelijk te kunnen bekijken. Hij maakt warme of melkschuim voor cappuccino of koude dranken, verwarmd melk voor latte en andere warme dranken, beschikt over een antikleeflaag en is makkelijk schoon te maken. In deze elektrische melkopschuimer kan maar liefst 130ML voor melkschuim en 200ML voor warme melk. Dit is groot genoeg voor cappuccino's, latte macchiato's of koffie verkeerd. Tevens is deze elektrische melkopschuimer een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic koffiezetapparaat, Basic Citrusblender en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Melkopschuimer - Wit (Thu, 23 Mar 2023)
De Westinghouse Basic elektrische melkopschuimer staat met haar stijlvolle moderne design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! De melkopschuimer heeft een doorzichtige deksel om de opschuiming gemakkelijk te kunnen bekijken. Hij maakt warme of melkschuim voor cappuccino of koude dranken, verwarmd melk voor latte en andere warme dranken, beschikt over een antikleeflaag en is makkelijk schoon te maken. In deze elektrische melkopschuimer kan maar liefst 130ML voor melkschuim en 200ML voor warme melk. Dit is groot genoeg voor cappuccino's, latte macchiato's of koffie verkeerd. Tevens is deze elektrische melkopschuimer een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic koffiezetapparaat, Basic Citrusblender en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Melkopschuimer - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
De Westinghouse Basic elektrische melkopschuimer staat met haar stijlvolle moderne design prachtig op jouw aanrecht en wil je zeker niet in de keukenkastjes verstoppen! De melkopschuimer heeft een doorzichtige deksel om de opschuiming gemakkelijk te kunnen bekijken. Hij maakt warme of melkschuim voor cappuccino of koude dranken, verwarmd melk voor latte en andere warme dranken, beschikt over een antikleeflaag en is makkelijk schoon te maken. In deze elektrische melkopschuimer kan maar liefst 130ML voor melkschuim en 200ML voor warme melk. Dit is groot genoeg voor cappuccino's, latte macchiato's of koffie verkeerd. Tevens is deze elektrische melkopschuimer een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic koffiezetapparaat, Basic Citrusblender en Basic Waterkoker. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Waterkoker - RVS (Thu, 23 Mar 2023)
Deze Westinghouse Basic Elektrische Waterkoker bied je de mogelijkheid om op een snelle manier water te koken voor uw middagthee, koffie of soep. Het water kookt razendsnel dankzij het hoge vermogen van 2.200W. De waterkoker beschikt ook over geïntegreerd licht dat aan gaat wanneer het water begint met koken. Hij is ook voorzien van een automatische uitschakeling, wanneer het water klaar is met koken. Dankzij de uitneembare anti-kalk filter en het droogkookbeveiliging-systeem is de waterkoker ook veilig in gebruik. De Westinghouse Basic Waterkoker heeft een moderne uitstraling, met alle functies van een waterkoker uit dit tijdperk. De waterkoker is 360 graden draaibaar op het basisstation voor comfortabel optillen en neerzetten. Met een capaciteit van 1,7L zet je snel en eenvoudig voor 7 personen thee in een keer en met de handige waterniveau markering, meet je eenvoudig de juiste hoeveelheid water af. Dit is groot genoeg voor verjaardagen, feestjes of ontbijt voor de hele familie. Tevens is deze elektrische waterkoker een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic Koffiezetapparaat, Basic Citruspers en Basic Melkopschuimer. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit EUR 54.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Waterkoker - Wit (Thu, 23 Mar 2023)
Deze Westinghouse Basic Elektrische Waterkoker bied je de mogelijkheid om op een snelle manier water te koken voor uw middagthee, koffie of soep. Het water kookt razendsnel dankzij het hoge vermogen van 2.200W. De waterkoker beschikt ook over geïntegreerd licht dat aan gaat wanneer het water begint met koken. Hij is ook voorzien van een automatische uitschakeling, wanneer het water klaar is met koken. Dankzij de uitneembare anti-kalk filter en het droogkookbeveiliging-systeem is de waterkoker ook veilig in gebruik. De Westinghouse Basic Waterkoker heeft een moderne uitstraling, met alle functies van een waterkoker uit dit tijdperk. De waterkoker is 360 graden draaibaar op het basisstation voor comfortabel optillen en neerzetten. Met een capaciteit van 1,7L zet je snel en eenvoudig voor 7 personen thee in een keer en met de handige waterniveau markering, meet je eenvoudig de juiste hoeveelheid water af. Dit is groot genoeg voor verjaardagen, feestjes of ontbijt voor de hele familie. Tevens is deze elektrische waterkoker een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic Koffiezetapparaat, Basic Citruspers en Basic Melkopschuimer. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Westinghouse Basic Waterkoker - Zwart (Thu, 23 Mar 2023)
Deze Westinghouse Basic Elektrische Waterkoker bied je de mogelijkheid om op een snelle manier water te koken voor uw middagthee, koffie of soep. Het water kookt razendsnel dankzij het hoge vermogen van 2.200W. De waterkoker beschikt ook over geïntegreerd licht dat aan gaat wanneer het water begint met koken. Hij is ook voorzien van een automatische uitschakeling, wanneer het water klaar is met koken. Dankzij de uitneembare anti-kalk filter en het droogkookbeveiliging-systeem is de waterkoker ook veilig in gebruik. De Westinghouse Basic Waterkoker heeft een moderne uitstraling, met alle functies van een waterkoker uit dit tijdperk. De waterkoker is 360 graden draaibaar op het basisstation voor comfortabel optillen en neerzetten. Met een capaciteit van 1,7L zet je snel en eenvoudig voor 7 personen thee in een keer en met de handige waterniveau markering, meet je eenvoudig de juiste hoeveelheid water af. Dit is groot genoeg voor verjaardagen, feestjes of ontbijt voor de hele familie. Tevens is deze elektrische waterkoker een esthetische aanwinst voor op het aanrecht of de eettafel, dankzij een stijlvol basic design. Basic ontwerp, moderne technologie! In dezelfde lijn biedt Westinghouse de volgende huishoudtoestellen aan: Basic Koffiezetapparaat, Basic Citruspers en Basic Melkopschuimer. De volledige Basic Series is verkrijgbaar in 3 kleuren: RVS, Zwart en Wit EUR 49.95 Meer informatie
>> meer lezen

Winterwijnen

Lichtgewicht luxe pannen en uitstekende warmtegeleiding, online bestellen

Reactie schrijven

Commentaren: 0